Behemoth
0
Jauns albums ir priecējis mūs no šiem vīriem - Pusdievs (Demigod). Kā jau vienmēr - kristiešus nicinoši un makten spēcīgi. Nedaudz šis albūms atlobās no Zos Kia Cultus un atkal nedaudz piezogās Thelema 6 albūma līdzībai, bet tas nenozīmē gairlaicību, vai lielu žāvu, tas nozīmē lielāku prieku ausij!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Raxti bishku izveerstaaku recenziju un suuti iekshaa.
0
es ar' labprāt uzrakstītu recenziju...
0
es ar' labprāt uzrakstītu recenziju...
0
hmmm... kompis bremzē, labi, ka neatkārtojos 10 reizes
0
Došu tad to lielo iespēju rakstīt recenziju Mefistofelim, gudrāks viņš. Nejūtos tik ļoti nopietns, lai varētu uzrakstīt sakarīgu normālu recenziju, bet var jau mēģināt...
0
iisteniibaa man gribaas uzrakstiit bet kompis pilns raxtiitaajs uzgaajis gaisaa nevar nopumpeet lai tik raksta
0
Viens no spiidoshaakajiem momentiem shajaa diskaa ir NILE gjitaarista Karl Sanders guest-solo dziesmaa "Xul". Viss kopaa arii labs. Man ljoti patiik.
0
Spēcīgs nāves metāls (death metāls).
0
Vēl kādās divās dziesmās man tā liekas, ka solo nāca no viņu puses...
0
nav jau slikti shamie desinieki bet kautvai no taas pashas polijas augstaak es veerteeju tos pashus vader un arii taadus MOON neatceros vai ar vader vai ar behemoth bij kaukaadi kopiigi muuzikji bet ta jau ir a mani ka man tas black kaukaa tuvaaks
0
Vader un Behemoth ir spēlējuši vieni un tie paši basisti. Behemoth vairs nespēlē Novy, bet cik man zināms Vader tur vēl spēlē viņš.
0
Kurp jums var sūtīt recenzujas? :)
Neba nu bombardēšu... Bet viens pagalam brīnišķīgs disks, par kuru gribētos pastāstīt arīcitiem, man arī ir gadījies...
0
Uz lapas apakšā norādīto e-mail.
0
Paldies :)
Gaidiet :))
0
Vai nosūtīji?
0
behemoth...mmm..
0
Vajadzes ieluureet to jauno albumu ko juus te slavinat.

A KAS IR enemya?????????????!!!!!!!...
0
nu behemoth pati par sevi man grupa ljooti patiik(nicina kristieshu m/ tas vis vairaak patiik). jaunais albuus arii labs
0
Man gan ......Cultus patika labāk, bet nu ar katru albumu Behemoth arvien spēcīgāk sevi piesaka pie pasaules augstākās klases mūziķiem.
0
Ac/Dc, tu zini cik grupas nicina kristietiibu? Vinjas visas tev patiik?
Behemoth mani saak garlaikot. Uzrakushi savu stilinju (kas ir apsveicami) un saak slinkot. Tie diski nevajadziigi daudz. Laizh aaraa kautkaadas izlases ar visaadaam demo un live hernjaam, nu kuru tas interesee... Vinju albumus var ljoti viegli savilkt mazaakaa chupinjaa, kaadu vajadzeeja arii taisiit. Atstaatu vismaz nopietnaaku iespaidu. Pandemonic Incantations ljoti jauki ietver sevii vecos gadus, Satanica paarsteidz ar ko svaigu un garshiigu, Thelema veiksmiigi turpina un Zos Kia paver jaunu, divtik dzilju druumas atmosfeeras pildiitu naakotnes viiziju. Viss. Katraa zinjaa man patiktu ja vinji attiistiitu Zos Kia Cultus iesaakto celju, bet nezinu vai sagaidiishu.
0
es nezinu cik daudz grupas nicina kristietiibu es varu tikai mineet ka daudz. un visas man nepatiik jo viss nevar patikt
0
Pirmkaart, nepareizi! Nevis daudz, bet neiedomaajami daudz! Otraamkaartaam, tu teici, ka galvenais, kas tev patiik Behemothos ir tas, ka vinji nicina kristieshus. Man tevi citeet? Ar prieku!

"nicina kristieshu m/ tas vis vairaak patiik"

Taatad, tev tas ir primaarais personiigajaa grupas veerteejumaa. Tas, savukaart noziimee:

1), ka, ja nu tev tieshaam nepatiik visas muzikaalaas apvieniibas, kas nicina kristieshus, tad tev vismaz visas shiis grupas pashas par sevi jau pashos pamatos patiik (vadoties peec citaata nr.2)

"behemoth pati par sevi man grupa ljooti patiik"

2), ka tu klausies to muuziku tikai taapeec, ka tev shiis grupas patiik pashas par sevi, kaa grupas, kas nicina kristieshus.

DAMN I'M GOOD!!!!
ITS TIME TO KICK ASS AND CHEW BUBBLE GUM!!!!!
0
Zos Cia Cultus līdz kādai ceturtai dziesmelei vēl tīri feini, bet tālāk jau nepārtrauktā duša ko smeldzvirsū jau sāk garlaikot....
0
mja ta parieshana uz desu nebija nekas pratigs, itka jau demigod ir labs (pasham nav sanacis pavertet), bet man vienalga vini ipashi nesaista pedeja laika.
(pozeri gan pamatigi, tur nav ko piebilst. viniem laikam nebija lemts palikt undergrounda, gribeja puiaks publicitati. he he )
un tad vel ta fotografeshanas ar pistolem, nu kam tas vajadzigs
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas