Mötley Crüe
0
Mötley Crüe' atkal apvienojas

Losandželosas smagā metāla grupa "Mötley Crüe", kas astoņdesmitajos gados simbolizēja rokenkola mūziku, pirmdien paziņoja par apvienošanos savas pasaules tūres ietvaros, kas sāksies nākamā gada februārī.
Četrotne oriģinālajā sastāvā pēdējo reizi uzstājās pirms sešiem gadiem, kad bundzinieks Tomijs Lī nesaskaņu dēļ ar toreizējo sievu Pamelu Andersoni pameta grupu, lai iesaistītos nenozīmīgā blakusprojektā.
Vokālists Vins Neils, basists Nikijs Sixx un ģitārists Miks Mars neilgu laiku turpināja muzicēt ar citiem bundziniekiem, taču tas vairs nelikās nopietni un grupas divus gadu desmitus ilgā pastāvēšana tika pārtraukta. Karjeras laikā viņi radīja tādus hītus kā 'Dr. Feelgood', 'Kickstart My Heart' un 'Girls Girls Girls', kā arī sastrādāja tik daudz izlaidību, ka pietika veselai grāmatai - 2001. gadā izdotajiem memuāriem "The Dirt".
"Mūsu grupa bija kā nebeidzams karuselis, un bija pat patīkami nedaudz atiet no tā visa. Bet tagad atkal būs jauki spēlēt kopā," saka Nikki Sixx pēc paziņojuma par apvienošanos.
Pirmā turnejas daļa sastāvēs no koncertiem Ziemeļamerikā. Kaut arī biļetes uz šiem koncertiem nav pārāk pieprasītas, tomēr Sixx ir pārliecināts, ka tajos pulcēsies pietiekami daudz klausītāju un fanu.
"Mēs vēlamies būt skaļāki, mēs vēlamies būt rupjāki. Mēs vēlamies vairāk, un tas būs "Mötley Crüe" stilā."
Turnejas laikā iznāks arī labāko hitu albums 'Red, White & Crue', neskatoties uz to, ka iepriekšējo gadu laikā ir iznākuši vairākas šādas izlases. Albumā būs iekļautas arī grupas nesen ierakstītās dziesmas, tajā skaitā arī pirms neilga laika izlaistais singls 'If I Die Tomorrow'.
"Mötley Crüe" maijā dosies tūrē uz Latīņameriku, jūnijā uz Eiropu un augustā, septembrī uz Ziemeļameriku. Tūre noslēgsies 2005.gadā Japānā, Austrālijā un Jaunzēlandē.

Hell yeah!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jā tā jau ir ar tiem daudzajiem vecajiem ka izlases vien laiž ārā laikam ar vecumu nāk arī slinkums
0
nu a kad bus kkur Eiropa tad deretu aizhaut uz turieni..gibetos shos vecos monstrus dzivaja dzirdet..
0
Nu nevar tak nomierinaaties:) iedvesmas vairs nav, bet pikjiiti papelniit gribas.
0
toč nekad neesmu sapratis, kāpēc cilvēki pērk šādus greatest hits cd ar to pašu saturu, kas jau ir iepriekšējā greatest hits cd + 1-2 jauna dziesma vai koverversija. laikam no sērijas par aitām un cirpējiem
0
Yeah, ssitaa ir viena no taam retajaam nemetaalbandaam, kas man riktiigi iegriezz!
0
Ja kāds vēlas šos redzēt var nākamgad doties vasarā uz Sweden Rock festu, tur šī grupa uzstāsies. Sīkāka info www.swedenrock.com
0
Lai cik pliekani tas izklausītos: rock'n'roll forever! (Tipa tā A. Virgas manierē)
0
Jaa Motley Crue forshi nolaida ar Skid Row kopaa maskavas miera dienaas.
0
Laba grupa bija, cik laba būs šobrīd, rādīs laiks, jaunais singls nav zemē metams!!!
0
Man ir aizdomas ka tas pasākums ir nevaiksmīgs sākot no tās vietas kur tiek minēts par atkal apvienošanos
0
Vienkārši, ja es sev atklāju kādu patiešām savai ausij tīkamu grupu, kas spēlē jau kādus divdesmit gadus un ir izlaidusi pietiekami daudz albumu (tā man gadās visnotaļ bieži), tad man daudz vienkāršāk ir nopirkt vai novilkt izlasi, kur es varu pārskatāmi redzēt, uz ko viņi ir spējīgi, nevis meklēt, kur dabūt tos n-tos ierakstus un tad vēl pašam atlasīt, kas tur vispār ir klausāms.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas