spilgtaakaa pozerisma paziime
0
Es par to jauno jautaajumu. Kaa taad iisti ir? Kurš pie kura varianta atziimeejaas un kaapeec? Kaadi komentaari?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kaa jau parasti var labi pareekt par 'aptauju'.

Nu principaa es uzskatu ka tas vai cilveeks pozee ar konkreetajiem izteicieniem ir pasakaams no taa cik biezhi un kaa vinjsh to pasaka. Tas kad cilveeks shad tad izmet pa kaadai taadai fraazei prikola peec baigi atshkjiras no pozeeshanas un to uz reizi var maniit.
0
Sliktaak ir tad kad cilveeki GRIB lai citi pozeetu.
Piemeeram grib lai miiljaakais blekeris buutu visu laiku truuuu teiktu tikai Hail ututt. Lai vinjsh visu laiku buutu taads "forshinjsh" druums un ljauns. Domaaju ka saprotat uz ko es velku. Tad taa persona juut ka vinju dievina un tad nu saakas pozeeshanas maratons.

P.S.
Komercialitaate un pozeetgriba trillerii Danija laiks. :)
0
:D par Daniju bija labs

Manupraat ir arii noziime tam, kaadaa valodaa Tu to saki/raksti. Man skjiet, ka "Metaals muuzhu muuzhos" skan patiesaak nekaa "Metal forever", ja tas naak no latviesha mutes.

Starp citu sen jau gribeeju pateikt - biezhi redzu fraazi "keep alive metal". Taa ir nepareiza anglju val., pareizi ir "keep metal alive".
0
"Tu" bija jaabuut ar mazo burtu, jo tas nebija domaats nevienam konkreeti.
0
Man patīk Enemy pirmais posts par tēmu. Trāpīgi teikts, visu cieņu.

prikola pēc var aizstāt vārdus kvadrātiekavās ar sekojošu tekstu:
[this] -> "doesn't really matters whom"
[that] -> "UPPERCASE"
[whatever] -> "posers like me"
[bla bla bla] -> "ignorant to syntax and punctuation"

;)
0
Visi shie izsaucieni ir jautra padariishana, veelams, kattreiz nedaudz savaadaak, bet reizee taapat kaa vienmeer. Man visspilgtaakaas pozerisma paziimes shkjiet visi tie druumeklji, kas meetaa no sevis ahuunaakos intelektuaaljus un muuzikas pazineejus, kas parasti aprobezhojas ar visu Immortal un veel paaris blichu albumu nosaukumu un darbojosho personu zinaashanu. Tie supermega latvieshu skaiforgeristi tai pashaa kulee. Visas taas kuciites ar saviem vampiiriem un dzejolju kraajumiem. Vienas graamatas izlasiishana un attieciigi atsaukshanaas uz to nepaartraukti. utt... Patiesiibaa es vareetu pat smalki izklaastiit savu viedokli par sho teemu, bet baigais slinkums tik daudz rakstiit. (Skat. kautvai Dark Christmas peedeejo vai vienu no peedeejiem komentaariem.)
0
Visi mēs esam pozeri vairāk vai mazāk. :)
0
Sava veida pozerisms imho ir arii ljoti centiiga un agresiivi skalja pozerisma noliegshana/apkaroshana, bet nu tas jau, protams, ir dzilji personiigs jautaajums, par ko jaaspriezh katram pasham.

Es meedzu (piemeerotos gadiijumos) e-pasta beigaas lietot parakstu "Keep the Metal Spirit Alive!" Tas man ieviesies no kaadreiz aktiivaas sarakstiishanaas ar aarzemniekiem. Pirmoreiz es to laikam dzirdeeju no Chuck Schuldiner mutes koncertierakstaa (un vinsh to teica no sirds). Jaa, esmu totaals pozeris, jo klausos, ko citi saka. Pat veel ljaunaak - klausos, iegaumeeju un atkaartoju. Aarpraac! Naavi pozeriem!
0
Vispaar par pozerismu muusdienaas tiek uzskatiits lielais vairums no taa visa, kas kaadreiz (ja konkreetaak - 80-ajos/90-to saakumaa) bija metaalistu kopienas/braaliibas (cik utopiski tas skan muusdienaas!) "sociaalaa liime". Tas kas tureeja kopaa un izdaliija no apkaarteejaas sabiedriibas. Kaapeec teikt "Labdien!" ja var teikt "Sveiks, elles krukji!"? Agraak bija "Thrash 'til Death" tagad ir "Be ignorant and casual".

Bet sho uzsaucienu stipra lietoshana latviskaa tekstaa arii man liekas mulkjiiga. No taa tomeer buutu jaaizvairaas un shii padariishana jaalatvisko, lai vairaak iedziljinaatos vaardu jeegaa un mazaak tos novazaatu.
0
Nav jau nekaadas vainas tiem izteicieniem, ja tie netiek lietoti paaraak biezhi un nevietaa - te jaapiekriit Enemy. Bet arii Fauna teiktajaa ir daudz taisniibas.
0
shito ar' liekam pie pozerisma:

m/ ?
0
tb, burtu m starp sliipsviiitraam, kas apziimee sveiciena zhestu ar izstieptiem mazo un raadiitaaja pirkstu..
0
IMHO pārsātināts \m/ lietojums arī ir pieskaitāms pie poserisma pazīmēm. Taču, kā jau kungi noskaidroja, poserisms nav nekāda mirstamā kaite un nelielās devās mēdzot pat būt veselīgs :)
0
meedz pielipt dumas fraazes, kaa neveelamas melodijas kuras tiek dungaatas visu dienu. bet ir arii zveerinaati pozeristi - parasti sekli cilveeki.
P.S. ieniistu ja kaads saka peace/piiiis/peace out utml.
0
man puse uzmetas slinkums lasit talaak :)

principa ja es neuzskatu ja kads kadreiz pasaka kadu no tiem vardiem! ta jau nav pozerisma izpausme! ja piemeram es to vien daru ka saucu visus shos vardus tad ir cita lieta! atceros mums vienreiz piepisas viens npozers kursh vislaik atkartoja vardu fucking(velpietam interesanta intonacija) vot ta bij pozeshana
0
kapee tad taada jezga ap pozerismu?baigi nobazjiijushies par leekaataajiem,pika,tagad arii ienaak jeedziens pozers.kapeec juus tas tik ljoti intereseee?:DDD
0
Izskataas, ka tu esi vieniigaa persona, kuru sheit kautkas uztrauc.
0
Spilgtākā pōzēšanas pazīme ir akcentēta pipēšana un dzeršana. Tādā veidā rodas debili priekšstati, ka metālista dzīvesveida *NEATŅEMAMA* sastāvdaļa ir nikotīns un spirts. lohi.
0
sfinxters
tu nu gan shauj garaam.quantry dzeki arii pipee un dzer.neviens jau nesaaks dzert un piipeet deelj metala.un vispaar te taads tups termins "dzert" ir biezhi piemineets.dzert var reti un kompanijaa, bet kas attiecas uz tiem alashiem kas klausaas metaalu tad laikam ir taa, ka vinji vienkaarshi ir alkashi, kuri "atklaaja" metaalu, nevis metaalisti, kuri atklaaja shmigu
es iedzeru ar draugiem, piipeeju un normaali pavadu laiku un nedomaaju, ka taada veidaa es apkaunoju savus domubraaljus
0
Problēma ir tur, ka mazi aptaurēti lohi sāks gan, bet tas principā mani ineinteresē. Es arī nesaku, ka pīpēt un lietot alkoholiskos dzērienus ir slikti, pats esmu alkāns un hrōnisks pīpētājs, man vienkārši nepatīk, ka civlēki to pārāk saista ar metālu!
0
Kur tu rāvi, ka dzer un pīpē tikai metālisti??? Tieši tikpat daudz, cik visi pārējie.
0
Tiem, kas tankā - skaidroju: es NESAKU, ka pīpē un dzer tikai metālisti; es SAKU, ka man nepatīk, ka pārāk daudzi metālistus automātiksi uzksata par alkāniem!
0
nu un? lai uzskata, tach pajaat.
0
Divreiz un peectam palist lai skrien
0
viena no pozerisma paziimeem ir braukt virsuu pokemoniem un nemetaalistiem
0
Jaa, ja to dara pokemons. Bet tev nav iipashas izveeles, tu taapat paliec tikai pokemons, vai nu tu brauc vai nebrauc virsuu citiem pokemoniem. Nu jaa redz, vieniigi, ja tu brauc virsuu, tad tu esi pokemons - pozeris, taa varbuut ir krutaak.
0
Faun, a kas esi tu?
0
a es esmu dibenu paveelnieks, anaalo staastu zinaataajs, suudu meteejs fekantrops. Es esmu tavs fekalizators un anaalais totalizaators, kuram sagaadaa baudu apkakaat mazas meitenes, un protams arii laiziit spekjainus, vecus cilveekus. Old fekal power forever!!! :G ---Q Roaauaaarrr....

kaapeec jautaa?
0
:DDDDD
Brīnišķīgi!
0
es pilnīgi pimpjojos no Fauna atklāšanās
0
Pajāt līdz noteiktam mirklim, tb, kad tas sāk konkrēti traucēt!
0
Iisi sakot...palasot juus te es secinaaju, ka esmu pozeris un lepojos ar to.
0
Tas viss ir diezgan relatiivi-nedaudz pozerisma arii nau zemee metams!:)
0
AJ DONT KNOV WOT IZ POUZERISM< BĪKAZ AJ EM NAT FROM LĒTVIA, BAT AJ EM FROM NIGGAVILLE, PLĪZ HELP MĪ WIZ ZET :G

JŪ VIL SAK KOK IF JŪ DONT HELP MĪ!!!11ELEVEN
0
Ha ha, ich lach' mich tot.
0
Sak man Daak!
0
Daak Daak Vī ār jūzd tu risteppa īč azer. :)
0
par vinjiem Pozejoshajiem Pokemoniem vispaar nav verts runaat
0
man liekas behemoth tagad ir kluvushi diezgan ... ar nepatikamu auru apnemti ja kads saprot ko es domaju, ne man patik, bet nu vairs nav tas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas