truemetal.lv T - krekli
0
Radaas viena laba ideja, varbuut paareejie arii buus ieintereseeti ssito atbalstiit.:)

Teiksim tie metallori, kas te tomer sameeraa biezzi uzturas un ir patstaaviigi apmekleetaaji vareetu izdariit taadu lietu kaa uztaisiit savus kreklinnus. Uz priekssas vareetu buut uzraxts truemetal.lv ar lapai liidziigu dizainu, bet uz muguras savs nickname. Kaa paareejie domaa?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tas man atgaadina tos beernu kreklinjus, kur virsuu ir savs vaards un bildiite. ja tu to domaaji nopietni, tad arii lapas reklameeshana masaam nenaaktu par labu.
0
It kaa. Bet nu vareetu to noformeet savaadaak, teixim bez lv galaa. Nu krocce buutu interesanti, nav taccu ar to kreklu jasaigaa diendienaa, bet vareetu taisst tiessu truemetal tusinnus kaut kur.
0
nu ja uzrazho kaadu kopiigu aluslusti, tad priekshkam tos kreklus.
0
Nu vienkaarssi taa pat. Jaa kaads veelas atbalstiit tad OK un tie tad ari to izdaris.
0
Nu, varētu uztaisīt to par tādu kā labdarības akciju - teiksim, pārdot krekliņus, un par piķi, piemēram, noalgot forumam moderatoru... :)
0
truemetal tusinjsh dereetu gan. kreklu... piespraudiite/ uzshuve arii buutu o.k.
0
nee par kreklu ienaakumiem apmaksaat netu tiem kas recenzijas raksta lai var masveidaa pumpeet jaunos muzonus nost
:))))
0
Aber, kāpēc ne? Manuprāt,laba doma, tikai nekādus nicknamus uz pakaļas :)
0
Nu ideja nav ne jauna, ne oriģināla. Jāsaka gan, ka ne savu niku ne lapas reklāmu es negribētu uz krekla. Par reklāmu man ir līdzīgs viedoklis kā Faunam, tā jau švaļu te daudz, lai gan pierimies nedaudz... laikam skola sākusies.
Finanšu piesaistīšanai gan būtu neslikta doma.
0
Es jau teicu, ka tos kreklu nubuutu jaavelk ikdienaa, bet uz truemetal.lv tusinnu, vai teixim uz konci, bet ne ikdienaa or darbaa. Kapeec bez nicka? Kad aizietu uz tadu tusinnu, tad butu interesanti zinaat visiem kas kurss ir, jo visi savaa starpaa paziistami neesam, tikai noteikta dalla. Vareetu uzbliezt labdariibas konciiti par labu truemetal.lv. Bandas (nu lielaakaa dalla() noteikti, ka paliidzeetu un atbalstiitu.
0
nu par kreklinjiem ar to pashu truemetal es varetu sarunat ar draugu, tas maksashot itka letak neka citur, bet tad vajag vairakus cilvekus! nu niku var piebliet pats klat, jebkura apdrukas firmaa! nu ja kadam rodas doma to tiesham uzbliezt pazinjojiet man pa mailu!
0
Jaa, tas viss ir chikibrikoriski. Un tieshaam, ja ir truu krekls, vai tad gruuti pieiet klaat un uzbljaut, kas tu taads?! Vienkaarshi manupraat tas segvaards uz pakaljas izskatiitos diezgan fekaali. Sabojaats krekls! Nu bet, arii tiesa kas tiesa, ja kaads grib, var tak likt to vaardu. Tas jau katra pasha zinjaa, taapat kaa ar varu jau ar nevienam nemauks to dreebi muguraa. khe khe, tas gan buutu labs skats - kaadi triis metaljugas tvarsta vienu nabadzinju, lai brutaali uzmauktu virsuu kreklu.
0
zini tas krekls sava zinja ari spriedums! iedomajies es tagad jus visus nolieku un nodirshu ka mazinjos uzvelku kreklu un tad varu draset pa ielam mukot no jums :DDDDDDDD
0
Ok, nu jau Tu runaa kaa cilveex, neviss atkal uzreiz mietu pakallaa un pa muti aaraa:)

OK, piesakaas apakssaa, kurss tad grib piedaliities uzmeiztarot truemetal.lv tusinnu un paliidzeet veelaak ar to konci - Keep fuckin' support Truemetal.lv!
0
es esmu ar mieru pielikt savu roku! i fucking support metal :)
0
Iedo savu meilu, ja par tiem krekliem, tad varbuut vari izliidzeet ar manas bandas kreklu uzmeistarosanu?
0
khe khe... Hellhammer paverdzina Vampiiru. Uzraavies Vampiir! Tagad dabuusi arii supportot to metalmuziku. Ai bljin, ku man labs noskanjojums shodien. Jaanjem laikam uz meegji shoreiz alus liidzi.
0
ko nu tur daudz pa to konci, jaasaak ar cilveekiem, kas gatavi speeleet, saakot ar paarbaudiitaam veertiibaam. Jaaparunaajaas, kam ir draudziigas attieciibas ar tiem, kas organizee konchus un jaabiida viens truumetal night! Ar izdrukaatu printscreenu, kur redzams, kaa tu esi ielogojies ieksh truemetal biljete par puscenu. Un iekshaa Vampiirs supporto fukking metal, sargaajot ziedojumu trauku.
0
Taa vispaar neemot, nebuutu nemaz tik biresmiigi gruuti Tavus vaardus paarveerst iisteniibaa.
0
vampirs@norge.lv tipa es centishos to tipu drizuma dabut rokaa!
0
Par to kreklu man nepatiik, bet par konci tiesaam laba ideja, vareetu atiistiit. Galvenais, skiet, dabuut telpas, jo patiikami arii buutu pavadiit vakaru jauno grupu sabiedriibaa, nevis kaarteejo reizi dzirdeet kabatas pamatsastaavu.. Iespeeja padzert alu, apspriesties ar biedriem, kaa arii jaunajaam grupaam paraadiit sevi
0
nu tur jau jasavieno divi topici shis un par krogu!
0
katraa ziņaa ideja nav slikta par truemetal krekliņiem, es personiski atbalstu šo ideju.
0
man vispaar no vienas puses dereetu taad krekl lai es zurnaalistos kaa vieniigais matainis savaa kursaa buutu atpaziistams kur rakstu ko liidziigu recenzijaam
0
To ideju par krekliem vispaar vareetu atbalstiit, lai saveejos paziist!!!
0
Jā,ideja tiešām ir laba. Vēlāk varētu rīkot,piem.,konci,kur sanāktu visi no truemetal. To vajadzētu attīstīt.
0
Pilniibaa atbalstu Edenbeast
0
nevajag runat! jarikojaas!
0
OK, vissu vareetu dabuut gatavu. Tikai principaa buus 2 tusi, jo visu koaa nevar sabaazt. krocee 1 buutu truemetal.lv atbalsta koncis ar live muzonu un otrs truemetal.lv brutal bloody party kaut kur.

truemetal konci jaaorganizee peec taada passa principa kaa paareejos konciissus.

Bet par truemetal.lv iemiitnieku kopaasanaakssanas un vinam otra noslepkavossanas un zarnu izlaissanas pasaakumu runaajot vareetu dariit vienkaarssi, ka ssiten pats katrs kurss domaa naakt uz taadu paliidzeet visas ssteliites noorganizeet, lai paraxta vaardu apakssaa ar savaam idejaam par tusinnu un veel sso to kas uz sirds.
0
es gribu saldejumu! :)
0
OK, apsolu, ka saldeejumu Tev uzsaukssu tajaa tusinnaa:)))))))))
0
:) tureshu pie vaarda!
PS: a ja sagribeshu sexu?
0
Atbalstu ideju par krekliem un tusu!
Bet vispār krekli un tāds stufs reāli veido kolektīvu(lielisks piemērs audi-style.lv).
Bet kad sekos konkrētākas idejas,krekla dizains utt.?
0
Atbalstu ideju par krekliem un tusu!
Bet vispār krekli un tāds stufs reāli veido kolektīvu(lielisks piemērs audi-style.lv).
Bet kad sekos konkrētākas idejas,krekla dizains utt.?
0
nu dizains jau jaadomaa taads ne paaraak raibs lai leetaak sanaak panjem melnu kreklu un uzdrukaa virsuu to truemetal textu taadaa shriftaa kaa shiis lapas virsraxtaa domaaju ka tas nebuus paaraak daargi un arii ne paaraak sarezgiiti katrs jau pac var izstukot vai vinjam textu uz priexas vai pa pakaljas vai abaam puseem drukaat katram jau citaadaak patiik
bet pa to brutaalo party he heee jautri vareetu buut ka matainji skaidro attieciibas un risina konfliktus kuri virtuaalaa videe savaariiti es vareetu pa muzz gaadaat panjemshu kompi desinieki un grindi gan man maz tos var nezz kaads cits atnest bet man veel normaalas tumbas vajadzeetu biki jeedziigaaku pastipruli un vadus jo diez vai metaalu un riktiigaa tusaa vareetu klausiit uz 2 30w tumbinjaam no kuraam viena rubaas ik pa briidi aaraa :))
0
:))) jee tad varetu patiesiba ari visi noskaidrot savas attieciibas! nu kursh piesakas mani pirmais klapeet? :DDDDD
0
Atbalstu ideju par tusu un par kreklu. Katraa ziņaa jaasaak riikoties, nevis tikai muti dzisinaat.
0
vov o! bet tur taa ka lidzekljus vajadzees! man taadu nav :(
0
nu tusu vismaz ir iespeejams noorganizeet arii bez liidzekljiem a starp citu man radaas taada padebiil ideja uztaisiit nevalstisko organizaaciju kaa metal atbalstu kauko taadaa garaa tad vabuut pat konchu organizeeshana buutu leetaaka jo bezpeljas organizaacijaam un nevalstiskajaam visas nodoklju lietas attiecaas daudz mazaakaa meeraa bet krogs gan laikam cauri tad neietu jo ka organizaacija tirgo alkoholu ir taa jociigi. paaraak labi gan nepaarzinu to visu birokraatiju bet ko domaajat pa ideju
0
Nu krekliņus varētu sačinīt, iespējams pat ka mēģināt iedot pārdošanā Bomberā un Randomā!
0
To Vampiirs

Sorry, ar sexu neizliidzeessu:) Ja nu vieniigi varu piedaavaat intimmpreccu veikalaa iegaadaajamos paliigieroccus:)

Bet baigi maz mums to atbalstiitaaju:
beldegir,
Vampirs,
Bleakness,
tolx,
ATTILA,
graver,
Irēna,
Stonerosis,
Hellhammer.

Tas buus viss? Ok, veel dazzi, kas vienkaarssi atbalsta tikai tusinnu ideju.

Daram taa, izdomaajam konkreetu laiku, vietu. Un tad ieliekam lielo reklaamu par tusinnu un iespeejamajiem krekliem truemetal.lv galvenajaa lapaa, ko sakaat?

0
es aktiivi saku jaa
0
Thanx!!!!!!!! Keep alive death metal!
0
Pilniibaa atbalstu, par tiem krekliem, manupraat, vareetu taa,ja jau tik maz to atbalstiitaaju, tad varam vienkaarši uztaisiit kreklam bildi un doties uz kaadu no saloniem, lai uzspiež virsuu un lieta dariita, man šķiet, ka no šiis puses probleemaam nevajadzeetu rasties. Par to tusiņu tureešu acis un ausis vaļaa, lai nepalaistu garaam.
0
Count me in!!!
0
Es domaju ja tas bars kas te uztaisa kreklus un aiziet uz kadu konci tad ar to vien piesaistis sev publiku kuri gribes tadus pashus kreklus. DAvaj mo4ijam kreklus.
0
Meeginaasu nepalaist garaam informaaciju par pasaakumiem un par krekliem vajag siikaaku infu, kur taisiis, kas taisiis, cik maksaa utt.
0
hmmmm! tatad es meginashu dabut rokaa savu chomu(tas kursh vinjus taisa) vispirms vajag satikties visiem kas to kreklus mochi augshaa un tad gan jau izdomasimko lai taisam utt.
0
nu ja esam ar kudaru tad kopaa 10 cilveeki :D
0
Hellhammer, bet es, Edenbeast??? Come on, es arii atbalstu... Kaa tu mani aizmirsi :( ( :) ).
0
es meeginaaju sazvaniit savus drukaataajus bet ee nav laika utt laikam ta lai vampiirs kreklu taisiitaaju zvana
bet aceraas tos laikus ka bergjos taads arnis tusus taisiija suudi vagaa shamais vais nav iex lv tur buutu bijusi reaalaa vieta truemetal tusiem reizee lauki bet taj pashaa laikaa no centra a 1 autobusu vareeja tikt vabuut kaadam veel i piepilseetaa kaukaads liidziigs placis
0
To Edenbeast

Sorry, bet nekas ka nepieskaitiiju, jo Tava klaatbuutne taapat taccu ir pati par sevi saprotama:) Ne taa?

0
OK, nu jau izskataas labaak:)
Bet vajag veel, te taccu ir daviga ccatotaaji, kur tad visi ir lielie metalhedi??? Pareejie baidaas satikties reaalajaa dziivee?? passi zinat, ka nekaadas strelkas nubuuss. ssitaas runas par lielajiem kautinniem ir beernudaarzs, te labaakajaa gadiijumaa ir tikai paaris kadri kuriem tiessaam par krutaka meeteessanu dareetu mazliet:) bet tas arii viss.

Veel pagaidam mazliet varbuut, redzees, ja nedeellas laikaa neviens nepieteiksies, tad pofig, mocciijam to pasaakumu augsaa.

Keep alive metal!
0
hehe! nu arnis jau sen nav latvijaa! vinjsh itka bus ap ziemassvetkiem! okz es meginu dabuut rokaa savus cilveekus un zinjoju!
0
neveelos lai mani tur vnk atspaarda:D 'cuz me nav metaalheads:D
0
bail??? es apsolos tevi neaiztikt! veeljovairaak atceries ka esi meitene(ja nemaldos) tad zini ka meitenes nemeedz dzheki sist! es nu tochna!
0
Man to kreklu vajadzētu kādos 3 eksemplāros... Nu, vienu velku ikdienā, otrs - tas tāds kā izejamais (tas varētu būt ar zelta burtiem, vai kā)... Trešo, varbūt, varēs man zārkā uzvilkt... Pēc tam, kad būšu apmeklējis kādu truemetal tusiņu :))
Bet vispār, kādam vajadzētu nopietni padomāt par autortiesību reģistrēšanu uz šo vārdu savienojumu. Galu galā, ja tā labi iesākas, varētu taču ar laiku ražot visko ar šādu simboliku - krūzītes, peldbikses, (kā to, piem., dara britu grupa The Prophecy), pamperus...
Un, starp citu - vai priekšapmaksa nebūtu normālākais risinājums?
0
viskijs truemetal! mmmmmmm vai alinjsh truemetal gaishais! he he nu tur lai to dara lapas veidotaaji! nu par maikaam tagad varu pateikt ka jataisa vismaz 10 un visas buus vienaadas! principaa tur jasataisam mums pashiem un tad ja vareetu pardot konchos, randoma, bomberaa, utt...
0
starpcitu japadomaa ko tieshi liks virsuu!
0
jaa jaa un ja es tur aizvilktos nemetaalistes paskataa tu buutu pirmais kas mani nod* un izteiktu neapmierinaatiibu ka savilkaas visaadi tur ..nu jaa..nemetaalisti..:)
0
nu nee! man pret nemetalisteem nav iebildumi(man pedeja draudzene bij nemetaliste) taa kaa nav ko baidities!
0
da nevajag nekādus kreklus. Gribu atpakaļ tēmu Reklāmas Stulbums.
0
he he! tev nevajag, mums vajag!!!
0
Eu a kaac man iisti newareetu apskaidrot sho teemu! Cik sapratu, tik atbalstu ar visaam 4, bet kko arii ne iisti sapratu... Kas un kaa iisti ar tiem krekliem? Katrs pac taisa savu? Wai kautkaa kopistiski?
0
Starp citu, cik taads prieks kaa krekls maksaas? Man naudas maz :(
Naudinju kraaju LTD gichai...
0
Tātad ja mans nav true metalhead,kreklu var dabūt tik un tā un tusos ari var piedalīties?p.s. krekls būs truemetal vai truemetal.lv?
0
Nē, nu var jau tos kreklus taisiit. Kaut arii sevishkju vajadziibu pec taa nejuutu, nekaadu iebildumu ar man nebuutu. Par uzrakstu - noteikti truemetel.lv, jo ir tak arii truemetal.org un truemetal.it un varbuut veel kaads. Un ja krekls simbolizee kaut kaadu saistiibu ar sho saitu, tad saita nosaukumam arii tur iistaa vieta; vienkaarshi truemetal vai true metal var noziimeet arii da jebko citu. Vieniigi nez, ka tik tas krekls nekljuust par masveidiigu modes lietu - nu uztaisiis 10, citi ieraudziis, arii vajadzees, beigaas aizej uz konci un skaties - 150 "saveejo", no kuriem kaadu 1/3 kaut cik paziisti.
0
nu karoche! jasak taisit konkursu par krekla dizainu! tipa jaizdomaa ko liks virsuu un tad jau zilemsim kursh labaakais!
0
Jaa, uzraxts noteikti truemetal.lv!
Nu par nemetaalistiem. Man jau arii nav pretii, bet tad jaasaak jautaat, te taccu ir metal lapa, tad kaada velna peec atkal jaameeggina ieliists starp mums, ko?? Saakas atkal. Sliktaakajaa gadiijumaa un to truemetal.lv tusi vareetu nnemt liidzi nemtallorus, ja ties ir kaada no sejieniessu otraam pusiiteem un punkts. aadai nemetallori parasti no malas nav veelami, citaadi buus kaarteejais tusofka - bezjeedziigs! Ssoreiz runa ir tiessi par truemetal.lv metalparty, OK?

Kreks vareetu buut uz kaadiem 5, 6 Ls es domaaju, ja ir melns un nav tur vairaak par 2 kraasaam virsuu, ka sarkana un balta teixim.
0
cliche nekur nemeeg,ina ieliist:)clichei vnk patiik arii metaals.
0
nu es domaaju apmeeram taada cena buus!

eu hellhammer ka to saprast par taam otraam pusiteem?
0
Jaa es taa labi arii nesapratu par taam otrajaam pusiiteem

savukaart, ja runaajam par krekliem, cena ir aptuveni zinaama, vieta, kur taisiit arii cik var noprast buutu, tad kad paraadiisies kaada tuvaaka informaacija par to, kad krekliem tiks izdomaats dizains un kad tos vareetu saakt štanceet
0
Kā mēs varētu iepazīties ar dizaina variantiem? Un kurš tos taisīs? Varētu, piem., dizaina variantus izlikt šeit, mājas lapā, un tad visiem,kas grib kreklus,balsot par tīkamāko variantu.

Pēc balsošanas un kreklu izgatavošanas un izdalīšanas alkstošajiem,varētu mēģināt saorganizēt konci par godu truemetal.lv piekritējiem. Es labprāt piedalītos ar savu bandu :)
0
to Hellhammer:
pieraxti mani ariii.es kreklam dizainu uztaisiiju, uz kurieni lai suuta???
0
nu iedo kaad eepast uz kurien suutiit. Es shodien diez vai pie i net vel tix.Uz krekla nickname arii virsu jaliek?dizainc man hujovijs sanaca,pieredzes pamaz,dakis sudiigs,vienigais i nets ir skolaa kur tagad sezhu...to kreklu man kaads nodrukaa,aizbaraux uz nakamo metal konci pakalj.
0
Suti uz hellhammer@inbox.lv
0
Ko nesapratat par otraam puseem?
Kaa tad juus iisti gribat? lai speciaals truemetaltusis, kur buus tikai ssitaas lapas loceklli or truemetal.lv tursis, bet tur buus visi true metalheads, kas vien vares atnakt? Man principaa nav nekas preti ne pret vienu variantu, bet ja tormer pirmais ir tikamaaks, tad vienigas ko drixt liidz nnemt ir sava sieva, viirs, zakkis, draudzene:) Nu kuram kaads variants tiikamaax:)
0
To dzelzsgriezejs

Nu jaa, es savu vardu gribu uz krekla muguras, lai zin kas kurss ir un var pienakt klat un skaidrot attieciiba, ja nu gadijumaa bus kadam veleessanaas:)))))))))
0
uff,beidzot tiku pie neta,tev to kreklu peec skolas rivlaika aizsuutisu,es to disketi prosta pakaasu
0
Hmm,niks uz muguras.Feini.Kursh tad vāks to naudu?(es te nevienu personīgi nepazīstu).
0
Jaa,nau slikta doma,man patiik!:)
0
Jaa,nau slikta doma,man patiik!:)
0
par tiem krekliem es arii atbalstu.. forshi buutu pa centru ziemaa mochiit vienaa truemetal kreklinjaa ar niku uz muguras. uz kaadu meilu man jaasuuta ja arii gribu pieteikties par krekliem?
0
Kad visiem viss būs izdalīts,obligāti jāuztaisa kopējā fotogrāfija(lai ir ko mazbēniem rādīt!).
0
krekls buus peec apmeram pusstundas
0
cik tas krekls maksās?
0
A varbūt truemetal ādas zeķes. Baigais joks, ne?
0
riktiigi baigs
0
Atbalstaama lieta ir par tiem krekliem,tikai manupraat ir viena probleema,tie kreklinji buus vienaadi,kaut vai tiks izgatavoti 3 iespeejamie varianti.Peec idejas ja ir apmeeram 30 kreklinju gribeetaaaju,tad vajag 30 dazadus dizainus,savaadak visi izskatiesies peec aitu bara,visi vienaadi...
0
blaa es veel nav dabujis to fruktu roka! bus jaaisuuta sms krustmaatei! nu par naudas vaakrshanu kaa it taa ir! jadoma kaa!
0
aa un cliche! lai pieradiitu ka man nav iebildumi pret nematainajiem es tevi varet
u samiljot :D
0
ideja nav slikta, es ar tā kā parakstos...
0
Jā. bet kad tad beidzot būs??? Tikai sakam, ka labi,bet vajag tak rīkoties, kam ir iespējas. Man nav, bet varbūt ir citiem...Support anyway!
0
Tiiri laba ideja par tiem krekliem. Atbalstu
0
Es joprojaam ar visaam cetraam atbalstu sito ideju!!! Vajadzeetu tikai orginaalu veidu kaa savaakt naudu no visiem gribeetaajiem!!!
0
Orģināli tas nav,bet var vienkārši Sarunāt,ka tie kas vāc naudu nosaka laiku un vietu,kur tad visi satiekas un samaksā(tjipa tur un tur,no tikiem līdz tikiem varēs samaksāt).Ar izdalīšanu var darīt tāpat.Jāizdomā tikai kur.
0
nu hellhammer,patiik?
0
ee vampiir es neesmu nemataina:Dmati man ir daudz.es esmu vienkaarshi nemetaaliste;]
0
johohohohoho , man simtais koments!!!
0
nu es netieshi izteicos! es domaju nemetalistes! :) es jau nav ljauns >:)
0
assinssuuceejs
0
:) nu tik traki jau nav! neesmu jau pokegots!
0
Atkal jau gadījums no sērijas "ja gribi lai viss ir izdarīts,dari pats".A dizains vispār ir izstrādāts?
0
staigaa rinkji pa purchiku tantukus suukdams sausus :)
0
To dzelzsgriezeejs:

Please atsuti to dizainu velreiz, es ne neko nesannemu, varbuut kaada klluuda failaa.
Apsveicu Tevi, pats zini kaapeec;)))))))))) Tikai nepaardzeries, ir tikai tressdiena!
0
Es ar uz kreklu piesakos!
0
aaaa, riit aizsuutiishu, padirsaas tas fails, a nezinu kaapeec, atsuuti uz e pastu
0
Jaa es arii atbalsu sho domu!tikai,kaa kur un kad?
0
Taa, nu jau izskataas, ka cilveeku ir daudz vairak, nekaa saakumaa. Varbuut veel kaads tomeer sagribees?????
0
ew a cik apmeeram maksaat sanaak???
0
to Hellhammer
Davai es tev aizsutishu uz e-mailu t-krekla dizainu!!!!sovakar vai riit!!!
0
Saubos vai daudzi kas ir pieteikusies uz krekliem vispaar ir pelniijusi vinus valkaat!!!
0
Nuu piemeeram..?
0
es ar varbuut taadu kreklu nopirktu.
bet lai pasaakums izdotos kaadam vajag diezgan lielu naudu ieguldiit. un tad tirgot paareejiem.
citaadi buus probleemas ar naudas vaakshanu un vajadzees vairaakas reizes taisiit, daargaak utt.
labaak lai lats iekriit kabataa tam kas to uznjemas nevis tipograafijai.
veelu veiksmi!
0
Krocee taa.
Atbalsts daudzmaz ir. Varam tagad dariit taa, ka sarunaat cilveekus, kaadus 3 vairaak nevajag, kas savaax pikki, pieraxtiis vaardus un tad kad krekli gatavi, tad izdaliit, kas tur trax?
Es domaaju, ka kautkaadas fucking kraapssanaas metalloru viduu nebuus!
0
Nu, visi, kas vēlas kreklus pasūta un samaksā vienam, kas uzņemas "uz - no tipogrāfijas" procesu un lieta darīta!
0
aaa, es i no Limbaziem, man ar naudas nogaadaashanu buus gruuti, mosh var sarunaat ka juus kaads Teikaa kojaas no manas maasas panjem(piekaasiiis -NOSITISHU)vai kautkaa taa...
0
Kur visi palikuši?Kā jāsāk kas darīt,tā neviena nav.
0
es esmu tepat bet suudi taadi ka man naudas nav bet kaa buus taa uz reiz bljaushu tikai veel nav cena precizeeta
0
Es darba deell varu neiipassi biezzi izklaideties pa internetu, bet nekur neesmu pazudis:)

Krocce dzelzsgriezejs man atsutija variantu un Wild Beast or Satans, taa arii nesapratu;) Bet OK, pa brivdienam sutissu Truemetal ssefiem , lai liel iekssaa saakumlapaa un visi dabuu ieveerteet!
0
To dzelzsgriezejs

Ta varam sarunat.
Man patik Tava attiexme, tiessi taa - Sitam visus!;)
0
somas ar truemetal.lv uzrakstu arii buus? :DDDD
0
nea nu da jebko tak var usstaisiit :P
0
Buus prezervatiivi ar dzelzs skaidinnaam virsuu priekss LaRoca veceneem!
0
:DDDD
Hellhammeram zhetons
0
:DDDD
Hellhammer zhetons
0
muhahahahaha!!!!
jaa labs Hellhammer!!!
piecu ballju sisteemaa 5 ar +"]]]
0
malacis Hellhammer
0
Bāc. Kāds domas dziļums! Cik izcils vārdu pielietojums! Tiešām, malacis, Hellhammer. Iedzērušu tīņu prozas konkursā teu pirmā vieta garantēta. Varbūt publika pat alam samestos. Un ievēlētu par savu vadoni. Jebšu jau esi tāds? Tad goda vārds – visu cieņu!

Būtu vismaz bungas iemācījies dauzīt kā Hellhammer pirms tik ambiciozu niku ņemt.
0
Lopam te vais dzīves nebūs kaukā neīsto salamāja
0
Bleakness: ierosinu Tev sastādīt "īsto/neīsto" ļaužu listi, lai pārējie zin, par ko drīkst paķengāties, un par ko - ne.
0
par maiku es par, tusu ari vajag!
0
par maiku es par, tusu ari vajag!
0
par maiku es par, tusu ari vajag!
0
man nets karaas es 3reizes nebiju domaajis vienu un topashu pateikt
0
eu, toch ideja kaa maaja.uztaissit kaadaa vietaa taadu truemetal.lv daliibnieku tusinju kur visi vareetu savaakties un apmainiities viedokliem,iedzert alinju un,protams,paklausiities labu muuziku.ko tauta saka?
0
KAut kā tos dizainus tā arī neredz
0
he he juod
bet vispār nav smuki dirsties krīt uz nerviem
0
ai nu mees slinki esam! un neko nepadaram lidz galam, man piemeram ar draugiem jau kaadas 7 grupas ir :) un taa ari nekaas nav izdariits :D kautgan mosh beidzot ko izdomaasim uz 5dienu :DDD
0
Sudigus T-shirt jau nav problema uztaisit, bet labus/ interesantus gan deretu!!!:)
0
Blins, tad uztaisit Corelii dizainu vai vismaz dabuuniet kaadu uzziimeetu ideju kaa vareetu izskatiities un es vismaz vinu apstraadaashu lai var suutiit uz kaadu firmu drukaat.Atrodiet tikai kur drukaat
0
Dizaina varianti jau gatavi.Ja kaadam no "lelajiem dariitaajiem" joprojaam ir veelme, tad vinus varu aizsuutiit uz e-pastu apluureet.Pietam nodrukaat vinus var kaut vai kaadaa no universaalveikalu t-kreklu druku saloniem (T-bode).Vienkaarshi siikaak jaauzzin ar kaadu failu tipiem vinji straadaa un tad jaapanjem cd un jaadodas katram pasham tur.Nezinu konkreetas cenas, bet atceros ka bija demokraatiskas (zem 10Ls).Uz tipeni taapat nedosoes te neviens drukaat jo saorganizeet shito baru uz ko nopietnaaku buutu pagruuti.
0
roof

viss jau ir izdomaats,kaa taisiis,bet savu dizainu vari nosuutiit uz hellhammer@inbox.lv
0
To Lops

Tu esi TADS idiots! Ha, es jau zinaaju, veselu gadu vajadzeeja, lai kaads saaktu piesieties manam vaardam! Tu mezzaa esi audzis laikam! Es to dariissu primo reizi muuzaa, skadrossu savu niku kaadam, Tu aazi! Atmaroznnix! Man ar ar MAYHEM nav nekaada sakara! Pirmkaart par taadu bandu es uzinaaju 3 gadus pec tam gad biju jau piennmeis sev sso vaardu (pietiesiibaa mani iesauca taa, kapeec - Tu esi tiessaam lops, lai Tev skaidrotu un Tu saprastu). protams biju sassutis, jo MAYHEM cilveex protams ir paziistamaax pasaulee un atsaldeetam Mayhem fanam ieskadrot sso staastu buutu veltiigi. Un otrkaart, vinns ir Black Metal Hellhammer un man ar blekki nav nekaada sakara VISPAAR, es dziivoju tikai pa gallas sceenu, so es esmu death metal Hellhammer. Un vinns ir tads pats cilveex kaa es, taapeec man ir 100% tiesiibas atstaat savu vaardu, jo Jaanni arii nav viens vai 2 bet lloti daudz (biji to ieveerojis:). Un ja es esmu 6 gadus valkaajis Hellhammer, tad man ir pilniigi piejaat , ka ir 1 kam tas derdzas.
0
p.s.

To Lops

zini, varu Tev tadu preziiti izgatavot, tad Tu vareetu izopereet sev paris ribas un pasuukaat, buutu diezgan extremaali priekss taada true blekkera, ne ko?
0
lop, es tak teicu ka dabūsi smagu rājienu
0
ai ai ai kā Hellhammeriņam aklā zarna aptecējās. Šitik prastu blabla no Tevis negaidīju. Tfu.
0
Nu kaa jautaa, taa ari atbildu. Visiem OK, nee te viens umnniks uzradies... oi oi oi, buutu jel bungas maaceejis taa bliezt kaa Mayhem Hellhammer utt. Takss man vienalga, es jau nepanneemu sev Ozijs Osborns, lai tiessaam vareetu ar pirkstu raadiit un veel sparotos pretii, kaa varu pilntiesiigi staigaat apkaart ar taadu vaardu.
0
Nu kada starpiiba kads cilveekam ir niks? Lai vinjsh nosauc sevi kaut vai par Nocturno Kulto! Stridaties ne par ko:( Tas ta4u nevienaam netraucee!
0
neeseam jau hipiji bet varbuut tomeer PEACE?!!!! :)))
0
Oho. Hellhammera pieminēšana ieceļ true bleckera pakāpē. Būs jāatceras. :D Redzi es runāju pēc asociācijām, un man jau zināmā mērā zb tā tava mūžīgā pozēšana un ambālisku komentāru postēšana pie dajebkādas tēmas. Un visur acīs spiežas Hellhammer. Varbūt tas nebija gluži korekti no manas puses par niku aizrādīt, bet nu katram mums ir savas pacietības pakāpes.
Tā, kas mums te sarakstīts pēdējā laikā. Ā – esi vienam piesolījis nolaist iekšas un ar tām izdekorēt Ziemassvētku eglīti. Respect! m/ m/ Kas vēl? Vai tu re – kaut kas par gaļu anālā atverē, kas iebāzta izmantojot anālās atveres paplašinātāju. Manām prāta spējām šī asprātība laikam pieleks tikai vakarā, bet nu jebkurā gadījumā apbrīnā noliecu galvu. Tu i true. m/ Kas vēl? Ta zb meklēt vēl kādu tīņu jēlību konkursa laureāta cienīgu komentāru. Tev gadienā nav uzmanības deficīta sindroms ar nosliecēm uz prezervatīviem? Ar tiem prezervatīviem saistās bēdīgas bērnības atmiņas vai kāda trauma? Foruma piesārņošana gan šajā gadījumā nepalīdzēs. Goda vārds – apnika rakstīt, it īpaši cilvēkam, kas pie mazākās kritikas ieslīgst maza bērna cienīgā tupā apsaukāšanās jūklī.

P.S. Esi mēģinājies iepazīties ar meitenēm? Tavā gadījumā tas varētu palīdzēt. Vienīgi ar tādu pozēšanu tālu netiksi.
P.P.S. Tas viss īstenībā ir viens – no offence. Tikai tāds maigs aicinājums – PADOMĀ PIRMS KO RAKSTI!
0
IDIOTU BARS!
0
aamen
0
:)
0
Varbūt tomēr atgriezjamies,pie t-krekliem,varat tak satikties un izkauties!
0
To Lops

Nu paarssaavi, viss bija OK tavaa komentaa ( esi laikiam puberetaates nomociits jauneklis), bet par iepaziissanos ar meiteneem... nuuu.. tas jau par Tevi passu liecina... apsaukaassanaas... iekssu izlaissanas.. Piedod, laikam Tevi taa satraucu, ka Tu nabags nespeej guleet naktiis un baidies, ka nakts vistumssaakajaa briidi pie Tevis var atnaakt Satanklaus un.... vai labaak neteikssu! Nu ja Tevi taa uztrauc mana privaataa dziivee seksopatalog, tad Tavai zinaassanai esmu gadu pusotru gadu saderinaajies:-) Ak, vai, laikam izteicos pa skarbu Tev - ceru Tavaa trauslaa saruuseejusii metaala sirds nesaluuziis.
Tu labaak pats padomaa ko raxti, jo ne tikai Tev ir nervi un ne tikai Tev tie ir nezituriigi.
0
TO Satan

Izkauties:) He he, labaak neraxtiijusi buutu, citaadi lops (kaads traapiix niks) pateix ka zeeni driixt kauties tikai 5. klasee un veelaak tas jau liecina par kaut ko atkal....
0
Ar maniem nerviem viss ir kārtībā. Es tikai aizmirsu izskaitīt līdz 10. :) Es jau teicu – mans komentārs par niku bija nekorekts. (Dumji) aizstāvoties varu tikai teikt, ka nu galīgi satracināja tā jēlība par prezervatīviem. Bet nu Tavs atbildes komentārs bija ārpus jebkādiem rāmjiem... Tādēļ arī, neizskaitījis līdz 10, sāku rakstīt atbildi...

Mani Tavi komentāri nesatrauc. Vienkārši atsevišķas spīdošās frāzes atgādina tādu standarta “kruto” pusaudzi, kas nejēdz neko, bet toties to lieliski kompensē ar visas pasaules piebļaurošanu. Tieši tāds iespaids man par Tevi arī radās – skolā starpbrīdis un nu pie kompja nu ir pats Dievs. Vai Sātans – kas nu kuram labāks. :) Tāds kā ieteikums – tomēr nepārcenties tik daudz ar tām jēlībām, ja ir vēlme, lai kāds Tevi uztver nopietni. ;) Būtu vēl svētīgi, ja necenstos visādus amatus, rupjus vārdus vai ko tamlīdzīgu izmantot kā personas vārdu apzīmējumus. Tas seksopatalogs bija nevietā.
0
Nu man darba kompi nesanaak lietot tik biezzi cik gribetos, tapec nevaru katru briivu briidi rikssot pie kompiissa, taa, ka laikam jau nekads Dievs nesanax! kaada velna peec gan paarspiileeju ar prezervatiivu? Visi, draugs miillais, nav vienaadi! Es neesmu kautkaa ipassi lielaa lietas kursaa par Tavu muzikaalo gaumi un raxturu, bet man patiik perversas lietas un ja kaads grib somu, kamdeell gan nevareetu prezi ar dzelzs skaidinnaam, turklaat buutu labs cd covera novormeejums - extreems prezervatiivs! Ar jeeliibaam? Nu es respekteessu Tavu viedokli, bet nezinu vai ieveerossu, taas ir jeeliibas ja taa uztver, bet patiesiibaa taas ir neatnnemams porno death metal fisskas un es esmu arii perverss cilveex. Man neliekas nekas slikts, ja katrs no mums sseit paarstaav savu metal sceenu. Man ir savi uzskati un principi. Ha, galu galaa, Tev rocinna notriiceeja un Tu saaki kasskki un ne par teemu galiigi. drossvien dziivee mees runaatu nromaali, bet te ir savaadaak.Vispaar labaak paarlasi savu komentu peedeejo, runaa kaa taads teetuks:) Tikai tagad noskaiti lidz 10:)
0
Nu man darba kompi nesanaak lietot tik biezzi cik gribetos, tapec nevaru katru briivu briidi rikssot pie kompiissa, taa, ka laikam jau nekads Dievs nesanax! kaada velna peec gan paarspiileeju ar prezervatiivu? Visi, draugs miillais, nav vienaadi! Es neesmu kautkaa ipassi lielaa lietas kursaa par Tavu muzikaalo gaumi un raxturu, bet man patiik perversas lietas un ja kaads grib somu, kamdeell gan nevareetu prezi ar dzelzs skaidinnaam, turklaat buutu labs cd covera novormeejums - extreems prezervatiivs! Ar jeeliibaam? Nu es respekteessu Tavu viedokli, bet nezinu vai ieveerossu, taas ir jeeliibas ja taa uztver, bet patiesiibaa taas ir neatnnemams porno death metal fisskas un es esmu arii perverss cilveex. Man neliekas nekas slikts, ja katrs no mums sseit paarstaav savu metal sceenu. Man ir savi uzskati un principi. Ha, galu galaa, Tev rocinna notriiceeja un Tu saaki kasskki un ne par teemu galiigi. drossvien dziivee mees runaatu nromaali, bet te ir savaadaak.Vispaar labaak paarlasi savu komentu peedeejo, runaa kaa taads teetuks:) Tikai tagad noskaiti lidz 10:)
0
HellHammer

Nu ko tu visu vari nemt pie sirds?Ja vinsh pateiktu,tad pateiktu!:)
0
Ko pateiktu?
0
KAS IR AR TIEM T-KREKLIEM BEIGU BEIGAAS?!!!
0
Savu sakaamu/savas domas!
0
KREKLU ATTEELI AIZSUTITI TRUEMETAL.LV BOSSAM. NU JAGAIDA KAD IELIX IEVEERTEESSANAI!!
0
... dod dod man tādu vajag uzreiz... es apsolu...
0
nav tās bildes līdz pat šai dienai..... bet, ja man nepatiks dizains, ko? vai būs vairaki varinati, lai es varu pielaikot, paskatīties, kas labak piestāv manai matu krāsai? :)
0
to Hellhammer

es te ta palasiju un domaju varbut tads variants ka varetu but teiksim vienada lieluma kvadrati uz krekliem bet ar dazadam tematikam, piem power ( kaut kads debilds fantasy art), black ( kaut kadi ragaini ermi:), death ( kaut kas klasisks cc stila ) un visi parejie stili, plus butu ar apvienotie, piem brutal death/gore u.t. un apaskha, zem bildes milaka stila nosaukums un aizmugre truemetal.lv. JA es piesakos uztaisiit attelus, tad man tev aizsutit? vel ir jega? Un vai vispar kaut kas notiks ?
0
tad man lūdzu kreklu ar skumju rudens ainavu un sērojošu sievieti tā drūmajā miglā.... DOOOOOOM MEEEETAAAAALLLL!!!!!! :)
0
redz jau piekriteji rodas shai idejai. kas notiek Hellhammer ?
0
labi,labi, ka tik tas TRUE METAL nebūtu rakstīts tik trulā fontā, kā šīs lapas hederī
0
a taadaa tieshi arii buus :P
ir kaadas idejas alternatiivai?
0
kautko monolītāku varētu
0
tb. vēl trulāku. es par to, lai tas TRUE METAL arī no attāluma izskatītos pēc kaut kā. piemērs tev - mazbannerītis piparmētras sākumlapā, nepēckā neizskatās..
0
Kur tad var pieteikties uz krekliem? Jeb es atkal kaut ko esmu palaidis garām?
0
Sen jau visi izpārdoti. Neredzēji 1. septembrī apdzērušos skolniekus truemetal maikās?
0
amm man gan patīk tas stils normāli davai tik sākat drukāt!!!
0
Nu super!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas