MARDUK
-6
fukin' best band in this fukin' world,Fuck Me Jesus!!!!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
naff ne vainas jamējiem ;)
0
kur/kad?
0
Yeah!:) veel kaads Marduk cieniitaajs uzradies! Kur biji aatraak, kad mani te gribeeja noeest Marduk deell?
0
Hail SIC and Hellhammer!!
Marduk fucin rulez..
World Funeral.
Shiem jau ir DVD iznacis:)
Zel,ka Legions pameta grupu:(
0
Zzeell gan. Bet es ceru, ka tapeec jau vinni nepalix sliktaaki. Tev ir Tas DVD????
0
Pirmais ko no vinjiem dzirdeeju Panzer Division Marduk. Ahhh kaa iepatikaas. Riktiigi aatrs bet ne haotisks, nu bet Heaven Shall Burn...tas vispaar ir totaalaakais naids un agresija. Uz beigaam, kaa jau lielaakajai daljai grupu, nepatiik ka muuzika ir paaraak nosliipeeta un perfekta. World Touring vinjiem labs video. Visadi konchi jau no grupas pirmssakumiem safilmeeti. Smuki var pastiities kaa Marduk mainaas laika gaitaa gan uz skatuves gan muzikaa.
0
yeah,MARDUK is the best,ultra black 4ever...
+2
Ja? Diezgan vaajsh black. Vieniigais klausaamais ir Nightwing albums. Paareejie ir tik garlaiciigi un vaarguliigi, ka zheel paliek. Panzer neesmu dzirdeejis, bet peec atsuaksmeem vareetu tieshaam buut labs. Macabre - vaajsh, pusdziivs beernelis sasmakushaa gultinjaa. Blackcrowned dubultdisks - tas ir taads izsmiekls, ka es shos vairs nespeeju klausiities, visa cienja zudusi. Vokaals tik suudiigs, ieraksts kautkaads pa roku galam, savaaktas dziesmas, kaa no suudiem izvilktas. Buutu veel jauki, ja skaneetu anaali, bet shitais ir vienkaarshi dranjkjis. Gribat mani saukt par beerneli, luudzu. Speeku es saskatu kautkur mazliet citur. Speeciigaakie piemeeri - Mayhem "De Mysteriis Dom Sathanas" Gorgoroth "Destroyer" Satyricon "Rebel Extravaganza" Darkthrone "Ravishing Grimness" un protams ir veel. Bet starp mineetajiem Black Metal monstriem Marduk vienkarshi nobaal un paarveershas mazos puisheljos. Varbuut arii taapeec jums tik ljoti vinji patiik. Izjuutat zheelumu, ko, mazie humaanisti? Perversie romantikji.
0
Panzer Division Marduk- primitīvs, ārts, ļauns, spēcigs sitiens tieši sejā.

Heaven Shall Burn nav nācies dzirdēt
0
Nightwing taads pljeegurains albuums vijiem sanaacis. Tajaa jau saaka zust visa degsme, kas bija vinju muziikaa. Nu ar Panzeru tas viss par laimi atgriezaas.
0
Nezinu, nezinu, man piem. Nightwing ir miiljaakais vinju albums. Un, jaa taisniiba, muuzika tur nav neko speeciga, bet speists ir uz tekstiem, kas veestii senas kara gaitas, un notikumus. Ja tevi tas nepakjer, tad jaa, droshi vien, ka pljeegurains albums. Un njemot veeraa, to, ka es jau esmu pilniigs zaljknaabis, shkjiet vispaar neko nesaprotu.
0
Kas tur ko saprast vai nesaprast, vienkarshi klausas to kas patiik un punkts
0
uuja, ko tu saki...
0
sssss....un tas ir wiss????par World Funeral jums naw ko piebilst???manupraat tas ir pats profesionaalaakais MARDUK weikums,bet La Grande Danse Macabre un Fuck Me Jesus wis galjiigaakie...it sewi$kji Azrael no La Grande... un Woman of dark desires no Fuck Me Jesus....
0
Galliigs??? Balck metal ar gallu nav nemazaakaa sakara!
Bet Panzer... man nezzeeliigi patiik! Ja nu ir kaads labs true blekkis priekss manis - tad tas ir iistais!
0
mda...
0
marduk ir pilniigs bulllshits - textos nekaaa, atmosfeeras nekaadas, muuzika - pilniiga viduveejiiba, pashi bljin kaukaadi biznesmenji (mees aizgaajaam no osmose taapeec ka vinji nespeeja nodroshinaat pietiekoshu amerikas tirgus iekaroshanu....) karoch suuuuuds
-5
Yeah..esmu super ultra true, ne?
+2
Karoč, tikko biju uz Marduk konci. Stulbākā grupa, kuru jebkad redzēju. Šitie skaitās black metal grandi?? Blā, ku garlaicīgi. Kā tāds vectētiņš apsēdos uz krēsla un sēžot prātoju, klausījos un gaidīju, kad kaut kas interesants atskanēs. Viss vakars izčakarēts. Labi, ka ir 0,7.
+1
man arī viņi sevišķi neper...
+2
"sevišķi per" - šo, visnotaļ nopietno diagnozi laikam nevar piešķirt pārāk daudziem skaņdarbiem vienlaikus, citādi tas nonivelēsies.
Jāsaka, ka man ik pa brīdim tie, kas "sevišķi per" tieši šobrīd, mēdz ar laiku nomainīties, taču 99,9 % no tiem paliek gaišā piemiņā & man nav kauns par tiem.
Runājot par Marduk - viens no viņu pēdējiem veikumiem - "Accuser / Opposer" mani vēl joprojām iedvesmo, it īpaši pirms gulēt iešanas :)
Uzlikšu to tad nu tagad ar. Čau!
+1
Man ir diezgan pajāt par viņu tiem albumiem, kuri te tika apspriesti pirms piecarpus gadiem, bet divi pēdējie manā virtuālajā blociņā ir pie ļoti labiem albumiem rakstāmi.

P.S. Čo t' stāv prātā, kā Sonne par Rom 5:12 ar bija pozitīvi pārsteigts un atzinīgi noskaņots?
+2
Rom 5:12
jā, tas tiešām, mani "iepēra"...
nu noklausījos reizes 20, apmēram, un esmu veiksmīgi aizmirsis par šo albūmu :)

Tagad klausos SABATON - Stalingrad, no "Primo Victoria", ļoti pacilājoši saulainā ziemas rītā.
0
Eu, vo, radās ideja, kas jāklausās. In Tyrannos pasen nav dzirdēts :)
+1
Verschwörung ist nicht Theorie, sondern Verbrechen
0
man gan tagad Sepultura über die welt!
0
Patīkami pārsteidza Wormwood. Bija savas fīčas, kas arī šo, gluži kā Room 5:12 , padarīja par tādiem izceltākiem , interesantākiem nekā iepriekšējie veikumi.
+1
Njā, tas Sabaton galīgi neslikts pēc pirmajiem iespaidiem.
Un nav tās fakinās odin šmodin huiņas. Jānovelk diskogrāfis
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas