doom vs death
0
dumi taa saliidzinaat, bet nu tautaas biezhi izskan kritika no vienas puses otrai un atpakalj
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kas saprot normaalu death tam patiik ariii reaals doom
0
īstenībā šie abi stili tiek arī jaukti kopā bet man tuvāks doom jo death nevienmēr ir man saprotams
0
stils versus stils? :D Ja patiks death, patiks arii doom.viss ko varu paeikt
0
kaut kāda nejēdzība - nostatīt pretī doom un death!
0
Labumi ir gan Death, gan Doom!
0
Ir sastopams labs death un labs doom. bet ir sastopams ari drankjiigs death un shvaks doom... bet var jau abus samaisiit kopaa un ari ir labi
0
Kā var salīdzināt Doom ar Death?
Es esmu Doom līdz kauliem, es nesaprotu kā var salīdzināt divas tik atšķirīgas mūzikas?
0
Tas gan, piekrītu Edenebeast, kāpēc vispār jāsalīdzina šādas lietas?!?
0
ka var tadas divas pretrunigas shtelles salidzinat... bremzes ar nenormalu speku un atrumu... uzskatu ka diezgan bezjedziga temma aizsakta.. :/
0
Ljaujiet man sho jautaajumu uzstaadiit savaadaak - Kas labaak - dzert vai eest? Redzeet vai dzirdeet?

Vispaar jau esmu saticis cilveekus, kam patiik tikai brutal death/grind un vinji gandriiz pilniigi "noliek" doom un black un arii power. Cilveeki pashi par sevi pavisam normaali, patiikami. Tikai muuzikas virziens ljoti konkreets, lai neteiktu ierobezhots.
0
Kapēc DOOM ir bremzes? Ja metāls tavā prātā, Audzēj, tiek mērīts tikai no pirmās pakāpes emocijām un kaut kāda atruma vai spēka pozīcijas, tad es tiešām nesaprotu..... DOOM arī ir spēks. Drūms, lēns spēks kā tumša upe, kura izgrauž klintis..... hail DOOM.....
0
buls shits tas ir
kaut arii death paarzinu vairaak, bet doomu miilu ne mazaak.toties necieshu black,speed.death ar doom kaa brutaalais ar mieriigo, kaa viirietis ar sievieti kuri kopaa rada dziviibu (shajaa gadiijumaa labu muuziku) :)))
0
Man patīk vairāk nāvīgais metāls, bet nu nolemtajam, atriebes metālam nav dažrbrīt ne vainas, bet atminos Doom I un Doom II laikus, laikam bij kādi 9 vai 10 gadi, kad pirmo reizi to raudzīju un spēlēju... Lai nu kā, paliec tā.
0
Kapeec Doom vs. Death? Tok nejeedziigi. Driizaak Doom + Death.
0
Pagāns
Iecheko Doom III - tiiri baisuliigi dazhaas vietaas :))))
0
Tieši tā, Doom III ir iečekošanas vērts. Bet principā, es uzskatu, ka ir nepieciešams izveidot jaunas tēmās kā "Butt vs. Penis" un "Vīriešu cūkas vs. Feminacisms" u.t.t., u.t.j.p...
0
pajumte (roof): Mans kompis ir jau pensijā, tā ka jaunās spēlītes tas nevelk, bet laiki mainās kompi arī, tā kā viss var notikties he he, bet pagaidām būs jāiztiek ar reklāmas klipiem un ekrāna bildēm he he.
0
:)))
0
jaa, kaarlis vs gvido, maize vs piens, vazeliins vs svekji
0
Panniņa vs Anniņa
Vanniņa vs Kanniņa
0
Doom un Death abi vienliidz labi
0
Brutālais ar mierīgo.... Hmmmm. Es teiktu, ka DOOM nemaz tik mierīgs nav. Agresija DOOM metal ir intraverta, bet, ja rūpīgi aplūko dažādu DOOM grupu daiļradi, tad nereti gadās, ka intravertā agresija manifestējas pēkšņi, un, uz āru vērstā brutālā formā. DOOM ir noskaņa, mainīga kā prāta un emociju darbība. Tāpēc nevar salīdzināt DOOM ar Death, jo Death, pārsvarā, emocijas ir statiskas, vienveidīgas.
Par Death/Doom. Tas, manuprāt, ir labākais kompromiss, kāds ir radīts mūzikā. Šeit pastāv pilnīga formas brīvība, nav nekā, ko nevarētu pielietot, lai radītu kvalitatīvu, tumšu atmosfēru. Patiesībā, tieši Death/Doom es uzskatu par visīstāko DOOM metal, jo ir pats galvenais - skumjais skaistums. Tieši to es meklēju mūzikā.
0
Ēdenesnezvērs (Edenbeast) Tu gadījumā nedzīvo Āgenskalnā pie 7, 5, 21 trolejbusa pieturas un pazīsti Ediju Saliņu?
0
Edenbeast: spilgts piemeers tam ir novembers doom, agresija mijas ar skumjaaam.
0
To Pagaans

Zzeton tev! Ēdenesnezvērs! man liekas, ka Edenbeast tahad pa sienaam staigaas:)
0
Nu ja nu tomeer doom vs death, tad loggiski, ka 100% par death metal, jo tiessi tajaa ir tas kam jaabuut true metal - haleeji smags, pilns ar izcilaam ggitaaras partijaam, solo un naaviigaako un brutaalaako rifossanu, visas iepeejas ir izlikt savu talantu sseit un death speeleet 10 reizzu grutaak nekaa doom. So , death metal FOREVER!
0
Jā, lai dzīvo Nāve he he, Nāvīgais metāls, bet lai arī nemirst Atriebīgais metāls.
Cik noprotu tad esmu pareizi Ēdenesnezvēru esmu atkodis?
0
Neesi, Tu, Pagān, mani atkodis..... HE, HE, HE.. :)
0
Ne jau sarežģītībā ir jāmēra mūzika, bet gan noskaņā, Hellhammer. Es to esmu teicis Tev visu laiku! Tāpēc, Death nav smagāks par Doom. Doom ir cita dimensija.

To Big Ugga

Novembers Doom tiešām ir labs piemērs manis teiktajam par Doom. Diemžēl, man pašam ir tikai viens albūms....
0
Ak, neraža he he, bet tad par ko Hellhammer man žetonu apdāvināja?
0
`speeleet 10 reizzu grutaak nekaa doom`
aaaaak dies teeees.... nu kurtienes to izraavi? kaa vispaa var izmeeriit?
0
gan death, gan doom frontes pārstāv gan primitīvie gan zvērīgi profesionālie, bet man domāt sarežģītākais ir progressive metal
0
Hellhammer, Tu paarspiilee!
0
Vai nu īsts doom, vai īsts death metal.... Vai nu Saint Vitus, vai Cannibal Corpse - nekādu starpformu!
Kaut gan šie abi ir manis klausītākie mūzikas novirzieni, priekšroka tomēr noteikti dodu doom metal.
Nedomāju vis, ka tas vieglāk spēlējams. Ja nu vienīgi tīri tehniski; ne muzikāli.
0
Pilnībā piekrītu Stonerosis. Doom ir pat sarežģītāks, jo ar samērā vienkāršu spēlēšanas tehniku tas panāk neticami spēcīgu efektu uz klausītāju. Death reti kad spēj panākt ko līdzīgu, jo operē ar pilnīgi citu materiālu.
0
Stonerosis, vai Death/Doom ir starpforma? Manuprāt, tā ir Doom attīstība daudz drūmākā un baisākā formā.
0
Kārtīgs Nāvīgs metāls ir un paliek kārtīgs Nāvīgais metāls, ir grupas kuras Atriebīgo metālu nonievā un ir tādas, kas piekopj nevis tikai atvemj jau iesākto stilu, tas pats ir arī ar Nāvīgo metālu. Tie paši Behemoth, labs spēcīgs Nāvīgs metāls, un neteikšu, ka nežēlīgi grūti spēlē, un kaut vai tie paši Kanibāļu Ķermeņi, grūti būtu daudziem Atriebīgajiem metāliem nospēlēt vai norūkt pāris viņu dziesmas, tas pats ir arī ar Nāvīgajiem, grūti viņiem būtu nospēlēt Atriebību...
0
Kas ir Atriebīgais metāls????? vai tad tas ir Doom? Doom vispār nozīmē "liktenis" "nāve" "beigas" u.t.t.
Bet varbūt esmu pārpratis. Paskaidro, Pagān :)
0
Nu ja; sastopamas visādas autoritatīvas kritikas piem., par My Dying Bride - sak, par doom metal to saukt nevar, tas ir tik tāds death ar vijoli... Tiesa, kas tiesa - tikpat labi varētu teikt, ka Cynic ir džezs, jo viņi itin bieži izmanto visādus šai mūzikai raksturīgus paņēmienus.
Tomēr- es nezinu daudz grupu, kas savienotu doom ar death tik organiski un, kā lai to pasaka, muzikāli, kā MDB. Vairumam grupu, kas to dara, ir vēl tālu līdz tai pakāpei, kad mūzika rada atmosfēru... MDB to dara ar vieglumu, un ir pārliecinoši katrā savā dziesmā; bet vairums to death-doomeru vienkārši dragā buldozeriskus rifus daudz lēnākā tempā; nav tās maģijas, un viss...
Nezinu; ko jaunu meklējot interneta mūzikas veikalos, parasti es izvairos no diskiem, kas aprakstīti kā death-doom... Bet varbūt tas ir tikai manas nekompetences dēļ? Edenbeast, varbūt vari ko ieteikt? :)
0
Kā Doomeris Doomerim - MORGION. www.morgion.com

The Prophecy www.the-prophecy.net vai www.blackdoom.com (tur ir sampli)

EVOKEN, Ashes you Leave, Saturnus, Novembers Doom. Varētu būt interesanti....
0
Obituary, es teikšu ļoti vienkārši spēlē, bet nu labu Nāvīgi labu atmosfēru rada.
Ēdenesnezvēr (Edenbeast): Tad, kad pirms tiem trejdeviņkalnugadiem, spēlēju Doom I un II, biju kaut kur noskaidrojis, ka tā ir atriebība un tā kā bērnībā visvairāk iesēžās prātā, ko pat psihiatram, psihologam grūti izvilkt ārā he he, tā arī man stāv prātā, ka Doom ir atriebība. Sods, nolemt, spriedums tulkojot caur, laikam, 2000 Tildi un nolemt un sodīt, nereti ir atriebības motīvu, kārdinājumu radīts solis he he. Domājams ka tavs pārpratums tagad būs izplanējis gaisā he he.
0
Paldies, Edenbeast!
Prophecy esmu tur jau vairākkārt klausījies, un dikti patika; bet joprojām nevaru nekur nopirkt... Fuck the "Paypal"!
No Ashes You Leave dzirdēju tikai albumu "Fire", un tas man izklausījās pēc breismīgas gotikas, fui! :) Nu, bet pamēģināšu ko vēl no šiem vismaz nopumpēt kur. Paldies!
0
viss kārtībā, Pagān :)
0
Death nav smagaax par doom!? Jaa, nav nav, protanms, ka nav! Juus centieni aizrunaat ausis ar mullkkiibaam ir super. Johaidii, man pofig gaumes, ja ir doom fanaats tad ir, bet neepuutiet man miglu aciis saliidzinaajumos ar death metal. Noskannaa jaameera? ok, tad jau dark ambient ir smagaax par passu smagaako smaguci, ne taa? Doom ir doom, kam tas ir primaarais, lai tad arii elso un maturbee doom noskannas, viss ir OK, bet saakt te gudri runaat un saliidzinaat ar death metal , tas jau paliek smiekliigi. Doomms lai dziivo tiem kam patiik, bet true metal ir death metal.
0
Par to true var strīdēties. Stila sakņu senuma ziņā utt. Nu, bet tā jau ir - vienam meita, otram kleita.
Bet tehniskākais un skaļākis death ir gan. Ja metālu vērtē pēc tā ekstrēmisma pakāpes, tad death, protams, ir maksimums; tā kā tas laikam gan būs vienkāršākais un skaidrākias vērtējuma kritērijs, groži tiek nodoti jūsu rokās, Hellhammer.
0
Paldies draugs:) Es jau nenoliedzu doom, nekaadaa gadiijumaa, tikai tas ir atsskkiriigs stils un smagi atsskkiriigs. Bet tas ir vairaak uz juutaam kkeross varbuut (doomeriem, man neiedarbojas:), bet muzikaali tehniski, smagumka zinnaa, attiexmee death-steri liek uz puseem siiten visus.
0
Pašlaik man rokā ir grāmatiņa - "Death metal"; izdota no Guitar College: www.guitarcollege.ru Reizēm kas tāds noder, lai kaut cik izsistos no mazāk apdāvinātu doomeru bremzētā pūļa :)
0
Baac, vairaak kaa 30 komentaaru garumaa cilveeki bija pietiekami gudri, lai neielaistos striidos par to, kas LABAAKS doom vai death. Bet nu jau laikam atkal saakas.
Hellhammer, nomieriies!
0
To Stonerosis

Varbut iedosi ieccekot?
0
Varētu jau; tikai es dzīvoju 250 km no Rīgas... Ja nu vienīgi pirms Paradise Lost koncerta kaut kā...
Jāsaka gan, ka autori par šo stilu neko daudz nav varējuši pateikt; stils, kā nekā, ir true, un tas vairāk jāizjūt pašam :) Viens kas labi - ģitāras un basa partijas Morbid Angel "Where The Slime Live" un Death "The Philosopher".
0
Var būt, ka informācija ir novecojusi, bet kādreiz šo grāmatu, tāpat kā milzumu visādu mūzikas mācību līdzekļu, pa nieka naudu varēja iegādāties pie kāda vīra, vārdā Juris: juriss@vide.lv ; tel. 9653011 come.to/juriss
0
Yeah.. super, Ultra big mega brutal thanx!
0
Tiešām nav par ko :) Cerams, iepriecināsi mūs kādreiz ar kādu sulīgu gaļas kumosiņu :)
0
Jaa, ssodien nopirku jaunu giccu:)
0
he.. nu jā, muļķīga tēma, kuras sakarā cilvēkiem atradās tomēr diezgan daudz sakāmā :). kā jau teicu, tautās manāmas nesaskaņas starp doom un death, kas arī izpaužas šajos komentāros, taču atšķirībā no citiem konfliktiem, šis ir konstruktīvs, kur abas puses liek galdā argumentus par labu savai pusei, tādejādi nenonicinot otru. kā jau izskanēja arī apvienojums doom/death uzskatāms par samērā labu, nu bet man tomēr vairāk pie sirds iet doom, ar šo es nepasaku ka death tad i kaut kādā veidā sliktāks. doom un death varētu salīdzināt kaa divus brāļus, kam savstarpēji ir labas attiecības, taču pastāv arī veselīga konkurence...
0
Asgard, par tiem brāļiem es piekrītu :)
0
kapec lai butu doom vs death, bet ne doom & death?
0
arī taisnība :) ... bet nu vnk salīdzināt
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas