KvadrātS
0
Sveicināta, tauta :) Protams mums, matainajiem mēdz notikties dažādi pasākumi, bet vienmēr mēs atgrižamies mājās - Kvadratā!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu un...?
0
Manuprāt kristy vēlējās lai mēs izteiktu domas par kvadrātu!? Pārcik nēēsmu īsti matainā, bet gan gots,es ne vienmēr tur nāku,bet tās ir manas 2-as mājas!
0
Manuprāt kristy vēlējās lai mēs izteiktu domas par kvadrātu!? Pārcik nēēsmu īsti matainā, bet gan gots,es ne vienmēr tur nāku,bet tās ir manas 2-as mājas!
0
savulaik par savaam 2 majaam saucu t.s Breemeni bet par kvadraatu gan taa nevareetu teikg (varbuut pagaidaam)
0
vairs jau nav ats tusinjiem vecriiags ielaas kaa bija kaadreiz :P
0
ou mans shodien nemaak raxtiit :D
0
Tagad cik redzu pa kvadraatu tusee mazi beerinji un bomzi past shodien tur seedeeju vesalu stundu.
0
ak.. kvadraats :) nozheelojami ;))
0
Bēdigi ka tur tagad daudz dzerstās,manā uzstverē tusiņi nav tikai dzeršana,jā!
0
bet enivej dzersssana ne@nemama sataavdala.... ;/)
0
uh, man veel krutaaks nickname :P
0
NE! KRUTAX MAN!
0
sviestas
0
Hmm...maz domu tika dzirdets :(
0
Kvadraats iisteniibaa man nekad nav paticis
0
Tikai nesitiet mani, bet... kuru vietu tad īsti sauc par kvadrātu?
Nekad neesmu bijis kaut kāds īpašais Vecrīgas tusētājs, tāpēc nezinu.
0
Blakus velvetam skatoties no Peeterbazniicas uz Bedres pusi
0
Ahā! Ja tā, tad sanāk, ka arī es tur esmu kādas pāris reizes pasēdējis. Bet kāpēc visi sēž tieši tur?
0
tas ir baigais pagrimums, sedeet vienaa viet un tikai dzert, ceru ka tas nepimeklees visus matainos. Varbuut tomer nebutu labi atstaat tadu nevis cuuku, bet padibenu iespaidu un iet dzert tobish kulturalaaka vieta. Ziniet, ... nebutu slikti.
0
KVADRAATS --> lielaaku kretiinismu nezinu (par to kas tur notiek ir runa).
0
Pa cik tuseeju kvadraataa tur ir viena liela shmuce!
0
vienreiz bik tur pabiju.. domaaju, ka tiiriit ar reiz pa reizei vajag..
0
Visi kaartiigie matainie pazuud no Vecriigas un meklee citas seedeeshanas vietas. Uz kvadraatu tagad paarsvaraa naak pokemoni un bojaa Vecriigas gaisu. Vecriigas atmosfeera smagi iet zudumaa. Vecos labos laikus vairs nevarees atgriezt atpakalj.
0
Henesy piekritu tef!!!
0
Jip agraak bij Bedre un Breemene, jaa tie tik bij laiki.....!!! :)
0
laiki ari butu varbut tagad ja nebutu ...likumi jauni, absurds nevar sedet zale. nu luk.. bet kvadrats ir milsh, kaut ari ir nepatikami tur uztureties delj pokemoniem un bomziem
0
vecajiem es arii esmu tikai pokemone...bet vinji nepaziist manu dveeseli...ko juus saucat par pokemoniem?metaalistus kas nesen ieradushies vecriigaa?vai nav labaakas tusu vietas par vecriigu?vai arii matainos kas otro reizi vecriigaa,bet visu muuzhu ir notuseejushi citur juus sauksiet par pokemoniem?
0
pokemons ir diagnoze...
0
pokemons ir zimogs, katrs pokemonus uzskata savadak. vecieajiem tie ir jauninie, bet nu tiem kas paris gadus tie ir murmuli, kas iedomajas no sevim nezin ko...manuprat
0
Atgriezoties pie teemas par kvadraatu tiesaam nesaprotu tos cilveekus, kas tur visu dienu kvern, biezi radot sliktu slavu sai vietai, bet kaada vieta, kur sanaakt kopaa tomeer ir vajadziiga. Neuzskatu ka magiskais cetrstuuris buutu taa labaakaa (t.i. tie bomzi utt.) Varbuut cilveekiem ir idejas par kaadu labaaku vietu??
0
Kvadrāts- lai kā negribas teikt, bet tagad tas ir nožēlojams.Tusē vieni vienīgi pokemoni, piparnieki un bomži. Vecie laiki ir pagājuši, kad varēja doties uz kvadrātu un tā teikt atpūsties jautrā kompānijā, iedzert alu un izklaidēties. Tagad kvadrāts ir tikai tukšas atmiņas par aizgājušiem laikiem!!!!
0
Tuseeties kvadraataa i nehigeeniski, kautgan pasham shad tad iznaak tur pabuut!!! :(
0
Kur ir kvadrāts? Neesmu bijis!!!
0
blakus Randomam
0
nju bet tgd sanaak ka Wecriiga ir wieniigaa wieta kur tusee atainie un metaalisti?! bet ja tew ir saweejo bars, un juus kaadreiz tuseejaat sawaa baraa sawaa konkreetaa wietaa un tikai kaadu laicinju esat Wecriigaa?! tad mees arii esam pokemoni?! Un kas tas wispaa pa stulbu nosaukumu?! tas wiss i kkads stulbs swiests un wiss!! galwenais, ka mees striidamies ar saweejiem un tas ir stulbi! Labaak kasiitos ar urlaam..
0
Aaa! Kvadraats! Taa vieta kur tuso bomzhi? naacaas man paaris reizes tur iet garaam, kad bastoju stundas agraak. Tur neredzeeju ne skinus, ne pankus, ne metalaistus. Tikai kaadus 3 vai 4 bomzhs kas eed shprotes un dzer alu. Tie arii pieder pie juusu klana?
0
tie piekrievu gotu klana
0
Aa! Nu paldies par informu. A kuraa klanaa tu piederi? Krievu goti. Nu viena diivaina vieta tas kvadraats. Pastaastiet man vel, kas tur daraas :)
0
es esmu sava klana - pieludzu paiku un alu, ka ari interneta dievu.. bet nekas nedaras. sodien knapi noturejos lai neizvidzinatu cuntam. ta tur reizem gaisu jauc
0
kad iznaca tas suudigs likums kursh aizliedza dzershanu uz ielaam tad KVADRAATS ir miris:(
Cik bija savos laikos tur izlakts un visskautkas padariits! eh.. R.I.P KVADRAATS!
0
Vasaraa kvadraats nav tik kruts(imho protams), kaa ziemaa. Nez, varbuut tapeec, ka ziemaa naktis ir garaakas, tumsas vairaak. Un cilveeku mazaak, bet pavisam labi ja savaacas forshi cilveeki;))) Vispaar miilu ziemu. Tumsu un naktis ]:>
0
Vasaraa ari ir kruta. Nu vareetu teikt taa: ziemaa ir atosfeera - vasaraa cilveeki.
0
Gribeji KO izdariit Cuntam? Iesist vinjam? Ja naakoshreiz radiisies izdeviiba, tad pa vinja olaam. Stulbais Cyber-Urla... >=(
0
Vaards vietaa
0
nabaga cunt bet iisteniibaa pats vainiigs vispaar par cik vairs vecriigaa neesmu neesmu vinja jauno stilu redzeejis bet runas jau shausmiigas kliist apkaart un kvadraats pats pa sevi ir galiig degradeejies ne jau tikai deelj taa ka menti dzenaa tautu bet tas ka vecaa tauta ir pazudusi kur kurais mans ar tai skaitaa ja kaukad iekliistu neviens taapat neatceras it seviski jauninjie
0
Kvadraats zb,tur tak bomzi tuseet saak!!
0
baigais jaunatklajums.. tagad kka neesmu redzejusi nevienu bomzi, pacik jau paves ara...
0
nu es nesaku ka tas ir jaunums...vnk nepatiikami seedeet kur bomzi...
0
Ehh, driiz jau tas cunt arii ar kvardaata bomzu klanu saaks tusot un eediis vecas pelavas ar samagonku. Dunkelheit, bomzi pieder pie krievu gotu klana? Cunt arii ir krievs, tad jau iistaa vieta vinjam =)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas