kas ir milestiba
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vai taada vispaar eksistee muusdienaas?
0
O... metallistes cieniigs jautaajums, un arii kopumaa ljoti sakariigs. (melnaa shviika, "zhacit" dziive cauri). :P
0
Vai eksistee muusdienaas => vai vispaar ir kaadreiz eksisteejusi?
0
Vaardu "miilestiia" un visu, kas ap to saistaas, ir samaitaajushi popmuuziki, un arii rep muuzikas paarstaavji, liidz ar to mees, matainie lopi, esam preteejaas domaas un sho vaardu neizprotam taa kaa to vajadzeetu izprast, daudzi matainie dara sliktu, bet par to jaapateicas kristieshiem, kurus tik lloti niistam, bet es neniistu taapeec, ka vienkaarshi man vinni nepatiik, kaa tas daudziem, vienkaarshi saataans - jaa tas ir labi un forshi daudzi par to dzied taapeec vinnam pieveersiishos un savu miilu veltiishu vinnam, manaa izpratnee tas nav pareizi, es niistu kristieshus, jo tie cilaaja zobenus pret muusu senchiem! Vinni niideeja muusu sencu ticiibas un niideeja pagaanismu, es niistu vinnus par glleevuliibu, ko vinni tagad raada, ja 13. gs zobennbraalli neticiigos naavee dzdina tad tagad vinni atvainojaas utt. gleevi! Un latvietim nebuut saatanistam, bet PAGAANAM! To vajag atmineeties, bet nu iisti ne pa teemu.
Es domaaju, ka eksistee, tachu to vajag piedziivot, lai saprastu, ka taa ir, jo kad nebiju iemiileejies, es to ieniidu, jo veersos pret popu kursh tik loti to apdziedaja, tachu veershos veel joprojaam, jo pops sho vaardu ir nodraazis tik taalu, ka shis vaards asocieejas ar gleevuliibu, niikuliibu, liekuliibu, vinuu nepaartrauktie - "eeee, es miilu tevi, eeee" saak jau krist uz nevriem shis vaards! Un tas nav labi, bet miileet ir skaisti, tachu biistami, jo padara par sapnotaaju un novirza no reaalaas dziives!
Es jau juutu, ka daudzi metaalgalvas saaks man braukt virsuu, ka maitainam lopam nebuus miileet, bet nu dariet kaa ziniet! Miileet nemiilleet, katra pasha briiva izveele, nebuus vai buut, to neviens cits nenoteiks un nenoraadiis, katrs pats savas dziives takas un laimes kaleejs!
0
Manuprāt mīlestība un naids ir gandrīz viens un tas pats! Mīlestības pretspēks ir antipātijas.
Ja tu kādu nīsti,tas nozīmē ka tu viņu mīli,jo domā par viņu tik pat daudz kā mīlot!
Vispār iespējams ka mīlestība pastāv,bet es piekrītu Pagānam, mīlestības priekštatus ir samaitājusi popmūzika (rodas tāda pretīga sajūta no tām dziesmām).
0
Kaa jau tautaa saka kas kiiveejas tas miileejas! Speeks ir viens darbiibas ir preteejas!
0
More death'n'roll, more beer, more sex!
0
Tas nav uzbrauciens - tu latviski maaki rakstiit Pekles Amur?
0
Tas nu laikam katram pasham buutu jaazin, kas ir miilestiiba. katram jau tas ir pavisam kas cits...:) he he
0
To Pagaans:

Nu maaku gan! Kaapeec jautaa?
0
Es domaaju, ka agraak pavisam bija cita izpratne, kas ir miilestiiba.Agraak to godaaja un taa bija sveeta lieta.Bet tagad...tagad viss ir robotiski.Ak, kaa es gribeetu atgriezties 9.gs.
0
PEKLES AMURAM:

Jo shis tomeer ir latvieshu forums, kur var izteikties latviski, un taa jau tagad muusdienaas, latvieshu valoda lloti piesaarnnota ar cittautieshu suudiem, tomeer vajag cieniit un godaat muusu valodu!
0
Pareizi.
0
Bet mīlestība noteikti ir. Ne jau kā kāda parādība, vai atsevišķa matērija. Tā pastāv cilvēkos, kuros tā ir parādījusies. Un žēl to, kam šis vārds asociējas tikai ar "čupošanos" un seksu.
Lai saprastu tā ir jāpiedzīvo. Es domāju, ka absolūtais vairums cilvēku kādreiz sastop tādu cilvēku, kas viņos izraisa patiesu mīlestību. Tikai daudzi arī palaiž garām un atstāj novārtā, jo mīlestība atšķirībā no iemīlēšanās, kas ir stihiska, ir vairāk vadāms process, kam nepieciešama kopšana un uzturēšana.
Nav runa arī tikai par vīriešiem un sievietēm. Arī patiesa draudzība, kas pastāv starp diviem viena dzimuma cilvēkiem, ir mīlestības forma. Savukārt šāda stabila draudzība ir labs pamats mīlestībai, ja runa ir par vīrieti un sievieti.
0
miilestiiba ir pat es akal noticeeju :)))))))))))) dziive iraid skaista!
0
To pagaans:

Nu paldies, nnemssu veeraa!:) Prieciigas Tev lieldienas!
0
Nu ja nopietni, tad milestiiba patiessaam pastaav, un taa pa iistam. Pats ssodien atziimeeju kopaabuussanas jubileju ar savu miilloto sievieti.
0
Neticu,ka vairs pastāv tīra mīlestība.Cilvēki ir egoisti,par mīlestību mēs saucam privātīpašnieciskās jūtas-man patīk,es gribu tikai sev.Vai tā ir mīlestība,ja mēs nepieņemam mīļoto cilvēku tādu,kāds viņš ir,bet mēģinam pārmainīt?Vai mīlestība,ja nelaižam cilvēku prom,ja viņs grib iet,bet bojājam viņa dzīvi?Daudzi uzskata,ka greizsirdība ir mīlestības pierādījums,es domāju,ka tas tikai pierāda cilvēka egoismu.
0
Un tagad es sāku domāt,varbūt es ne kā nesaprotu,jo pati neesmu mīlējusi,esmu tikai izjutusi apgrūtinājumu no mīlestības,kas vērsta pret mani.Un vēl es domāju,ka mīlestība padara cilvēku vāju,varbūt tas ir skaisti,bet bīstami.
0
F**k kapec manu agrako niku Kristy, izmanto berns?! Pa galvu dabusi "Kristy"
0
Ir, jau ir mīlestība. Bet katrs to izprot savādāk. Man liekas, ka tā ir un būs mūžīgā tēma pop-dziesmās. Vienoties jau nevar nekad, citiem tas riebjas un liekas tāda nodr..ta tēma pa ko dziedat, bet citus tas vienkārši iedvesmo.....
0
Nu un, ka tajaas debilajaas popdziesmaas par to dzied! Pat briesmiigaakais metallors, brutallers un gallas fans nevar dziivot bez miilestiibas. Es vismaz 1 nespeetu iztureet.
0
Miileet vajag savu dzimteni, savus senchus, maasas un draugus, vajag miileet LATVIJU un skaistaas meitas, kuras dzimushas shai zemee (citiem varbuut puikas, meitaam vai pedinniem). Bez miilestiibas nedziivojiet, jo pat maizi negriezz nazis ass he he, bet nevajag arii ar to aizrauties vajag palikt pa vidu kur liidzsvars, nevis leekti, vai kristi, vajag visu dariit ar meeru, taa pat arii miileet un niist!
0
:) Tu gan esi baigais kadrs! Es gan nedomaaju, ka vajag kaut ko ar meeru! Kad miil tad miil, un tik cik ir speex! Un katrs miil, to ko sirds liek!
0
Nu tam jau ir domaati un radiiti ekstreemisti, kuriem nav meera izjuuta he he!
0
Tur es piekriitu Tev draugs! Ir lietas, kur nevajag sevi taupiit un nevajag just meera sajuutu! Pasaki man, vai ir iespeejams par daudz miileet??
0
0
:))))))) Pareizi, Tu esi uz pareizaa cella:)))))))))
0
PEKLES AAMURAM:
Uz sho jautaajumu gruuti atbildeet, vienmeer kaut, kas var buut par daudz un par maz, bet vai miilet var par daudz, it kaa jau llaudis saka, ka nevar, bet esmu indiviids un teikshu, ka laikam var es reiz biju un pat esmu iemiileejies vienaa meitaa un stipri iemiileejies, bet vinna ir vecaaka, bet to uzzinaaju veelaak, un ja iemiili par daudz tad saap, bet dalla dziives ir saapes un cienshanas, bez kuraam nevareetu baudiit prieku un laimi, taapeec galvu augsha, eh es tik par sevi domaaju, es egoists, ko lai dara taads nu es esmu un varbuut kaut ko var veel iesaakt, tachu Tevi draugs, laikam, miila nav saapinaajusi, taapeec tev veicas, ka esi preceejies un atradis savu muuzaa lielo "lomu" un arii to izvilcis! Bet es veel jauns puika, man veel daudz ko redzeet pieredzeet, paardziivot un paardomaat!
0
var miileet nevis par daudz bet gan ne to kas ir to pelniijis.bet taa akal ir cita lieta.man ir ideja-varbuut vienkaarshi buusim jauki vienc pret otru un miilji?tad mees pat buusim laimiigi!un miilestiiba atnaax,kad tai buus laix.bet labaak miileesim viens otru,ko?miilestiiba ir vienotiiba,vienotiibaa speeks!
0
to pagaans:

Redzi, neviss saapiigi miileejis es neesmu, bet gan es sapratu, ka tas viss iepreiksseejais vispaar nav bijis miilestiiba, tikai kaut kaada.....es pat nezinu, kas tas bija. Nu taadas tiinnu attieciibas. Nekas nopietns, ja taa var teikt. Nekas taads, no kaa buutu atkariiga mana turpmaakaa dziive. Bet ssoreiz bija savaadaak, peec primajaam vaardu apmainnaam, sapratu, ka ssoreiz ir veerts pat savu dziivi mainiit:)
0
Nu re, tev veicaas ar miilas lietaam, taa turpinaat! Un tamdeell tev liekas, ka miileet nevar par daudz, ja atradiishu savu muuzza miilu un "vinna" atradiis to manii, tad varbuut man domas mainiisies un arii liksies, ka miilestiiba nevar buut ar kaudzi! Bet taa ir mana probleema, mana dziive, bet man prieks, ka citiem prieks!
0
Piekrītu Beldegir un Hellhammer. Nav iespējams mīlēt par daudz. Kaut vai tāpēc vien, ka tas ir skaisti. Neatkarīgi no tā cik brutāls metālists kāds arī nebūtu.
0
Miilestiibas shad un tad meedz buut par maz, lai nerastos probleemas ko rada dziives gruutiibas. Nez kaadi gan vareetu buus simtomi tam, kad taas ir par daudz? Katraa zinjaa, ja nejauc miilestiibu ar gribestiibu, tad nez vai taas var buut par daudz.
0
Nevajag nevienu miileet Tik ljoti, lai nevareetu noskatiities vinju mirstam. Neatceros, kur tas bij teikts, bet man iepatikaas.
0
Kas ir mīlestība? Kiš miš ar rozīnēm. To izgudroja sievietes, lai nebūtu jāprecas ar tādiem, kuri nepatīk.
0
Pagaanam:

Nu varbuut Tu uzliec sev taadu priesmiigu truepagan masku, ka visi b=no tevis baidaas:) Ko?
Tikai nennem llaunaa, tas nebija uzbrauciens:)
Skaidrs, ka Tev domas mainiisies, es pats prims dazziem gadiem atpakall nebuutu tam ticeejis, bet tagad varu teikt, ka pat visbaisaako un druumaako tipu var izmainiit.
0
Var var izmainiit, no "normaala" cilveeka izveidoties, par naaves/melno metaala baiso monstru, peec tam nedaudz mieriigaaku, tas ir noveerots tas ir kaa leeciens no tilta tu kriti, ienirsti un peec tam uzpeldi. Domas mainaas katru miillu briidi, kad kaut ko ieraugi, paarproti, nesaproti, saproti, paarsteidzies, ieklausies, un taa gadaas visu laiku, laikam nesaprotat ko te gvelzzu, bet man vienalga, taadu domaajoshu praatu un noskannu rada "Atiti leldina" no albuma Pagaanu Gadagraamata. Un arii muuzika liek miileet un saapeet. Ir kad saklausies agresiivu traku muuziku gribas aardiities, ir kad paklausaas doom atseviskus maaksliniekus saap un arii nereti gribas miileet, vai piemeeram slavenaakaais MetallicA - Nekas cits nav svariigs - iista matainaa galvas miilas dziesma he he. Bet es jau juutu ka oponenti gatavjojaas he he.
0
Protams, ka muuzika speeciigaakais juutu un emociju izteikssanas veids.

Jaa, es saprotu, ka esi pagan lietu maniaks. Es to passu varu teikt par savaam gallas lietaam.

Drossvien par vienu lietu gan mees vareetu plassi diskuteet. Piellauju domu, ka Tev arii tas vareetu intereseet. Ko saki par Latvijas veesturi? Lasi, intereseejie kaut ko?
0
miilestiiba ir!!!un es to juutu!!! VOPLOSHENIE LJUBVI-MEITENES!
ko mees dariitu ja nebuutu sievietes????pat nevaru un negribu iedomaaties!Meitenes!juus padaraat pasauli gaishaak!
0
respect 2 all female!
0
Pekles Aamuram:
Intereseejos, intereseejos, pagaidaam gan dzillaaku veesturi, laiku, kad saakaas kristietiiba Latvju zemee, protams, arii par nesenaaku laiku, par pirmo, otro pasaules, karu, tachu man veel daudz lietas nav zinaamas, daudz man veel jaamaacaas, jo esmu jauns puika, ja godiigi, vecumu gan negribas teikt, tas iisti nav korekti, bet jaa par veesturi vareetu padiskuteet, taa lieta man iet pie sirds interesee un arii shad un tad gribas kaadu, nezinoshaaku cilveeku pamaaciit! Vieniigais taads neliels aizraadiijums, vari nnennemt pie sirds, bet vienkaarshi nedaudz tracina x - ks, un w - v, to laikam par w tu nelieto, man maasa ar savu draudzeni shitos izmanto raksta chaw, un chidaadaa garaa un tas skiet man lloti beerniskiigi, starp citu, latvieshu alfabeetaa taads nav, un arii runaajot par veesturi, taadu latvieshi neizmantoja, bet tas taa, dziivojam it kaa briivaa valstii, kuraa it kaa valda anarhija, bet nu nez. Un Tu intereseejies par dzimtaas valsts pagaatni? Bet tu esi Necromancer vokaals - vari arii neatbildeet, un piedod ja nepareizi uzdrukaaju.
0
To Pagans: Ar vienu topiku nepietiek... nu labi uztaisi veelvienu, bet nu shitais ir jau paar striipu. Zin tava demogojija atgaadina atgaadina to pashu kristieshu uzmaaciigo demogogiju, par to jau kristieshus arii nemiil - pat trulumu. Es nelasu gudras graamatas, man pietiek ar kontakteeshanos ar cilveekiem, lai daudzas lietas zinaatu labaak par tevi. Es varbuut neatceros kuraa gadaa bija kura kauja un kas tajaa piedaliijaas, bet nu elementaaras lietas, kaa piemeeram kas ir Dievturi, un ka Igaunji nav balti, nu piedod. Tu man atgaadini vienu no daudziem fanaatikiem, kas no galvas zin abas hronikas, ar putaam uz luupaam sitaas par diktajiem latvieshiem, bet nemaak elementaari izstabu izslaiciit (uztver kaa aforismu). Ar citu kultuuru noliegshanu, tu nepadari latvieshus labaakus par citiem, citaadi tu varbuut zinaatu, ka savas kultuuras kopshanaa (kuras pamataa ir tevis izslaveetais pagaanisms) piem. lietuvieshi un veel daudzas citas tautas ir izdariijushas vairaak nekaa latvieshi. Lai velti teereetu laiku, buutu labaak izlasiijis kaadu gudru graamatu, lai vareetu taadiem kaa es pamaaciit ko jaunu, nevis pichkaat ar demogogiju. Ceru ka kritiku uztversi produktiivi, jo to cik es esmu stulbs un neattiistiits pats jau zinu, vari nepuuleeties.
0
He, hee.

Nu runaajot par Pagaanu. Es vinna fanatismu saprotu, jo ko es varu teikt, ja tik pat ciitiigi aizstaavu un neemos ar gallas muzonu:) Atsskkiriigas lieta pilniigi, bet princips 1.
Lai taccu cilveks nnemas.

Pagaanam:
Izbeiz, tie x nav nopietni, tas taa - prikolam. Es taccu taapat raxtot kaut ko officiaalu taa dariit nevaru:)

Nu man vairaak patiik laiit par 1. un 2. pasaules karu. Ssobriid lasu par Salaspils naaves nometni, kur vaacu maitas speedzinaaja un ssaava ebrejus, latviessus un citas tautiibas.

0
Melnajiem Datiem:

Es arii netaisos teikt ka esi stulbs ideots, jo es tevi nepaziistu, es vai tad esmu mineejis, ka seezzu maajaas un studeeju biezas graamatas par paganismu, par senlatvieshiem, nu labi nebiju literatuuraa saskaaries ar vaardu Dievturis, bet kaadreiz ir jaatrod shis vaards, un sheit to es atradu, es neesmu demogogs, un neezinu hronikas no galvas, kaa arii nezinu arii preciizu laiku vietu gadus un cilveekus, kuri piedaliijushies kaujaas, bet nenaaktu par sliktu to zinaat, es taa pat kaa daudzi nnemu no tautas, skatos ko citi raksta, runaa un taa taalaak, man veel daudz maaciities, un ar teicienu LATVIESHI IR PAGAANI, censhos izniideet kristietiibu, jo tas ir vaacieshiem, ne latvieshiem, un vai tad es teicu, ka mees esam labaaki par Igaunniem vai Lietuvieshiem? Es neesmu latvieshu slavinaajushi - ka vinni paari visam, es rakstu un, ka LATVIESHI IR PAGAANI, nevis kaa paareejaas tautas nekam neder! Bet pikchaajot ar demogogiju varbuut ko jaunu arii esmu iemaaciijis, jo var jau arii tur kaadu ziniibas kumosu smelti.
Starp citu izstabu izslauciit es protu he he. Neesmu cilveeks, kuram vajag te nolamaat visus, kas ir citaadaas domaas, vai pretrunaa ar mani, censhos un maacos uzklausiit kritiku, bet palieku pie sava!
0
Pekles Aaamuram:

Jaa pa shodien veesturee kaut ko nneemaam par Salaspis naaves nometni, to uzstaissija, peec vaacu okupaacijas paar okupeeto Latviju, jociigi skan, taa bij lielaakaa Latvijaa, ko vaacieshi bij uzstaisiijushi, varbuut pat baltijaa, neatminos, bet vis jociigaakais, kad 40 gadaa muus okupeeja, krievi, tad, laikam, 41. gadaa sagaidiijaam vaacieshu ar ovaacijaam, ka beidzot krievu murgainaas deportaacijas beigsies, bet she tev - suudi peec suudiem vazaajas pa muusu teevzemi.
Es te staastu it kaa nezinaatu, he he, bet es vairaak runaajos ar seviim, paarbaudu zinaashanas, taas nostiprinu, ko esmu guvis.

Bet rakstos forumos, nolaadeetos chatos - tas tautai saak pielipt, es par tiem x, taa saaks rakstiit arii kaads publicists, aizkers kaadu zurnaalistu, kaadu redakciju, un taa saaksies jauna alfabeeta ievieshana un pazudiis ks, bet tas nedaudz paarspiileeti, bet vajag padomaat par to lietu, jo tu jau neesi vieniigais, kas mokaas ar sho "briesmiigo seergu" he he, it kaa atvieglo dziivi divu burtu vietaa viens, bet tas ir pagalam nepareizi, nevajag dziivot vieglaak, vajag dziivot un mekleet gruutiibas, maaciities, lai ir par ko parunaatm, paarspriest, bet kaa jau saka mullkim viegli dziivot, taa vinsh jau i, nezinaashan, dazzreiz lieti noder, it seviski kriminaalajaas aprindaas, nespriezzu peec savas pieredzes, bet peec logiskaas domaashanas un filmaam!
Bet visaa visumaa pirmais un otrais pasaules karsh ir interesanta teema.
0
Turpinot, par Melnajiem Datiem aizsaakto teemu, es domaaju palikshanu pie sava ar to, ka LATVIESHI IR PAGAANI, nu ja citam labptiik labaak Dievturi, nav probleemu, bet kristieshi uzmaacaas ar biibeli, ar taadu glleevumu - tici, buus labaaks, tas viirs tur baltaa trako kreklaa ir tavs paveelnieks un tu esi nozzeelojama lelle, tu esi miesa ar ko tas viirelis tur augshaa speeleejas, ar to viiru es domaaju krusta dievu, nevis latvieshu dievu, un tagad arii ar vienu kristieti aprunaajos, vinna saka: "domaa tie teroristi pashi liek spridzinaaties bez teemas?", es teicu jaa, bet vinna domaa ka saatans vinniem liek to dariit, tad es teicu: "tad jau tu esi tikai miesa ar ko tas "trakais" speeleejas, ka tev nav savu domu savu dziivju, bet visu vinsh, taas ir vinna domas (krusta dieva) un iegriba nevis taveejaas, ka tu neesi patstaaviiga", bet vinna "nee es domaaju un daru nevis krusta dievs", bet liek labos darbus vinnai dariit vinsh, ka vinsh muus vada, taa vareeja nospriest peec vinnas sarunas, bet tas jau ir par lelli, par vergu padaariits cilveeks, savukaart vinna to noliedz, bet tas ir manupraat.
Bet lai vai kaa LATVIETIM BUUT PAGAANAM, tas nav demogogisms, bet sauklis, kuram buutu jaavieno latvieshus, kaa dziesmu sveetkos lielais koris, mees to teiktu 600 tuukstoshi cilveeku, tajaa buutu speeks, nevis gleevums, kas ir kristieshiem, viens muld paareejie gull, aamen ir briidinaajums, ka var celties, pietiks guleet he he.
Jaa juutu, ka man patiik muldeet, bet tas ir labi. Bet veel MELNIE DATI, ko gribeeju teikt, vai es tev usplijos un saku un saku taa ka tev taa un tikai taa buus teikt, ka citu domu un iespeeju nemaz nav, es saku LATVIESHI IR PAGAANI, bet ar shiem tad es varbuut atmodinu kaadu, kas ir liidziigaas domaas, vinsh saka to pashu un veel viens saak to pashu un rodas speeks! Es nerakstu, ka tev buus teikt tikai taa un ne savaadaak, kaa kristieshi, jaa kaa jau teici, nav ko velti teereet laiku, jaaiet kaada gudra graamata palasiit, bet man liekas ka neizskiezzu velti laiku, bet arii kaada gudraaka graamata nenaak par llaunu, maaciities nekad nav par veelu, labi juutu, ka man muldeeshana, nee pat ne muldeeshana sirds izkratiishana iet pie dveeseles un miesas!
0
Par to uzpliishanos, jaa uzplijies, ar domu ka ne zem visiem topikiem var pabaazt tevis klaareeto pagaanismu. Es domaaju kas nu vien vareeja, tas jau sadzirdeeja tavu saukli. Tas ka uzbruku pagaanam, nenoziimee ka mana kritika bija domaata vinjam vienam (Hellhammer), nevajag ar savu paarlieciibu piedrazaat visu ko vien var. Protams dirshanaas savaa starpaa, ir veel ljaunaak, bet par to jau viss ir pateikts, un kaadu laiku bija arii rezultaati (vismaz man taa shkita). Atkaartoties arii neredzu jeegu.
0
P.S. Sorry par offtopic.
0
vispaar nesaprotu kaada huja peec shajaa topikaa "kas ir miilestiiba" runa par paganismu?
0
Es neticu miilestiibai!
(Drošvien tagad man radīsies daudz ''oponētāju'', bet tāds nu reiz ir mans viedoklis...)
0
me-Šī foruma sadaļa ir par pārējām tēmām neatbilstošām pļāpām!!!;)
0
Pag, pag, tu MELNIE DATI saaki aizkart vairaak pagaanismu, pirmajaa komentaa, lidoju domu lidojumaa un pats tiku rakstiijis - nu labi iisti ne pa teemu - bet galvenaa doma bija par miilestiibu! Es te nerunaaju par pagaanismu, shai forumaa, tu aizskaari sho teemu sheit vairaak, teicot, ko es te muldu par pagaanismu, par pagaanismu iemineejos tikai nedaudz aizskarot miilestiibu un miilestiiba ir shii foruma teema!

Peec tam nedaudz (peec tam kad tu (MELNIE DATI) aizraadiija par pagaanisma demogogismu) aizraavos, skatos, ka tu saki ka paaraak daudz te par pagaanismu muldu, likaas, ka PAGAANI forumaa biju.
0
Miilestiiba ir mirusi. Bet tomeer ir sirdii neliela ceriiba, ka nav... :(
0
Kam mirusi, kam nee. Man gan liekas, ka viena dalla ir paarklausiijisies taa pa daudz Marduk, Burzum:))))

PAGAANAM
Nu jaa, taa patiessaam bija milziiga naaves massiina, kas iesuuca sevii nezeeliigi dauz nevainiigu dziiviibu.
Es tiessaam nespeeju aptvert, cik lielam debillikkim jaabuutu, lai ssaadi paveeleetu riikoties un galvenais apmaaciit citus, kas taapat bez jebkaadiem sirdsapzinnas paarmetumim slakteeja visus peec kartas. Es nespeeju saprast, kaa to vareeja dabuut gatavu?

0
skaidrs ka mirusi, ceriibas pat nav!
0
Pats vainiigs, ka esi tik bezceriigs ssajaa zinnaa!
0
Hellhammer, ja tu domāji savā komentārā Hitleru, tad vēlos tev atgādināt, ka arī klīniski normāls viņš nebija. Viņam bija šizofrēnija, tāpat kā tā bija Staļinam, Napaleonam un pat Puškinam. + Hitleram bija arī izcilas oratora spējas, kuru dēļ viņš arī spēja saverevēt sev tik daudz sekotājus un pat radīt sev domubiedrus. Visiem, kas kaut reizi ir saskārušies ar daudzmaz labiem oratoriem, ir zināms, ka tie tiešām prot pakļaut cilvēkus un likt viņiem darīt tādas lietas, ko viņi pēc tam nožēlo.
0
Forums ir kas ir miilestiiba, bet KUDAR, pie shiis naaves gallas mashiinas, Salaspilii, vainojams nav iisti Hitlers, bet gan vinna padotie, pat pastaav uzskats, ka Hilteram nebija iebildumu pret Eebrejiem, ka visu sho slaktinnu sariikoja vinna padotie un ne jau peec Hiltera paveeles...

PEKLES AAMUR, Nu un tu veel nesaproti, par gallu vien runaa un aizstaavi, galla ir laba un labaakaa, bet sho tu nesaproti he he. Cik noprotu par taadaam liidziigaam, gallainaam lietaam dziedi (izlabo ja maldos), bet tad jau sanaak ka nesaproti par ko tu dziedi he he, bet ja nopietni, tad tas tieshaam nav cilveeciigi un normaali, bet kas vispaar ir normaali un kas nav, piemeeram, sevi es neuzskatu par normaalu, cik zinaams arii daudzi citi neuzskata mani par normaalu, bet vai taapeec esmu nenormaals, labi novirziijos, nedaudz, bet lai vai kaa tas tieshaam nebija normaali, es "saprotu" krievus - gribeeja muus padariit par vergiem, kuri straadaa ruupniicaa un protams gudrie pretotos valdoshai iekaartai, mullki teceetu pakall desai un straadaatu ruupniicaas, un krieviem labi, ka straadnieku, daudz, bet kamdeell vaacieshiem tas bija jaadara nezinu, varbuut taapeec, ka vispaar par pasaules karu II, nepaaraak daudz zinu, bet varbuut taas ir vinnu izklaides, daudzi izklaideejaas pie televiizora skatoties vardarbiibu, citiem televizors beerna speele, realitaatee grib to dariit..., bet kaapeec latvieshi, varbuut atmineejaas kaa "muuseejie" (senlatvieshi-PAGAANI) kapaaja kristiigos, kuri bija vaacieshi, bet kas lai to zin, varbuut to uzzinaasim, kad kaads gudrs viirs izdomaas laika mashiinu realitaatee, ne tikai zilacainajaa vienacii...

Jaa, lai nesaaktu te man braukt virsuu, ka foruma teema mainaas, jau kaarteejo reizi, gribu teikt ka ir miilestiiba, kaa jau teicu, lai to zinaatu un saprastu un lai tai ticeetu, taa ir jaapiedziivo, taapat kaa daudz vecaaku aizraadiijumi, ieteikumi, kuriem esam teikushi bla bla bla, kad mazinni buudami, tagad daudz saprotam savus senchus, ka labaak buutu paklausiijushi, bet ja mees to nebuutu izdziivojushi, nesaprastu...
0
Eu Pagān, tu to par mani, ka es tev uzbraucu? tas tak nebija domāts ka uzbrauciens!;)
nu labi es ari centisos nemainit temu-
Mīlestībā ceriba pat nav, vilšanās...
Vispār ir kāds, kas man piekrīt??
0
Nee es tev FROZ neuzbraucu, nevienam neuzbraucu, bet kad tos ieprieksheejos drukaaku nemaz pat nedomaaju par teviim... he he.

Tas ka miilestiibaa var vilties, dalleeji var piekrist!
0
To kudars:

Jaa, jaa, bet kaa vinnss to panaaca??? Kaa var buut tiks izcilas oratora speejas, ka var tuukstossiem kareivju paarveerst bezjuutiigaas slpekavnieciskaas massiinaas??
0
Vinsh noteikti daudz aizskaara patriotiskaas juutas, ka iisteniem vaacieshiem buus dariit to... to, tas nav vaacietis, kas nedariis to un to..., bet jau muuzziigo teemu manu, vinni jau bija mezzoniigi taalajos 11. gs kad centaas ar asiniim kristietiibu ieviest citautieshos, visi shitie zobennu braalli, tagad, ne tagad, bet otrajaa pasaules karaa SS, protams SS bija daudz nezzeeliigaaki, bet attiistiijas laikam vechi, he he. Kaut kas jaapasaka sakaraa ar miilestiibu - tas nebija miilli no Hitlera puses he he.
0
Kristietiiba nav vainiiga pie taa. Vaaciessi to izmantoja, kaa neapstriidamu ieganstu, lai patiesiibaa iekarotu jaunas teritorijas un paverdzinaatu jaunu darba speeku. Taas ir mullkkiibas, ka tas tika dariits kristietiibas vaardaa.
0
Tiešām grūti izskaidrot, kā vāciešos šīs patriotiskās jūtas tik ļoti varēja aizskārt Hitlers, kurš pats nemaz nebija vācietis.
0
vienu gan es tikko apjeedzu:man miilestiiba nepastaav.es varu miileet tikai savus draugus,ne kaadu "iipashucilveeku"
0
Jaa, jaa labi, labi! Atkal 1 melns un llauns blackers(e):)
0
Es nesaku ka kristietiiba ir pie Salspils izdariibaam vainiiga, es mineeju par kristietiibu 11. gs, cik man zinaams otrais pasaules karsh notikaas 20. gs. he he.

Bet varbuut Hitlers ir tikai fons, bilde uz kuru visu novelt, varbuut politiki, kas atradaas zemaakaa varaa ir vainiigi, ka Hitlers tikai kaa demogogs, kaa runaataajs, kameer citi pa to laiku uzdarbojaas...
0
Aaa, kas ir miilestiiba, shodien taa mani saapinaaja pamatiigi, nezinu veel iisti iemeslus, bet neiemiiliet pirms nesadraudzeejaties - taas ir saapes, veel traakaakas gandriiz par saapeem, kad aizej pie zobaarstaa un tev urbj veenaa, kur anesteezija nav tikusi. AAAAAAAAAAA, gribas izkliegt saapi. Tas ir tik skaitsi bet saapiigi, tas ir kad rozi skaties no malas, taa liekas pavisam dailla un nevainiiga, bet kad centies to satvert, asaras paar aciim skrien, taa ir saape, kura grauzz sirdi, liek justies vaajam un gribas iet un krist krist kameer aizmirsiisies viss, kad domas tev nespees lidot liidzi un tu jutiisies briivs un laimiigs, gribas iet un sist visu, kas pagadaas, griabs nolaadeet, taa ir tik mokosha saape, nenoveelu nevienam, lai pat cik liels naidnieks man kaads buutu, nenoveelu to nevienam. Taa ir shiisdienas mana lielaa saape, shaubos vai kaads sapratiis, driizaak "nodirsiis", bet AAA, taads stulbums, laime-nelaimee vienaa raavienaa....
0
* nevis veenaa, bet nervaa
0
aarpraac! ja godiigi, neiedziljinaajos shinii teemaa, bet, Pagan, (visu cienju) vai kaads vispaar ir speejiigs izlasiit tavus memuaarus, tu drukaa taadas slejas, ka taadi kaa es atmet taviem rakstiem vispaar ar roku.
0
Par to es zinu, nevaru izteikt savu domu vienaa vaardaa, pat peec maniem memuoaariem, veel aizejot prom, vai paardomaajot, lloti daudz ko aizmirstu veel piebilst. To es pats zinu, ka rakstu gari, pat pasham dazzreiz negribaas paarlasiit ko es tur meeginaajis rakstiit, bet vai tas ir slikti un nicinoshi? Nezinu. Cits izsakaas kodoliigi, cits izsakaas pasauliigi, kaa nu kursh ir pieradis...
0
Mīlestība nav mirusi, es pat iedomāties nevaru, kam ir jānotiek ar cilvēku, lai mīlestība viņā nomirtu. Uguntiņa sirdī paliek vienmēr, kaut arī dziļi zem melnām oglēm paslēpusies. Te es domāju mīlestību vispār, jo, tā kā mīlestībai var būt dažādas emociju nianses un objekti, tad šādi tādi tās zudumi ik pa laikam tiek manīti gan. Vienmēr būs kāds, kurš mīl vairāk, vienmēr būs neatbildētas jūtas, vienmēr būs neuzticība un meli, tas, protams, var izraisīt vilšanos. Reizēm viss nonāk pat tik tālu, ka patiešām šķiet, ka neesi vispār spējīgs kaut ko just, bet, laikam ejot, izrādās, ka tomēr esi spējīgs gan, vajag tikai uzpūst liesmu un pielikt malku, he he.
0
Kas ir miilestiiba - taas, vismaz man, ir mokas! Neiemiilieties, kameer veel neesat izaugushi par iistiem viiriem, vai meitaam, jo tad juus speesiet nostaaties uz zemes nevis, kad jauni buudami kritiisit kaa puuka uz zemes...
0
Ja tev sāp, tas nozīmē, ka vēl aizvien esi dzīvs un ir cerība. Kaut gan katram cilvēkam ir atšķirīgs sāpju sliekšņa līmenis, aiz kura vairs neesi spējīgs vispār kaut ko just, arī sāpes, tomēr pat tas ir uz laiku, un, ja tu patiešām esi dzīvs, sāpes atkal atjaunojas, līdz ar to attiecīgajā momentā atjaunojas arī prieks. Viss šajā dzīvē ir relatīvs, un cilvēka iespējas ir neizmērojamas.
0
...Harmonija, ko lai veel piebilst...
0
Bez miilestiibas nemaz nav iespeejams izdziivoti, jo pat maizi nevar sagriezt. Kaut kas liidziigs ir taa pat kaa, jo vairaak dzersi, jo mazaak izdzersi, jo daudz dzer, rokas saak triiceeti, viss pa malaam izsklakstaas, un mazaak tiek iedzerts.
0
nu kas tev par milestibu mes tachu esam matainie, musu vieniga milestiba ir alus, Pagāns tu pazisti kaut vienu mataino pari kas ir kopa gadu? Nu es itka pazistu bet tas ir tiri nosacitas atiecibas... taka ta ir ar to milestibu, shon ir rit vairs nav!!!
0
man liekas ka taadi ir gan... un vai tad kopaabushana vien liecina par miilestiibu???
0
nu labi tu jau vari nilet kadu cilveku kursh tevi nemaz nepazist bet ta jau nebus abpuseja milestiba, bet kautkada slimiga milestibas izpausme...
0
nu es ne iisti taa domaaju... var mileet bet nedzivot kopaa... var mileet kaa draugu. nezinu, miilestiiba ir iespeejama dazhaados veidos
0
apmeram ta, es milu savu mati tikai savadak meka meitemi, es milu muziku tikai savadak neka meiteni.... tada zinja jau ja!!! Nu bet ja iet runa par milestibu pret meiteni, nu musu gadijuma meiteni var jau gadities ari puisis, tad jau gan milestibaj ir jabut abpusejai, vaita ne?
0
Audzeejs:

Esmu redzeejis, un arii zinu, bet laikam iisti nevienu nepaziistu, ka matainie paari dziivo ilgaak kopaa nekaa gadu, bet ne visiem ir miila pret alu, piemeeram es nelietoju alkoholu. Bet tas komentaars vairaak bij domaats kaa JOks, bet vienalga, bez miilestiibas nevar nu nekaadiigi, gan miilestiibas pret lietaam, dabu un protams meitaam, jo bez miilestiibas viss ir mazs, taatad miileeshanaas nav iespeejama he he
0
Pagāns

Par alu ts tiesham bija joks bet neskatoties uz to vinjsh ir jamil... Nu bet runajit par miletibu, manuprat ka viss vairak tomer ir jamil meitenes nevis tur daba vai darbs... Es tikai isti nesaprotu kada velna pec ir javeido attiecibas ar cilveku ja tu zini ka +/- pec gada tu ar vinju izshirsies, manuprat par kopigu dzivi ir jadoma tad kad meitene kuru tu mili un ar kuru viss ok,bet vinjai ir jabut ari labakajam draugam... un es tev varu pateikt pilnigi noteikti ka tadu meitenju ir loti loti loti maz...
0
Audzeejs:

Nu par to miilestiibu, es tak tiku mineejis protams, ar taadu uzsvaru, meitas. Bet vai tad tieshaam tik daudzi biida attieciibas uz priekshu, ja zin, ka nav vinniem tik ilgi dziivot lemts kopaa. Muusdienaas tieshaam nav daudzi paari, kas nonaak liidz lauliibai un arii peec lauliibas dziivo ilgi un laimiigi, tas varbuut taapeec, ka Latvijaa meitu ir 2 vairaak nekaa puiku, vajag jau visiem he he. Bet es jau neapgalvoju, ka vajag ar kuru katru biidiit attieciibas nopietnas, es tikai tiku mineejis, bez miilestiibas nedziivojiet!
0
Pagāns

Tu rgan tev taisniba ka bez milestibas normalas attieciba nevar but un lidz ar to bez milestibas nedzivot! Pet priekshkam vajag milet ja tu zini ka pectam tu ar to cilvku izshkirsies un tas bus sapigi? Dziljas jegas es tam neredzu, nezinu ka tu!?
0
Nu jeega tieshaam maza, pat nava... pats taadu "klluudu" esmu piellaavis, bet labi, ka to klluudu neizpludinaaju un daudz vai maz patureeju pie seviim...
0
milestiba....cik cilveku tik definejumu kas ir milestiba....
ka gribas nomirt cilveka ko mili rokas...kas var but vel skaistak.....
0
Veel skaistaak, ja ar to cilveeku ko miili, kaartiigi izdancojies, kaadaa lauku balliitee, lai var mieriigi nomirt.
0
miilestiiba eksistee savaa zinjaa.vai kaads man var atbildeet, vai pareizi baidiities no miilestiibas? vai sho bailju pamataa ir iespeejamas cieshanas? kur paliek mirklja burviiba?
0
bet taa gan ir- kaapeec turpinaat attieciibas, ja zinam -agri vai veelu naaksies skjirties? negodiigi gan pret 1,gan 2 pusi, bet katraa zinjaa vajadziigs laix,lai to speetu pienjemt,apzinaaties. "labaakais ko vareejaam dariit-skjirties shodien ,nevis riit" -tas kaa veltiijums 1 matainajam ceesiis
0
Suicide, nu bet tas tak ir sadistiski un egoistiski- vēlēties nomirt kādam rokās. Piebremzē, :)
0
Mīlestība ir jāizsāp, jāļauj sevi apgrauzt!
0
Beldegir nu gan!!!Tad lai tev labi grauzzaas!!!
0
He kas kiiveejas tas miileejas....!!!! :D
0
Nuja,,,nuja!!! :)
0
Fisher - ja nasaproti, negāz!
0
Nevar buut...
0
Var gan....
0
Attieciibaa par miilestiibu, vai otraas pusiites mekleejumiem ir dzirdeeti taadi teicieni - liidziigs atrod liidziigu, un gluzzi preteejs teiciens - pretpoli pievelkaas.
Es te nedaudz padomaaju, un izteikshu savu "stulbo" paskaidrojumu... Pannemsim divas sirds (nav obligaati sirds) formas piparkuukuas divas, vienu paargrieziisim taisni uz puseem, izveidosies divas ideaalas sirds formas puses, saliksim kopaa, buus viens vesels, bet tagad otru pusi brutaali paarlauziisim uz puseem, veidojaas divas sirds formas puses ar taadiem kaa "zaaga zobinniem" kuri katrai pusei ir preteeji, vienaa pusee tur kur iet uz iekshu otrai puse uz aaru, saliekot shiis puses kopaa atkal veidojas viens vesels - taa ir izskaidrojami shie jeedzieni manaa praataa.
Es domaaju, ka ir par teemu, bet nu dazziem noteikti liksies tas stulbi, nenoliegshu to.
0
ej bietees :)
0
Es te veel taa padomaaju - par gejiem vareetu teikt - "liidziigs atrod liidziigu" (kraans atrod kraanu), bet par meitu un deelu vareetu teikti - "pretpoli pievelkaas" (kraans atrod izlietni). Iespeejams te dazii teiks, ka domaashana mani negatiivi iespaido he he, bet kad pateicu shiis rindinnas peec he he, noteikti neradiisies neviens shaads komentaars.
0
TADS TADU ATROD! manas uchenes milakais teiciens
0
ne, bet labi teikts, Pagan!
0
Kaads kaadu atrod, arii nav pellami...
Bet miilestiiba ir viena traka lieta, nu tieshaam traka, to nevar ne izteikt, ne uzdrukaat, to var tikai un vieniigi izjust!
0
ziniet ko es esmu izseciajis ka nav tadas lietas ka milestiba vispar.... vismaz pedeja laika nesaskatu to, nedz sevi nedz savukart apkartejos cilvekos...
0
mana miilestiiba ir ALUS jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
0
milestibu vieglak ir sagaidit no kautkadas vielas jeb lietas neka no kautka dziva, ja nu vienigi no kakja.... :)
0
Mjaa, bet taa kaa taa es sho lietu nesaprotu !!!
0
Ujā kaķi, šie miermīlīgie mīļie, bezbailīgie, drošsirdīgie un visnotaļ pūkainie radījumi, ja es kādu mīlu, tad es mīlu viņus, ak kaķīši, viņi jau arī mani mīl, mīlestība esksistē...
0
Mīla ir traka lieta, ceļ realitāti mākoņos... Sasodīts, vienkārši sasodīts, gribas kliegt, gribas smiet, gribas riet... Bāc, vienkārši viens liels bāc un johaidī.
0
kaadam tieshaam trkaka miila iestaajusies :)
0
...un sen jau iestājusies!
0
kaadeell tie kuriem ir 18 un veel bisskkuuzskata tiinnus par siikajiem-ar to domaajot ka puspieaugussie cilveeki neko nejeedzam nezinam un nesaprotam, un nejau tikai SEX liinijaa bet arii citaas dziives jomaas?
0
man riebjas tā sajūta ka kādu varētu mīlēt, jo tajā pašā laikā domāju vai gūšu pretmīlu u jā nā tad labāk nemīlēt nemaz, jo nekādas fiziskās sāpes nevar salīdzināt ar garīgajām,jo ja mīletība nav abpusēja tad sāp ļoti!!!
0
miilestiiba buus taada kaadu tu to veido, ja gribeesi sveeta, ja ne, tad ikdienishka lieta. Jo retaak dziivee buusi iemiileejies un jo ilgaak gaidiisi taadu cilveeku kuraa iemiileeties galiigi traki(un ja tas buus tev piemeerots cilveeks tu ari sanjemsi pretmiilu), jo skaistaaka un sveetaaka bus miilestiiba. Ja tu uztversi to kaa nermaalu lietu, kas nepiecieshama jebkuram cilveekam, tad ari buus robotisms un sveeta vinja nebuus... kaa kaads teica ka veelas atgriezties 9.gs, miilestiibas sfeeraa izveido 9.gs sheit 21.gs. Tas ir reaali iespeejams, ja censhas...
0
kikalita, magnuss@tvnet.lv, vakar, plkst. 21:10
kaadeell tie kuriem ir 18 un veel bisskkuuzskata tiinnus par siikajiem-ar to domaajot ka puspieaugussie cilveeki neko nejeedzam nezinam un nesaprotam, un nejau tikai SEX liinijaa bet arii citaas dziives jomaas?

man ir paari 18, un es piem neuskatu ka tiinji neko par seksu un miilestiibu(patiesiibaa juus zinat vairaak neka vajadzeetu, tachu par maz, lai saprastu taalaako tekstu), paaraak jauniem nevajadzeetu nodarboties ar seksu, jo tas sabojaa sveetumu un miilestiiba un sekss vairs nava tas...(peectam ir iespeejams to sveetumu atkal atjaunot, tachu ljoti jauni cilveeki ir kaa maals, bez savas stabilas un pareizas paarlieciibas, taadeelj tiem tas ir iipashi biistami aiziet perversijas un apdullinaashanas celju)
Ai cik es gudrs, izklausaas sviestaini droshi vien... Nu bet taadas ira manas filosofijas un man piedraast ko par taadiem sviestiem domaa citi, es juutos ljoti pilnveertiigs, lai ari neatbilstu citu standartiem. Es ar to lepojos un noveelu dazham labam manam pazinjam ari atmest perversijas celju... tas nav dabiski, liidz ar to pilniiga laime nav iespeejama. Viss dabisks nav iespeejams shaja pasaulee, bet integreejot senos pamatus un veertiibas peec iespeejas dabiskaak un pareizaak dziive paliek labaaka... Taaka es nenoliedzu iedzershanu shad tad(vai kaadu nedeelju no vietas=]), taa lai neparaadaas nepaarvarama tieksme. Vai ko taadu...(piipeeshana), tas piederaas pie muusdieniigaas pasaules, bet ir lietas, ko ir veerts saglabaat, piem miilestiibas sveetums....
0
Miilstiiba pastaav, taa nav zudusi. Kaut vai taa miilestiiba, ko izjuutam pret sev tuvajiem cilveekiem (gimene, draugi u.tml.). Mjaa, miilestiiba dod taadu diivanu jutonju, cita realitaate.Patiesi, staigaa apkaart smaidiidams, pats nesaprazdams, diez kaadeel nevar smaidu novaakt. Miilestiiba, taa ir kaa saldas saapes. Miileet ir skaisti, tas atver cilveekus, dara tos labveeliigaakus.
0
Nu veel geniaalaaku teemu Truemetaalaa es nebiju redzeejis!!!!!! Tiesaam apbriinoju sos briivdomaataajus!! Varbuut so teemu vajadzeetu paarcelt uz Alternative.lv, tur taa skiet labaak iedereetos
0
Ir normaals regulaars sex - ir arii miilestiiba, jo kvalitatiivaaks sex, jo kvalitatiivaaka miilestiiba, ja kundziitei pa vakariem biezji saak saapeet galva, tad visa miilestiiba aiziet dirsaa.

TEicieninjsh: Var buut sex bez miilestiibas, bet miilestiiba bez sexa - nee.

Nu vot taa, a Dublim varu pateikt, ka vinjsh nepareizi lieto vaardu miilestiiba, jo diez vai vinjsh kniebjaas ar aluspudeleem, kautgan kaszin'.
Es itkaa redzeeju ar ko vinjsh kniebjaas - peec formas neatbilst pudelei. =)
0
2 Unicorns: Tu ir sviests. Var jau būt, ka kādu geju vai svētulīgu jaunkundzi ar saviem tekstiem arī saraudināji, bet šitik te daudz dirst publiskā forumā nevajadzētu viss.
0
A tas ko saka ZEME, pa to smaidinju nenovaacamo - tas jau ir tikai iesaakumaa - nevelkaas ilgi. Ja nav kniebshanaas, ta tev tas smaidinjsh no sejas noiet veel aatraak.
0
shajaa reizee gribu teikt ka bekonam taisniiba :) Starpcitu Bekon ko nenaac ciemos?
0
Taapeec, ka es nezinu nikus, untaa iipashi necenshos sekot liidzi kursh i kursh. Atsuuti sms, vai arii mailu. Shodien tak i piektdiena, mosh arii aizietu kautkur ciemos, ar nosaciijumu, ka tas i riigaa, bet es pat iespeejams nojaushu kas tu i.
0
es dziivoju pie teaatra
0
A teleoons tev ir. Nu es domaaju vinjsh ir pie tevis, vai gaterī?
0
kjiiselis taa miilestiiba vien ir un viss man existee tikai platoniska miilestiiba uz black un heavy metal
0
a kaads nezin kaadu labu teicienu liidziigi kaa:darbs dara dariitaaju u.tml.?
0
Reku teiciens: Mīlestība mīl mīlētāju.
0
Miilestiiba ir plas jeedziens vienreiz izbaudi un tu esi samaitaats uz visu muužu taa ka šai gadiijumaa es pilniigi piekriitu Bleakness
0
jaa ar to iekrishanu ir kaa ir man pat rodas taadas aizdomas ka esmu iekritis ar vienu chiksu pats pat nezinu bet ja viss beigsies un tas nebuus patiikami tad buus suudiigi un nozeeloshu to laiku taapeec labaak i neliist klaat tai aizai var jau paspeeleeties ar taam kjeskaam bet nevajag aizrauties buutiibaa katra pasha dariishana var jau buut ka kaadam laimeejas
0
Miilestiiba neeksistee, ir tikai kaisle, piekjershanaas, visas shiis lietas suukaa, jo bojaa dziivi, tad tu vairs nedomaa kaa sakariigs cilveeks, jo tev galvaa tikai, tas kaads, kuru tu gribi, bet protams nedabuu!!!
0
es esmu mīlestība
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas