Metala CD cenu viduscels?!!!
0
Shodien noraavu no viena piraata vecos (originalos) Hypocrisy (Abducted), Dismal Euphony (Soria Moria Slott) un neveco Coal Chamber (Dark Days)padjopku un par VISIEM trim atdevu 4ls!!!!!!
Tad luuk, lai krievu padpolniks vairs nerazhotu pilniigo piraatismu, tad Randomaa paraadiijaas metaala CD par 5Ls!Laikam ir kaads liigums nosleegts vai kas tml...Taa ir man pienemama cena jo tomeer cilveeks kursh ciena muuzikus un vinu darbu nevar visu nemt tikai no DC++(nerunaaju par jaunajiem,nezinaamajiem) un vismaz favoriiti metaalaa ir jaanopeerk normaalaa veicii.
Tad luuk,man buutu interesanti uzzinaat, kur juus peerkat CD un vai ir taads vidussceljsh pa normaalu cenu (ap 5Ls) ar plashu izveeli kur veel var dabuut normaalus mataala CD?!!!Kaada ir arii juusu kopeejaa attieksme pret sho cenu politiku?
P.S. ja pirktu visus savus faviriitus (tos kuri nav par 5) reekinaaju ka buutu jaatdod ap 300Ls (videeji 10Ls par disku)...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kad pirku diskus - ņēmu par tiem pašiem 5 Ls (tie ir Krievijā licencētie, tb, ne pirātiskie) - vai par 7-8 Ls pasūtīju no Amerikas. Šeit pērku tikai tad, ja:
a) ir baisās atlaides - Randomā dažkārt par 3-5 Ls iepirku smuku kaudzi labas, bet pie mums neejošas mantas (Ark, Pain Of Salvation u.c.)
b) ir dāvanu karte, kas fiksi jāiztērē - tā gadījās vienreiz, un uztrāpīju uz jauno Blind Guardian disku par 9Ls, kurš man vēl nebija.
c) Latvijas grupas, kuras man patīk. Vai patīk sievai. vietējie tomēr jāpabalsta, zinkā.
0
FATHER DISTRIBUTION

Slava Nadein
Avotu iela 5-30,
LV-5071, Lielvārde-1
Latvija

E-mail: father@lielvarde.lv
Tel.: 9874510

Oriģināli (tai skaitā - visai reti) CD/MC/LP par ļoti pieņemamām cenām...
0
personiigi man parastaa cd formaats i ljoti neeerts
0
Kas ta' Tev ir ērts? Mp3 par velti? :)
0
nu, es mēnesī nopērku kādus 2 CD pa 4-5Ls, tos, kas skaitās ar Krievijas licenzi
Esmu pircis arī kādus 3 CD pa 10-12 Ls...
0
jaa atklaati sakot man patiik ielikt atskanotaajaa mp3 disku a parastos speej tik njemt aaraa un likt iexaa
0
MP3 - tā ir riktīgi apgraizīta skaņa. Lai dabūtu to kompaktumu, tiek nogrieztas gan augšas, gan apakšas, plus vēl šis tas izmests...
Uzliec uz labas aparatūras audio CD un to pašu MP3, paklausies, salīdzini...
0
Es arii iepeerku pie Father, tad Randomaa, kad ir atlaides tad uniitii Centraa, jo tur ie nezzeeliigi labas lietas, zzeel, ka tik daargi, tad stacijaa pa Ls 4,50. Bet iisteniibaa man arii pieriebjaas to kkipa licenzetos no krievijas pirkt, jo godigi sakot, vinni gandriiz nesuuda neatsskkiras no tiem ko uz turgus var nopirkt, true orgginaalie ir un buus Lv tikai pa Ls 7-11 nopeerkami, sorry:(((((((((((
0
to pa tiem mp3 defektiem es ljoti labi zinu bet ta kaa man tikai 1 tumba shobriid ir nenosvilushaa veidaa un nekaada labaa man aparatuura nav tad izveelos mp3
bet bij viens kodeks kur pat tikai uz 192 kodeejot sanaak bez ieveerojamiem skanjas truukumiem
0
Ej nu?! Mēģināsim atcerēties... Emperor "Anthems..." zeltītais noformējums; Candlemass digipack'i; Motorhead, Septic Flesh, Ancient un kādi tik vēl ne digipack... Plus visādi bonus-diski ar demo ierakstiem, klipiem intervijām... Kur Tu ko tādu pie pirātiem esi redzējis?!
0
Starp citu... Kā īsti ir ar to disku pasūtīšanu no ASV? Cik izmaksā pats process, bankas pārskaitījumi, iepērkoties ar debetkarti?
0
Ehh, muuzika ir peerkama.... kaa taada padauza. (Filozofiska atkaape)
0
Stonerosis:
Es paņēmu uz diviem gadiem Nord/LB interneta Visa karti - tb, karti, kuru var lietot tikai, iepērkoties inetā. 11 Ls uz šo laika posmu, un lētāk nekur citur nebija, vismaz tad, kad ņēmu. So, pirms iepirkšanās no algas kartes pārskaitu vajadzīgo summu, ieteicams, ar nelielu plus zīmi :>

Jauni diski smagam muzonam lētāk nebūs kā The End Records (www.theendrecords.com/omega) - disks maksā 10-13 dolārus, un pasta izdevumi - $4 par vienu līdz četriem diskiem, un par katru papildus disku vēl viens dolārs klāt, so, ērtāk sūtīt vismaz 3-4us (vai samesties ar draugiem).
Banka ietur 0,3% no katra darījuma, tas nu tā.
0
Vo; paldies par informāciju!
Vispār gan labi leibli ar to muzikālo ievirzi, kas mani interesē, ir Brainticket Records
(www.brainticket.com ;šis turklāt arī Džona Pereza (SOLITUDE AETURNUS) uzņēmums), un ektrēmā doom leibls Southern Lord (www.southernlord.com) - iesaku iepazīties ar to produkciju :)
0
Nu, doh, pārstrādājies esmu:
gribēju teikt, ka par 1-4 diskiem pasta izdevumi ir četri dolāri. Attiecīgi, par pieciem diskiem - pieci dolāri, utt.
0
nu tur es tev stonerosi piekriitu bet ja naudas nav bet i nets ta nekas cits neatliek
un pie piraatiem iipashi neipeerkos kopsh man nets
0
pirmkaart roof nemuldi, otrkaart mp3 protams apgraiza to muzichku, bet nu sorii, arii mp3 kbps ir atshkjiriigi, un uz 320 skan kaa pats velns. Nevajag klausiities mp3 uz 128 kbps (vai veel zemaak) un suudzeeties (starp citu lai pamaniitu atshkjiriibu ir nepiecieshama ljoti laba aparatuura.) Jaa, protams chabuli, zaudee taapat daudz, nu i nav pie D!? Ja man visa sava mp3 kolekcija buutu jaapaarveersh origjinaalajos CD, tad naaktos iet deputaatos. Arii audiosisteemas man nav nekaadas. Afigenna gudri visi. Muuziku ta gribas klausiities un labi daudz, un tas arii netraucee pa retam iepirkt kaadu shedevru origjinaalu. Helou from fekal mass!!
0
Fauns
par to "nemuldi" es iipashi nesapratu ko tieshi?!!!
0
rekur tevis teiktais:

------Tad luuk, lai krievu padpolniks vairs nerazhotu pilniigo piraatismu, tad Randomaa paraadiijaas metaala CD par 5Ls!Laikam ir kaads liigums nosleegts vai kas tml...-------

Atljaushos nedaudz pakjengaaties --- tad luuk lai nebuutu taa, ka pa ielaam braukaa tikai autobusi, Riigas dome kautkad aciimredzot ir izdomaajusi uztaisiit pusautobusus/pusvilcienus - tramvajus!!! Ir kautkur kautkaadi parakstiiti papiiri arii.
0
druumais Pitagors :D
0
Vispirms jau tie krievu CD parādījās laikam Bomberā. Un īsti gaiša tur tā štelle ar viņiem ar nav - licence jau ir, tikai liekas, ka viņi krietni šmaucas ar saražotiem un pārdotiem apjomiem. Bet nu... vismaz buklets līdzi nāk un sirds drusku mierīgāka, ja tiešām satraucas par to, ka nedabūs tur kāds Bentons vai kāds cits zupiņu iestrēbt :) Un nevar arī zināt, vai Polijā ražotie licencētie cd pa 10 Ls iet daudz tīrākus ceļus.

Vēl kāds moments - ir grupas, kas savu mūziku (pilnus albumus) ļauj oficiāli pa velti nokačāt no savas lapas (piem., Demilich, Heathen).
0
Tiem krievu diskiem virsuu rakstiits "For sales in Russia, CIS states and Baltic only". Bet dazhiem - "For sales in Russia only" , tomeer arii vinji tiek paardoti sheit.
0
Bet kāda gan starpība?... Tik un tā aī šeit naudas ļaužiem nav priekš oriģināliem; lai tad vismaz to disku tirāžas izpērk, par kuriem krievi maksājuši vismaz kādus nožēlojamus 600 $ par licenci...
0
Ko jūs tur čakarējaties mīļie? CD jau sen Randomā, Elkorā var dabut pa piečuku, ne 1 vien esmu iegādājies.
0
Viss tiek klapēts no lielā kopējās dieva saites NETA...
0
INTER
0
+
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas