jauns hubs
0
jauns metal hubs - Thunderstruck
adrese: 81.198.225.189
prasiiba tikai viena - 10gb smagaas muuzikas(roka un metaala)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
P.S. pagaidam tautas ir dikti maz, bet "vmeste mi sila" :)
0
nav neviens kur mazaaka shaare?
0
ja..man piemeeram viss cietais pagaidaam ir tikai 10 gb :) (sharee pashlaik nedaudz paari 4 gb...
0
Uz doto briidi neiet.
0
man ar negāja
0
Jūtu līdz psycholog man ir līdzīgi nevar paspēt visu apklausīties ta naudas nav tukshajiem ta cilvēkam laikam nekad nebūs labi
0
Neiet man.
0
Es vienreiz tiku iekshaa (ar niku Heretic) bet kad biju spiests iziet, tad atpakalj vairs liidz shim briidim nevaru tikt.
0
nefiga neiet. tas gadienaa nau hdsl? tiem gadienaa visi porti nau piegriezti? moke no citiem hdsl var tik?
0
Tas hubs neiet!!!!!citi nav?????? in LV?????
0
Baac, tiko grindcore.no-ip.org nomira:( Ceru, ka tikai ljauns joks.

<Lapamamma> *** Hubname: Grind][Stuff][Music - From: Grindaa

--------------------------...
i will close this hub on indefinite time, i need to gather my strength to have it. the fights in mainchat is making people leave the hub. ive had this hub for almost 5 years and this have to be the biggest problem it ever has had. i need improvement or else this hub will be closed and never open again forever../Grindaa
--------------------------...
0
Hubs neiet, jo nebija apmeklētāju, imo tāpēc, nezinu, neesmu ovneris. :)
0
<Lapamamma> *** Hubname: Grind][Stuff][Music - From: Grindaa
- cik miilji.

Nepietiek jau ar vienu to beernu hubu? Kaa tur vinjsh bi hellstrike, vai kas tur... Beernudaarzs!!! Pilna pasaule ar hubiem, ej tik un velc. Ja nevar uztaisiit normaalu pasaakumu, tad i nevajag.
0
Kaa juus domaajat, ja BigUgga kjertos pie lietas, varbuut arii kautkas izdotos?
0
Taa... Nu zini, es tagad domaaju, domaaju, bet kautkaa netieku gudrs vai BigUggam izdotos, ja vinjsh kjertos klaat. Kaa citi domaa?
0
Nu a kapec tu FAUN uzskati, ka hubs, kas bija zem Hellstrike un saucas Strombringer bija bernishkjigs vai ka tu nosauci bernudarzs??????? Ja nekljudos, tad vairak neka treshdalja tur bija par tevi vecaki????? Tas nozime, ka tevi es varu uzskatit no silites?????
0
Es nezinu cik tur veci vai jauni seedeeja iekshaa, bet taas "augshas" izgaajieni bija visai smiekliigi. Tevi izbriina, ka kaadam sheit ir arii taada lieta kaa elementaara pashcienja? Taadas lietas es neaizmirstu.
Man shaaree toreiz darbaa staaveeja kautkaada koleegja elektronika + mani smagie. Tas viens keksinjsh tur bij normaals, es vinjam saku, sorii, bet nu man biku pietruukst liidz taam 20 gigaam, nemet gluzhi nu aaraa, es no maajaam vareeshu piesleegties ar saviem 30 gigabaitu smagajiem. Oki. Bet tad viens leciigs kjeems ienaak un man pasaka - Bljeee tev tak te kautkaadi suudi!!! Fuck Off And Die!!!!! Tu gribi teikt, ka tas nav beernishkjiigi? Nu traucee vinjam tas vieglais folderis? a kas man smagajos staav, un cik viss ir sakopts un sakaartots ar gadiem, bez gljukiem, viss paarbaudiits, ar visiem kbps beigaas, tas vinjam pie d... Lielais kachaataajs. Nu sorii, ja tur taadi kretiini ir pie grozhiem, tad es principa peec taadu iestaadiijumu ignoreeju. Lai vinji tur sapuust savaa sulaa. Tur neviens no manis neko nevilks! Un i viss. Manis peec tur kaut 80% var buut virs 60, tas nav raadiitaajs. Un cik dzirdeeju, neesmu vieniigais, kas taa domaa. Te jau kautkur tika mineets, ka veelkaadam bans uzlikts par to, ka luuk shaaree staav arii kautkaadie vieglie.
0
Atbalstu faunu...
0
Arii piekriitu Faunam.
0
Es arii nesaprotu ko var pisties pa to shaari. A janu cilveekam tur nav daudz metaala bet pieliktas klaat filmas lai tikai buutu tas minimums. Ko ta vinji dariis?
Da labi mani jau tas neskar bet vienalga besii. Tas hubs pat labi neiet.
0
Psycholog, es tikai nekersos :P hubu jau taa pietiek. btw, Faun, siikie kaukaadi, ne?
0
to FAUN - es sapratu, kas tas bija par cilveku, pec ta komenta, ko vinsh tev pateica:) Lai nu cik tas izklausitos smiekligi un pozeriski - tas OP's bija un ir patiesi TRUE persona, kursh jau apmekleja koncertus 80-to gadu beigas:) Vinsh visam piegaja pec idejas principa.
0
ooo, kriitu celjos...

Nu ko tu njemies, manis peec vinjsh var kaut buut redzeejis biitlus dziivajaa, bet nu miers un piipinjsh. Kaa jau BigUgga saka, hubu ir pietiekami, taa kaa seezh katrs kur patiik.

Rozaa Beigas.
0
Manaa gadiijumaa tas nebija vinsh. Vienkaarshi huba Rulles pashos pamatos suukaaja. Var prasiit, lai attieciigaas tematikas hubaa buutu lietotaajiem noshaaretas attieciigaas temaikas lietas, shajaa gadiijumaaa smagais muzons (konrkeets GB daudzums). Tachu nevar prasiit, lai shaaree neebuutu tas, ko katrs vien nezinkaapeec iedomaajas par True Metaalista necieniigu lietu.

Manaa gadiijumaa bija shaadi:
Noshaareeju OST no filmas Matrix un tur redzies ir viena LimpBizkit dziesma... "Es izmetu katru, kuram ir Limp Bizkit".
Es to uztveru taa... Tu neesi TRUE, tu sheit neiederies. Kaa jau teica Fauns, "ir taada elementaara lieta kaa pashcienja".

Nu ja jau gribaas taadu TRUE hubu, kur seezh cileeki ar speciaali shim hubam uztaisiitu shaari, tad uzlieciet PASSWORD un tusojiet piecataa. Publiskajam hubam taada demagogija ir lieka.

p.s. Es nekad sevi neesu uzskatiijis par TRUE, vienkaarshi man ir gari mati, speeleeju gichu un kaadus 12 gadus klausos smago muuziku. Un ar tevis, Sonnenmensch, piemineeto personu tusojos arii kaadus 10 gadus. Nez, laikam jau neesmu pelniijis to godu, tuseet ar smagaas muuzikas piekriteejiem. Varbuut vajadzeeetu kaadaa koncii saluazt podus, lai justos vairaak TRUE un vairaak piederiigs:)?
0
Pasaule ir maza un jo vel vairak Latvija....
Tapec solidarizeshos ar Faunu -
Rozaa Beigas :)
0
To DEADFALL -
Man vienver pirmaja vieta ir bijusi IDEAJA ka tada.
Kas ir TRUE, te jau foruma tiek apspriests cita sadalja. Katra gadijuma man VISS TASS vienmer ir bijis, ir un bus principa jautajums :)
KAs attiecas uz "podu laushanu" - piekritu, tas ir pilnigs idiotisms, sevi var pieradit daudz citos veidos. Jo ir ari tada kategorija cilveku, kurus man pati saukt par "pelekajiem kardinaliem" - kuru ir itka mala, bet no otras puses izdara visu, idejas varda :)
0
Hei!Man neiet tas juusu true hubs...
0
Kāds iesakiet lūdzu kādu metal hubu!!!
0
metaal hubs, da tajos pashos utainajos un hackeraa, var atrast saveejos. vajag tikai rakt. Suudiigi ka 10gb, nevaru taljauties tik lielu shaari.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas