HUB listes
0
Dereetu ievietot hub listes, kas paredzeetas cilveekiem kuri ir mataini lopi un metaala galvas, lai shie laudis vareetu kachaat lietas kas vinus padara par matainiem lopiem!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hellstrike.no-ip.com
Shis hubs ir domaats taadiem cilveekiem, kaadus ieprieksh aprakstiiju, matainie cilveeki sheti vienmeer gaidiiti. Atsaucas veel kaads matains galva kursh taisiijis hubu pagaaniem, matainniem, lopiem un antikristiem!
0
kas ir HUBS?! ( neesmu datorikjis)
0
Tu zini DC++ - ir taada programma, un hubs ir vieta kur "pulceejas" cilveeki dodod vinniem savu cietaa diska saturu un lejuplaadee no citiem. Bet Tu taa pat noteikti nesaproti ko es te muldu, bet lai nu kaa atbildi meeginaaju Tev dot...
0
Ir taads hublist.org Ar to var visaadu drazu atrast. Nez vai ir daudz veertiigu hubu, ko kaads vareetu nosaukt, un kas nebuutu shinii sarakstaa.
0
personiigi atrodu gandriiz visu intereseejosho ieksh huba metal.no-ip.info
0
Es piem nevaru daudzos HUBos piekonektēties, jo rāda: "Your slotratio is too low, current slotsratio is: 2" Kas ir tas slotsratio un kur to var nomainīt?
0
slotratio ir tas, kas noraada cik cilveeku vienlaiciigi var lejuplaadeet no teviim, to var nomainiit "setings", tur buus redzams "upload slots"
0
Cik jābūt slotiem priekš metal.no-ip.info?
0
Ieliec 5-7 download un 5-7 upload, gan jau pietiks!
0
isteniiba ja ir atveerts viens hubs jabut 3 slotiem, ja dvi hubi tad 6 u.t.t., citaadti pasataav risks ka tevi izmet, vai soda.
0
Nu tas atkariigs no huba noteikumiem!
0
nezinu par to metal.no-ip.info jo tuuliit tikai pameginaashu, bet citur neku neko labu nevar atrast. Jebkuraa gadijuma neko svaigu. Parsvaraa tikai populaaraakaas. Teiksim spiritus mortis nevareeju atrast, kaa ari daudz ko citu ... bet taja hellstrike.no-ip.com vis reali velkaas.
0
Ir reaalas gruutiibas ar slaaviem, neatteiktos dabuut Immortal Hammer, Medievil, Blackdeath, u.c., bet tajos skandinaavu hubos pat aizmetnju par shaadaam grupaam nav. Ir vieniigi tie populaaraakie slaavi, un arii ne taa kaa viss paareejais. Taa ka ja kaads zin, spljauj aaraa. Cik zinu, ir listes kur par pikji var dabuut mp3 diskus no austrumu zemeem.
0
vomitcum.no-ip.org
grindcore.no-ip.org
grindtilldeath.no-ip
black-death.no-ip.org
metalhub.myip.org
metalmusic.kicks-ass.net
0
Un ja interesee shaadas taadas retaakas un ekskluziivaakas filmas:

kisahubben.homeip.net
0
Vai Lv ir kāds uz metālmūziku tendēts hubs,ja ir, tad derētu uzzināt adresi! Vai varbūt kāds varētu pateikt to igauņu black,folk,viking huba adresi? Baigi traki, ja jāvelk dziesma alfā ar ātrumu 500b/s un ta veel cilvēks tik dažreiz online. Catamenia alūmu "Chaosborn" velku jau 1 ar pus mēnesi :(
0
a kaads var ieteikt kura eMule versija ir ar lielaako izveeli vai arii tas bij no serveriem tur atkariigs
0
ja tev alfaa taads aatrums, tad tev aarzemju hubiem vispaar konekteejas klaat?
0
Vieniigais veids kaa kaut ko dabuut ir atstaat pa nakti. Ar manu neta piesleegumu 10 kb/s ir debesu daavana.
0
Man ātrums ir tīri Ok, tikai cilvēkam, no kura velku uploads tāds, bet viņš ir vienīgais, kuram tas albūms ir.
0
a-a, tas ir pretiigi. Man aatrums atljauj novilkt filmu 6 minuutees, bet kad mekleeju kautko iipashu nostaljgjijai un iipashai baudai, nevienam nav, vai naak ar jau mineetajiem paarsimts b/s. Man jau pilniigi saak tracinaat, ka nevaru novilkt Killer Klowns From Outer Space, Puppet Masterus (iznjemot 6 dalju, kura nezin kaapeec ir visiem, kam nav slinkums), Christ Agony - Moonlight, Act III un kas ir pats neizprotamaakais, NEVIENAM NAV BRUTALITY!!! Kas taa pa h...?! Ok, dazhiem ir, bet tad pazuud peec pirmaas dziesmas un nekad neatgriezhas. Droshi vien njirgaajas par mani kautkur ar citu segvaardu un shaari. Es nevaru izteikt cik tas ir kaitinoshi.
0
jaatziist jau arii, ka tad kad peec tik ilgiem mekleejumiem atrod, ko sirds kaaro, ir divkaarsha bauda. Killer Klowns ir ekskluziiva lieta, njemot veeraa filmas vecumu, leetumu, un mazpaziistamiibu, bet BRUTALITY?! Nu jomajo! Christ Agony?!
0
Krafts, uzliec shonakt pakachaat un tev buus tas albuums.
0
Pretiigi ir tad, kad tu cilveeks nokopee jau mineetaas hubu adreses (ieksh juusu postiem) un tad iznjemot 2 gadiijumus vislaik jaaredz vai nu Connection refused by target mashine, vai connection timeout. Kad tu jau esi novilcis no straadaajoshajiem hubiem gana daudz dziesmas, tad hubs pasaka viss pietiek tagad adress unknown. Vot tas ir ZAJEBIS!
Ak krievu meele............tu muus aptver.
0
Es NEKAADI nevaru tikt iekshaa NEVIENAA aarzemju hubaa. Kaads varbuut zin, kas jaadara, lai to paartrauktu??? (Man Latvijas hubos aatrums ir bijis paari 2 Mb/s un parasti ir no 50 liidz 400 Kb/s, bet uz aarzemeem nekaadi netieku)
0
Starp citu, veel ir ljoti ljoti pretiigi, kad tu novelc filmu vai koncertu un gribi noskatiities, bet paraadaas kaut kaads "Cannot open this file bla bla bla" un arii Kazas kodeku paka ne suuda nepaliidz. Luuk tad ir stulbi. Nesen tieshi novilku Dream Theater "Live Scenes..." Atnaaca pa pusstundu, bet noskatiities nevaru. "Unknown filename extension...", un tad veel piedaavaa internetaa automaatiski atrast attieciigo kodeku, bet arii nekaa neatrod.
0
kk:( iesaku pamēģināt Light Alloy playeri, jo tas ver visu vaļā un kodekus arī nevajag, var atvērt arī līdz galam nenovilkušos failus. Protams kval. tik pat sūdaina kā media playerim.
0
Vai arii iesaku nokachaat shito... ACE Mega Codecs Pack 5.93 PRO.exe - 49MB. Skiet, ka tur ir visi iespeejamie kodeki, jo liidz shim neesmu saskaaries ar probleemu, kad kautkas neiet.
0
Vai VLC player vai BS player
0
man i gadījušies kautkādi mistiski mpc faili laikam mp3 vietaa kuri ar negrib iet lai arii paarsauc par mp3
0
ACE codeki ir labi tai zinjaa, ka paziist visus formaatus ar ko naakas saskarties, kaa arii ar taadiem bonusunjiem kaa programminju, kas nosleedz nepabeigtu avi failu, bet miinuss ir taads, ka vinji ir diezgan nedraudziigi pret datoru, rijot nedabiigi daudz resursus un piedranjkjeejot savu apkaartni ar veselu kaudzi visa kaa nevajadziiga, liidz ar to arii smuki piedrazojot aiz sevis.
Man patreiz staav K-lite Codec, un jau labu laiku nav nekaadu suudziibu, liidz naak arii feinais BS player, kas ir patiikams izgudrojums kautvai tiem pashiem nepabeigtajiem avi failiem un ljoti eertai kadru saglabaashanai. No playeriem veel labs bij zoom player, cik atceros. Tas lasiija pilniigi visu un njeema taadus formaatus, no kaadiem citi playeri uzkaaraas.
0
bet tas zoom laikam naaca liidzi tiem ACE. Nu taa kaa naakas izveeleeties, izejot no savaam prioritaateem un vajadziibaam.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas