Neglected Fields jaunumi
0
No viņu saita:
Džeki ierakstījuši bungas ASTIA studijā Somijā ar Anssi Kippo (Children of Bodom, Impaled Nazarene, arī Sinergy, Unholy, Entwine, To/Die/For), pašlaik gatavojas ierakstīt pārējo - Sound Division studija ir rezervēta no 28.-ā novembra. Ierakstu un miksu pārraudzīs T.T. Oksala, kas strādājis ar HIM, Apocalyptica and Tiamat (arī Nocturnal Rites) un laipni piekritis atbraukt uz Rīgu to paveikt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa, luuk ko noziimee augsts death metal liimenis grupai! Atliek vien cereet un ciiniities, lai passam arii buutu iepeeja ar liidziigiem cilveekiem uztaisiit superkvalitativu ieraxtu!
0
uhhh tas patiesi ir uhhh
es kaukad akal dzirdeeju ka nedaudz shamie stilu mainiis bet nu shaubos ka negliitie degradeesies
0
Vaardi jau iespaidiigi, atliek tik gaidiit gatavo produkciju m/
0
mlje m/
0
nu vismaz es patiesu maakslu neuzzskatu par produkciju
0
Minētais soms jau ir Rīgā, un šamie jau paspējuši drusku ielūkoties stikla trauciņos ... un ar tiem es nedomāju zīlnieces kristāla lodes, nedz arī limonādes pudeles ;)
Toties saņēmu uzaicinājumu kādā brīdī ieskriet studijā un noklausīties pusgatavo materiālu miksēšanas laikā. Ja tas izdosies, tad mēģināšu iepostēt domas šeitan.

Bleakness:
Spriežot pēc tām 4-5 dziesmām ko dzirdēju, nedomāju, ka ir īpaši mainījies stils. Protams, šādas tādas atkāpes ir, moš palikuši drusku melodiskāki, bet tas arī viss.
0
He, spriezhot peec taa koncerta pirms paaris meeneshiem, NF ir saakushi speeleet pat veel jociigaaku muuziku. Tas protams neizsleedz ne ritma vienkaarshoshanu ne melodisma palielinaashanu. Neko no mineetaa gan iipashaas devaas nenoveeroju. Man patika pat ljoti. Vispaar ljoti gaidu jauno albuumu.
0
Sen solīts jau bij... Cerams, ka būs kas vairāk uz "Synthinity" pusi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas