meginajumu telpas
0
kaads var ieteikt kaadas meginajumu telpas, kur varetu pietiekami leti spelet?prasibas-bungas, un pietiekami lieli pastiprinataji, lai varetu dzirdet instrumentus blakus bungam.(manupraat tas nav par daudz prasiits)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
uz Kraasotaaju ielas pie Ziedonjdaarza ir meegju telpas. vari tur izveeleeties starp 3 sameeraa liidziigaam telpaam (labaakaa skaitaas 1., kas parasti ir aiznjemta, bet es iesaku 2. telpu - peedeejaa laikaa tur skan labaak). briivo laiku nav iipashi daudz, populaaraakie, jau ir aiznjemti. cena ir atkariiga no laika: 3 stundas = 5ls, 4 stundas (laikam) = 6ls. taa ir diezgan populaara vieta; tur speelee saakot no black metal grupaam liidz par jazz, pop...utt. man sciet tur ozols arii bija meegjinaajis :))
0
vai tu nezini kur vel var meiģināt? Mēs gribam 2 stundas!
0
Uz kraasotaaju ielas pie taa vecaa pidara zhiida gan neejiet. Vinjsh ir naaviigs pidars, un skanja tur ir pilniigs suuds.
Jaa, ozols arii tur tusee :)
0
uz Kraasotaaju var njemt arii uz 2 stundaam, jaa tagad ir uzradies tas vecais - jaajuutaas kaa cietumaa! tur taa vecene, kas vienu laiku bija atbildiigaa par telpaam, esot aiztinusies, esot kaut kas arii nofendereets un veel 2 kombiki nodedzinaati. tur tagad jautriiba sit augstu vilni, tagad jau 2 reizes ir jaazvana vinjam uz mobilo, lai vinsh durvis ver valjaa, vinjam ir taads nelabs ieradums visus iesleegt :)) es nevienu LABAAKU vietu par to nezinu, laikam jau visur ir caurmeeraa vienaadi, vismaz no maajaam man nav taalu.
0
Tipa mēģinājumu telpas ir arī uz Brīvības ielas aiz Ģertrūdes baznīcas.
0
henesy:kurā vietā uz brīvības ielas un cik maksā uz 1 stundu?
0
Es arii piesakos telpu mekeetaaju pulcinjaa, jo uz kraasotaajiem atpakal galiigi nevel. Vlad(i)mir veinmeer blaustaas, ka mees demuleejot un zogot skiivjus. Un 2,3 telpas akustika ir vienkaarsi dieviiga.
0
Meeģinaajuma telpa ir arii Imantaa 2,5 h maksaa 5ls
0
Kaadreiz bija pie Vanssu tilta, bet tagad es nezinu vai tur ir.
0
shkiet ka esmu aizsacis meegju telpu mekleeshanas bumu :D
0
Varbuut varat meginaat ko sarunaat Tautas Mūzikas centraa Pernavas ielaa 47/2......
0
Mēģinājumu telpas atrodas uz Brīvības 137(pagalmā), 3 stundas maksā 5Ls, par vienu stundu laikam jāsarunā uz vietas.
0
Brīvības 137, manuprāt, ir gana laba studija.

Bet Krāsotāju ielā mans bijušais buņģieris tam vecim reiz nolauza bungu pedāli :)
0
Vēl var painteresēties par 100. vidusskolu, tur arī ir telpas, bet vai ir vērts mēģināt tikai vienu stundu? Vismaz 2 - 4 h!
0
hehe, jaa mums arii kraasotaajos vienu laiku bij taads pedaalis basbockai, kas, ja stipraak uzsit, lido aaraa :D Vareni jautrs meegis, kad peeksni tev peeksni gitaarstam pie kaajaam nokriit pedaala vaaliite :D Edenbeast, tas tava bungiera darbs? :D
0
Nu jau diemžēl bijušā buņģiera :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas