Do You Poke?
0
Gandrīz pie katras tēmas kāds pamanās piekarināt pokemonu nodiršanu. Mēs jau visi it kā zinām kas ir pokemons un kas nav. Bet tomēr. KAs ir īsts pokemons un kā atšķirt viņus no parastiem garām gājējiem (sūda pisējiem).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
te ir diskusija par to, ej un pie -viskas- paņemies sameklēt ;)
0
tas jau bija un pie tam nav jaalaizaas ap pokemonu izzinaashanu, ja pats taads nebuutu un lai meeginaatu kaadu paarliecinaat ka "man jau patiik visi stili bet Linkin Park es vienkaarshi miilu".
0
Nu kas par margarīnu, varbūt vēl kāds uzrakstīs enciklopēdiju par šiem radījumiem?
0
Riebīgi jau viņi ir bet kaut kā visiem viņus gribas pieminēt. (NAHUJ!?)
0
poke-tulkojuma no alglju valodas, bakstiit kaadu!
JA es nedzu bakstit cilvekus!
0
Vispār pokemon ir poket monster saisinātā versija, jebšu kabatas briesmonis.
0
Varbūt vienreiz pietiks pokemonot? Jau aknās sēž šis mūžīgais nonsenss!
0
IDIOTISMS!
0
HAHAHA, kurs ir iists pokemons un kurs tikai pozeris :DDDD hahaa
0
iisteniibaa vajadzeetu ieviest sadalu joki, lai nebuutu jaaveido pastubas teemas :D
0
tagad jau tēlot pokemonu sanāk modīgi :D m/ m/
0
Nesaprotu kā var kāds gribēt tēlot smirdīgu kažokzvēru.

Principā.....

LABI APLAUZOS DEBĪLA TĒMA OFFFFFFFZZZZZZZZ.
0
Nu skatos, ka neviens tā arī nav atbildējis, kas ir īsts pokemons. Galvenais tas, ka visi tik ļoti "jauki" par viņiem izsakās.
Nē, nu man katrā ziņā arī šie ļaudis rada izbrīnu. Nu vai tad tiktiešām, tas ir tik ļoti vajadzīgs, kā krāsot melnas acis(acu ēnas), sabāst ap rokām mazas siksniņas uz parodiju ar durstekļiem, tā kā lielajā metālā to kredeļi dara. Visvairāk mani izbrīna meitenes, kuras ģērbjās sevī atspoguļodamas raganas. Man personīgi ir kauns viņas redzot uz ielas. :/ Trakākais ar ko esmu sastapies, ar to, ka šiem pokemoniem parasti virsū ir uzvilkats grupas un pat gadās tādi, kas nemaz nezin, kas tā īsti par grupu viņam ir virsū... :/ Bet saka, ka laba.. :/ Dīvaini... Lai arī neviens jau neprasa, ko nozīmē krekls ar Latvijas kartes attēlu. eh... viennozīmīgi smieklīgi ir tas, kā man viens pokemons skarbi teica, ka, lūk šie pokemoni ir nākamā metālistu paaudze. :) Te nu, vai nu jāsāk smieties, vai arī raudāt.
Paziņojums: Bērni, nu lūdzu nekļūstiet līdzīgi tiem pokemoniem, tautas izsmieklam...
0
Pastāv tomēr cerība, ka kāda maza saujiņa no viņiem pieaugot varētu kļūt par t.s. metālistiem. Lielākai daļai gan tā, šķiet, ir modes lieta.
0
piekrītu intaram
bet nu ja tāda ir tā nākamā paaudze hmm...... hmm....... neizteikšos
0
to territory of mat, tu paaraak lielu uzmaniibu pieveers dreebeem, bet taas ir tikai lupatas.
0
Jaa, un arii izskatam kopumaa.Tam nav noziimes.Cilveeka iekshienei ir noziime.
0
Sinigunde, vai tevi vārdā Liene? Un varbūt vienu brīdi spēlēji grupā Rēta sintizatoru?
0
Nee, man nav vaardaa Liene.Jaa, speeleeju.
Vai tev vaardaa Kaarlis? Un tu speelee basgjitaaru?
0
Jā, tad kā tevi sauca, tā arī īsti neusprsīju he he.
0
Taa jau nu ieshu te publiski teikt.
0
Nav jau nekur jāiet he he. Gan jau uzprasīšu Ārim, tas zinās atbildi uz jautājumu. Lai nu kā nepārvērtīsim šo sadaļu par pļātu tenku tēmu, vismaz zināšu vēlvienu cilvēku pazīstamu he he.
0
OTISMS IDI
0
Territory of mat

Es taa palasiiju tavus textinus un man likaas ka forumaa uzradies veel viens YanCis!Kaads ir tavs meerkis sheit?
1.tu neesi matainais
2.tu nesaproti kaapeec mees klausaamies metaalu un geerbjamies taa
3.Un es nesaprotu tevi!!!!
0
taisniiba:]]]
0
Saatan??? Tu domā, ka mani interesē tas, ka Tu mani neizproti?
Lai es būtu jums piederīgs, man jābūt gariem matiem? Kur Tu to izraki?
Es teicu, ka nesaprotu, kāpēc "Jūs" klausāties metālu?
Par drebēm labāk nerunāšu...
0
Territory Of Mat

a par drēbēm tev arī nekas nav jāsaka jo to neviens neprasīja...un ja tev kautkas nepatīk tad ko tu te meklē?
0
Aha Territory, ir veelams, lai tev buutu gari mati, ja gribi buut 100% piederiigs sociaalajai grupai - Metaalisti. Taa ir ar jebkuru sociaalo grupu, visiem daudzmaz vienaadas intereses, izskats, uzvediiba u.t.t Ja tu paaraak atshkiries, tad pastaav daudz lielaaka iespeeja, ka tevi atstums. Viss balstaas uz to, ka indiviidam ir tieksme asocieet sevi ar kaadu sociaalo grupu. Cilveeks ir bara dziivnieks.

p.s. nepaarproti Territory, ar augstaakmineeto tekstu nebiju domaajis tieshi tevi. Uzskati to par piemeeru.
0
BlackShaman.. nemaniiju, ka teicu, ka man kaut kas nepatiik!
Deadfall.. Tu esi biški par traku iegrimis šajā stilā — metālā. Tad sanāk, ka man nedrīkst un man nepiestāv metālu klausīties, ja man nav garu matu, maza rokassprādzīte ar durstekļiem un kerzi līdz ceļiem?
Un kāpēc man vajadzētu būt pie kaut kāda bara piederīgam? Es klausos metālu un man piedr... par tādiem, kas uzskata, ka lai klausītos tādu mūziku, man jālīdzinās kaut kādam principam, tas ir dumji.
Kāpēc man šķiet Tu esi kaut kas līdzīgs, kā metālistu pozers!!! Ja Tu esi saģērbies, kā "metālists" Tu vari satikties un kontaktēties ar tamlīdzīgiem ļaudīm? Ja es esmu normāli apģērbies, kā pieklājīgs cilvēks, tad man nedrīkst ar tādiem draudzēties, kur nu klausīties metāl mūziku. *eh tad jau jāmet ģitāra pie malas un jāiet Kalniņu klausīties.
0
Nevis jālīdzinās principam, bet jālīdzinās princim he he
0
Territory:
Tu driiksti klausiities metaalu, ja tev nav garu matu. Tu vari buuut metaalistu metaalists arii, ja tev nav garu matu un attieciigo prichendaalju, vienkaarshi sho truukumu ir jaakompensee ar ko citu. Patiesiibaa pilniibaa pietiek ar to, ka miili smago muuziku. Katrs pats izlemj, cik ljoti ietekmeeties no taas socaalaas grupas, kruai vinsh uzskata, ka pieder... tajaa skaitaa arii, to kaa tas izpauzhas aareeji. Jautaajums ir par to, cik pielaagoshanaas atvieglo iekljaushanos. Peedeejais teikums taads saputrots, bet nezinu kaa savaadaak pateikt:)

Taapat, domaaju tev nav jaabuut piederiigam kautkaadai grupai, lai klausiitos metaalu... bet jautaajums tavaa komentaa bija par piederiibu, taapeec arii saaku par to runaat.

p.s. Nekad nemet gichu prom:)
0
kāda ellē ratā atšķirība ir vai nav mati a mazums kādam viņi neaug vai arī ir tādi ka pašam krīt uz nerviem vai traucē galvenais ir domāšanas veids, dzīves uztvere utt
vabūt es ar te nedrīkst būt jo man bez metāla vēl industrial arī patīk?
0
ps
ta jau sanāk ka chupes arī ir metālists jo viņam ir gari mati :))) ķīselis
0
Bleakness
es tev pilnigi piekrītu par to, vai ir mati vai vinju nav ir pilnīgi vienalga jo ne jau cilvēka arējais meikaps un drēbes nosaka kautko bet gan tas ko vinsh klausās...
0
:P
0
kautgan arī meikapam un drēbēm nav ne vainas :)
0
kaa jau katraa sociaalajaa grupaa arii shajaa pastaav stereotipi, standarti, likumi, kaadam jaaizskataas un jaabuut metaalistam.Reti sastopami briivdomaataaji, tieshaam taadi kam nav kompleksu un ir dziļi po fig uz pāreejo "sabiedrību". Nerunaashu par apģērbu, make -up utt.,jo man ir pilnīgi vienalga, ko domā Teritorija Matom u.c."nekompleksainie".
0
Territory of mat

1.Vareeji jau saakt ar to ,ka klausies metaalu
2.Vari geerbties kaa veelies,nau obligaati kaadam jaaliidzinaas
3.Matainais-noziimee cilveeks,kursh klausaas metaalu,nevis tam,kam gari mati
4.No saakuma tu izklausiijies,peec kaut kaada pierastaas muuzikas cieniitaaja,kursh veelas izdibinaat metala klausiishanaas noziimi!Taa kaa raxti sakariigaak!Vai mosh tev domas mainaas?

Galvenais cilveekaa ir tas,kas daraas galvaa!Ja ar galvu viss ir kaartiibaa,tad ir o,k.!
Katrs geerbjaaas,kaa katrs veelaas,piemeeram man geershanaas uzdevums ir nedaudz liidzinaaties mezjonim!Bet ja arii negeerbjaas taa arii nau pretenziju!:)

0
Varbūt ta sākam jaunu tēmu "apģērba nozīme metālista dzīvē" ?
0
nav slikti... :)
0
nezinu par to ageerbu... vieniigi garu aadas meeteli, kerzus un cirvi aiz muguras... :)

:
: :.I
: I
: I
: :'I
: I
I
I
I
0
ko es tur gribeeju uzkeburot tagad pasham nav skaidrs :D
0
izskatās pēc cirvja :DDD
0
labaak izskatiitos izkapts :)
0
aiz meetelja
0
izkapts būtu varen jauki :))
0
Es izlasītju virsraktu un pāris pēdējos komentārus. Jauki! Man, personīgi, radās neliels ziepju operas iespaids.
Jautājums: Vai trū metālisti valkā ādas apakšveļu?
0
No Territory of Mat teksta (neatceros, kam tieshi vinsh to veltiija):
"Kāpēc man šķiet Tu esi kaut kas līdzīgs, kā metālistu pozers!!! Ja Tu esi saģērbies, kā "metālists" Tu vari satikties un kontaktēties ar tamlīdzīgiem ļaudīm? Ja es esmu normāli apģērbies, kā pieklājīgs cilvēks, tad man nedrīkst ar tādiem draudzēties, kur nu klausīties metāl mūziku. *eh tad jau jāmet ģitāra pie malas un jāiet Kalniņu klausīties."

Man jau nu patiik - taatad izraadaas ka var gjeerbties kaa metaalists (un kaads tad ir tas "metaalistu stils", ko?) un var gjeerbties arii NORMAALI kaa PIEKLAAJIIGS CILVEEKS. Un kas ir normaals cilveeks?

Man atkal Tev jautaajums - Vai tad ja esi NORMAALS cilveeks tad gjitaara jaaliek pie malas un ja esi metaalists tad Kalninju klausiities nevar? No Tava teksta kaut ko taadu var secinaat... Visi dziivojam stereotipos he he.
0
Vispaar, biju nodomaajis kluseet jo shii pokemonu teema jau ir apspriesta dzilji un plashi, bet tomeer, ja jau tiktaal esam, tad piebildiishu veel sho to.

Pirmakkart meegjinaashu apmierinaat Territory of Mat nepiecieshamiibu skaidrojumam, kas ir pokemoni. Iisi sakot - tie ir cilveeki, kas metaalaa saskata praktiski tikai aareejo stilu un uztver metaalu tikai kaa iespeeju izcelties, buut "krutam" (lai ko arii shis vaards noziimeetu). Vinji sho muuziku, kurai asiniis ir pretoshanaas speeks, briiviiba un patstaaviiga, origjinaala domaashana, ievelk plashajaa mainstream dublju straumee. Tas viss gan vinjiem netraucee kljuut par metaala kopienas "reprezentatiivaako" un skaljaako dalju, peec kuras veidojas priekshstati par visiem, kas klausaas shaadu muuziku. Nav taa ka vinjiem visiem ir 13-15 gadi. Un nav arii taa, ka katrs metaalists savas "karjeras" (he he) saakumaa ir pokemons.
Par aareejo izskatu (kas it kaa neko nenoziimee, bet shad tad tomeer...) Biezhi vinji/vinjas izskataas taa it kaa buutu tikko izpirkushi tukshu vieteejo rock/metal/gothic shop un visu sakaarushi/savilkushi sev virsuu. "Pandu" tipa meiteniites gan jau buusi redzeejis. Rozaa spraadzes ar dzelkshnjiem rullee, he he. Un par grupaam vinji runaa taadaa paarspileetaa tonii. Visu laiku ohhh!!!! un ahh!!!! un dievinu!!!! un jeee labaiiiiiiiiiis!!!!!!! Un biezhi vinji meedz apjuusmot (un dazhreiz arii klausiities) pashas nezheeliigaakaas grupas. Parasti no black metal jo taas ir "saataniskas" un taam ir daudz vairaak ljauna imidzha (un tas ir TIESHI tas kas vajadziigs). Marduk ir labs piemeers shajaa sakraa.
Pokemoni visticamaak buus pirmie, kas saklausiijushies blacku uzriikos melno mesu un nogalinaas kaadu meiteniti, kaa tas notika Polijaa pirms kaadiem 5 gadiem.

Vaardu sakot, pokemoni ir parastie tiinji-siinji, kas principaa mieriigi vareetu vazaaties pa diseneem (jo metaala koncis prieksh vinjiem ta pati disene vien ir) un klausiities popsu, jo pret metaalu vinji shaa vai taa izturaas kaa pret popsu.

BET ar to veel viss nebeidzas. Peec manaam domaam eksistee arii vell viena cita, ne mazaak un pat vairaak kaitiiga pokemonu skjira. Tie ir tie, kuri meegjina nevis buut skaljaakie metaalaa, bet tie, kas meegjina "staaveet paari" metaalam. Tie "Leave-the-metal-behind" purni. Visi tie druumi "emancipeetie" tipinji, kas meetaajas ar fraaziiteem tipa taadaam kaa shiis: "Es vispaar neesmu metaalists, jo es klausos arii daudz ko citu". Viss kaartiibaa - klausies vesels, bet kaapeec Tu domaa, ka tas tevi padara iipashu/paaraaku par "dumjajiem metaalistiem"? Kaapeec ar to jaaplaataas?
Vai arii: "Metaalistu gjeerbshanaas stils man ir sveshss/pretiigs/jau pagaatne." Jaa jaa, stulbaa pagaatne, kad tu biji PAARAAK aizraavies ar sho lietu...Ck labi, ka esi "attistiijies".
Un veel: "Man riebjas visaa taa vaikstiishanaas un visa taa agresija. Tas tomeer ir prieksh tiinjiem un fanaatikjiem. Es esmu normaals cilveeks." Redziet, agresija tomeer ir viens no metaala pamatiem. (Parraak arii metaals ir saindeets ar visaadaam taam maigi gotiskajaam grupinjaam, kas maskeejas zem "metaala" nosaukuma, bet patiesiiba vinjas metaala pasaulee NAV NE SUUDA VEERTAS, nav neko shim stilam izdariijushas.) Karoch riebjas tie tipinji, kas meegjina izplatiit uzskatu, ka metaals ir shaura, diezgan smiekliiga pasauliite bet tajaa pashaa laikaa turpina maisiities tur pa vidu un "aplaimot" vienpusiigos metaalistus ar savu visnotalj pamaacosho klaatbuutni. Piedodiet, bet peec manaam domaam, metaalisti tomeer nav pilniigi normaali cilveeki. Es sevi vismaz par taadu neuzskatu. Un izturos taa kaa juutos un plaanoju taa arii turpinaat. Gribu buut meereni, bet pastaaviigi ekstreems un pamatoti neatbilstoshss "normaam" (un ne jau aareejaa izskataa). Citaadi ap triisdesmit buushu viens no tiem gurkjiishiem, kuri klausaas metaalu tikai tad, kad sievas un beernu nav maajaas.
0
Un domaa tikai par to, kaa daudzmaz labi nopelniit un kaa iziet tehnisko apskati. :)
0
KK:( - tev žetons! Brīnišķīgs un patiess problēmas apraksts! Vislabākā "pokemonu" definīcija ever!
0
Deathperado
Paldies, es centos. Izliku dveeseli, he he.
0
kā naglai uz galvas kk:( izņemot pēdējo rindkopu tur tavu domu nevarēju lāgā uztvert
0
Tiešām smuks rakstiņš, he he. Dzīvo un veido pats savu dzīvi un domu, nelecot citam pakaļ...
0
Starp citu, ja jau reiz par pokemoniem un pikachuu, sho te esat redzeejushi?

www.tvnet.lv/down/jokes/pikachu....
0
cik ļauni... gygygy
0
Esmu pārliecināts, ka kāds grib arī cilvēkpokemonam nodarīt ko tādu he he. Jāsaka godīgi, nabaga pokemons he he un vēl beigās slapjā buča, palēlinājums arī tišām spēcīgs.
0
nē, es jau neko nesaku... pāris sieviešu dzimuma pokemoni tiešām uzvedina uz šādām te domām... :))))))))))))))
0
Viss shis forums ir vienaas pretrunaas un paradoksos.
Bet katram ir tiesiibas uz savu subjektiivo viedokli.
Es gan nevaru visu taa sakaartot pa plauktinjiem un "ieraameet."Jo katrai moneetai ir divas puses.
0
Turpini, turpini...
0
Njem araa no plauktinjiem, paarkaarto raadi moneetas otru pusi! Raadi paradoksus. Raadi pretrunas.
0
Man nevienam nekas nav jaapieraada.
0
Citaadi Tu izklausies paaraak filosofiski vispaariigi.
0
Nevis PIERAADI, bet RAADI. :)
0
Tu laikam neliksies mieraa.Man nav veeleeshanaas izklaastiit savu viedokli.Es netaisos Tev oponeet.Man tas nav vajadziigs.
0
A zheel... Es, vai zini, tomeer buutu pacenties, jo citaadi paliek taads WTF iespaids. Sacelj tik putekljus un nekas nenotiek. Taa riikodamaas Tu atstaaj bumbu savaa laukuma pusee un pareejie var tikai spriest vai Tu pa to vispaar speej daudzmaz jeedziigi uzsist.
0
Tu jau pat nesoliijies man OPONEET. Es to arii nemaz nepieprasu. Striidi nav mana specialitaate (vismaz man veel joprojaam patiik taa uzskatiit).
0
Ljoti interesanti.Bet man ir pilniigi vienalga un netaisiisim sheit chatu.
0
Kad sāku šo tēmu man likās ka būs tā:
1. nodirsīs mani
2. nodirsīs pokemonus.

Nemaz neticāju ka kāds tiešām vērsīs uzmanību un normāli izklāstīs to kretīnu būtību.

Būtu man prīze es to dotu kk:(
Tik dziļu un vispusīgu skaidrojumu šai cilvēku rasei tiešām nebiju gaidījis.

0
Labi, njemshu veeraa daamas veelmes.
0
Un Sigunde,

Ja kas nepatīk tad lūdzu kas un kur nevis vienkārši nostādi mūs subjektīvu neko neredzošu paradoksāļu lomā.
0
Tu tāds aktīvs kk ar drūmo smaidiņu, šodien he he.
0
Pagaanam

Nu, kad ir ko teikt, tad jaasaka. Turklaat darbaa arii garlaiciigi. Kas gan shaadaa gadiijumaa var buut veel labaaks kaa parunaaties ar citiem metaljugaam he he.

Enemy, meegjini Tu vinju pierunaat. Man neizdevaas.

Tas par taam daamas veelmeem, protams, bija domaats Sinigundei, aizmirsu pierakstiit.
0
Tamdēļ ir domātas pļāpu lapas (sarunvalodā - čats), kad nav ko darīt un ir tik daudz ko likt uz āru, bet nu šajās lapās metāljūgi he he nesēž bieži un apdāvināti he he, bet šad un tad var atrast kādu cilvēku ar kuru var vinotaļ raiti ripināt sarunu...

Lai nebūtu pilnīgs neBredPits he he, ierakstīšu kaut ko par pokemoniem. Lai jau nabagi dzīvo, kā nekā muļķim prieks par vairāk lietām nekā gudram, jo neapzināti smejās, neiedziļinoties par ko smejās vai par ko saka, gudram tomēr būt ir grūti, jo mazāk prieka, bet toties interesantāki un dziļāki, bet tamdēļ muļķi nav sliktāki, dažreiz tomēr prieks ir lielāks, kad pirmo reizi aizvelkoties uz hokeju smejies līks kad Irbem izkrīt nūja, nekā pasmejies par kādu smalki izstrādātu datorvirusu, kurā ir kļūda. Vārdu sakot cik cilvēku tik viedokļu nebūs, jo muļķiem parasti ir citu viedoklis un prasot to pamatot, sāk vai nu stenēt kaut kādus neloģiskumus, vai arī pievērt pāksti.
0
he hē labais bij tā pikaču izvarošana
0
Labi, pateikshu savu viedokli par pokemoniem - tie ir multenju teeli, par ko fano mazi beerni.Un kaa redzeejaam jaukajaa filminjaa arii miikstaas mantinjas, kuras patiik sunjiem.
0
Nu ko, es domaaju - nav, ko piebilst. Visi aplaudee. :D
0
Tas, starp citu, nebija viedoklis, bet tikai faktu uzskaitiijums.
0
Taa kaa neskatos sho multeni, tad nav arii viedoklja.Bet te gan laikam daudzi skataas.:)
0
Sinigundei ir acīm redzama vēlme mētāties ar aizskarošām frāzēm.

Tad nu tā. Ja tu izlasot kk:( pokemonu definējumu saskatīji tur sevi ar visām pakulām tad labāk padomā par savu attieksmi nevis centies ar kādu sadirsties. Ja ne tad AIZPIS MUTI, jo neko sakarīgu tu vēl neesi pateikusi.
0
kk:(
neaizmirsti piemineet arii pokemonisma noliegshanu:DD

:DD
0
Bet man ienaaca praataa weel kaada doma, wai parezaak sakot teorija:
Warbuut,ka taa tieshaam ir kaada slimiiba? Infekcija? Ar kuru apliip ar nepietiekamu uzmaniibu apweltiiti beerni... Hmm...
Sameeraa ticami...
0
Ienaidniek (Enemy), lai vai kas, nevajag tā ar meitām runāties!
0
Jā, lamāties nevajag.
0
Enemy, cik noprotu tev ir 15 gadi, tas nekas, bet ja tu neproti cieniit citus un citu viedokljus, lamu vaardi pluust kaa no paarpilniibas raga, man jaashaubaas, vai esi jau pieaudzis? Un, ja pokemonus uzskati par cilveeku rasi, tad, manupraat, tev jaaiet pie psihiatra. Patieshaam, tevi visvairaak uztrauc shii teema, kaa liekas, ka tik pats neesi pakljuvis zem shiss definiicijas.Un, ja kaadam pieaugushajam pajautaatu, kas ir pokemoni, tad visdriizaak vins nespeetu atbild vai pateiktu-kaut kaada beernu multene.
0
jaa, un lamaashanaas neapshaubaami ir ljoti "kruta" paziime:)
0
/me nosmejas
0
TRUE POKEMON
0
OK vairs nelamāšos. Tas man ir slikts ieradums. Un cilvēku rase bija nepareiza vārdu izvēle. Es tiešām nedomāju ka pokemoni ir rase.

BET vienu lietu neciešu. Kad cilvēks it kā garām ejot ar netiešām vispārīgām frāzēm citu nostāda zem sevis.
0
Gotika

Sinigundes viedokli mees taa arii nesagaidiijaam, taa ka nav iisti KO cieniit. Pati jau arii ne ar ko iipashu nevari lepoties: parastais bullshits - piesieshanaas vecumam, apvainoshana par necienju, savu probleemu mekleeshana citos, suutiishana pie aarsta...
0
Enemy teica:
"BET vienu lietu neciešu. Kad cilvēks it kā garām ejot ar netiešām vispārīgām frāzēm citu nostāda zem sevis."

Tieši fuckin' tā!
0
Patiesiibaa man pilniigi vienalga, ko juus domaajat par mani.Ja man ruupeetu, katra cilveeka domas, kas te raksta, es sen buutu sajukusi praataa.
Kursh vispaar teica, ka es kaadu nostaadu zem sevis?Jums ir savaadaaki viedoklji un jums ir tiesiibas uz to.Es vienkaarshi teicu, ka katrai lietai ir divas puses.Un kaapeec man jaasaka savs viedoklis, ja es to negribu.Man pietiek ar to, ka es pati to zinu.Shajaa forumaa visi grib striideeties, pieraadiit savu taisniibu.Bet kaapeec?Es nesaprotu, ja jums piekriit, jums celjas pashapzinja?Patiesiibaa metaalistus ir tik viegli aizskart.Taads nemaz nebija mans nodoms.Es vienkaarshi esmu filosofiska.Un kaapeec jaataisa zilonis no mushas?
0
Sheit-forumaa cik es saprotu,ir domaats lai izteiktu savu viedokli!Ja nau viedokla vai negrib to paust,tad kaada vellna peec tu te atrodies un speciaali liec ap seviim dancot?Jaa tev taisni9iba-katrs grib pieraadiit savu taisniibu sheit,bet pieraadiit savu taisniibu var tikai tad ,ja ir pietiekami daudz argumentu,nevis tukshi texti!Nevajadzeeja tad neko teikt,ja negribi savu viedokli paust-tu iesaaki un nepabeidzi!

Bet tas viss taa - lai nebuutu liekas probeemas un domstarpiibas!:)))
0
Sorry par tēmu. Nebiju apskatījies ka viena Blooded_angel jau par pokemoniem ir ņēmusies tā ka maz neliekas.
0
Es būšu gudrāks un tēmas kuras man nepatīk vai neinteresē ignorēšu, lai nav jādiršās ar kādu.
Komentāra beigas.
0
Cik noprtotu tev šī tēma vai nu nepatīk vai neinteresē, un tad te kaut kas neloģisks sanāk, Tu ierakstīji komentāru, līdz ar to ignorēšana izgaist kā tagad sniegs nav virs zemes pie mums, līdz ar to vai gudrāks esi par mums...
0
"Viss shis forums ir vienaas pretrunaas un paradoksos." - viss laikam aizsaakaas no viena teikuma. Kaadu tas aizskaara?
0
ai, ai, ai Pagān. Es gribēju teikt ka neizteikšu asas piezīmes par kādu tēmu kura man nav tuva un par cik tie pokemoni man neinteresē un es par viņiem neko daudz nezinu, tad es noteikti nebūšu tas kas izrasīs konfliktus šeit.
Ceru ka izteicos gana precīzi punkts
0
atgādinu tiem kas aizmirsuši par stulbo tēmu ignorēšanas iespējām
0
Nesaprotu 2 reiz jau teicu ka tēmu var beigt. var tak kaut izdzēst to topiku.
0
ir gadījumi kas platam ECKO džemperim uzvelk pāri Canibal Corpse T-kteklu , uz biksēm piesprauž Metallica un Nirvana uzšuves un tad uz konci :[
0
ir gadījumi kas platam ECKO džemperim uzvelk pāri Canibal Corpse T-kteklu , uz biksēm piesprauž Metallica un Nirvana uzšuves un tad uz konci :[
0
pokemoni baigi forssi
0
kk:(

uhh, beidzot izlasiiju kauko par to otro, ljaunaako sugu...brrr, tas ir kaukas neaptverami derdziigs! un nevis nabaga aariskjiigie tiinji. bljaa, shitajaa zemee vispaar ir modiigi staaveet paari metaalam, fantastikai un, manis peec makdonaldam, lietaam, kas pasham itkaa patiik, bet nu, kauns tak atziit...
0
Lai gan es dodu priekssroku SLAYERIEM PANTERAI KANIBAALLIEM UTT ssad un tad es labpraat paklausos Linkin Park, Static-x utt sevi es par pokemonu neuzskatu manupraat ar sso vaardu vajadzeetu apziimeet siikus punkkajnus lohus kuri uzvelk korn kreklu un domaa ka taa ir krievu grupa apgrieztaa burta R deell , iet pa ielu un meetaa krutos vinniem pat nav sajeegas, kas vispaar ir metaals
0
aaa, tad tie ir pokemoni, bet kas tad buus tie kas staigaa parasti (kurpes, normaalas dzinu bikses, kkaads dzemperiits), tachu klausaas metaalu???man shito viens uzjautaaja
0
Svarīgi ir ko klausās un vai tajā galviņa ir sakarīgas domas,apģērbs nau tas svarīgākais
0
ta tie ir metālisti kas maskējas
0
itaalis

Tie ir zaimotaaji
0
Ignoreet imidzu, tas ir kaa uz zoliidu pienjemshanu iet treninjteerpaa, jo tu jau garaa esi gana zoliids...fui, taa ir nercienja. aariskjiiba bez seguma ir naiva, bet otraadi taa jau ir ljaunpraatiiba, baigi atskjiriigie un gudrie, mana bezmatainaa galva oir tik gura, ka metaalu speeju klausiities tikai flanelja bixinjaas teerpies, taapeec esmu labaax par pozeriem, khe. pretiigi. un ideologija arii taadiem, protams, liekas smiekliiga , jo vinji tak diivi paziist daudz labaak...
0
:) dziivi, mlja
0
hmm vispaar Saatanam var piekrist galvenais jau nav dreebes, taapat kaa nejau peec graamatas vaaka veertee graamatas saturu.
0
Bet es nedomāju,ka normāls cilvēks ,kas klausās metālu aizietu tik tālu,ka sāk ģērbties par urļikiem un vēl sazin kā,parasti šie paslēpju spēlētāji ģērbjas neitrāli,vai arī vienkārši ģērbjās melnā,bet manā skolā jau arī ir ''metālisti'',kas ģērbjas kā saldie puiši...
Es neuzskatu,cilvēku par pozeri,ja viņš uzvelk kādu sprādzi vai ķēdi-tas vispār ir stulbs termins.
0
nu nez var jau vilkt armijas bikses un parast kreklu galvenais lai buutu kaads metaalistiem atbilstoss atribuuts piemeeram kaa Filips Anselmo no SuperJoint Ritual
0
Yes, I fucking poke and I worship our almighty dark and endless Lord Satan, bet tāpat es klausos visu nīstos Slipknot, Static X, Evanesence, HIM, Marilyn Manson, god damn - it all!
0
vispaar es ar klausos KoRn SLIPkNOt STATIC-x kaut arii vairaak fanoju par vecajiem labajiem SLAYERIEM, PANTERu un citiem tressh metalistiem
0
man vispaar patiik ssis tas no nnuumetaala nav jau nekas slikts paarmainnas peec paklausiities njuumetaalu daudz sliktaak ir tad kad tu klausies suuda pop un citu lazzu kas skan eiropas radio hiitos galvenajs lai muuzika buutu smaga un tajaa buutu kautkaada agresivitaate tomeer labaak Linkin Park,LimpBizkit nevis Ozon,BSB un cita drebullus uzmetossa lazza vaitad man nav taisniiba

protams visi ssitie Rasmusiem liidziigie tie gan ir meesli

PANTERA FOREVER
0
Nezinu,kā tev,bet man liekas ,ka tie linkin parki un limpbizkit un vēl tie stilīgie visi,kurus nosauci ir jēli gabali,kas paredzēti eropas hitu radio klausītājiem.
0
Vot vot, taa tacu ir tiiraaka komercija, ko viniem prasa ierakstu kompaanijas to vini speelee!!!
0
Ko jūs zināt par ierakstu kompānijām, visām jūsu iemīļotajām blicēm arī ir ierakstu kompānijas, un ko, arī spēlē, ko liek~!?!
Jūs ko, esat tādi gudrīši, esat kaut vienu nopietnas ierakstu kompānijas līgumu lasījuši:(
0
tiessi taa visi muuzikki kas ir zem kaadas muuzikas ierakstu kompaanijas ir pakllauti visaadiem likumiem to nevar sso nevar kurss nu vairaak kurss nu mazaak. Pannemsim pa piemeeram Dimmu Borgir, Cradle of filth arii taa tagad ir tiiraa komercija nearko neatsskkiras no daudzu niistaa Slipknot
0
Nu pričom te atkal Dimmu un Cradle! Nu, velns, arī CC, Deicide, Dark Funeral, Marduk, Enthroned, Morbid Angel, Nile u.t.t u.tjp. ir līgumi, jūs komerciju eksperti:(
0
nu netrako tak Balrogh visiem vis ir skaidrs
0
Sī tēma vaņo
0
toties šīs tēmas nosaukums Do you poke varētu būt gada labākais tēmas nosaukums pasaulē.
0
nu nezinu ssiis teemas deel ir tik daudz striidu
0
Zini, palasot tās muļķības, tiešām dusmas uznāk, komercija, ārprāts, vīīī u.t.t. - BULLSHIT, interesanti, vai mūziķim nav jāēd, jāģērbjās, jāpērk jauni, labāki instrumenti u.c. - kā tad tie lielie nekomercionālisti iedomājas, kā bez mūzikas tirgus tas ir iespējams - sēdēt un močīt "true" te dažiem ultra antikomerciālistiem, kas tāpt diskus nokačā DC?!
0
nee nu redz. khhm..jaa domas dalaas nedaudz, bet visumaa sapratu. taadat tie uzskataami par saveejiem.
0
Balrogh
Zinu, ka man principaa nav jeegas to atkal teikt, bet tomeer:
Redzi, daudzi muuzikji mieriigi nodarbojas ar muziceeshanu no taa neko iipashi nepelnot (dziivoshanai nepietiek) un neko daudz nesuudzas. Savukaart komercija saakas nevis tad, kad grupa saak braukt lielaas tuurees un paardot vairaak disku, vai kad vinji dziivo tikai no muuzikas ienaakumiem, bet gan tad, kad vinji saak dariit visu, lai tikai peec iespeejas ilgaak taa arii turpinaatu un saak paarveidot savu muuziku, lai tikai izietu uz plashaaku auditoriju. Protams to ir viegli nosleept zem vaardiem attistiiba, progress nestaaveeshana uz vietas (shis peedeejais man iipashi patiik) un tamliidziigiem un nav jau taa ka tie vienmeer ir meli un "otmazkas", bet nenoliedzami, ka dazhas grupas arii LIELISKI pamanaas "nestaaveet uz vietas" un "progreseet" (un kaa veel) nemaz nemainot stilu savos pamatos un nepaarejot no mazaak populaaras muuzikas (piem. doom vai black metal) uz populaaraaku un "stiliigaaku" (piem. gothic electro rock vai kaut ko taadu)

Piem. taada grupa kaa Death mainiijaas ljoti ljoti un bija un ir visai populaara, bet kaut kaa nav dzirdeets, ka vinjus apsuudzeetu komerciaalismaa. Lai nu kas vinjiem gadu laikaa ir paarmests, bet tas ne.

Taapat piem. daudziem vecajiem Enthroned faniem nepatika disks "Carnage in Worlds Beyond", bet ka tas disks buutu komerciaals, gan neviens nesuudzeejaas, jo tas taads vienkaarshi nebija.
0
i do poke.... :) ha, ha, ha..... :)
0
And sometimes I puke too...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas