anarhija
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kas ko kur? nav tadas muusu gala
0
Nesapratu ko tu ar to domaa...
0
Kaada, tu nav sajaukusi forumus. Maz ka tēmas tādas ne ļoti ar metālu saistītas, tad vēl bieži vien tiek pasviestas kā gaļa vilku baram. Kur tad ir tavs izklāsts par tev tik sāpīgo tēmu? Laba recepte psihologam (vai deģenerātam, tas jau atkarīgs no mērķa), izdomāt katram matainajam pazīstamu tēmu, bet pret kuru nav viennozīmīgas attieksmes, un skatīties kā rosās diskusija.
0
Kaada atkal laiž sviestu...Man sāk likties, ka šī persona ir baigs pokemons...
0
haha - BAIGS!!!! bet lai vai kaa, anarhija suukaa ziedus. Bez kaartiibas te nekas nekust. Un nevajag liimeet acis ar korupciju, netaisniibu un tamliidziigiem kauliem. Visam ir sava kaartiiba. Taapat arii cilveekiem. Protams, muusu gadiijumaa maaksliigi radiita, bet nu piedodiet, ar to jau mees atshkjiramies no lopiem. Un dazhus indiviidus arii varat aciis negruust. ANARHIJA LAIZA PIILES!!!!
0
Un tiem, kas tuuliit saaks puust par dziivnieku pasauli, jau ieprieksh varu pateikt, ka govs eed zaali, un tas nenoziimee, ka arii es to taapeec dariishu.
0
Khe trakums...!!!!
0
Fauns,::::: ko tu vispaar zini par anarchiju???? cikt tu vispaar par to esi lasiijis???
0
;::":: es esmu sapratis ka tu esi drausmigi debils pokemons un ja tiesham negribi no mums visiem norauties tad pievaldi vien savu padebilo muti!
0
Labojums:Savu pēc ķiplokiem un košerētas pārtikas atliekām smakojošo, bezzobaino muti ar atkārušos ebrejisku apakšlūpu
0
oho...skatos shis pat raksta -anarchy-...laikam angliski rakstiit ir stiliigi :DDD ...haha
0
Laikam no ausvicas izbeedzis!!!
0
:))))) ja es esmu "drausmigi debils pokemons " :)))))))))))))))))))))))))...
kaads sakars vispar, vispirms atbildiet uz jautaajumu tad dirsiet- krutie ne-pokemoni kas tusee pusi savas dienas pie uniisha otru kruumos nodzeerushies
0
anarhija mazaas devas ir laba... pats lietoju nedaudz :)
0
Kam praata ir gana,
Lai vadiitu sevi
Bez fashistu klauniem,
Kas sadragaa zemi,
Tiem vadiibas nevajag,
Briiviibas alkaas
Tie miilot viens otru
Virskroni valkaas!
0
UZMANIIBU!ZINJA POKEMONIEM!pizdjec vienkaarshi.baigie NEpokemoni atradushies.naakamriez kad dirs,jaa tu,paskaties peec kaa tu izskaties,daargais metaalist.
0
kas ta pa kjiiseli ka forumos kaskjis vien daraas un vairaak nekas absoluuti kaads uzsaak teemu pa kurau vareetu normaali pamuldeet nee vajag dirsties nu pilniigi aizmirsu ko gribeeju p anarhiju teikt
0
2 visiem kam nepatika manas temas utt
zinie temsu tikai cilveks un nevaru but perfekta...ok jus mani uzskatat par stulbu..nu tak ludzu.tapec jau man tak nav jaiet pakarties...
sorry nevaru sevi mainiit...
0
To fuck you

Ej deet pidar.
Metal is the essesnce of the gods!!!
Death to all pokemons!!!
0
Dieva esenci nenes ne skanjas,
Ne citas lietas, ko uztvertu manjas,
Vieniigi tiiraakie, shkjiistaakie praati
Ir dieva valstiibaa aicinaati.
0
euuu Dievs tad tu sakai ka pie tevis paradizee neskanees ne impaled nazarene ne dimmu borgir pat ne iron maiden nu nee paldies tad labaak es eju uz elli
0
2edenbeast ai kaa mums nepatiik patiesiiba.psihopaac.
0
Kaada tur patiesiiba? Paskaidro,luudzu, siikaak.
Ja neko nerubii par metaalu, tad nevaaries.
0
Pats klausos metālu, bet kārtējo reizi jāsecina - metālisti ir stulbi! Tāpēc negribu apzīmēt sevi ar šo netīro vārdu "metālists" kaut arī metāls ir vienīgā mūzika, kas man jau kādus 5 gadus ir vienīgā mīļākā mūzika!
0
Kādas grupas klausies?
0
Tu menga muti turi, ko lasiijis? Zinaatnisko fantastiku? Tikai redzeejis skarbo realitaati, kas notiek, kad iestaajas anarhija, vai kas liidziigs, luuzni. Vienkaarshaak sakot, kas notiek, kad cilveekam peekshnji tiek iedota pilniiga riiciibas briiviiba. Taadus romantiskos biibljus kaa tevi tad parasti noeed pirmos.
0
Saprati?!!!!
0
Anarhija? Vareetu pameegjinaat (valstiskaa liimenii).
0
Anarhiju nes draudziibas saites,
Nevis valdiiba vai citas kaites,
Dod un tu sanjemsi, jautaa, tev teiks -
Miili, esi miileets un buusi tu sveiks.
Cilveeku vara vien zem manis var staaveet
Citaadi ljaudis viens otru saaks naaveet,
Ticiet man, klausiet man, miiliet un dodiet,
Bezvaraa miiloshaa vareno rodiet!
0
es atljausos izteikt savu viedokli nevis par anarhiju, bet par jums! man sak besit jusu stridi! manu tuvo draugu loka ir tikai diskusijas(normalas sarunas) ar nelieliem stridiem! bet shita dirst bezsakaraa ir debilisms! jus pashi tagad apkaunojat sevi! un tie pashi kas dirsh par "nepokemoniem" ari nav labaaki! to pashu varu pateikt par sevi! katram no mums ir kompleksi! ir tads lieliskas teiciens! AKLAIS KURLAJAM CELU NERADA! tad varbut ari dzivosim ar sho teicienu!
0
Anarchy In LV dereetu ritkiigi visu valdiibu gaazt un apshaut tos burzujus lai valda sociaalisms
0
Apšaut gan vajadzētu visus anarhistus, jā, arī marksistus un liberāļus pie vienas reizes.
0
to 14/88 laikam tev patiik ljti vergot kapitaalistu varai
0
14/88 vienkaarshi nespeej pienjemt ka jaadomaa savaa vaardaa un turklaat PASHAM :)

tachu manupraat tik nelietiigam un savtiigam radiijumam kaa cilveex anarhija nestu tikai postu un izniiciibu - manupraat prieksh taa cilveeces kopeejaa dveeseles staavoklja kaads valda muusdienaas pat demokraatija ir paaraak liela briiviiba :( lai anarhija vareetu pastaaveet kaa pilnveertiiga sabiedriibas forma cilveeku domaaashanai buutu jaabuut daudz pozitiivaakai un daudz mazaak egoistiskai ... taakaa tas viss nav realizeejams tad arii anarhija ir tikai utopisks sapnis ...
0
Redzi ljautinj, ar tiem striidiem ir taa, ka man nepatiik, ja viens kaarnaaklis mani nosauc par mazu lopinju un uzskata, ka, ja vinjsh ir izlasiijis vairaak graamatu, nekaa es, ir pilniigi noteikti gudraaks...es paraadaa nepalikshu. Bet ja es ar vinju runaatu pie alus glaazes, diez vai vinjsh taadu valodu runaatu. Starp citu, kur tu paliki kjeems?! Kas ir taas fantastiskaas graamatas ko tu tur esi lasiijis? Veestures fakti? Shaubos... driizaak jau Botaanika, vai Kosmiskaa saaga 304. Taapeec eed mizu.
-1
Nē, es ienīst kapitālismu, tāpat arī komunismu(pareizāk būtu teikt Marksa, Ļeņina utml.mācības). Gan kapitālisms gan komunisms nāk no vieniem un tiem pašiem avotiem- žīdiem. Vienīgā alternatīva ir nacionālisms + āriešu sociālisms!!!
0
2 enedbeast.lasiit jaamaacaas.vai vismaz domaat un saprast.es kautko par metaalu-muuziku-teicu?kaut... nemaniiju.man riebjas tas ne pokemonu trulums.
0
nu beidzot tu saac praatiigi runaat 14/88 sociaalisms tieshaam ir daudz taisniigaaks bet anarhija ir kaa protesta simbols reaali tur buutu jaabuut jaapshauj 98procenti zemes iedziivotaaju lai noorganizeetu anarhiju kaa iekaartu globaalaa liimenii
0
Anarhija var pastāvēt tikai bērnudārzā. Visur citur jāpastāv stingrai valstiskai kārtībai materiālo vērtību sadales nolūkā. Un, jo stingrāka kārtība, jo labāk mums pašiem.

Šo rakstīju tikaI tāpēc, ka, šķiet, ir nācies personiski kontaktēties ar "kādu". Sveika, Dace!
0
bet kaa protesta simbols anarhija skan skaisti
0
Bezjēdzīga protesta...
0
ja nebuutu anarhistu burzuaazijai un visiem fakin kapitaalistiem un ``pareizjaiem`` nebuutu no kaa baidiities otrkaart pohujistiski dziivot ir vieglaak ja uznaak kaarteejais suudu vezums no liktens puses sorry sisteema ir prieksh taa lai to sagrautu
0
Bērnudārzs.
0
nu tad neprotestee un paklaujies iekaartai bet es kad mani izmetiis no hatona nodemoleeshu saimnieka mashiinu
0
Kādēl protests pret kapitālisma netaisnību tiek sasaistīts ar anarhiju? Tas ir muļķīgi. Anarhisti varbūt arī pret kautko protestē, izārdās, tas jā, bet viņi nespēj piedāvāt kapitālismam alternatīvu. Anarhija pati par sevi nav alternatīva, to jebkurš nopietns cilvēks sapratīs. Respektīvi, kapitālismam ir tikai divas nopietnas alternatīvas- komunisms (kurš latviešiem nav un nekad nebūs pieņemams) un nacionālsociālisms. Tieši zem nacionālsociālisma āriskā karoga vajadzētu apvienoties visiem latviešiem, kuri negrib samierināties ar sapuvušā kapitālisma un sveštautiešu kundzības savā Tēvijā. Cīņai sveiks!
0
Kapitaalisms peec buutiibas ir egoistiska, ljauna un mantkaariiga sisteema, kas balstaas uz naida pamata. Komunisms turpretii ir miilestiibas pilna, anarhistiska ideja ar sakneem miilestiibaa un nesavtiigaa daliishanaas priekaa. Anarhija kaa sisteema buutu komunisms. Kapitaalismaa var pastaaveet vieniigi anarhims, bet ne anarhija. No citiem baidoshos, ljaunu un egoistisku cilveeku starpaa vienmeer valdiis kapitaalisms - bailes un neveeleeshanaas daliities ar citiem, bet miiloshu un savstarpeeji uzticiigu cilveeku starpaa valdiis komunisms (piemeeram, draugu lokaa - tipisks anarhisms jeb komunisms). Komunismu nevar 'uzstaadiit' no augshas, no valdiibas. Tas var veidoties tikai un vieniigi no apakshas - no katra no mums, no indiviidiem, no mazaam grupinjaam, kas izpleshas liidz lieliem apmeeriem. Starp citu, tiem, kas veel nav sapratushi - CCCP nebija komunisms, pat ne nieks no taa. Tas bija autoritaars terors un viss. Komunisms noziimee miilestiiba. Miilestiiba noziimee komunisms. Un izmetiet no galvaam tos absurdos, muljkjiigos stereotipus par sarkano varu. Komunisms ar valdiibu (dazhu cilveeku virsvadiibu) nav savienojams.
0
Kā vispār sabiedrība var vpastāvēt bez vadības? Tas nozīmēt atgriešanos alu laikmetā, jeb visu karu pret visiem. Visu karš pret visiem, tāda būtu sabiedrības destruktīvā eksistence, ja tajā nepastāvētu varas institūciju.
0
nu nevar nevar reaali noorganizeet to nesarkano komunismu jaa saveejo starpaa ja osama taa saka tas var pastaaveet var savs tusinjsh buut godiigs viens pret otru var apvienoties ar kaadu tusinju bet nu lai arii maz muusu latvija tomeer ne jau kaukaadu 50 cilveeku maza gan nav un kur nu veel visa pasaule un taa nu ar tevi gribees daliities kaads bankas iipashnieks pasauks apsargu lai tev iedo pa kaklu un ar to viss beigsies beidziet tak sapnjot un nolaidieties uz zemes ja baigi nepatiik tad jaagaida pasaules gals
0
Taapeec visiem jaanaak peec manis,
Jo es esmu miilestiiba un prieks,
Dienaa, kad ljaudis to skaidriibaa maniis,
Visiem tiks dots, neviens nebuus lieks.
0
Faun es ta jutu ka tu esi viens normals cilveeks! :) visu cienju! var jau but ka musu domas daudz kur nesakritiis, bet vienalga...
0
Dievs shitais jau saak kljuut bezjeedziigi tu domaa ka speesi sagraut kapitaalismu un bez asinizlieshans noorganizeet revoluuciju?
0
:D es nesaprotu, wai tiesham kaadam galwaa staaw doma, ka anarhisti naax, apgaaziis walsti, pateix wisiem - dariet, ko gribat, un tad wisi wienc otram kakaas chiibaas. :D taa nekad nenotix un nav nemaz vajadziigs lai notiek. anarhija roadas shaadi - cilveeku grupinja izdomaa, kas winjiem nepatiik, nolemj to dariit citaadi, un informeet citus cilveekus par alternatiivajaam 'dariishanas' metodeem, taadeejaadi paplashinot savu kopienu. tas naak no apakshas dabiskaa procesaa. :)
0
14/88, var, ja 'vadiiba' ir pati sabiedriiba, tie pashi zapatistas trekns un izpleties (protams, arii izkropljots), bet tomeer pimeers :)
anyway - Emma goldmane, kropotkins un wisus shitos onkuljus wadzeetu palasiit, lai wispaar iesaistiitos diskusijaas par sho te.
kaa arii - Naomi Kleinas NO LOGO (dorshwien wisi sho zin) par anti-globaalismu muusdienaas. :)
0
un weel kas - manupraat, jo wairaak cilveeku buus ideaalisti, ticees ideaalai pasaulei, utopijai, jo labaaka pasaule kljuus :)
demanding the impossible :)
0
Anarhijai ir jaavald paar dziivi...
0
nebuut nee, ir tieshi otraadaak, sisteema, ko cilveeks radiija, lai taa kalpotu winjam ir mainiijusi lomas - cilveeks pilniibaa kalpo sisteemai..
0
man baigi patiik, ka te ar sarkaniem ciparinjiem war redzeet, wai ir jauni ieraxti ;)
0
sakaniem ciparinjiem?
0
nujaa, kad skataas uz visaam teemaam, tur ir cipatinji, cik komentaari ir, un tajos, kura kaukas ieraxtiic peec tevis, raadaas sarkans (vismaz man taa it ar opera) :)
0
Kas praataa neredz pasauli,
Kas labaaka par sho,
Un negrib to par iistu veerst,
Par mironi sauc to.
0
Nu nekaadiigi nevaru iebraukt osamas tekstaa, kursh veesta, ka anarhija ir tas pats komunisms. Komunisms ir sisteema! anarhija savukaart ir tad, kad nav nekaa. Ej kur gribi, dari ko gribi, neviens tev neko nevar uzspiest. Haoss!!! Beigas!!! Pirmais, kas notiktu - nezheeliiga ciinja par varu, un jaunas sisteemas izveidne!!!! atveriet tachu acis anarhisti, phe!!!!!!!
0
anarhija ir sisteema. faun, izgliitojies. palasi anrhisma teoriju
dwardmac.pitzer.edu/Anarchist_Archives/...
shii laba lapa
noteikti bakunjinu, goldmani un kropotkinu wajadzeetu :)
0
anarhija ir sisteema. faun, izgliitojies. palasi anrhisma teoriju
dwardmac.pitzer.edu/Anarchist_Archives/...
shii laba lapa
noteikti bakunjinu, goldmani un kropotkinu wajadzeetu :)
0
jo anarhija rodas tikai un vieniigi tad, ja pashi cilveeki to veelas. nevis no augshas. kaa to saprast - pirmais, kas notiktu? pirmais peec KAA? teoreetiskaa anrhijas rashanaas ir wienmeeriigs process ar leenu transformaaciju. tas tachu ir pashsaprotami :)
0
taapataam muusu dziives par iisu lai to anarhiju pasules meerogaa sagaidiitu jau apniik shitaa sapnjoshana
0
Cik no izgliitoshanaas atceros, anarhija naak nevis no cilveekiem, bet tad, kad augshas nav. Nu tas taa... veesture kjip. Panku graamataam man nav laika.
0
aaa :D fauns, tu neko nesaproti, man pat ir gruuti paskaidrot, jo man tavs priekshstats ir diezgan nesaprotams :) tik gruuti meegjinaat izskaidrot vienkaarshus pamatprincipus atkal un atkal...
0
bet paklau kaa tu zini ka taa vispaar ir ja tu nespeej pieraadiit kaa lai mees zinaam vai tu muldi vai saki taisniibu ja tu neapskaidro kaa kas daraas???
0
es censhos paskaidrot, bet, pat pasakot kaut ko manupraat pavisam skaidri un gaishi, tieku paarprasts..
bet, bleakness, par sapnjoshanu.. protams, ka vispasaules anarhija ir utopija, tachu kaadeelj gan par to nesapnjot. jo, kaa jau teicu, jo wairaak cilveeki ticees ideaalai pasaulei, jo tuwaakai taadai taa kljuus. pie tam man buutu gruuti dziiwot bez kaada lielaaka meerkja kaa pelniit naudu, nopirkt veljasmashiinu un nomirt. man buutu gruuti bez regulaaraas sajuutas, ka "es speeju mainiit pasauli" :)
tam noteikti ir kkaac psihologjisks termins, ka es pienjemu dazhas lietas par pashsaprotamaam, kameer citi uzdod tos pashus jautaajumus, kaadus es pirms 2 gadiem, bet man winji liekas nejeegaa stulbi..es gan censhos tam tikt paari un praktizeet empaatiju (nu, apmeeram skatiishanos no otra cilveeka redzepunkta..)
ljoti nesakariigs komentaars...
bet wispaar - shaadi ir gruuti diskuteet - wareetu sariikot dziiwo diskusiju wakaru kkaadu, par teemu anarhija.. :) buutu inchiigi :)
0
Tik juutot par citiem
Un miilot it shkjiisti
Vari tu ziedeet,
Bet citaadaak - viisti.
0
Pitchfork, esi tik labs, un tinies vien uz savu alternative.lv bērnudārzu - tur tev būs 17-gadīgas grandžeres, kā šī "Kāda", kas apbrīnos tavas humānās idejas; un nevajadzēs uzmākties ar šādām pārgudrībām nabaga neko nesaprotošiem truemetal lietotājiem!...
Bet saprast tevi mēs nespējam varbūt tādēļ, ka daļa no šeit klātesošajiem, atšķirībā no tevis, ir jau atdalījušies no mātes pupa un sākuši paši sev pelnīt maizi; un šādā situācijā nav viegli iedomāties, kā var dzīvot bez nodokļu inspekcijas.
Ejiet ganīties savās pļaviņās, puķu bērni!
0
Bļeģ, pilnīgs sviests, ne diskusija! Bet vispār, kas te par komūnistu aizstāvjiem saradušies?! Komūnisms = utopija; Utopija = Neiespējama. Skaidrs?! Komūnisms ir cilvēku apspiešana, jo NEKAD nevar būt tā, ka visi ir vienlīdzīgi! Tāpēc, ka cilvēks pamatā ir indivīds, un maz ir tādu, kas piespiedu kārtā vēlas tikt iekļauti lielajā muļķu masā! Hippiji nolādētie, ejiet sālaties ar to savu mīlestību! BTW, nāvi pokemoniem un visiem viņu treneriem!
0
Piebilde tiem, kas uzskata, ka var mainīt pasauli: TU nevari manīt pasauli un arī miljons tādu to NEVAR!
0
Kas atmetis ceriibas pasauli mainiit,
Tas miris ir garaa, vien miesa veel zhuust,
Kas piedzimis naidaa, uz citiem to riida,
Tas vientuljsh kaa noviitis tupenis puust.
0
Ja taa padomaa tautieshi, kristieshu niideeji u.c., komunisma pamatdoma ir viena no kristietisma pamatdomaam = visus miileet, visaa daliities, nedariit ljaunu(seciinaajums no taa ka visa jaadalaas un visi jaamiil), es pat vareetu paarspiileeti nosaukt komunismu par kristietisma izpausmi kaa valstisku sisteemu bez (kopeeja)augstaaka meerkja kaa tas ir kristietismaa. Taa ir utopija un Ljenina kungs to pieraadiija.

P.S. shoreiz ieteiktu ieklausiities muusu dzejnieka - Dieva vaardos. Anarhija tas ir garaam, varbuut mazaas devaas jaa, bet ne visu laiku vai kaa dziivi, vai ari sapnjot par to ka pasaulee buus masvieda anarhija, taa nav izeja risinaajums. Labaak atiistiit sevi un dziivee izveeleeties celju, nodarbi kaa piemeeram - sports, maaksla(visa veida ieskaitot muuziku un visas citas, kas patiik), arii piem ja interesee kara maaksla(kara taktikas, ierochu dazhaadiiba, vajadziigajaa gadiijumaa pareizi pielietot, izdziivoshana briivaa dabaa utt), tad briivpraatiigi iestaaties armijaa(vai kautkur kur vareetu maaciities un pielietot sho interesi...), zinaatne - arheologija, veesturnieki, kjiimija, ar valodaam saistiitas zinaatnes, politologija, kautko taadu, kas patieshaam interesee un var dziivee pozitiivi pielietot. Ja aizdomaajas, varbuut ir kaadi dazhi labi indiviidi un apkaartesoshie apstaakji ka vins var un vajadzeetu dziivot saskanjaa ar anarhiju, bet nu taadi droshi vien ir cilveeki, sveetiiti, laimes kreklinjaa dzimushi, kam vienmeer veicas, vienmeer viss ir, bet tas ir ljooooti reti kuram(varbuut 1 no 10'000). Ai es aizpjaapaajos... bet nu teema taada ljoti filosofiska...
0
beidzot man tas pitchfork kauko sakariigaaku pateidzu beidzot vareeja kauko saprast bet lielaaka taisniiba nu ir un paliek Unicronam taa kaa bikinj mieriigaak bez rupjiibaam noseedinam savu sapnju lidmashiinu taa godiigi realitaates lidalukaa citaadi veel ieskries kaadaa kapitaalisma radiitaa klintii un tad jau vais nabuus tik labi ap sirdi
0
Pamats skaidrai prieka dziivei -
Miers un miilas pildiits smaids,
Paareejais no sevis rodas,
Razhas bagaats laimes klaids.
Ja bez naida, tikai miilot,
Citiem sev ko daargu sniedz,
Pats sev guusti pildiijumu
Dziivei, kas peec laimes kliedz.
0
Daargais Stonerosi, es pelnu sev naudu, intereseejos par politiku, studeeju sociologjiju, pashlaik rakstu darbu par anarho-sindikaalismu un alternatiivajiem medijiem, nav gluzhi taa, ka to visu izlasiiju donaldaa dakaa.

buutu jaaapskata

www.infoshop.org
www.indymedia.org

0
es zinu, ka anarhija buutu ideaala sisteema ne obligaati ideaaliem cilveekiem. es zinu, ka to nekad neredzeeshu. tas man netraucee :)
0
Pitchfork.
Tu esi patīkami-alternatīvi savaldīgs, jāatzimē :)
Kādreiz es arī tāds biju, savaldīgs anarhists. Noiets etaps, sorry.
Ar gadiem tā kaite - ticēt cilvēku labajiem nodomiem - tomēr pāriet.
0
nu bljaaaaaaaaaaaaa ( es atwainojos) par anarhiju juus laikam zinat tik cik a burtinjsh uz punku jakaam redzeets. paskaidroju: anarhisms ir wairaakos wirzienos sashkjeelusies politiska kustiiba,kas noliedz walsti,bet newis kaartiibu. pamatdoma ir taada,ka cilweex war pastaaweet un weiksmiigi dziiwot aarpus walsts represiiwaa aparaata. piemeeram ideaals wariants ir dziiwe kopienaas/komuunaas kur cilweeki ar siikaas razhoshanas paliidziibu producee kautko , ko iemaina wai paardod citai kopienai. protams katrai kopienai ir sawa ieksheejaa organizeetiiba,tachu walsts nepiecieshamiiba atkriit. ja kopienas ekonomiskaa dziiwe ir nodroshinaata, un taas loceklji sawaa riiciibaa wadaas peec moraales zelta likuma, naw wajadziibas peec "policijas".
bljin!kljuustiet tak pieaugushi!walsts ir kaa wecaaki,kas domaa zinam labaak par jums,ko jums wajg un ko nedriixt(alkoholu peec22,hehehehehe:)))
pieaugusham cilweekam jaaweido sawa gjimene newis jaaseezh wecaakiem uz kakla/zem tupeles.
protams,ka anrhija ir sawa weida gandriiz nesasniedzams ideaals,bet peec taa wajag tiekties, ja ne organizeejot kopienas,tad wismaz sawstarpeejaas attieciibaas iewieshot moraales zelta likumu:nedari citam to , ko negribi lai dara tew, jebshu: riikojies taa,lai tawa riiciiba wareetu kalpot par pamatu wispaareejai likumdoshanai. un kad taa riikosies wairums,walsti newajadzees:)
0
respekt to pitchfork
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas