Kas tad nu ir 1996?
0
Shis ir radiits, lai noskaidrotu, kas tad ir shis objekts, kas deeveejas par 1996.

Varianti - metaalists. parastais (metalheadus vulgaris)

pokemons (metalheadus pokemonus)

vai velns zina, kas veel (velnsvinjus zinus)

IIpashi gaidaam Fauna domas! ! !
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kas tad to nezin?! 1996 ir peedeejais latvieshu latvietis. Izskataas, ka shis iipashi nekontrolee sevi, un diezgan aatri maina savu nostaaju pret lietaam. Tev pietiks ne taa pateikt kaadu teikumu, kad tu jau kljuusi par niistamu latvietiiti, un iekljuusi shausminoshajaa 1996 melnajaa sarakstaa. Diez kas pie velna ir tas cipars? Vinja dzimshanas gads, vai briidis, kad shim aizveeraas? Veel vinjsh ir apbriinas veerts gjitaarists, jo iespeejams ir vieniigais Latvijaa, kursh var nospeeleet Freezing Moon. Vinjsh pilniigi noteikti ir arii apskauzhams patriots, par ko liecina savas tautas nicinaashana, un!!!! shiis nieciigaas pretiigaas tautas kultuuras godaashana, jo cilveeki suukaa, bet tas, ko vinji atstaaj aiz sevis, reaali atrullee ciisinjus. Tas ir vinjsh - latvietis!!! Un tad esam mees - mazie latvietiishi, kas nelaagi par vinju smejas, sho garaa taisno un godaajamo peedeejo latvieti. Nu kautkaa taa, bet nenjemos izsekot visaam vinja darbiibaam pilniibaa un atshifreet sho "ljoti interesanto personiibu".
0
Es sev nosolījos turpmāk pret viņu izturēties mierīgi. Ta jau redzēs...
0
gadiijumaa vinjsh a dubli nav satuseejis shajaa gadaa?
0
Par Saldējošo mēnesi bija labi teikts.
0
Tiem kas nav dzirdeejushi mansona vaardu... kādu prāvu laiku atpakaļ (neatceros vairs cik) shim bija dziesma 1996.
0
Muahahahahahahahahahahahah...
(tas ir Faunam)

kk:( , domāju, ka tā arī varēs palikt!
0
Nu, tikai ar tavu atljauju...
0
Black DATA, taa dziesma man patika, bet ne taas deelj es schaa saucos.
0
Eee, un Faun- ko tad?
0
Varbuut 1996 ir gads, kad vinjsh iestaajaas pamatenee. ko?
0
divus aatraak.
0
Nu ta tas buus gads, kad pirmoreiz buchojaas ar meiteni
0
Reeciet par mani, bet to veel neesmu dariijis.
0
Labi - reecam.
0
Bet kur teikts ka tas ir gada skaitlis, varbūt kaut kāds durvju kods?
0
Fauns piekriitu pilniibaa, veel vins baigi speeleejas ar uguni, jo gan jau kaadreiz buus dziivee situaacija, ka dabuus shis pa muti par savu nepamatoto domu mainiishanu. Vispaar visdriizaak, ka vinsh nemaz nesaprot ko runaa.
0
Pagaans:DDDDDDD
0
Aaaa, un jaa - metalheads? Vinsh? Aizmirsti! Kas tas par metalheadu kuram sava goda nav! Taadi ir urlas.
0
Okz varbuut vins nav urla, bet metalheads.......nea
0
Jaa, vienradzi, metaalists neesmu, jo ... Eh, negribas nem,az teikt, ka atkal kaads neieskrein mezhaa, kazi, reibonii veel uzskries kaadam kokam vai mezhakuilim. Gandriiz viss man patiik, grupas biedri arii par to smejas :)
Un veel, ja juus tas nomierina, es jau veel tikai augu! :) Un pa reizei piechaapoju pie psihologa.
0
Tad es savus vaarus augstaakmineetos teoreetisko iespeeju njemu atpakal
0
to 1996 vinsh tapat izdomaaja, es zinu, jo vinju paziistu :D
mAD tu esi stulbenis (idiotus debiilus tizlenus)
0
PIEKRIITU SLIMAJAM_BEBRAM - MAD IR STULBENIS.
0
B, juus stulbie slimais bebrs un tas otrs- to juus, daunji, varat bezdeet katru dienu vinjam pacham ausiis, internets taadeelj nav domaats, lai visaadi paaksti dirstos viens uz otru. it iipaschi, ja vinji taapat katru dienu tiekas. Un slimais, Tu mani schodien tieschaam nepatiikami paarsteidzi. Stipri esi mainiijies uz slikto pusi.
0
Un paareejiem-

bischkjin apdomaaju to, kaapeec juus man liekat virsuu, un nedadz parakstiischu :)
Fauna un Vienradzha teiktajam, ka cilveekam nevajag paardomaat, citaadi var norauties, schoreiz uzmaniibu nepieveersiisim, godaatie klaatesoschie.
Taatad, cik saprotu, vislielaakaas dusmas juusos rada tas, ka es parasti savu viedokli izsaku diezgan neskaidri. Atvainojiet!
Padomaaju arii par to, ko juutu pret valsti, latvijieschiem, valodu u.t.t. Ja godiigi, es iisti nezinu, kaadeelj tomeer izjuutu lepnumu par valsti, zemi, Latvijas veesturi un citiem, nu juus jau saprataat. Es nesen izlasiiju Meernieku Laiku 1. dalju, un uzzinaaju, ka latvieschi vienmeer ir bijuschi schaadi (ar iznjeemumiem, dabiigi). Taatad vaardu "latvijieschi" mieriigi varam aizmirst, un samierinaatis ar to, ka liela muusu tautinjas dalja tieschaam spiidiiga metaala ripuliischa deelj viens otram izskraapees acis u.t.t. Un es nespeeju izprast, kaadeelj tad tomeer uzskatu sevi par patriotu, bet tiiri labi saaku saprast tos, kurus pats veel nesen nodirsu par to, ka schie nedzied himnu, staavot taisni, kaadeelj lien ikvienaa dirsaa, kuras tuuplja savilceejmuskulis nav sasprindzinaats, un kuri paarsteidzoschi ticami teelo, ka pieder bezmugurkaulnieku klasei.
Nee, es tieschaam neko nesaprotu. Jaaiet padomaat veel.
0
Dunkelheit, vienreiz jau scho teicu, bet teema paguva neparasti aatri nomirt, taadeelj jaaraksta veelreiz- atvainojos par to, ko teicu teemaa slipknot. Nemaz tik stulba neizskaties, vairaak simpaatiska :)
0
(es iereecu)
"Nemaz tik stulba neizskaties, vairaak simpaatiska"
Kas tur bija ar to muskuli?
0
Ne jau tikai latvieši vien naudai vergo, to dara visi cilvēki.
0
Nekad to neesmu noliedzis. Bet man PH par taam citaam tautaam, man netiik tas, ka maneejaa taada ir. Ja visa pasaule ir debila un eed kakas, vai tad latvietijinjietiischiem jaadara tas pats?
0
Bet vai tad visi to dara? Vienmēr ir bijuši latvieši, kam sava tauta vienaldzīga, kas pielīda vāciešiem un nodeva savus tautiešus un tēvzemi, bet ne jau visi, un nebūt ne lielākā daļa, tad jau mēs neatkarību atguvuši nebūtu. Un es vienmēr palikšu patriote, jo man manas saknes ir dārgas..
Zini, vakar baismīgi sakasījos ar savu māti, jo es viņu aizkaitināju ar savām folkloras pārgudrībām, "beidz rakāties pagātnē, tas viss sen ir pagājis, visas tās tavas tradīcijas ir mirušas, beidz māžoties, laiks taču pieaugt." Un viņa arī domā, ka galvenais ir labi iekārtoties dzīvē, vislaik zāģē, ka man jau ar savu gudro galvu Latvijā nevajag palikt, citur labāka dzīve, utt. Ir tādi cilvēki, kā mana māte, un ir tādi, kā es. Es tomēr uzskatu, ka necienot savas tautas kultūru, cilvēks neciena sevi.
0
Viss atkarīgs no atieksmes!
0
Luuseniit, Tu man patiic! Buutu fantastiski, ja buutu vairaak taadu cilveeku, kaa Tu! Zheel tikai, ka Tava maate Tevi nesaprot, es emu nedaudz paarsteigts, kaa taadai maatei var buut taada meita, es uzskatu, ka peec beerniem var spriest par vecaakiem, un otraadi. Veelreiz- Peerkoniigs sveiciens Laachpleescha sveetkos!
0
Tencinu! :)
Lāčplēša diena vakar tiešām bija īsta svētku diena, līdz apm. 23.00 stāvēju pie Rīgas pils mūra un dziedāju latviešu dziesmas kopā ar svešiem cilvēkiem. Ir tomēr latvieši, kam Latvija ir dārga, un tāpēc ir vērts celties kājās, kad dzied himnu. Mani nepamet cerība par latviešu kultūras renesansi- diezgan lielas cerības lieku uz Debesu Kalējiem, jo daudzi jaunieši apzinās savu tautu un tās mantojumu tieši viņu iespaidā.
Bet kur es tāda ģimenes "melnā avs" radusies- nezinu. Mani vecāki vienkārši ir komunisma režīma sačakarēti cilvēki, kad Latvija atguva neatkarību, viņiem bija jau 45 gadi, tādā vecumā cilvēka pārliecību mainīt grūti, (jo pārliecības trūkums arī savā veidā ir pārliecība) viņi nepiedalījās Baltijas ceļā, par ko man ļoti žēl, jo man ir vienaudži, kurus vecāki ņēma līdzi, bet es tā laika garīgo pacēlumu varu nojaust tikai no fotogrāfijām un dalībnieku atmiņām.
0
Booooooring....... :G
0
Tad nelasi. Kaa jau redzi, teemas nosaukumaa ir magjiskie chetri cipari "1996", taa ka nekas sakariigs teemaa rakstiits netiks...

Luusi, nepazuudi! Ziemaa SF koncii varbuut varam satikt.
0
Jā, Debesu Kalēju končus cenšos apmeklēt visus, reti jau viņi notiek. :)
0
ja dbesu kaleeji katru vakaru kaadaa krodzinjaa zinjgjeetu mums vinji varbuut pat apriebtos
iistebiibaa ljoti pareiza politika laba daudz nevajag
0
Nu ja, taisnība jau ir, tā ir pareizā pieeja grupai ar vārdu, tikai tagad uz viņu končiem nāk visādi tādi cilvēki... Kas salien priekšā un lēkā kā idioti, grūstās(kā "Baltijas Saulē"). Lūk tas gan mani nokaitināja.
0
ej nu atrodi konci kuraa nav leekaataaji
ceru ka tu pa leekaataajiem nesauc tos kas packu krata
0
Nē. Es pati matiņus vēdinu! :) Es runāju par tiem, kas grūžas virsū, tādejādi visnotaļ apdraudot manu neaizsargāto smadzeņpodu. >:)
Bet tik daudz lēkātāju kā "Baltijas Saulē", man šķiet, SF koncertos vēl nebija bijis.
0
zeel nesanaaca man buut shaa gada baltsaulee bet pagaajshgad gan sakrita uz nerviem paaris platbixaini tipi kas uzvedaas kaa neandertaalieshi
0
Tikko brauciens no Slovākijas, jeb precīzāk Bratislavas, pa ceļam biju Vīnē, Čehijā, Polijā un pie brāļiem Leišiem, Kauņā, Paņevežā un Viļņā un es arī varu būt viens no tiem daudzajiem, kas ir gan gudrojis gan spļaudijies ar šo teicienu - Nekur nav tik labi kā mājās! Esmu priecīgs un Latvijas vērtība, tās kultūra, tradīcija vēsture un pagānisms nav spēcinājās, tā kā ja jūs esat Latvieši, tad mūžam šeit palikti un savu mūžu šeit nodzīvot!
0
Mans prieka kaus lējies pāri glāzēm un sajaucis pirkstus un galvu negribēju rakstīt nav spēcinājās, bet ir spēcinājies.
0
To Bleakness: Šoreiz nebija pāris, šoreiz viņu bija bars, tāpēc ka šogad pasākumu baigi izreklamēja. Mans klasesmaita ar` lielījās, ka esot jau atnācis pielējies, tāpēc neko daudz neatceroties, bet SF dzirdējis, jo uz to brīdi nauda šmigai aptrūkusies. Un tādu tipiņu bija ne mazums. Tas man tā dusmas aizdeva!
0
Sveicināts atkal Latvijā, Pagān! Tur nu es tev piekrītu, Latvijā dzīvot ir vislabāk.
0
ta vajadzeeja man buut un veel daziem biedriem kas droshvien bija
mums tos leekaataajus patika notishinaat no skatuves priexas nost
jaa un es a suminu pagaanu ar atgrieshanos
bet nu nezz nezz kaa ar to dziivoshanu vismaz man viss galiigi deelii iet
0
Paldies jumsīm he he.
Bleakness nu tad jācenšās kaut ko ar to dēli darīt, sazāģē skaliņos būs siltums, pārdod kādam būs naudiņas par ko iegādāties rijamo, vai sāc taisīt būdu, būs vismaz kur atgriezties...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas