dead can dance
0
varbuut kaads tomeer aizliks labu vaardu par vinjiem.
muuzika ne smaga un ne katrai dienai, tomeer laba!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Varbut Edenbeast aizlix :-D
0
Negais, kur tu esi? ;)

man ļoti patīk. varbūt ne visi albumi vienādi (pirmais un pēdējais, nu tā), bet labākajos gados tā bija fantastiska mūzika. Visādā ziņā mēģināšu tikt uz konci Rīgā.
0
Es arī aizlieku labu vārdu, ļoti laba un nozīmīga grupa!
0
es teikšu vidēju vārdu tagad man kaukā nedaudz apnicis jo savā gotiskajā periodā pārklausījos bet la labi gribētu arī tagad varētu komā ieiet no šiem
0
Man loti patiik.
0
Jā, Hellhammer, es aizlikšu gana labu vārdu par DEAD CAN DANCE. Man patīk. :)
0
Ļoti laba grupa, neko sliktu nevaru teikt. Vai tad viņi kaut kad taisās būt Rīgā??
0
Pienācis laiks kādam pateikt ka [mirušie var staigāt] nepatīk. Tad nu es to daru.
0
2 vainamoinen

Esmu dzirdējis ka taisās.
0
Aprīlī joka pec atshaut taisaas
0
enemy vispaar daudz kas nepatiik...jaapatiik shie ir labie, seviski labi apgulties un klausiities...taadas sajuutas apnjem ka nepastaastiit
0
to mairita: jaa, apgulties;)))!!!
0
Izlasīju apollo.lv infu par gaidāmo koncertu. Biļetes no 20Ls un Nacionālā Opera- tas laikam tomēr nav priekš manis.
0
tieshaam 20Ls taakaa par saaliitu parasti jau pierasts pie 7Ls par konciti :)
0
Man laikam nebūs 20 latu, tapec es palikšu mājās un klausīšos vecās,labās plates ar Dead Can Dance ierakstiem
0
mēģināšu tikt, DCD laba grupa.
0
To Enemy: Man gan šķiet, ka "dance" tulkojas kā "dejot" nevis "staigāt".
0
20, uzvalks jaapeerk vai jaanomaa un uz operu, bet kad tie buus riigaa?
0
1. aprīlī.
sakodīšu zobus, sajozīšu jostu un rīt pasūtīšu biļetes. Nu ok, moš parīt.
0
interesanti, vinju saitaa rakstiita notikshanas vieta ieksh dome cathedral..
0
Kāds kauko saprata no tā bilesuserviss.lv?

Pārpostēju savu apollo.lv rakstīto:

Neteiksim arī, ka biļešu pasūtīšana tajā saitā ir īpaši vienkārša.
Sākumā vajadzēja izbrowsēt cauri visām vietu opcijām (kas ir drop-down menucī) - kuram reģionam atbilst kura cena. Katrā reģionā tiek iedotas tikai noteiktas vietas - piemēram, "Parters pa labi" nozīmē, ka iedod divas vietas pašā aizmugurē, bez iespējām palūgt vietas, piemēram, mazliet tuvāk. Ložas var iedot divas biļetes it kā blakus, bet ar eju pa vidu. Utt...

Un nesakiet, ka leimojos - visu rīta cēlienu pavadīju, studēdams iespējas. Beigu beigās pasūtīju, bet tā arī netapa skaidrs, vai tiešām esmu pasūtījis, jo nekādu apstiprinājumu neguvu (BS kontaktlapā uzrādītais telefons nepārtraukti ir aizņemts). Nav arī skaidrs, vai manis pasūtītās vietas ir availablas - teorētiski pieņemu, ka man izmeta visai pašvakas vietas tāpēc, ka labākās tajā cenu grupā jau bija aizņemtas. Bet pārliecība par to neradās. Toties ik pa brīdim parādījās kādi uzraksti igauniski.
0
Vai sorry neapskatījos ko pats uzrakstīju skaidrs ka "dejot".
0
A man jau biļetes ira!!! Hip-hip-urā!
Dabuuju vietas balkonaa ripmajaa rindaa. Taa kaa Melnaa ira apmierinaata un prieciiga kaa pitons, lai gan zveeriigi daargs tas prieks sanaaca..
0
Nu, vrode es arī esu rezervējis, beletāžas ložā - tā kā gribu beidzot paņemt uz kādu konci līdzi cienīto (uz metaļugām jau līdzi neņemšu ;-)), sanāca makten sālīti, bet, ko lai dara, māksla prasa upurus.
0
grupa,kura apvainojaas par pieskaitiishanu pie gotroka.
lizas dzjerardas peedeejais albuums-religjisku paardomu pilns.
luugshana senajaa ivritaa,kaadaa runaaja jeezus gjimene.
varbuut taadeelj ir operaaa.a kas pret operu?taa pati par sevi ir laba lieta.balets,operas,operet... vai vai,runaajot par baletu.tiem,kuri sapratiis...izskatu liidzjuutiibu ar lindas silinjas tragjisko bojaaeju.bija zelta cilveex,vairs nav...aarkaartiigi zjeel.
0
Pirmais ko paklausiijos no shiem bij " Within The Realm Of A Dying Sun" beigu beigas izraadijaa vieniigais, kas taa riktiigi arii ieper. Ja nu vieniigi veel "Aion"
0
To apolinaria:Neaizbraucu uz beereem, zinaaju, ka tas man buus par smagu. Joprojaam nespeeju noticeet, ka vinjas vairs nav, pirms divaam naktiim veel sapnjoju, ka visi esam klasee, parasts starpbriidis un Linda arii ir, un nekas nav noticis. Lai vinjai vieglas smiltis.
0
Savaadi, bet grupas nosaukums Dead Can Dance, var teikt, ir par Lindu. Ticu, ka arii Vinjsaulee vinja turpinaas savu aicinaajumu- dejosanu.
0
Interesants jau datums shaadam konciitim,.. 1.apriilis :D
0
man liekas tev Napoleon ne tiaki ieper bet ari riktigi noper ta ka visa dira zila. Man pasham personigi patik tiaki Spleen and Ideal songs Ascension. Da neteikshu ka vini vispar kadu per, ir daudz labaki neofolki mana skatijuma. Bet par konci tochna pirma dzirdeshana.
+1
Pasaules mūzikas vecmeistari Dead Can Dance nule kā izdevuši savu 10to studijas albumu Dionysus. Spotify jau noklausījos, paņem ar pirmo reizi. Vecajiem DCD faniem patiks. Albums tīri ritmisks, kustīgs. Protams, leģendārajam austrāliešu projektam arvien grūtāk saglabāt oriģinalitāti, jūtās sevis atražošana (daudz elementu no Into the Labyrinth (1993),Spiritchaser (1996),Anastasis (2012)), bet joprojām gana interesanti un paķeroši. Nākamgad šiem eiropas tūre, jāmēģina kādu konci noķert.
www.youtube.com/watch?v=7em5haBGxz4...
+2
^sieva pierunāja uz Varšavu braukt kaut kad pirms līgo 2019, 1. tirdzniecības dienas (divi koncerti Varšavā) beigās ļoti maz biļešu jau bija palicis (tipa visas personalizētas, sūtīšot pa pastu maijā), un tas bija pirms kāda pusotra diviem mēnešiem.
+1
Varšava izpirkta. Bet citur vēl ir, strauji gan rūk. Dosimies uz Milānu 26.05.2019.
+1
Nu ko, patīkama ziņa DCD faniem. www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas