Sātans
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es esmu saatans (kad piedzeeries)!!!! :)) teemas peedeejaa laikaa sheit cepas ljoti aatri un daudz, un daudzas kaa shii ir pilniigs sviests.
0
nja
0
Nu tad kamdēļ tu šo sviestu vēl biezāku taisi?
0
es netaisu biezaaku, es savas domas paudu jau iesaaktaa teemaa. kas ir, Pagan, vai tad tu neuzskati graadiigos par elles dziru, ja pats nelieto.... ?
0
Es neuzskatu graadiigos par Pekles dziru, vai tad es to esmu teicis? Vai tas, ka tos nelietoju, tas noziimee, ka man vinni liekas slikti, nebuut nee, man vinni nav teceejushi liidz sirdij, kaa nekaa muusu senchiem, senlatvieshiem - pagaaniem, alus bija, tuuliit naakamais dzeeriens aiz uudens! Un kaa, lai to nosauc par elles dziru, ja to radiijushi muusu senchi? Es domaaju biezaaku forumu taisi ar visaadaam suuda teemaam, kaa pats mineeji!
0
Es jums teikssu vienu: Dievs ir miris!
0
Krusta dievs?
0
To Hellhammer! Kaa var buut miris tas, kas veel nav dzimis?
0
Protams, ka krusta dievs (Jēzus) ir miris. Bet vai tas vispār ir dievs ...? Man diezvai.
0
Man Dievs ir. Es ticu taadam Dievam, kas ir tikai mans personīgais Dievs. Es savu Dievu atradu, bet vienīgi neticu, ko to var pielūgt. Manuprāt, Dievs nozīmē būtību nevi pielūgsmes objektu, varbūt būtības pielūgšanu (bet kā jau iepriekš minēju- es Dievu nelūdzu). Es sevi droši varētu saukt par pagānu, jo tāpat kā senatnā tautas ticēja (pagānisms) tikai saviem dieviem, tā es ticu savam (nepiederu nepievienas reliģijas). Tā manuprāt ir pagāmisma būtība- ticēt Dievam (savam), bet nepiederēt nepievienas reliģijas un meklēt dzīvē savu ceļu.
0
Bet šī rubrika ir par Sātanu. Tāpēc varu bilst, ka, manuprāt, kristietībā viss ļaunais ir attiecināts uz Sātanu, bet labais uz Dievu. Bet sātanismā Sātans tiek pasniegts tā itkā Dieva nebūtu, Satans = Dievs - vienīgais. Maldās tie, kas Sātanismu uzskata par ļaunumu. Sātanisms nenozīmē ļaunumu, tas nozīmē loģisku pieeju dzīvei, kā piedrāziens visam u.c. Bet tās ir manas domas, man tās ir daudz, visu es nevaru tagad uzrakstīt. Nākošreiz vēl.
0
cik daudz tu par saatanismu zini, Hencha? cik esmu lasiijis, saatanismaa apstiprina kristieshu dieva esamiibu. kaada jeega saatanam, ja nav dieva? ...un saatanisms arii savaa buutiibaa ir niideejama lieta. tas ir kristieshu murgs, kas paartransformeejies jaunaa kultaa. ...un saatanisms ir ljaunums. nepiekriiti, palasi The Bible Of Satan. cik zinu, taa netaa ir pieejama anglju un krievu valodaa. visi "bauslji" ir vienkaarshi pretstats kristieshu biibelei. taatad saatanisms ir kristietiibas spoguljateels. tam pasham par sevi nav jeegas. viena no saatanisma idejaam - viss labais ir vaajsh, kristus ir vaajsh. bet vai tad kristietiiba ir "labais"? ...un mums jaatiecaas uz ljaunumu? saatanismaa nav nekaadas logjikas :). tur augstu tiek celta mantkaariiba un varas graabshana. tur jau velk peec zhiidu dziives principiem... vai tu man, Hencha, nepiekriiti? taatad tev ir pasham savs personiigais dievs? labi gan, ka tu vinju esi atradis. un ko vinsh dara un kaada jeega no vinja?
0
LATVIETIM BUUT PAGAANAM!

Pilniigi, pareizi MEF, Saatans ir kristieshu radiits teels, kuru paspilgtinaaja kristieshi, es jau to te kaut kur mineeju. Pagaans - ralitaate, Saatans - skulptuura!
Saatans vai krusta dievs, abi vienalga ir augstaaki un padara juus vaajaakus, citus llaunaak noskanno, citus labaak, bet shaa vai taa vaajaakus, jo shie peec juusu domaam ir augstaak staavoshi personaazzi, liidz ar to juus esat tikai pakalpinni, cits kalpo Saatanam, cits krusta dievam, un pareizi MEFISTOFELIS jau mineeja Saatans ir spogullateels krusta dievam!

LATVIETIM BUUT PAGAANAM!
0
Man ir sava filozofija pēc kuras es dzīvoju un mani maz interesē, kas ir rakstīts grāmatās (kautgan palasīt var). The Satanic Bible mazliet palasījis esu (šis tas man patīk). Atrst Dievu, MEF, nozīmē atrst savu būtību, un īstenībā es nezinu vai to vispār var saukt par Dievu, varbūt kautkā savādāk ... Kam Tu, Mef, tici? Vienīgi neticu, ka to var pilūgt. Savas domas uzrakstīt man īstenībā šeit ir grūti.
0
Juus maz saprotat, kas buutu, ja nebuutu SATANS???????? Tad DEICIDE nebuutu par ko raxtiit textus:))))))))
0
es ticu pats sev, es ticu cilveeka speekam, kas parasti gan ir vaajums, ne speeks. paarvareet sevi, paarvareet vaajumu - taa jau ir pakaape uz augstaako. buut liiderim, nebuut vienam no ..., valdiit, nevis dziivot likuma un cilveeka sapraata robezhaas... buut neatkariigam, buut nelauzhamam, buut nepaartrauktaa progresaa. ...taa ir virziiba uz augstaako. ...bet visi mirst, mateerijai zuud jeega, paliek tikai darbi un pasaciiti vaardi... un viss - tad ir nebuutiiba. dievu nav, jo tie nespeej valdiit. ir tikai pasaku graamatas - vai kristieshu vai islama, vai veel kaadas citas... par kristieshiem globaalaa zinjaa nav jaauztraucaas, jo kristietiiba mirst, ne aatri gan, bet pamazaam. islams tikai guust otru elpu, un tagad daudzi mirst, un mirs veel un veel, un saaksies WWIII. cilveeki, kas fanaatiski tic pasakaam ir vainiigi aizvien jauniem un jauniem militaariem konfliktiem (es nedomaaju karu Iraakaa - lai amerikaanji dabuun pa pakalju). ...un taapeec es neticu, ka eksistee, kas augstaaks par cilveeku. ...un tomeer cilveeks kaa augstaakais ir zems, jo vins kljuudaas un no kljuudaam nemaacaas.
0
Par cilveeku augstaaks ir citplaneetietis he he.
0
kad DEICIDE atklaas, ka saatana patiesiibaa nav, vinjiem texti buus par hariju poteru un gredzenu paveelnieku. :))))
0
Nee nee veciit:) Tu mazliet klluudies! Saatans ir! Jo, ja vinna nebuutu, tad Dievs arii nebuutu. Jaa protams, ka neviens no vinniem neseezz savaa tronii un nevalda paar zemi. Bet es ticu, ka ir 2 speeki vienkaarssi kaut kaadi, ka 1 ir labas un otrs llauns. Redzi pat fizikaa ir tagad paraadiijies jeedzies Dievs (par Saatanu neesmu dzirdeejis:). Taa, ka ir lietas, ko nevienmeer var izskaidrot. Nu nevajag man te staastiit, ka ir kaut kaadi Perkondievi un viss kas tamliidziigs.

To Mefistofels : labi, ja nu DEICIDE aizskaaraam, tad ko saki par vinniem? Man vieni no miillaakajiem deathsteriem.
0
Ja cilveeks buutu augstaakais, tad nebuutu karu, vardarbiibas. Jo tad visi buutu pietiekami sapraatiigi, lai dziivotu saticiigi.
0
Cilveks ir probleema un nevajag man te staastiit, ka ir kaut kaadi divi speeki dievs un saatans he he! Latvietim buut pagaanam, ne kristietim, ne saatanistam, ne atejistam, bet PAGAANAM, gribam to vai nee!
Un tieshi otraadaak, ja cilveeks buutu galvenais, tad vardarbiiba veel vairaak paaugstinaatos, jo cilveeks to raisa un ja katrs cilveeks buutu valdnieks, tad noteikti atrastos kaads llaunadris kas saaktu slepkavot, izraisiitu karus, kameer citi miileetos! Es domaaju, ka cilveeks nav sapraatiigs, cilveeki ir sapraatiigi pie citiem cilveekiem kuri ir viinniem liidziigi, pie citiem, vinniem saakas konflikti nesaskannas un striidi, Piemeeram, kaut vai tavi (PEKLES AAMURA) un ARKS striidi, forumaa, par vajadziibu iemaaciities bungas! Nu, vai tad saatans un dievs uz jums to ziimi deva, vajag kiivinnu, tikai juus un Perkonndievs he he!
0
Sātans - no žīdu val. "pretējs". Arī pagānisms, no kristietības redzespunkta, pieskaitāms S.(palasiet kaut vai materiākus no vācu hronikām, kur šie rakstījuši, kā senlatvieši barojuši ar pienu nešķīsto garu - krupi, u. tml.); tā ka LATVIETIM BŪT PAGĀNAM ~ (apmēram vienāds ar) LATVIETIM BŪT SĀTANISTAM ? :)
Man personiski S. ir drīzāk simbols (līdzīgi personificētajiem dabas spēkiem un ētiskajām kategorijām senču dievību hierarhijā) - lūzuma punkts cilvēka psihē, aiz kura viņš kļūst "ļauns"...
Kristietība - mūsdienu sabiedrības seja; dzīvot nesaskaņā ar tajā valdošajām vērtībām nozīmē tikt izraidītam no sabiedrības, līdzīgi kā Lucifers tika izraidīts no Debesu valstības... ?
Katrā ziņā, tas viss ir ļoti diskutabli; taču katrā ziņā - poētiski un interesanti.
0
Pagaanisms ir daudz dieviiba! To tu piemini! Un jaa ir daudz dazzaadu pagaanu, bet shai gadiijumaa es domaaju pagaanus-senlatvieshus, un nejauc te divas dazzaadas lietas Pagaans un Saatanists, labaak neizsakies! Un kas tad ir neshkiistais gars-kurpis, manupraat, tas ir kristieshiem kuri liela dalla ir maitas un ar Latvietim But Pagaanam es censhos pateikt to ka mees neesam kristieshi! Un kaapeec jaalas vaacu hronikas, kaut arii no taam mees tik daudz varam izzinaat daudz llietas par senlatvieshiem rakstiskaa veidaa, bet tie ir cittautieshi un daudz ko var rakstiit, kaa nekaa mees bijaa naidaa ar Vaacieshiem, jo niidaam kristieshus!
0
Nu ko bļau', es jau ar' saku, ka "kristiešiem" - latviešiem jau pašiem par sātanismu jausmas nemaz nebija. Kamēr kristīgie viņus par sātanistiem neiztaisīja.
Johaidi, ja Tu esi naidā ar vāciešiem - ej un karo, bet daudzu latviešu folkloristu darbi bez tām hronikām nemaznevarētu tapt.
0
Kristiigie latvieshus par saatanistiem nepadariija, bet ieviesa vaardu pagaans apziimeejot daudz dieviibu, kadi bija muusu sennchi, un es neblauju, nedaudz aizskaara ka pagaans apmeeram saatanists aizsvilos, vaacieshi ir tie kas ienesa mums kristietiibu un nesmu pret vaacieshiem veershos pret kristietiibu, ka ticiibu!
0
Ha, Saatans ir taada pati dieviiba un viss. Taapat kaa visi paareejie un rezultaats taapat ir viens patiesiibaa.
0
dieva nav.man ir divas paveelnieces-es un daba.un saatans man ir simbols,kursh man liek kaut ko dariit un neseedeet malaa,kad notiek daudz netaisniibu fakino kristieshu pasaulee.man riebjas viss kas saistiic ar kristietiibu,bet saatans-ne,jo tas ir kas taads kas ir pret taa debiilikju dieva gribu,so es tieshaam cienu sho terminu,tachu dievs vinsh man nav,jo vinsh tomeer ir saistiic ar kristni.dieva nav VISPAAR,taatad arii saatana,bet tas ir labs ierocis un simbols.
0
skaidrs ir viens - juus visi esat ticiigie - ticat dievam un saatanam vai domaajat, ka esat pagaani, vai domaajat, ka esat pagaani un saatanisti reizee, jo redz daudzas skandinaavu blackeru bandas taa domaa. hellhammers ir paarliecinaats, ka dievs ir, bet ir opoziicijaa pret vinju, jo ir liels Deicide fans (iespeejams, ja Deicide buutu kristieshi vai vispaar kaut kaads white metal, tad vinsh mums te tagad bausljus sludinaatu...). nu vismaz paldies Deicide par to, citaadi mums te aktiivas diskusijas vestu Hammer Of God hehe. juus visi iespaidojaties no kaut kaa, jums visiem ir taisniiba - vismaz tai meeraa, ka citiem taas nav. nu nav ne saatana, ne dieva. tas ir juudu murgs. kristietiiba ir svesha un nepiestaav muusu tautai. ...un nav latvieshiem jaabuut pagaaniem. es uzskatu, ka cilveekiem ir jaabuut ateistiem un latvieshiem pirmkaart. ar nozheelu secinu, ka muusdienaas ir modee ticeet kaut kam "paardabiskam". 20.gs saakumaa atkal bija preteejas ieziimes, un tas noziimee, ka mees speram soli atpakalj. par pagaanismu - jaa, mums ir jaaciena senchu tradiicijas, un taas ir skaistas. bet, ka latvieshiem jaabuut pagaaniem, un buut pagaanam noziimee tieshaam arii ticeet visiem daudzajiem dieviem, es nepiekriitu. un tu, Pagān, tachu tam visam netici - taatad esi ateists, kas respektee senchu tradiicijas un intereseejas par muusu veesturi.
0
to Hellhammer. es neesmu deicide fans un vispaar neklausos death metaalu. esmu iists black metal fans (ar pagaanisku ievirzi). kaa idejisko
aizsaaceeju "pareizajam" blackam uzskatu BURZUM. saatanisms man sciet pilniigs apsurds (kaa jau vairaakkaart mineeju). prieksroku dodu sherpam true pagan blackam, arii melodiskam ar tautas instrumentiem, visaadiem viking metal u.c. uzskatu arii, ka black metal ir iistaa muuzika prieksh politisku ideju paushanas. muuzikai saatanisms gan tomeer iisti neskaadee, bet tas veido nepareizu priekshstatu kas ir "true" un kas nav black metal sceenaa. mums tak apkaar mudz no "iistajaam" melnaas draanaas (+ baalaam sejaam) teerptajaam metaalisteem, kas beigaas izraadaas klausaas kaut kaadus dimmu borgir un cradle of filth. tas pats buutiibaa attiecas uz dzekiem. ...taa nu gan es esmu kaa atkal novirziijies no teemas :))
0
jaa aizmirsu piebilst, ka tiem iistajiem protams jaabuut apkraavushamies ar visaadaam pentaam, apgrieztiem krustiem utt. ...un es uzskatu, ka tas galiigi nav latviski, un tie visi ir nelaimiigi dievam ticoshi cilveeki, kas censhas ar saatanismu shamajam kaut kaa ieriebt... nu nez... man tas nepatiik.
0
man patiktu labaak uzsaakt jaunu teemu par politiku, bet esmu diemzheel paarliecinaats, ka vairums no jums nav iipashi kompitenti. buutu akla domu shaudiishanaas kaa religijas jautaajumaa.
0
par politiku labāk nevajag... a to tiešām kautiņš sāksies...
0
Jaa tas man arii nepatiik, ka tagad tikai visaadaam pentagrammaam, apgrieztiem krustiem nokraastoaam aciim utt. tas tieshaam nav raksturiigi latvieshiem, bet par apgriezto krustu - apgriezts krusts kaa zobens un tas ir speeks kas cirtis kristieshus, taa vajadzeetu domaat he he!
0
Jaa politika, lai paliek panku un HC zinnaa, naaves metaalaa vajag dziedaat par saapi!
0
...lai arii saapi izraisa politika, piemeeram, karsh, kuraa saapes ir daudz, bet tieshi par politiku es piekriitu Deathperado...
0
politika metal forumaa nav laba lieta - tas tiesa (1.kaart jau taapeec, ka NS buutu visai labi paarstaaveets. laikam metal saitam tas nes tikai neslavu).
0
to Pagan. politika ir domaata pankiem? kas mees tumsonji esam, ka par to nedomaajam, vai? tevi es konkreeti nesapratu.
0
Ziniet ko:

Velns nav tik melns
kā to mālē.
Īstenībā tumšo (neveiksmes) mēs radām sev paši nevis velns.
GRIBI ATRAST GAISMU,
SAMEKLĒ TUMSU,
ZINĀSI, KAS IR GAISMA.
0
Es Sātanu uzskatu par to pashu Dievu tikai no citas puses. No kristīgā viedokļa Sātans ir pretstats, bet no sātaniskā nē. Tas ir kā laimes nesējs, kurš pasaka kā labāk rīkoties, nepakļaujoties vispārpienjemtajam, uzskatot muļķību par cilvēka augstāko grēku.
0
Pac Euronymous(ieveeriibas cieniigs dzuks) ir teicis, ka nevajadzeetu metaalaa baazt politiku un atnjemt maiziiti pankiem
0
tas dzekinsh ir miris un man nav vinja zheel
0
starp Mayhem tekstiem nepaviid neviena sakariiga doma. Euronymous bija pilniigi slims, vins pat neizteica nozheelu, ka "Dead" izdariija pasnaaviibu. vinsh tikai radiija "maakslu" nofocheejot izkjidaataas "Dead" smadzenes hehe. mans viedoklis - nav daudz ko no taadiem iespaidoties!
0
Nu labi, daudz nemuldeeshos, bet man gan vinjsh patikaas. Par to ka vinjsh bija slims-Tai laikaa man shkjiet tur pus Norveegjija slimoja.
0
vins - extreemaakais saatanists pat nepielika iisi roku bazniicu dedzinaashanaa, tachu lieliijaas par to gan visiem. Mayhem varbuut arii ir ljaunums, bet Burzum ir (bija) speeks.
0
*iisi --> iisti
0
To Mefistofels:
Nu zzeel, ka Deicide nepatiik. Neko dariit, stili un dziives veidi atsskkiras.

Bet Mayhem un Dimmu Borgir, arii vecie Cradle of Filth man patiik.

Iztiksim bez kritikas, jo es taapat zinu, ka Tev ssitie nepatiik;)
0
Nu lab Burzum bij speeks bet vijsh jau ar taas bazniicas tik daudz nesvilinaaja kaa sakoljija siichus uz nedarbiem :)
0
nu ja... un taa arii vajag. nebuutu tik neprasmiigi Euronymous nozmiedzis, tad netiktu piekjerts un tad varbuut buutu veel ko sastraadaajis ar degoshu laapu rokaa.
0
FUCK ME JESUS,FUCK GOD,SATAN RULZ THE WORLD!!!!!!
0
To SIC BITCH, pēc Tava konentāra var spriest, ka Tavs intelekta līmenis nav augstāks par 9. klases līmeni.
0
to mefistofel
īpaši niedziļinoties šajā slimajā topikā, tomēr nevar nepamanīt: "starp Mayhem tekstiem nepaviid neviena sakariiga doma."

Vai tu textus neesi lasījis vai vienkārši dunduks esi.!:(

What will be left of me when I'm dead?
If there was nothing when I lived
0
to arx! taadiem kaa tev es citeeshu pantinju: Domaashana, liec to veeraa,
Kaitee praatam lielaa meeraa!
0
ja nav nekaa smadzenju podaa, tad labaak paklusee!
0
...taatad vinji sevi un dziivi uzskata par "nothing" (arii visus crazy fanus kaa arx). nu un kad shie visi atstieps kaajas, kaa nu kurais no dziivi palikushajiem (iespeejams ar narkotiku paardozeeshanu), tad neko veertiigu sabiedriibai vinji nebuus atstaajushi. taa es saprotu sho pantinju. diezgan depresiivi.
0
tā es to saprotu- ir tikai tav tuklojums.
kas ir jāatstāj sabiedrībai,?? nekad par tādu domājis nēesmu. Protams, ka dzīve ir nothing arī tu, un nemēģini spirināties pretī. Tieši par to ir šis( viens no daudzjiem sakarīgajiem txt ni Mayhem) teksts. Visam caurvijās naids.
0
To SIC BITCH:

Ai nu beidz! Diez vai Tu pati gribeetu buutu uz taa Marduk demo vaacinna, taas sievietes vietaa:)))
0
arx, zheel, ka neesi domaajis... nu ko es varu pateikt... Latvijai taadi suudi kaa tu nav vajadziigi! mees neko dziivee nesasniegtu, ja visi buutu taadi kaa tu. es ar tevi vairs negribu diskuteet, jo nejuutu nekaadas pat vismazaakaas intelekta druskas tavaa domu gaajienaa.
0
Saatans ir piedzeeries dievs!
0
Jaa saatanisms, vismaz taa dusmas ir manaamas, vismaz kaa to apraksta kristieshi un cik esmu dzirdeejis, neticu saatanam-taa ir skulptuura, dazzi jau te paarmet, bet teikshu, ka Latvietim buut pagaanam nevis saatanistam, bet atkal saku braukt prom no lietas, es domaaju saataniskas drusmas valda starp MEFISTOFELI un ARKS he he, varbuut tieshi to gribeeja, laikam, Hencha, shii foruma teemas aizsaaceejs, panaakt, redzeet dusmas, naidu, gallu, kas ar muusdieniigo izplatiito kristietiibu-nolaadeeto, asocieejas ar saatanu, bet tas asocieejas kristieshiem (negribu apvainot Henchu, nesaku ka tu kristiigs llaudis esi, bet nesaku, ka neesi), shaadas dusmas un naids vajadzeetu latvieshiem vairaak uzskatiit par Joda dusmaa, jo tas latvieshu mitologijaa ir llaunuma teels, un nejauciet saatans=vells, pilniigs absurds saatans~jods, tas jau kaut kas reaalaaks, bet saatana nav!
0
Piedod, Pagaan, nesapratu Tavu domu. Izsakies konkreetaak!
0
Es nedomaaju, bet daru, es te paarlasiiju, paaris manis drukaatie komentaari tieshaam ir gruuti saprotam, peec tam tos paarlasot man pasham naakas piedomaat kaadu domu meeginaaju paarveerst par druku, bet sheit es iisti nezinu, kas vareetu buut neskaidrs, bet ieprieksheejaa komentaaraa man bija vairaakas domas, ja tu vareetu pateikt kaadu tieshi vajag domu skaidrot...
Tas ir tas ko Tu it kaa meeginaaji panaakt ar sho foruma teemu? Ja taa tad man iespeejams likaas ka uztaisiiji sho forumu, lai redzeetu saataniskas dusmas, naidu, izniiciibu, vardarbiibu, kas vareetu apkopoties vienaa vaardaa "dirshanaas" he he
0
saatanisms = dirshanaas... pat es tik skarbi neesmu veel teicis :))
0
uz priekšu saulainais komunisms.llll;0 kopīgi celsim Latviju saulītē hahahah
0
Tu, Pagaan, nepareizi saprati, nejau taapeec taisiiju sho forumu.
0
Es jau rakstiiju, ka taas ir tikai manas domas, neteicu kaa paarlieciibu... Bet tad vareetu apskaidrot kamdeell shaadu foruma teemu aizsaaki
0
arx, atvaino, bet atkal viss, ko tu paudi ir sviests! saulainais komunisms? nee, tikai patriotisms. ...un nevajag sleepties aiz lozungiem! ja nav ko teikt, apvaldies.
0
redz, latvieshu jaunatne ir patrioti... kad naak klaatu hokeja sezona, bet jaabuut patriotam katru dienu. mani uztrauc Latvijas naakotne, korupcija augstaakajaa iereednieciibaa, vienaldziiba pazinju viduu, kur nu veel taadi oponenti kaa tu - tev visi un viss ir pie kaajas, jo tu, pareizi - atcereejos - esi saatanists, kas ieniist pasauli un galu galaa pats sevi. || es uzskatu, ka Latvijaa labaak darbotos prezidentaala valsts iekaarta, jo taa viens ir pie grozhiem un vinjam arii ir jaaatskaitaas sabiedriibai. bet tagad valdiibas celjaas un kriit, visi ir vainiigi, bet galu galaa tomeer neviens, F16 neatlido, jo ES jau tagad ir galvu smiltiis iebaazusi, triicot no iespeejamaa Krievijas ekonomiskaa spiediena. luuk, valsts ir vaaja, taapeec ir nepiecieshama katra indiviida iesaistiishanaas sabiedriskajaa dziivee, radoshi darbojoties vai kaut vai maksaajot nodokljus... nu jaa es galiigi nobraucu no teemas... Kaarlis Ulmanis speeja Latviju celt taa laika attiistiitaako valstu augsgalaa (Eiropas TOP 10 noteikti hehe), Latvija bija visprogreseejoshaakaa valsts ar nelielu, tachu ljoti speeciigu armiju... bet kas mees esam tagad...? nu galiigi ne-pa-teemu mans domu floods aizgaaja... taatad es uzskatu, ka mums ir vajadziiga sava veida diktatuura (es vareetu buut Latvijas prezidenta kandidaats). nu jaa, nez vai kaads mani sapratiis, bet es tikai centos atbildeet uz "saulainaa komunisma" apvainojumu.
0
Pareizi, bet tas, ka tu vareetu buut kandidaats, es labaak kaut vai vaarda uzvaarda deell he he. Bet tas tiesa, muus vienoja agraak patriotisms, cik liela sajuusma bija agraak, kad veel vaacieshi skaitiijaas kaa valdnieki, kaut vai pirmie dziesmu sveetki taalajaa 1873. gada, kaada liiksmiiba, vienotiiba un kaa latvieshi ciiniijas pret vaacu baroniem, gaaja ielaas ar Latvijas karogu dziedot dziesmas un galvenais tureejaas, kopaa cieniija un miileeja savu tautu, savu valodu un kultuuru, tagad es te pieseejos par latvieshu valodu koncertaa, praktiski tikai atbalstu nelielu jutu no MEFISTOFELLA, paareejie man gaazaas virsuu ar naacismu, es neesmu naacists, tikai miilu savu valodu! Un jaa Ulmanis bija diktators, labs diktators, kursh vienja muusu tautu kopiigu, gan dziesmu sveetkos gan arii slavenaajaa ritennmaratonaa, vinna laikaa tika uzbuuveetas daudzas eekas, tika Lauksaimnieciiba izkopta... Ulmanni turaas he he, bet vajag kopiibu, vajag miileet savu tautu un tautieshus, vajg miileet Latviju, tad kaut kas notiksies, tagad kad kaads kaut ko saak uz ielas bllaustiities - patriotisku, liela dalla puulla noveershas, saka blaa blaa kaut kaads jampampinnsh uzdarbojaas, tas tak nav normaali un ja tagad kaads uz ielas paraadiitos tautas teerpaa, es domaaju ka daudzi lloti smietos, pat daudzi izsmietu un tie buutu jaunieshi, kas muusdienaas ir liela probleema, agraak jaunieshi cieniija vecaakus cilveekus, tagad bez maz vai tiem spllauj virsuu sit un spaarda...
0
sātanismu vajadzētu ierakstiit kā svētkus kalendārā...
0
ticīgos nogalināt vai upurēt mūsu kungam sātanam 666
0
ticīgos??? Un kas ta tu pats esi? Vai tad tu sātanist netici kautkam? Vai tad sātans nav liekams vienā plauktā ar dievu??? Vai arī tur tu neesi iedziļinājies...?
0
vēnu graizīšana, asiņu dzeršana, ļaunuma lādēšana, rūkšana negantā balsī... vai tas viss ir tas kas apzīmē sātana piekritējus??? vai sātanistiem ir vajadzīgi visi pieņemtie rituāli lai apliecinātu savu piederību AK ĻAUNAJAM UN VARENAJAM??? vai tomēr tas tā - stilīgumam, lai varētu pārējiem domu biedriem palielīties ar vareno darbu... nav vajadzīgs it nekas lai kkam ticētu! Vajag tikai ticību un pamatojumu sev, nevis citiem... Lai dievticīgais tic savam dievam, lai sātanists slavē savu pavēlnieku (es turpināšu savu mītu par ALUS DIEVĪBŪ... :)), bet iebāziet sev dziļi, dziļi tos visus rituālus un apliecinājumus un tad paskatieties - vai tiešām jūs ticat un to varat teikt katram garāmgājējam no sirds (vēlams bez uzrūkšanas), bez liekulībām un meliem... ja varat - apsveizam un suminam, jo esat sava izvēlētā dieva vērts! P.S. lai man piedod visi ak varenie sātanisti, demoni un tamlīdzīgi ļaunuma cienītāji!
0
Hei Sātanist!
Kādus svētkus? Sātanisms ir svētki????? Kopš kurā laik? Kādi nah... svētki?
Kas vispār ir sātanisms? Tu zini?
0
Bljaaa!!! ko juus bazareejat par to, ko nemaz nesaprotat????
0
_AntikristE_, un ko Tu pati saproti? Nav divu vienaadu domu, katrm par sho teemu var buut savu izpratne!
0
saatans ir viens riktiigs naatans (un otraadi)
0
Vēršos pie visiem kas ir īsteni dieva nīdeji ar lūgumu man palīdzēt.Īsuma pastāstīšu kā esmu nonācis pie lēmuma kļūt par dieva ienaidnieku un ar sātana palīdzību veltīt visu savu atlikušo dzīvi cīņai ar dievu un ticīgajiem plānprātiņiem.Visu savu mūžu esmu centies visiem palidzēt,esmu atdevis pēdejo tiem kam vajag, un rezultāts ir tāds ka dieva dēļ no manis novērsās mīļota,tāpec ka es atteicos kristīties un pielūgt dievu.Tāpēc visas savas zināšanas un visu pārējo veltīšu cīņai.Tāpēc lūdzu īstenos sātanistus man palīdzēt.Gaidīšu padomus un man līdzīgi domājošu cilvēku mailus.Tikai draudzīgi brīdinu visādus spamotājus, ar mani nemēģiniet spēlēties,jo tad es pārvērtīšu jūsu dzīvi netā par murgu.
0
Vajag nevis ar saatanu ciiniities, jo ja dievs tiks sakauts, tad arii saatans, jo vinni viens bez otra nepastaav... vajag ar pagaanismu ciiniities, jo tomeer tam visam ir arii savs pamats, kultuura tradiicijas, kuraas nav iesaistiita kristietiiba, bet saatanismaa viss caur ir kristietisms nnemts par pamatu un ja sho pamatu sagrauj, tad arii pats aiziet pa pieskari...
0
Pareizi Pagaan!
0
IIsteniibaa latvietim ir jaatiecaas nevis uz pagaanismu, bet vienkaarshi jaaturaas pte savas mentalitaates.
0
saatans ir tas pats dievs tikai savaadaakaa pieejaa....bet tomeer man liekas ,ka tas viss ir tikai pasakas beerniem...
0
Juus visi esat spiesti!!!!! :)
0
Bet izspiesti vēl neesam. :)
Pasaki labāk kaut ko jēdzīgu.
0
Iiisteniibaa saatanisti vislaik kuriii zaali, dzer sunu un kakju asinis, dzer kazu uriinu eed savus suuudus un dara visaadas citas stulbiibas nu nez vai visi lielie satanugas visu to dara? Zinu tikai vienu ka cilveeks ar niku sātanists utt. man asocieeejas ar stulbu gotu kursh ne suuuda par saatanismu nerubiii bet daudz par to runaa jo tas tak ir "forshi"
0
Aha.
0
Stulbums kaut kaads!
0
Jā, nu patiesībā jau pilnīgi visām sektām ir pamatā tikai 2 lietas: peļņas nolūki vai psihiskas saslimšanas no "organizatoru" un līderu puses un tieksme pēc mistikas + zems intelekts vai izmainīta personība no atbalstītāju puses. Jo vairāk rituāli, ārējas izpausmes utt - jo dziļāk psihē iestrādājas šī ticība, un sabojāt psihi var reāli daudz ātrāk nekā nodzert aknu.
0
Jā, nu patiesībā jau pilnīgi visām sektām ir pamatā tikai 2 lietas: peļņas nolūki vai psihiskas saslimšanas no "organizatoru" un līderu puses un tieksme pēc mistikas + zems intelekts vai izmainīta personība no atbalstītāju puses. Jo vairāk rituāli, ārējas izpausmes utt - jo dziļāk psihē iestrādājas šī ticība, un sabojāt psihi var reāli daudz ātrāk nekā nodzert aknu.
0
kaa saka, dubults nepliist ;D
0
eu,saatanist juus tur tajaa sektaa vai,kas tur jums iisti ir upureejat kakjus,zurkas vai tamliidziigus reptiiljus un abiniekus???:D
0
sviests....
0
:)
0
saatanisms ir paradokss :) manupraat shie waardi izsaka wisu, ja biku iedziljinaas. nu bet tas taa man promz :)

NO PASARAN!
:)
0
Me ir saanatnz..!!!!!!!!!
0
Pideri taadi piskaarsieties manam vecteeva kapam nossausu juus!!!
0
Saatans ir eebrejs? Nezinaaju.
0
ebreji valda paar pasauli...kadelj gan ari tumshos speekus nevaretu parvaldit viens no tiem???
0
Saatans suukaa Jehovam un Jehova suukaa Saatanam. :)
0
Un vinji abi kopaa sapnjo par to ka kaadreiz visa pasule suukaas vinjiem abiem. :)
0
Svists!!!
0
Dieviņš visus jūs mīl, neticiet Sātana vārdiem, tie ir nešķīsti!
0
Vispaar kas tas taads saatans ir???????
0
tiešām nebiju aizdomājusies par visu šito..
Sātans, Dievs..komercijas karaļi..tā jau ir.

Cilvēks jau no sākta gala juties kā vergs, kā k-kas zemāks..
Un tas pieder pie cilvēka fakenās būtības - Kaut kam jātic!..bet to ka paši saviem spēkiem netic jau viņi neapzinās..

nuja..apmēram tā..
0
"I bealive in Devil and I will Burn in Hell"..
:)
0
Matu dievs pāri visam (ar zināmiem izņēmumiem) +_+
0
Neticu, ka ir saatans. Gribas ticeet, ka ir Dievs, jebshu kolektiivais sapraats, jeb matrix, ka molekulas ir sakaartotas ar jeegu. Nav katrai lietai jaameklee pretstats, nav Inj un Janj, ir tikai Inj. Janj ir sekundaars vai arii otraadi.
0
a varbūt tas ir vienots veselums tas labais ar ļauno, tas sātans ar dievu
varbūt īstenībā viss atkarīgs no tevis kā tu to uztver vai kā tev tas skaitās vai arī kāds īstenībā esi pats
0
Aamen!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas