Forša grupa-smuks solists MAR
0
Vai maz kāds ir redzēji Marko rasu. tas tik ir smuks džekiņš. tomēr diezgan paslinks, jo kur gan ir palikusi grupa Apātija. Viņam neinteresē, tas, ka ir cilvēki kuriem viņu dziesmas vārdi un mūzika bija liels atbalsts grūtā brīdī. Puiši es labprāt priecātos jūs atkal dzirdēt!!!!!!!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
smuks dzjekinsh :D
blackdoll dani filth bildi arii laizi?
0
hehe
0
muhahhahahaha!:]]]
0
........
0
Man toties mexikaannu Disgorge texti un muzika bija atbalsts grutaa briidii. Viss OK blackdoll, tam visam ticu un tas ir normaali, bet nu ssito vareeji labaak patureet pie sevis. Ha, lauigan no otras puses truemetal.lv jau vecuma ierobezzojums laikam nav, lai tiktu iekssaa? Nevar taccu gribeet , lai visi metallori piedzimtu uzreiz true un vecaaki par 20 vai tml. Nu paudzzu nesaprassanaas ir vienmeer bijusi arii starp matainajiem, nu pafig nu, ja taa meiteni ir samilejusies tajaa dzzekaa, lai taccu ir. Varbuut vinnai tas ir nopietni.
0
tu, hellhammer, labs psihologs;).
0
paldies Hellhammer, tu liecies taads tiiri sakarīgs. Tiem pārējiem - vai tad šī nav brīva valsts - es saku un daru ko gribu. kā būtu ja būtu anarhija? sveicieni hellhammer. un man ir ap 20, tā kā....
0
..tā kā tas ir nopietni >:D
0
hellhammer, nu vo, arii proti pozitiivus komentus rakstitt, merry christmas and stay METAL :)
0
To blackdoll

Nnem par labu.Tulit svinessu 2,5 gadu jubileju ar savu milloto otro pusiti, tapec man ari juutas un miletsiba nav svessas un nav taa, ka tikai sirdii butu "Butchered at birth":)))))
0
to arney

Man dzive vissvariigaakaas lietas ir millotaa sieviete un Heavy Metal:). I will stay metal - forever! happy new year!
0
to arney

Man dzive vissvariigaakaas lietas ir millotaa sieviete un Heavy Metal:). I will stay metal - forever! happy new year!
0
to arney

Man dzive vissvariigaakaas lietas ir millotaa sieviete un Heavy Metal:). I will stay metal - forever! happy new year!
0
Sorry!:)))))
0
hmmm,...pagaidam vel nezinu kas ir milestiba...parak jauna esmu! pagaidam neesmu solista samilejusies,bet gan vispar aizravusies ar Slipknot un it ipasi ar bundzenieku-vins ir cista smukins...bet tas jau vairs nav par temu...;)
0
Izskatas, ka maggot sodien ir visur, nudie`, skiet, nekad dziivee nebiju dzirdeejusi tik biezi Slipknot vaardu, kaa sodien.
0
Lūsis

ka redzu,seit ipasi ciena Slipknot nav...kapec,kas jums vinos nepatik??? tik pat laba metala grupa ka parejas!!!
0
Maggot, paaudzies! Parunāsim pēc gadiem 10, 15...
0
kudars

nesapratu ko tu ar to domaji...,kape man japaugas...vai tad nevar tagad pateikt kas jums vinos nepatik??? jus te baigie ekscentriki esat salasijusies...
0
Kad dabūšu algu savākšu tautu, daudz alkohola un aizbrauksim uz laukiem šķūnī muzonu taisīt viens klapēs ar pagalēm otrs pa tukšām mucām, piedzirdīsim arī kaimiņu lai skaļāk pamauro, vēl viņa suns sāks līdzi gaudot jo šam ēst nedod, būs mums slipknot Latvijas variants, būsim baigie ``stāri`` nu vienkārši you un ``kruta``
:)))
0
" tik pat laba metala grupa ka parejas!!!"
maggot kādas metāla grupas vēl tu zini? nosauc, lūdzu!
0
Atkal saakas!!!

maggot apskaties paaris vecaas teemas, noteikti atradiisi kaut ko interesantu!!!
0
Bļeģ, kas šitā par herņu?! Skaidrojums - Slipknot NAV metāls! Cilvēkiem, tipa, "maggot", lūdzu nahrenizēties!
0
Kaa parasti,jo dzilaak mezzaa jo vairaak koku,jebssu dirsaa pa kreisi.
0
Slipknot? Metaaaaaaaals? Tikptat labs ? Haaaaaaaaaaaaaaaaa HAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!... Visam savs meers ir, pat pokemonu izrunaassanaam! Arrpraats kaut kaads! Tev vajzdeet konsultaaciju par metalu! Slipknot. he he he yhe
0
Eu, ļaudis, liekat taču Slipknot mieru, laba grupa, un tas ir metāls, palasiet ārvalstu žurnālu kritikas, tur pie šiem ir arī vārds metal, tāpēc liecieties mierā eksperti, ja jums nepatīk, tāpēc nav jābļaustās, ka nav metal. Man nepatīk Malevolent Creation, Anal Cunt, bet tāpēc jau es neatļaujos teikt, ka tas nav metāls un tas vispār būtu absolūtākais absurds un zem mana goda!!!!
0
Metāls nav tikai tās grupas, kuras jums patīk!!!!
0
Slipknot manispeec varbuut Tava miillaakaa grupa, viss ir OK, lai taccu patiik. Es taccu netaisos vinnu tuures businnaa iebaaz bumbu. Bet nu es nesaprotu, kam vajadziigi tik mullkkiigi apgalvojumi, ka Slipknot ir mnetaals, nu nav taccu un nekad nav bijis, kautkaads hc, corssover maisiijums un vienkaarssi pasmagais muzons, bet metaals, nuu, beidzam taccu, atslaapstam, nevajag kult apsurdu taccu. Tas NAV metaals.
0
beldegir es Tev no sirds iesaku - nelasi ārvalstu žurnalu "kritikas", un ja arī lasi, tad neņem pārāk nopietni. It īpaši ja runa ir par "Kerrang!" un/vai "Metal Hammer". Tie žurnāli par metālu sauc visu, kur ir smagas ģitāras. Tikpat labi var lasīt "Spico Avīzi".

"Metāls nav tikai tās grupas, kuras jums patīk!!!!" Kā tas bija domāts? Vai tad kāds teica, ka Slipknot nav metāls savas personīgas nepatikas pret viņiem dēļ? To taču var novērtet neatkarīgi no emocijām. Tu ko domā te visi tādi - "kas man patīk tas ir metāls un kas man nepatīk, tas ne" ???
0
Kā jau minēju, metāls tas IR, tikai savādāks, Slipknot nekad nav bijusi un nebūs pat starp manām favourite grupām bet es esmu redzējis un dzirdējis gan Live, gan visus albumus un tas metal, to patb ietekmīgi profesionāļi in da metāla presē (un ne tikai) saka, tāpēc... HC vispār ir pilnīgi cita mūzika un crossover ir, piem., Clawfinger, Guano Apes, Life Of Agony, un Slipknot ir metal!!!!
Beidzam šo neauglīgo tēmu, tāpat te nav un mebūs viena viedokļa!!!!!
0
to kk:)

Es lasu Rock Hard un Sweden Rock un to viedokli es respektēju. Tevis minētie žurnāli ir tieši tie, kuri vairāk pievēršas tiem rock un metal stiliem, kas pārsvarā nav death/doom black u.c. šādi stili.
Pēc komentiem var noprast, ka lielai daļai tā arī ir : tās, ko es klausos ir metāls, tas, ko neklausos, nav metāls.
0
slipknot skaitās pie alternative metal/ rap metal
jeņķi par alternative metal sauc nu metal

un alternatvie un rap metal nekādi nav true metal

par cik laba ir truemetal tapēc arī lielākajai daļai arī ir antipātijas pret slipknot

un starp citu man tas Malevolent Creation tīri tā neko iet pie dūšas [Laikam deathizējos]
0
tiek lietots arii taads apziimeejums kaa mallcore, kas laikam ietver sevii nu-metal un citas tam tuvas tamliidziigas hernjas.
Par crossover teoreetiski var saukt jebkuru divu stilu krustojumu, bet saakotneeji shis termins tika attiecinaats uz punk/thrash krustojumu, kaa Cro-Mags, Suicidal Tendencies u.tml.
0
To beldegir

Es Tevi cienu kaa muzikki, savu metal cinnu biedru un vienu no labaakajiem draugiem, bet paldies Dievam (Velnam), esmu taa pieradis pie Tevis, ka mani nesatrauc tik lloti Tavi izteikumi par ssito visu:) Es saaku saprast, Tev tas jau saak palikt par stilu:) Aizstaaveet un spirinaaties preti un apgalvot pilnigus apsurdus. Es Tev veelreiz saku - neapssaubu to, ka vinni speeleet maak un to , ka Tev patiik, bet to ka tas ir metaals.....:))))) Nu taa ir vienkaarssi laba anekdote:)))) Laimigu Jauno gadu:) Ir jau vajadziga ari jautriba, tas ir nepieciessams:)
0
:) Būs jau labi:)
0
Es nemaz nespirinos nekam pretī, man vienkārši reizēm besī tas bērnudārzs, kas te notiek kaut kādu pašu sasapņotu un lielāko ties nepamatotu "true" (:)) principu dēļ!
0
OK, ok, es Tevi saprotu. Bet nu vai tad tas, kas slikts, ka cilvex grib but true? Nu kad tas true noziimee? to ka cil;veex ir 100% Heavy Metalthunder! Un iipassi neaizraujas ar blakuslietaam un projektiem, kas iisti neiederas pie heavy metal. Nu luuk, tas ir true:)
0
Jā, un tāds cilvēks parasti nenoliek citas metal grupas, stāstot absurdas lietas, ka tas un tas nav metal 9kaut arī profesionāļi apgalvo, ka ir!) Mums latvijā ir tikai daži patiesi "true", kas respektē labu mūziku, kaut arī neklausās. Tā lūk!
0
Nu jaa, bet sseit gaja runa par Slipknot tikai ssoreiz... un es jau savu vuedokli pateicu... un uzskatu, ka patiessaam arii ir.
0
Taa kas te buus ko?? Kautkadi pokemoni gruzii uz slipknot bet patiesiba nemaz neizprot vinju muzikas jeegu un neredz speeku kas ir vinjos iekshaa...... man nav laix turpinajum sekos......
0
kenny
Peec Kenija arii izklausies.
0
Nu gan laiki pienaakusi, pokemoni metalhedus par pokemoniem saaks apsaukaat?!?! >:( Vispaar esmu miermiiliigs radiijums, bet sitas jau nu tiesaam saak prasiities peec bana.
0
Un kur tad slipknotaa ir tas speeks?Laikam ne jau matos.
0
Speeks sleepjas aiz maskaam.........
0
nja man nav vardu par sho bezjedziibu ko jus te runajat...... Lusis turies......
0
kenny?!?!
0
kenny, šodien, plkst. 15:21 "Lusis turies......"

Labi ka vismaz pats saprot ka tiem kas saka ka "saak prasiities peec bana" ir taisniiba.
Ak tad Slipknot lielais speeks? KUR? [Sic] jaa piekriitu. Bet kas ir vol.3? Kas ir Duality? Kas ir Circle? Lielais speeks mazajos bundziniekos?
0
Spēks ir tam vienam džekam viņa garajā degunā. :) Tur ir spēks! Tas taču katram redzams.
0
Ar garo degunu meegjina kompenseet iiso, hm, pasapzinju.
0
deguns? >:))
0
Pag pag, teema tak bija par Marko Rasu - Smukinjo dzhekinju!
:DD
0
TO ALL.
KĀDA TUR STARPĪBA KAS IR UN KAS NAV METĀLS. JA MAN KAUT KAS PATĪK TAD ES TO KLAUSOS UN MAN IR VIENALGA TAS IR METĀLS VAI ROKS. TAK, VARBŪT MAMMĪTEI AIZIESAT PASŪDZĒTIES!!!!!!!!! HE......NAV PAR KO CILVĒKIEM STRĪDĒTIES. JA SLIPKNOT NESKAITĪSIES PĒC PIEDERĪBAS METĀLS, VAI TAD JUMS TAS MAZĀK PATĪKS!!!!!!!!
0
ENEMY .........VAI TU VARĒTU MAN SAZINĀT CAUR midness@inbox.lv
0
to HELLHAMMER..........ES ARĪ ESMU IEMĪLĒJUSIES, BET NU JAU 3 GADUS. TAS IR BAAAAAAAAIGI FORŠI. JA KAS MANS E - PASTS IR midness@inbox.lv
0
Vispar man patiik...
blackdoll, naakoshreiz kad meegjinaasi izteikt savu viedokli par kautko, kas tev patiik, luudzu pacenties to nedariit tik uzjautrinoshi
Par slipknot...lieciet vinjus mieraa, lai vinji ir un paliek parasta popmuuzika un pie taa apstaasimies...tad vismaz nebuus tik svariigi, vai vinji ir metaals vai nav (droshi, varat par sho izteikt savus kritiskos komentus, ja jums atkal kautkas neapmierina)
Par pokemoniem - pietiks vinjus aiztikt (jaa, arii es esmu pokemons un arii jums taadiem vaidzeetu buut)
Par forumu - tiehsaam visur taa aiziet, ka saak ar metalu, beidz ar sievieeteem, saak ar dzhekinjiem, bet beidz ar truemetaalu...
P.S. Esmu puukains!
0
To kenny

2 varianti: 1) Tu esi paardzeeries metalists, kas speciaali liek ssaadus textus iekssaa, lai uzjautrinaatos un veerotu citu reakciju.
2) tu esi taadaa blondiinaa, kas atbilsts peec visiem standartiem, kuri uzsveerti anekdotees par blondiineem.
3) Nee, var veel buut tressais variants.... Tu esi briinumbeerbs, kas beenudaarzaa paaragri iemaaciijies riikoties ar kompiiti un aabeci.

p.s.

Tiesaaam gruuti atrast maajas lapas hc.lv un alternative.lv, kur jums ir true home, ko var naakt kur nevajag.
0
hc.lv jau kaadu laiku nedarbojas;)
0
Blaaviens, tas ir paarcelts uz citu serveri, vai kaa tur.... taa lapa pastaav, ejiet atrodiet, lai te vienreiz ir miers. Es jau nu nemekleessu to hc.lv, man tas nav nemaz vajadziigs.
0
nu nav nekas nekur paarcelts vinja nedarbojas un viss.
0
Tiko atradu ar visu serveri, diivaini, tiesaam neiet, varbuut atkal aizcelta uz citu serveri.
0
ko juss te nematies kā tādi mazi bērni? smiekli nāk
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas