salauzta sirsninja + izmisums
0
Ir patiikami no kaada dzirdeet vaardus ES MIILU TEWI, bet ir saapiigi ja newaria tbildeet ar to pashu.....
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
??? (NEsmejos)
0
Kas tad atkal...!!!!
0
PiUwiuwiuwiiiii!
0
nu ja nevari tad suuti paaris kvartaalus taalaak
0
Es mīlu tevi - tas vēl ne vella nenozīmē, saku - Es Tevi Mīlu - domāju - patīk tavas krūtis, gribu tevi paņemt. Šie vārdi jau vienmēr skan labi. Un ja nav ko dot pretī, nav ko īpaši nervozēt, sākumam pietiks ar simpātijām un savstarpējo uzticību un sapratni, ja nekā nav tad ČAU uzreiz, nav ko sev nervus bojāt!
0
Tas ir tikai normāli. Ja, visiem, kas teiks, ka mīl, atbildēsi ar to pašu, maucība vien sanāks.
0
Tad ir jātbild, ka tu esi true & evil un miilestība tev ir sveša, atskaitot mīlestību pret Dani Filth.
0
Jaaa Siirupa teemas takal panesaas :)_))
0
es domāju, ka forumu ir jāslēdz VISPĀR!
Te tāpat nerunā neko jēdzīgu.
Aicinu visus spamerus vākties uz čatu un tur savas debīlās tēmas bīdīt!
0
Deathperado, lai tak tauta njemaas. ko tad tu iesaki apspriest? katraa teemaa apmainiisimies viedokljiem vai napalm death ir cool, bet cannibal corpse nee?
0
Tāda ir dzīve. Gan jau satiski cilvēku, kuram teiksi - Es Tevi mīlu, bet otrs klusēs. Tad ar skumjām atcerēsies šo situāciju. Dzīve ir baisi likumsakarīga. :|

P.S. Lai Deathperado nebljautu - Dimmu Borgir un Gljen Kuk i chornij otrjad ir cool. :)
P.P.S. Es tiešām pateicu, ka Dimmu ir cool? :D
0
A tā vajag:) Tā dzīve interesantāka.

A Deathperado laikam pārak ''true''....

p.s. Ugga - tu gan draudzīgs izskaties profila bildē....
:P:P:D:D:D
0
Desper: Takš nelasi forumu, ja jau tas Tevi besī tik ļoti, ka Tavuprāt pat jāslēdz. Jebšu tas arī nelasīts nodara Tev kaitējumu?
0
Visa pamataa ir auksts apreetjins, matreaalisma kulta vadiiti dziivojam shai laikos....
0
Pareizi! Vajag teikt, ka tev patiik ar vinju kniebties, un ja nepatiik, tad toch nafig. A miilestiibaa atziities vispaar nevienam nevajag, jo viss labais taapat reiz beidzaas.Peectam pasham zjeel, ka esi izmuldeejies
0
Vispatīkamāk ir, ja šādi vārdi nāk rokurokā ar darbiem. Visi šitie "estevmīlu" nav nekas, ja darbi liecina par ko citu.
Kēpēc tēma saucas salauzta sirsniņa+izmisums? Par ko tad izmisums, par to, ka nevar atbildēt ar to pašu? >:)
0
Mani nepārāk interesē frāzes, kurās "v" burta vietā tiek lietots burts "w", tādēl izteikšos tikai par šīs tēmas piederību formumam: principā iekš Viskas var likt, bet tomēr kopējā noskaņā tomēr neiederas.
0
alupuikam pikeriitu, bet ir arii ljaudis kas taa nedar tiesa gan ka baigais retums
0

Velns, atkat baisie true panesaas. velns, kas tad ir, metalistam jaruna, jadoma un tikai janervoze par metaalu??? OK, man ta ir biezzi:) Bet ir taccu arii cilveciigas problemas kaa visiem. Pasakiet, ka pat lie true metallori negribetu sev milloto otru pusiti, nevajag DIRST, skaidrs, ka Jaa! Un ja nu cilvekam ir sakrajies uz sirds un grib parunat par to, tad vinnam jaiet uz Sirupa ccatu vai arii labaak naakt parunat par ari sadam temam ar sev lidzigiem - metalistiem, ko???? Te dazzs labs ir tads idiots, ka bail! Vajag savu true metal heart paradit kur vajag nevis kur nevajag! Goda vards, labperat uzssautu te dazzam labam par lielo krutumu. Ja jau savejie noreida un negrib normali parunaties, tad ar ko tad vel ! Man liekas, ka jabut taa - matainie par un ar Matainiem!
0
To Charmed69!

Nennem galvaa un nepried peec dazziem krutakiem te [aar visu metaalistu kopienu:)

Par teemu tavu...

Nu man laikam jajutas laimigam, ka pats varu teikt un ka man saka ssos 3 vardinnus no sirds jau 2, 5 gadu garumaa, so nebesies nevajzdzigi.
0
To Black DATA..

Alus zzetons par tik labu humoru:)
0
Hellhammer:
Pilnīgi piekrītu, gribētu redzēt, cik tālu tiktu tie uberkrutie "true & evil", ja šiem atņemtu šīs emocijas, kuras šie tā vien steidz piešūt Sīrupam u.c. sūdiem! iedotu šiem dzīvi pēc scenārija - mājas - metal, mājas - uz veikalu pēc tualetes papīra - mājas - metal, un nekā cita vispār. Labs realitātes šovs dzīves garumā sanāktu!
0
Yeah... be True and Human!
0
Reaali miilestiibai ir 3 veidi: ilgstsha cienja, islaiciiga kaisle un romantiskaa depresija. tas nu taa mediciiniski. Bet smiekliigaakais tas, ka romantiskaa depresija ir tas veids, ko vajag un var aarsteet, bet taapat nav izsleegts, ka taa var atkaartoties. Nekad nevar vainot sevi, ka liec otram ciest, ja vien neesi devis liekas ceriibas un apzinaati to cilveeku chakareejis. Nu apmeeram taa.
0
Charmed
Tas ir labaak nekaa melot un atbildeet to pashu ;)
Pietam parasti ir taa, ka viens miil (ja miil) vairaak nekaa otrs
To arii sauc par dziivi...
0
Nu ko laiks dziedee visu..ja vieglaak paliek!:)
0
Taa jauu gan
0
man kaukaa parasti sanaak sameeraa atri peec paaris piankaam kuraas besos aaraa visu aizmirst
0
ehhz1 man shis vards pedeja laika sak atgut savu noziimi! a pirmstam es o vareju izsplaut ka svietmaize! man tas bij tikai vardu salikums! tachu laikam jau vairs nav! nu katra zinja! ta ir dziive un mums vinja ir jadziivo, gan jau atradisi sev citu! man vinjas ir pec menesha paradaas :D
0
Visi tie vaardi ir ok., vienkaarshi reizeem taadi nodraazti liekas, bet patiesiibaa tie ir iisti. Taa jau ir, ka padzirdi Donu vai Lillii, tad vemt gribas un riebjas otram teikt "tevi miilu", bet driizaak ej ... sanaak pateikt.
Vieniigi nevaru iztureet taas otru pusiishu buushanas Come on! Mees katrs esam viens vesels kaa indiviids, bet otrs cilveeks muusos attista vai atklaaj iipashiibas, kuras agraak nebijaam maniijushi sevii. Miilestiiba, naids u.c. lietas ir muusos pashos, tikai citi taas paliidz saskatiit un nekaadu otro pusiishu nav! Kas ta vientuljnieki kaut kaadi kroplji sanaak ar vienu pusiiti?
0
he man savukaart vienreiz sanaaca taa ka 2 gadus biju vientuljsh no taa lielaaks besis naaca virsuu nekaa no taa ka viss beidzaas
0
Kad nāks visu saldo kniebēju diena- Valentīnd., tad gan varēs sirdis lauzt, vispār man ir doma tad iet pa Vecrīgu un dedzināt papīra sirdis un to pelnus bērt uz galvas visiem pārīšiem un rozā tērptām meitenēm. Varbūt mēs pat varētu visi jautri sanākt bariņā un uztaisīt tādu akciju?
P.S.Joks, protams, šos "svētkus" ignorēšu tāpat kā Helovīnu.
0
Interesants niks šīs tēmas ierosinātājai- tas 69 jau laikam nav vecums, vai ne?
0
ok, es tikai neiebraucu kur ir probleema. Forums aizsaakts ar sausu teikumu. Davaj es aizsaakshu forumu ar teikumu: "Man jau garsho ievaariijums ar pienu, bet, zheel, ka ievaariijums ir beidzies..."
0
:D
0
Luusi, Tu man tieschaam patiic! Taa doma par 14. februaara atziimeeschanu nav nemaz tik slikta! Es ar grupu un dazhiem draugiem jau otro gadu taisiischu bleka speeleeschanas vakaru "Fuck Valentine" :) Teoreetiski Tev arii ir iespeejams tur nokljuut :)
0
he he! eu luusi, isteniba laba doma :) nafig vispar taadu dienu! attieciibas sukaa :) bet godiigi! man pietiek ar labiem draugiem un ik pa laika nokoljit kadu dzhusi :D
0
Un 45 gadu vecumaa arii koljiisi? Un 60?
0
Rullēju uz leju un uzdūros tieši uz Hellhammer (ai kā gribās vecos laikus atpakaļ, kad tevi dēvēju latvju mēlē he he, tas tik tā). Vareni vārdi, es neesmu nekāds lielais, maziņš, buzīks čupčiks he he, bet nesen arī man bij tāda pretmīldepresija, jo nemīlēju no sirds un kā Inde (poison) izteicās, mīla atklāj sevī daudz neredzētas, neizbaudītas, nezināmas lietas un īpašības, pilnīgi piekrītu un atbalstu. Ko lai saka, uz galvas liela kaka, kad tā notiekās, ka viens slīkst, bet otram līdzi negrības aizrīties, tā notiekās, laiks paies un gan jau uzradīsies vēl kāds slīcējs, pa kuru laiku noslīks iepriešējais slīcējs un noslīks pie kāda cita, bet varbūt nē he he. Jebkurā gadījumā, gan jau tev ar atradīsies kāds kuram (varbūt kurai, nezinu) pateikt ES MīLU TEVI vellos...
0
1996 man tadas aizdomas ka tik talu nenovilkshu
0
Nuuu, gan jau! Pasmaidi biezhaak un tad jau sanaaks!
0

He he, jo taalaak jo stulbaak. Taa metaalisti, tagad arii juus vair NEDRIXTAT, saprotat NEDRITAT! Un neiedomaajaties pat rocinnaas staigaat! Vieniigo juus driixtat brutaali draasties un viss! Nu taa te peec dazzu TRUE izteikumiem var spriest! Jaa, kad man bija tiinnu gadi es arii staigaaju ar paarlieciibu, ka Burzum ir pasaules valdnieks utt! Bet man ir piedraazt, pilnigi! Kaada gan vella peec ta jaa dienaa stulbajaa (Fuck Valentine) gan neuzdavinat ko forssu un neapsveikt savu milloto sievieti ko? Es nebussu tad vairs true, ja? Citadi man arii to dienu pajaat, bet lai arii cik vinna nebuutu nodraasti banaala, tik un taa.

Bet OK ja riikoja balluku, piedalities gribetu, kaut vai tas ballux ir zem nosaukuma Fuck, Rape and kill the Love!:)
0
Pagaanam, augsti godaajamam!
Visu ciennu Tev, paldies par respect (piedod:)!
0
Katram tēviņam vajag savu mātīti, un katrai matītei - tēviņu.
Un vispār kāpēc obligāti jāsaka šis nodrāztais "es tevi mīlu", kas aiz pārmērīgā pielietojuma ir zaudējis savu jēgu?
Tādas jūtas var izteikt arī savādāk un patiesāk. Un ja nav ko teikt, tad arī labāk neteikt neko.

P.S.Kad latvieši iemācīsies rakstīt latviski, lietojot garumzīmes, latviešu burtus un tml.?
0
Es vispaar nezinu,kas ir miilestiiba!Tam tak nau formuleejuma!Katrs saka savaadaak!!!Nu manupraat milestiiba ir tad ,ja abiem ir labi!
0
<f>
Es jau labpraat rakstiitu ar garumziimeem,bet man nav taadu iespeeju,jo uz kompja ir uzlikta krievu valoda!
0
eu f dazhiem kompji nesaprot garumziimju lietojumu! taapeec rakstam aa lai saprastu visi!
0
Hellhammer: tik augsti godājams gan nēsmu, visi vienlīdz godā mētājamies he he. Nav jau par ko, bet nu labi - lūdzu par respektu he he.

Daudziem ir arī problēmas ar to ka, ja raktsta ā tad parādās kā aa, tā kā tā ir diezgan liela problēma it sevišķi, ja nav Tilde...
0
ā ē ū ŗ ō
sanāk vai nē??
0
sanāca būs tagad jāraksta pa lv tuprmāk sorry ja uztvērāt kā flōd
0
ņu ķo tū ēš vārū vīšū rāķštīt ār mīķštīņājūmīēm :DDD daudziem kompis to nesaprot! tāpec visi raksta vienkaršāk!
0
F-tu jau vari neteikt shos vaardus!Bet dazreiz ir patiikami shos "nodraaztos vaardus" dzirdeet!:)
0
pie velna dzekus un miilestiibu!!!! esmu sapratusi ka tas viss nekad pie laba gala nenovediis. beigaas tik un taa kaads paliks ar salauztu sirdi utt.
un ja taa logjiski padomaa vienam tomeer ir labaak- lielaaka briiviiba, katraa tusaa vari iet ar ko gribi un kaa gribi un tad newiens tew peectam nelasi moraali- tu mani kraapi! es redzeeju tewi ar citu un taadaa garaa! tas ir daudz labaak!
0
To 1996 :) heh ko tad tu viens pac Ventspils devinjstaavenees (vai tamliidziigi) pamestais esi uzsaacis, tipa beidzot saac kautko speeleet?nu ko, atraxti man kaadreiz, gribas dzirdeet ko ta tagad jaunatne dara-dzer taapat kaa mees savaa laikaa vai arii saak nodarboties ar kautko nopietni...P.S. sveiciens tev no saacha :) atraxti kaadreiz mazais niikuliit <necrolust@tvnet.lv>
0
To 1996 :) heh ko tad tu viens pac Ventspils devinjstaavenees (vai tamliidziigi) pamestais esi uzsaacis, tipa beidzot saac kautko speeleet?nu ko, atraxti man kaadreiz, gribas dzirdeet ko ta tagad jaunatne dara-dzer taapat kaa mees savaa laikaa vai arii saak nodarboties ar kautko nopietni...P.S. sveiciens tev no saacha :) atraxti kaadreiz mazais niikuliit <necrolust@tvnet.lv>
0
kekeke :) Charmed69!~~!!1
Gan citaadi domaasi.
0
patalogjiski mega murgi!!! Shitie klauni, kas te taisaas nekad dziivee neveidot nekaadas "attieciibas"..... khe khe khe keheeekveh veh veeh kveeee kvek kviiii KVIII KVIII!!!! Puse no taadiem parasti ir cuukas un auni. Briiviiba lielaaka redzi. Nu ja tev tik ljoti niez tas apakshgals, tad protams, jaa diezvai tev kas nopietns kaadreiz sanaaks. Tikai tas nenoziimee ka viss pasaakums kopumaa suukaa. BLJ!! un tas Luusis mani saak leenaam tracinaat arvien vairaak. Nu kur taadas glupiibas var verkshkjeet. Taads humors, ka bruuna sviitra paari visam. Stiliigie melnie ljaunie druumeklji, phe, man kaarteejo reizi naak veemiens pa muguru. Kjipa bljin tieshaam tev tik ljoti besii tas, ka ir veel viena diena gadaa, kad apsveikt savu miiljoto. Taa kaa taadi tizlenji un maitas, goda vaards. Un peec tam to paarveido, kaa kautko ahuuna stiliigu, nee man patiik.... Nu kruti kruti juus esat, jaa...
0
Nee, es veel nevaru nomierinaaties par to briiviibu... Ko tu tur kvieci?!!!! Briiviiba jomajo!!! Tas, ka man ir sava sieviete, ar ko dziivoju kopaa un dalos visaa, kas man ir, nenoziimee, ka nevaru pamest aci uz kaadu smuku meiteenu, un uzsist kaadu neraatnu sarunu. Es tachu neesmu miris, bet juus gan esat pilniigi nekro/////
0
fauns: elpo, elpo, 1, 2, 3...
0
Fauns
Tev taisniiba!attieciibas var izprast tikai to dzilumaa!Tie ,kas veelaas briiviibu nav nobriedushi veel iistaam attieciibaam!katrs tak nobriest veelaak!;)
0
Bļin, bail kau ko teikt visi vēl mani atštaukās.
Katrā ziņā lieta ir tāda ka manī ir cerība nenobriest attiecībām
0
to Charmed 69:
Būtu jau labi, ja viss būtu tik vienkārši - fuck love, boys (girls) and everything. Bet nav un arī Tev noteikti būs (ja jau ir bijis tad būs vēl) jāsastopas ar šo epizodi. Jo cik arī reizēm ir sāpīgas un neizdevušās "mīlas lietas" no tām pavisam atteikties mums nav lemts, tā kā uz brīdi jau var sūtīt visu n***j, bet līdz reizei....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas