Slepkavība?
0
"Tagad uz ekrāna var redzēt 12 nedēļu vecu bērnu ultraskaņas attēlā reālajā laikā. Re, šī ir viņa galva. Ķermenis. Lūk, šī ir rociņa, kas stiepjas pie mutes. Ja paskatās uz attēlu tuvāk, var atšķirt acis, degunu, muti un pat cauri saskatamās smadzenes. Šī švammveidīgā matērija ir placenta. Te lejā ir kājiņas. Ļoti labi var redzēt, kā sitas sirds, veicot 140 sitienus minūtē. Bērns laiku pa laikam maina savu stāvokli. Viņa kustības ir mierīgas, viņš atrodas aizsargātā telpā.

Ēna, kas tagad parādījās apakšā, blakus ekrāna robežai, ir vakuuma kirete, speciāls instruments, kas ir pievienots elektroniskam sūcējam ar sūces spiedienu 55 mm. Var redzēt, kā kirete pietuvojas bērnam, bet viņš cenšas atbīdīties tālāk no tās un sāk veikt aktīvas, paniskas kustības.

Tagad viņš kustas mērķtiecīgi. Kaut arī instruments vēl nav sasniedzis bērnu, viņš jau ir ļoti satraukts. Viņa mute ir atvērta vaļā, it kā saucot pēc palīdzības. Šis kadrs filmā atkārtosies vēl un vēl.

Vakuuma kirete tausta bērnu, un atkal viņš plati atver muti mēmajā kliedzienā. Tagad viņa sirds sitas straujāk. Viņš jūt draudu savai drošībai un bīdās malā, kreisajā dzemdes daļā. Sirds sitieni paātrinās un jau sasniedz apmērām 200 reižu minūtē. Bērns viennozīmīgi jūt nāvīgu draudu...

Ciešais pūslis ir saplēsts, apaugļa šķidrums iztek, instruments piesūcas pie ķermeņa un norauj to no galvas. Kāju jau nav. Var saskatīt instrumenta kustības, kas saplēš ķermeni gabaliņos. Viss negatīvā spiediena spēks ir tēmēts pret viņu.

Ķermenis ir iznīcināts. Tagad ārsts ievada citu instrumentu, kas stipri apķer galvu un saspiež to, lai izņemtu no dzemdes... Galva ir noķerta... Tagad var redzēt tikai kaut kādas asinis un ādas daļiņas, kuras norāda uz to, ka nesen te bija dzīva, bezspēcīga un maziņa cilvēciska būtne..."
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Un?
0
kaads noskatiijies filmu par abortien un nu dalaas pieredzee? Ir nu gan...
0
Ja to kaartiigi palabotu, ieviestu dzejiskus elementus, sanaaktu smuks gore tekstinjsh.
0
Aborti protams ir slikti, bet...
Atljautajos terminjos veikti aborti nav nekaads noziegums, to pat nevareetu saliidzinaat ar mazu kakjeenu nosliiicinaashanu. Un ziniet kaa kauc aizkauta cuuka?? Ko te veel runaat? M?
Tajaa laikaa, kad atljauts taisiit abortus, embrijam nav attistiita CNS un vinjam nav psihes.
Esmu redzeejis arii augus kuriem pieskaroties tie saraujaas, un kas?
0
Deadfall-
kā tev šķiet,kāpēc augi saraujas,ko?
0
vuuu satna nopietni...
0
Besii shitaa gaushanaas. Tev ir arii kaads risinaajums, vai arii vienmeer gaudies par visu, kas tevi neapmierina? Tagad paklausies manu staastinju - nabadziigaa maate, narkotiku reibumaa taisiito beernu laizh pasaulee. Driiz vien vinjsh nonaak uz ielas, kur iemaacaas taas skarbos izdziivoshanas likumus. Seko laboshanas kolonija, kur vinjsh svariigaakajaa savas dziives posmaa iekraaj informaaciju no apkaartesoshaas sisteemas. Tam parasti seko cietums liidz ar pilngadiibas sasniegshanu, kur turpinaas vinja taalaakaa izgliitoshanaas. Un katraa briiviibas posmaa TU esi potenciaalais iemesls, deelj kaa vinjsh parasti atgriezhas savaas maajaas Nr.1.
0
shi nu reiz ir taa teema par ko var runat desmitiem alus kausu ilgi un katram te buus savs viedoklis un sava taisniba. es tikai varu piebilst - katrs riikojas peec savaam intereseem, velmeem un apstakljiem. nevienam nav tiesiibu nosodit otra izveeli. punkts
0
Bet jau nu kaadam paariitim gadaas bet vinjus abus kapitaalisms ir piespiedis pie zemes taa ka nav ko eest tomeer labaak mirt nevis nokljuut beernu namaa un rezultaataa visu dziivi sapest galiigaas auzaas un arii govis ir baigi nemieriigas kad tiek vestas uz lopkautuvi un juut ka driiz buus beigas bet kam tas interesee lielveikalos ir jaabuut galjai un lopinjsh ir jaalikvidee
0
nu jaa! nu varbut dazhiem tas liks padomat! varbut nee! par to gore textinju tev taisniiba, bet ja ta padomaa, tas nav nekas jauks! es nedomaju ka tev patiktos ja piemeram ar tevi ta izdartu un tevis nemaz nebutu, vai piemeram tavu bernu kuru tu veletos! nevajag stradat sudus un tad shitadas shtelles nebuus!
0
bet ja prezis sapliist un nav 5 ls prieksh zaaleem...
iisteniibaa man shitaa teema atgaadin to PND gabalu neatceros kaasauca bet tur bij ka sapliist prezis piedzimst beebis utml
0
ha ha ha. uuuuu.... nobiedeeji gan. Gore nav nekas jauks? Ko tu neteiksi.... Paldies, ka atveeri man acis, gore-iniekus vairs neklausiishos, jo tas ir tik briesmiigi...
0
"es nedomaju ka tev patiktos ja piemeram ar tevi ta izdartu un tevis nemaz nebutu"

^^^ - pilnīgs marasms. Kā gan mani tas varētu satraukt, ja manis nebūtu, turklāt nekad arī nebūtu bijis?
0
bla es jau neteicu ka tas nav jauks! man pasham patik! bet galvena doma ir jau par to pashu domu par abortu! neesi tachu aprobezhots, es domaju ka tev ir plashaks skats uz dziivi! :)
0
Bleakness acik maksa aborts? es domaju ka krietni virs 5Ls be nu jaa... tas taa... ka vispar shitada tema vareja ienakt prataa?
0
nuuuuu vampiir tev tas aktuaali?
0
nu nee! es ti izliekos liels! nu princiba nopietns esmu palicis!
0
nopietnam buut- dalju no skaistuma zaudeet.
0
es tapat esmu gana smuks!!! :D
0
DDDD skalji smiekli DDDDD
0
:( tu tagad mani aizvainoji lidz sirdz dzilumiem! tagad es palikshu launs un bushu trakais un gurais diktators lizigi ka adolfs un napaleons :D
0
tad es buushu sajuusmaa par tevi
0
aadolf liec mieraa bet tas zaales kaukaadu 48h laikaa laikam meichai jaasalietojas un taadaa laika briidii pikji izraut ir gruutaak nekaa kaukaadu paaris nedeelju lielaa laika posmaa
0
nu pienemsim! nesa lidzi prezhus un zaales :)
0
satna

Moralizeet par abortu protams ir viegli un bezgala pamaacoshi turklaat. :( Noskatiities filmu par sho teemu... njaa tie skati, tie tuvplaani, taas izjuutas, tas atstaaj iespaidu. Visticamaak - paliekoshu. Un tieshi taapeec shaadas filmas vajadzeetu raadiit vidusskolaas, lai potenciaalie neveelamo beeernu taisiitaaji redz kaa ir, un padomaa divreiz. Vai triisreiz.

Bet muldeet lieki tomeer nevajadzeetu. Abortu LJOTI reti izdara "ar vieglu roku". Beernam tomeer ir arii jaadziivo ne tikai vienkaarshi jaapiedzimst. Un ko lai shaadu filmu (ar Taviem komentaariem pavadiitu) noskatiijusies dariitu kaada sieviete, kura bijusi spiesta izdariit abortu? Es nesaku, ka visas, kas to izdariijushas bijushas objektiivi SPIESTAS to dariit. Bet tomeer... Cilveeki vairumaa nav nekaadas klintis, kas iztur visu spiedienu, kam vinji shaadaa situaacijaa ir pakljauti. Riikojas kaa saprot un ja ir skaidrs, ka beernam normaalas dziives svariigaakajaa attistiibas posmaa nebuus...
Cita lieta, ja abortu izdara, lai vareetu turpinaat vieglo dziivesveidu, kuraa nekas "nekaraajas uz kakla". Bet vai zini - beernam arii labaak, ja vinjsh nepiedzimst taadai maatei. :(((((((((
0
2 Satna: kaapeec augi saraujas? atbildeeshu ar pretjautaajumu - vai tu taapeec neeed salaatus? Neesmu dzirdeejis, ka par to liktu cietumaa. Nenjem lajaunaa, vienkaarshi tavs posts ir spekulatiivi emocionaals.

Visai shij lietai ir moraalais un emocionaalais rakurss, kursh pacelj to iipashaa statusaa. Domaaju, ka to vareetu pieliidzinaat smeekeeshanai: tas skaitaas slikti un neveseliigi, tomeer sabiedriiba no taa nevar atteikties.
Domaaju, ka nav cita risinaajuma, kaa legalizeet abortus liidz vienpadsmitai nedeeljai, jo faktiski to nevar uzskatiit par slepkaviibu. Ja kaads izdomaatu aizliegt abortus sekas buuutu sekojoshas:
1. abortu skaits buutiski nesamazinaatos, naaktu pasaulee neveelami beerni;
2. daudz nelegaalie aborti, neprofesionaali veikti, liidz ar to tragiskas sekas pacientu veseliibai vai pat dziiviibai (taada ir citu valstu pieredze)

Vieniigais ko var dariit, ir iztureeties pret abortiem noraidoshi, ciiniities ar izgliitojoshaam metodeem, nevis aizliedzoshaam.

Man pasham shajaa lietaa visvairaak nepatiik moraalaa divkosiiba - piemeers ar maajdziivniekiem, ka vinjus var audzeet un nogalinaat un tas neskaitaas nekas amoraals.
0
es sameeraa piekriitu deadfall, katraa zinjaa wisai pamatots viedoklis. aborti buus jebkuros apstaakljos, jebkuraa sociaalajaa iekaartaa, legaali wai nelegaali. tikai zheel. ja skataas emocionaali..miilestiibas truukums..?
0
to Deadfal:
Tajaa laikaa, kad atljauts taisiit abortus, embrijam nav attistiita CNS un vinjam nav psihes.
... augus kuriem pieskaroties tie saraujaas, un kas?
Nav runa, kas ko ēd vai nē. Ja radība ir sīka un nemāk aizstāvēties, tas nenozīmē, ka tā "nebrēc"(savā veidā), tai nav pie kājas,vai kāds ar to ko dara vai nē.

Maybe nevēlamos bēbīšus ar vajadzētu piedzemdēt un noēst? Gan senči paēduši,gan bēbis izglābts...
0
Ieklausies shajos vaardos - "Neveelamais beebis". Sabiedriibai jaastraadaa ne jau pie taa, lai neveelamos beebjus "neaborteetu" (uhh, nu gan vaards), bet pie taa, lai NEBUUTU neveelamu beebju. Labaak ir neveelamam mirt nekaa neveelamam (iz)dziivot. imho
0
Starp citu - kaapeec shii teema Tevi satrauc?
0
man liekas, ka cilveekiem kuri nav bijushi shadas izveles priekshaa nav tiesiibu par to runat. esu 100% parliecinats ka briidii kad kaadam no shiem gudriniekiem naaktos izdarit iveeli vinju domas krasi mainiitos.
0
btw, ciisinjam arii saap, kad to iespiezh starp 2 baltmaizes daljaam. satna laikam nagus negriezh, tiem tak arii saap, tie saraujas, un klusi vaarsta mutiiti. ibio.
0
1) Tas ir izkopēts no TVNETa
2) Embrijus tādā vecumā neviens nekad nelikvidē
3) Laikā, kad ir atļauts aborts, embrijam veļ nav izveidojies cerebrālais kortekss, kas ir ABSOLŪTI nepieciešams, lai vispār varētu sajust sāpes (jebkādus nervu impulsus)
4) Ja pabakstīs baktēriju ar adatu, tad tā arī rausies prom
5) Neskatoties uz visu, aborti vienalga nav vēlami, bet nav arī aizliedzami.
0
pa tiem nagiem un mutīti :)
nē, ne šis jau sāk aiziet pa tālu...
bet par to baktēriju...???
0
to Deathperado: nav isti taisniba - 12 nedeljas ir pedejais atljautais laiks abortam, pirms kaut kadiem gadiem to mainiija. ta ka...
un man liekas te mazak jarunaa tieshi par to kaa jutas embrijs, jo tas tomer ir nedzimis un bez jebkadam izredzem piedzimt, atcereties shis mociba un ta... vienigais par ko te jarunaa ir sieviete.
0
nu man gandriiz bij taa ka bij jaasaak domaat buushu teevs vai nee bet pa iisto tomeer nebij bet nervi bij gan chupaa uz to momentu
0
nu labi tagad esam aizgajushi murgaa
0
Nav ko luureet kur nevajag.
Ai, ai kaa saap sirsninja baareniitim beernunamaa, kad vinjsh uzzin, ka vinja jaunie vecaaki nevar atljauties vinju uztureet, un taapeec atsakaas no vinja. Kaapeec SATNA neiet un neizzvejo no beernunamiem tos, kas ir izvairiijushies no vinja aprakstiitajiem shausminoshajiem paaridariijumiem? ko? Izglaab mosh vispirms tos a?
0
Protams, ka aborti ir slikta lieta, protams, ka tas ir nedabīgi. Bet sex arī ir nedabīgs, ja tas tiek viekts ar mērķi gūt baudu, nevis ieņemt bērnu, ja grib aizliegt abortus, vajag aizliegt sexu. Un aizliegt vēl neskaitāmas lietas, lai mēs visu darītu dabīgi un būtu kā dzīvnieki- labā nozīmē. Bet tu man pasaki, vai ir labāk- ja 15,16 gadīga meitene dzemdē, pilnībā iznīcinot iespējas uz jaunību, ja viņai ar bērnu jādzīvo iztiekot no grašiem, jo nav jau apgūta nekāda profesija, ja laimīgais tētis ir aizlaidies, un vecāki izmet no mājām...
Man ir 17 gadu, un ja es nejauši paliktu stāvoklī(3x nospļaujos pār kreiso plecu), es izlemtu par abortu, un nevienam nav tiesību nosidīt šādus lēmumu, kaut arī mazā dzīvība tiek iznīcināta.Varbūt dzīvojot sliktu dzīvi, bērns cietīs vairāk..
0
Es tik gribēju zināt tautas domas. pret ar nemaz neesu, tikai-kādreiz nežēlīgi ienīdu sīkos,pat paskatīties riebās uz viņiem, kad ēd vai brēc...Palasot tāda veida tekstus--ir tā,mazie čiepas tagd man ļooooti patīk!!! Nu re,var cilvēks mainīties.
0
es ar siikos ciest nevaru taadu trobeli taisa ka galva saak saapeet
0
phe satna tu diivaina- kjip pec shitadiem tekstiem berni patik a pirms tam riebaas... nu es jau neko daudz nesaprotu bet man gan laikeas ka mazi beebji ir kriteni jaukaki par shadiem rakstiem.
0
mana r besi sikie kverpli! bet pret masas sici nav iebildumu! skola sikie pidari, tie gan ir noshaujami ]:)
0
---1) Tas ir izkopēts no TVNETa
2) Embrijus tādā vecumā neviens nekad nelikvidē
3) Laikā, kad ir atļauts aborts, embrijam veļ nav izveidojies cerebrālais kortekss, kas ir ABSOLŪTI nepieciešams, lai vispār varētu sajust sāpes (jebkādus nervu impulsus)
4) Ja pabakstīs baktēriju ar adatu, tad tā arī rausies prom
5) Neskatoties uz visu, aborti vienalga nav vēlami, bet nav arī aizliedzami.--- (c) Deathperado

1.Aga, šitais texts jau paaris gadus klīst:) Tura gāja runa par 5-7 mēnesi.
2. Ja likvidē tādā vecumā, tad tikai med. aps. dēļ.
3. Ar taisnība.
4. Parādi man, kā tu trāpi baktērijai ar adatu ;) Es nemāku :lol:
5. Neviens šo textu nekad neņems par pamatu, ja nu vajadzēs izlemt, vai taisīt vai nē.

Doma tāda, ka piekrītu Deathp. un tam, ka šī deskusija ir neauglīgāka par Sahāras tuksnesi.
0
Stana, stulba tu esi. Tu teici ka agraak ieniidi vinjus un tagad peec shitaa teksta tev vinji baigi patiik. Tev patiik kaa vinji ciesh un nekas vairaak. Tevi pashu vajag taadaa kaarbaa ielikt un saplosiit gabalos...
0
nu tas jau ir ljauni! visi cilveki ir divdomiigi! un tu nedirs ka pats esi savaaaks! es vispar saku nesaprast ko visi viens otram dirsh virsuu ja pashi nav labaaki???
0
Runaa par mani? :)
0
tu vispar pakkluse, ja tu tiesham esi gljuks, tad es jutu lidzi taviem senchiem! labak butu veikushi abortu
0
ieniistu shito jobano sisteemu kad katru dienu virs slimniicaam uzlido januas dveeseles ar atnemtaam tiesiibaam ciest, smieties, ieniist, blaut, miileeet...dziivot!!!vai tad vinji ir pie vainas, ka "maate" kaajas nevareeja kopaa satureet.cik metalbrotheru, dzejnieku un kretiinu ir aizlaists debesiis... un vispaar paalii tiiniem pisties mazaak vajag /jobanaa draama man panesaas :D
0
Jaauztaucas par abortu ir tikai tad ,ja pasham gadaas!
0
to roof
Nerunaa, tautieti, glupiibas. Ne jau vien, ka tu deevee, "maate" ir vainiiga. Redz, beernus nemeedz atrast kaapostu laukaa, vajadziigi ir divi. Un ir ne mazums gadiijumu, kad aborts tik tieshaam ir visreaalaakaa iespeeja, kas var noveerst daudz lielaaku nelaimi. Taa luuk. Nu briesmiigi jau kategorisks jauneklis. Paizgliitojies (un sniedz daudz maz saturiigus pamatojumus) un tad komentee, sarunaats?
0
Jā, nerunā, tautieti, glupības! Tīņiem vajag pālī pisties! Jo tikai tā viņi spēj būt krutāki un lielāki (14 gadu vecumā pēc seksa - cigarete obligāta). Es nasaku, ka visus, kas nopisušies zem 16 gadu vecuma vajag nosist, bet, principā, dažam labam derētu uzlikt preventīvas ierīces uz dzimumorgāniem līdz pat 35 gadu vecumam! Savukārt - tautiete Zeme, manuprāt, ir nedaudz pārpratusi roof tekstu (vai arī es esmu visu ačgārni sapratis). Par abortiem - piekrītu, tā tomēr IR nepieciešama lieta (normālas devās), bet visu pacifisti, tipa, aborts = slepkavība, lai iet un paliek stāvoklī 17 gadu vecumā, novēlu patīkamu mūžu. Cirvji!
0
Kaa ar izvaroshanu?
0
nevajag vazaaties pa tumshiem rajoniem un paaraak perversaa paskataa staigaat ta neizvaros
0
jaa protams blackness kaa teiksi taa buus , nevajag iet pa ielu tad arii kiegelis uz galvas neuzkritiis, ne ko?
0
a maajaa seedot griesti ar var uz galvas uzkrist :)))
nevajag tik ljoti paarspiileet
0
Statistika liecina, ka visbiežāk izvaro pazīstami vīrieši- draugi, paziņas, pat vīri.
0
kā var sanākt ka vīrs izvaro???
0
Nu kā, piekauj un vardarbīgi iz****ē, tā arī ir izvarošana!
0
tikai ja sava
0
bet ta jau sieva nelabi uzvedās, ka vīram nedod :DDD
0
par to vajadzeeja domaat pirms parakstiija papiirus! uz sievietes starp citu nav nekaadas seksa un dzemdiibu mashiinas. ja sekss ir pienaakums pret viiru, tad ar to viiru kaukas iisti riktiigi nav...!
0
Nu tātad vīrs slikti uzvedas, ka nav pelnījis. :P
0
cilvweece ir gumijas draudzinsh izdomaats lai nav jaaveic shitaadi debiilismi, galu galaa veel ir avaarijas kontracepcija.
ja kas nebraucit man augumaa ja pateicu ko kas jau bija raksiits - es nelasiiju.
0
Ko īsti tu tiki domājis? Mazais draudziņš no gumijas, vai gumija mazajam draudziņam?
0
es dodu priekshroku draudzinjiem no gumijas
0
Slepkavība?
0
labi labi black ierosini valdībai pieņemt celibāta likumu vai kā tur to sauca ka neņemās vispār
vajag cilvēku kārtīgi iepazīt pirms precēt nost un vispār nafig precēties pianku var saorganizēt arī lētāk un neformālāk
0
Kaut kā baigi iesakņojies uzskats ka seksu grib tikai un vienīgi vīrieši, un kad pie tā nonāk tad jau tā ir izvarošana.
0
Nevajag uzturēties pensionāru sabiedrībā, tad tev neliksies, ka ir iesakņojies tāds uzskats! :D
0
Nu re, meitene nemaz nezin, kas ir avaarijas kontracepcija, bet jau plika pa mezhu skraida. Tad jau protams, ka jaaizveelas draudzinji no gumijas. Es vareetu arii to nofilmeet.
0
Dievišķais Faun, apskaidro nu, lūdzams, kur es bildu, ka nezinu par avārijas kontracepciju? Tā tava argumentācija, tā argumentācija...ai, ai, ai.

Bet par draudziņiem.. Gumijas draudziņš ir pirmais solis ceļā uz bezalkaholisko alu. Bet es un bezalkaholiskais alus- nu beidz, nu kam tu šitā mani apsaukā, es sākšu skumt.. :-/ Un tas, ka tu gribētu, vēl nenozīmē, ka tu varētu, mē, mē. :P
0
... es esmu Fauna pusē...
0
gumijas draudziņi > cilvēce
0
aborts...
kaapeec neviens nesatraucas par to bomzi, kas nomira trepjutlpaa, un ar to dzeku, ks paargrieza veenas, bet nevienam tas neintereseeja?
aukstaa cilveece.....
0
trepjutlpaa= trepjutelpaa...
0
tur tiešām nav nekaads sakars par uzturēšanos pensionāru sabiedrībā. pilnīgi piekrītu Enemy- tāds uzskats vienmēr ir pastāvējis. "Jums jau vajag tikai nod..ties!" klasiskais sieviešu teikums. nācies dzirdēt diezgan bieži un +-20 gadus vecas sievietes (meitenes) laikam vēl nav pensionāres. pēc tam Delfos apspriež cik skumji ir pavadīt valentīndienu vienatnē pie televizora.
0
Da nu, ka es tev saku- nevajag uzturēties pensionāru sabiedrībā. (Kāda starpība- cik gadu, ja prāts jau pensijā un vecmāmiņas aubītē ietīts, tad 20 vai 50- viena alga.... bla, bla, cik džekiem grūta dzīve, nedod neviena, ai, ai, varbūt nemākat paprasīt?) Un delfu forumus arī nevajag lasīt. Un valentīndienu arī nevajag svinēt.

P.S.Nopietni- kur jūs tādas meitenes izrokat? Es domā, ka Latvijā ir gana daudz emancipētas jaunkudzes, lai visiem pietiktu.

A bet ja nu runājam par "klasiskiem izteicieniem", tad es arī šo to atminu, piemēram pastāv vīriešiem tāds sieviešu iedalījums: nepieejamās un maukas, cita varianta nav. :P Ko par to vari teikt? Ahā, tagad seko: "nē, nē, es tāds neesmu, ja kāds tā saka, tad nevajag par visiem vīriešiem tā spriest". Nu labi, labi, bet tad nevajag arī par visām sievietēm teikt, ka neviena negrib seksu.
0
tu man tagad mēģini kanti sist, vai ko? (rausta plecus, spontāni raud)
0
nē ir arī ķeskas :)))
0
Runāsim viegli saprotamu valodu. Problēma ir risināma vienkārši... laicīgi jānogriež krāns... vai veselīgāk tomēr būtu neaizgriezt, bet cisu laicīgi atvienot no saslēguma un izlaist tās saturu ārā... lūk arī profilakse jums pret `slepkavību`.
Protams, ir zināms risks, ka neliela daļa ( normā parasti niecīga daļa) cisas satura var nokļūt kontaktligzdā vēl krietnu laika sprīdi pirms savienojuma pārtraukšanas.. un ta var būt sūdi..
Tāpēc cisai ir ieteicams lietot speciālu uzmavu, kas novērš tās satura nevēlamu izkļūšanu.
p.s. tāda nu lūk ir īsa ābece nezinātājiem...
nu a bābiešiem ar ieteicams pasekot, kā ta jaunie siekalainie tēviņi seko līdz profilaksei, he, he...
0
nu es jau nelasu delfu diskusijas un nesvinu valentīndienu- tas vienkārši piemēra pēc.
emancipētas- un ko nozīmē šitais vārds.
runājot par maukām:cilvēlam ir draudzene, un viņa netiek uzskatīta par mauku, tikai, ja viņai īstajā brīdī vienmēr galva sāp vai tik mežonīgi jāgatavojas rītdienas lekcijām...
0
Zini Lūsi par to pensionāru sabiedrību tu drusku pārspīlē. Nav tā ka sievietes negribētu seksu, bet viņām tas ir savādāk nekā vīriešiem (jebkurā vietā, laikā utt.). Tapēc jau tāds uzskats radies. Es tiešām nedomāju, ka man tev būtu jāstāsta ar ko puikiņas no meitenījiešiem atšķiras.
0
To es īsti nesapratu:"viņām tas ir savādāk nekā vīriešiem (jebkurā vietā, laikā utt.)."
Tas tā domāts, ka vīrieši var jebkurā vietā, jebkurā laikā, bet sievietes tikai un vienīgi naktī un gultā, bet citur ne un ne? Eu, nu beidz, tas jau izklausās aizvainojoši. Protams, var jau būt, ka es esmu nezin kāds šausmīgākais izņēmums un dabas fenomens(Nesākšu publiskot savas seksualitātes aprakstu un nedēļas plānu: "cik bieži un kur"), bet tomēr man šķiet, ka tu pārspīlē.

Bet ja draudzenei pārlieku bieži sāp galva, varbūt labāk aprunāties ar draudzeni, nevis sūdzēties par visu sieviešu dzimumu un saukāt bezmaz vai par frigidām. Bet vispār jau- man vienalga, labi, katram sava elle.
0
Eu eu eu, izbeidz luudzu (nav redzams, kautkur nosleepies, dzirdama tikai balss) ja? Es vienkaarshi par to avaarijas chikinana nedaudz sapludinaaju divus tekstus ne taa kopaa.

Bet otraamkaartaam man interesee par kaadiem gumijas draudziniem tad iisti juus runaajat. Man liekas es runaaju par citiem draudzinjiem un juus par citiem. Un ko juus domaajat par silikona bumbinjaam?
0
tās nomierina, virpinot plaukstā un meditējot...
ieklausies virpināšans skaņā... tā iemidzina...
0
...vakar šancē ierēcām: ķipa esaot pat zinātniski pierādīts ķipa tie, kas pucē (nu Tu jau saproti) ir vairāk pasargāti pret vēzi, ja pucē, tad izstrādājas nezinu kas tur, bet nu novērš vēzi... vot nevarējām iebraukt kā tad tas organisms saprot atšķirību starp pucēšanu un normālu sexu... vienīgais ko sadomājām: ja ieiet tajā vagināljā, tad maksts ieeja tomēr ir diezgan vaļīga, bet pucējot jau Tu saspied visu Jānīti, arī pašu stumbeņa iesākuma posmu... varbūt tad tur tā sāls... idejas?
0
ha, ha, ha.... hm... varbūt izmēģini dupsi...
pēc idejas nevajadzētu būt vaļīgam... i stumbeni apņems...he, he.. i ar vēzi nesaslimsi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas