Kaa Jums patiik mana bilde?
0
Ieccekojat, driizumaa buus jaunaakas.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
tu neklausies grind?
0
Ja kur skan-pretii nekas nav.
0
Tev truukst viena zoba!
0
Ai taarpi nograuza
0
nu jaa no alkohola vien taadu gjiimi gatavu nedabuusi
0
Šis būs miris pamatīgās mokās. Izskatās, ka degusi plastikas sejas maska. Manuprāt, tādas bildes nebūtu jālieto izklaidei vai uzjautrinājumam.
0
Zinko var jau arii taisiit atsevishkju sadalju "Rottenaa atrastaas bildes un to veerteejums".

Rotten.com
Snuffix.com
Ogrish.com

Tur TAADAS BAISAAS bildes ka man pilniigi BAIL sametaas.

tad jau labaak ko juus sakaat par shito?
poetry.rotten.com/meat-grinder/0002/...
0
Jā, ideja nav slikta - vislabāk, ja katrai atrastajai bildei uztaisītu atsevišķu sadaļu forumā.
0
Kā jums patīk mana bilde?
Man tava bilde nepatīk.
0
goregasm.com saits pēdējiem morālājiem kropļiem. :)
0
vēl var piemest
www.fuckeduppimages.com un
www.consumptionjunction.co...
0
Vispaaar jau pretiigi, kaut kaa taadas lietas nesaista, vakardien sadabuuju kaut kaadu necro... iisti neatceros grupas nosaukumu, stjiet kaut kaadi amerikaanji, bij gan iekshu uzstjeershana, liitja apgaaniishana utt
0
nepatiik tava bilde
0
Shtrunts ar bildeem. Manii vislielaako interesi, savukaart, izraisa jautaajums - kas notiek to cilveeku praatos, kuri pie taadiem materiaaliem masturbee? Kas daraas vinju smadzenees, ka vinji nespeej savaadaak uzbudinaaties? Es pat pieljauju, ka nekas briesmiigs tur nedaraas. Tas vareetu buut arii es, tikai atshkjiriiba taada, ka staav tikai uz gore teemu. Arii manaas smadzenees visas taas kropliibas paartop kautkaados teelos, kas izpauzhas vai nu nakts miega staastos, vai sadziivee. Kautvai eedot, praataa iezogas doma, a ja nu tajaa maltajaa galjaa ir, piemeeram, ziidainis u.t.t. Bet seksuaalu uzbudinaajumu man tas nesniedz, tieshi otraadi, man negribas domaat ne par seksu, ne par eeshanu.
Filmaa Nekromantik paviideeja taads teksts no viena zinaatnieka, doktora, vai kaa nu tur (nezinu, cik tur patiesiibas), ka vinjsh aarsteejot dazhaadas fobijas ar sekojoshu terapiju: liek cilveekam saskarties ar objektu, kas vinjaa izraisa bailes, speeciigu nepatiku, tuvaa kontaktaa. Piem. sievieti, kurai bijis bail no zirnekljiem, vinjsh izaarsteejis, ieliekot vinjas plaukstaa konkreeto kustoni. Tikai lieta taada, ka vinjas bailes peec tam ne tikai paargaajushas, bet paaraugushas lielaa interesee un aicinaajuma sajuutaa pret konkreetajaam radiibaam. Kaa onkolis teica, tas (iespeejams?) varot straadaat arii ar fekaalijaam vai mirushiem cilveeku kjermenjiem.
Buutiiba, ja ne tieshi tik konkreeti, bet aptuveni taadas lietas, kaa maaca psihologjija, tieshaam var nostraadaat. Vardarbiibas rezultaats vai informaacijas truukums. Ja mees buutu augushi videe, kur pienjemts kopoties ar mums, sheit un tagad, shkjietami nepienjemamaam lietaam, vai muus tas uztrauktu? Es domaaju, ka nee, mees buutu laimiigi, plikjeejot savas sardeliites pret mirushaas vecmaaminjas sazhuvushajaam kruutiim.
Nu taa aptuveni es domaaju, varbuut ir kaads izgliitotaaks cilveeks shajos jautaajumos?
0
ALUPUIKA=>laikam jau Necrofagia peec apraksta.
metal=> neskatoties uz visu, tu tomeer labi izskaties!
0
tad jau labaak ko juus sakaat par shito?
poetry.rotten.com/meat-grin......
SSita bilde jau redzeete un man liekas bijj kaadaa diskaa
0
pozeri
0
pozeri
0
Fauns :DDD Taadu kas masturbee pie taadaam bildeem, cerams, var saskaitiit uz vienas rokas pirkstiem! Kaugan arii Tev pasham vaidzeetu mazliet atpuusties, tev sliktu domu par daudz!
Kaa jumz doma: ka seezhot uz poda peekshnji kaukas slikts notiek kanalizaacijaa un visi tie suu*i ar spiedienu uzmet tevi gaisaa un piepilda visu tualeti ar suu*iem :)
0
patiesībā, man tās bildītes riebjas... Kaut kā man metāls nesaistās ar tik jēlām zvērībām. Labi, ko ta es, es ir tikai dark freak...:)
0
Nezi, nezin par taam jeeliibaam, atrodas jau visaadi
piem Anal Blast-Brutal pornographic hyperblast deathmetal grindcore
0
uhh,beidzot ielogojos,par bildi-kroplis kas kroplis,kaa tev draudzene izskataas,bail pat domaat....
0
shitaas bildiites jaaskatās kad gribas dikti jo dikti ēst, bet slinkums taisīt uzreiz vairs negribēsis vismaz 3 stundas stabili vismaz man
atceros ka padomju laikos biju vienā desu cehā, kad no rīta tur to mašinēriju visu palaida žurku bari skrēja ārā no tās maltuves, kura paspēja - paveicās, kura nē - kļuva par barību citām vai arī par ēdamo mums
tur faunam taisnība, ko var zināt strādnieki pillā, sakašķējas un kādu iemet iekšā tai maltuvē un otrā dienā tu ēd un slavē gaļas kombinātu :)))
0
Gaļa paliek gaļa. >:)
0
Nekrofiilija ljoti izplatiita lieta. Paskatieties kaads puulis novaacas ap neveiklo gaajeeju, kuru sabraucis buldozers. Staav visi pa pusei vemstiidamies, raukdamies, shausminaadamies bet... blenzh, prom neiet un klusiibaa tiiksminaas par jauko skatu, izteelojas naavi, iejuutas upura lomaa u.t.t. Fig vinju zin kaapeec tas taa ir, bet taa tam laikam jaabuut un tas ir normaali. Kautkur lasiiju, ka zilonji riikojas diezgan liidzigi.
0
Jaa veel viena jauka cilveeku iipashiiba. Skataas kaa bars vienu dauza vai gulj viens jau atdauziits, bet paliigaa nesauc. Bet skataas...
0
...riebjaas man taadi bilzhi... vhee!...

...labi ka es galju eedu tikai maajaas gatavotu kotleshu vai labas duumdesas viedolaa... :)
0
Kaatu zini ka tie kotlessi nav no taads gallas kaa ficcenee
0
bilde - nekas iipashs, taadas pretekliibas netaa ir tonnaam... bet par to shoka terapijas izmantoshanu aarsteeshanaa gan ir dzirdeets. laba metode depresijas aarsteeshanai, ko lieto, ja nemaldos ASV - cilveeku ieliek zaarkaa, iedod trubinju, caur ko elpot un aprok 2metrus zem zemes uz 24 stundaam... ir laiks padomaat par dziivi un izkaapjot aaraa uz depresiju vairs nevelkot :P
0
Uz depresiju varbūt arī vairs nevelk, bet klaustrofobija gan klāt kā likts :)
0
..... nu nekaa orgjinaala jau tur nav ..... pilns nets ar taaadiem atkritumiem ....
0
un vispaar - kaapeec cilveeki sitaadas pretekliibas vienmeer saista ar metaalu? nu es nekaadu saistiibu starp sadegushu cilveeku mashiinaa un smago muuziku nevaru saskatiit... ok, te jau buus iedarbojies Cradle un citu grupu imidzhs... bet cilveeki, kas tieshaam paziist smago muuziku nekad neparaxtiitos uz sitaadu pozerismu...
0
A kaa Jums patiik mana, aizvakara drauga sunim ssaads piedzima-normaali ko ne.
0
to simona

... bet cilveeki, kas tieshaam paziist smago muuziku nekad neparaxtiitos uz sitaadu pozerismu...

Variants a)tu laikam neesi viens no tiem cilvekiem

variants b) tu esi true un skraidi pa mezu ar cirvi rokas

variants c) tu noteikti neklausies graindu vi gorecore, kaut vai to pashu CC (visi teksti, albumu vacini u.t.)

ATbilde:
varianti A un B noteikti ir pareizi. Kas ta vispar debilu ideju, tu laikam kaut kads gots vai!
Kas tavuprat ir pozerisms? Varbut metals ari ir pozeshana, cik mes smagi, cik mes true. Pec tevis sacita sanak ka vajadzetu visim pariet uz akustisko "metalu" ar ,es nezinu , temam par atiecibam un pirmo milsetibu. Vai pie velna tev ir kada izpratne kas ir smaga muzika, man liekas ka ne. aizej apskaties forum sadala milakas metala dziesmas, katram otrajam matainim sraksta ir CC. Un cradle klipus vispar nevajadzetu nemt galva, vienkarshi ignoret.

tatad visiem iemilota necrophagia ir pozeri. Cilveki censhas, lai citiem butu prieks (kas masturbe uz tiem likiem, kas ne), iegulda laiku un izdomu, untrodas kas kas vinus vinmer nodirsh.
Ko tad vini ta poze, tada pozeshana neaizved lidz komercijai, zini baigi pieprasiti, seviski mtv vecie likedaji. Nav tur nekadas pozeshanas un punkts.

P.S. ar ko tu sasti metalu? Ar dievu vai
besi trit meli par visadiem idiotiskiem apgalvojumiem, un finala
Bloodbath-Eaten
palasi varbut kaut kas aizies

I've had one desire since I was born
To see my body ripped and torn
To see my flesh devoured before my eyes
I'm here for you I volunteer as a human sacrifice

[CHORUS]
Carve me up, slice me apart
Suck my guts, lick my heart
Chop me up I like to be hurt
Drink my marrow and blood for dessert
EATEN... My one desire, my only wish is to be--
EATEN... The longer I live the more I'm dying to feel the pain
EATEN... I would do anything to be--
EATEN... My one desire, my only wish is to be--
EATEN...

I finally found you, my personal slaughter
As an appetizer, I let you taste my daughter
Call me sick but this is what I need
My only purpose here is for you to feed

Desecrate me
Tear me limb from limb
Eviscerate me
Chew me to death
0
augury...

noveerteeju tik izsmeljoshu aprakstu... nevajadzeeja jau taa puuleeties, iipashi, ja nemaz mani nepaziisti!

nu tad paaris vaardi Tev...

kas manuprat ir pozerisms???? hmm... nu labs paraugs tam ir metal izgaajiens - "ew, es netaa atradu baaaaigo pretiigo bildi, kaa jums patiik?!?!" nu jaa - shkjiet, ka iipashu atbalstu bildiite nav guvusi... gaidiisim naakosho rotten bildi ar lielu nepacietiibu.

par smago muuziku runaajot, shkjiet, ka tev smagaa muuzika saistaas ar grind, bet kaa ar citiem stiliem? kaadi iebildumi pret gothic? taadas grupas kaa Anathema, Artension u.c. arii pieder pie smagaas muuzikas un vinju tekstos ir mineetas gan attieciibas, gan miilestiiba!

jaa, nu par taam grupaam laikam nedaudz paarprati - Necrophagia manaa izpratnee nav pozeri! pozeri ir tauta, kas izceljaas ar stulbaam bildiiteem, bet nevar pat normaali izteikties par smago muuziku.

P.S. nee, metaalam manaa izpratnee nav NEKAADAS saistiibas ar dievu (ja taads arii pastaaveetu). metaals manaa izpratnee ir labaakais, ko cilveece ir radiijusi!

paldies, bet Bloodbath Eaten ir dzirdeets, viena no viennoziimiigi labaakajaam death grupaam... ;)

0
1.Es vienkarshi paskaidroju savu vversiju, par saikni starp sadegusho cilveku mashina un metalu, vai ka tu nosauci preteklibam, manuprat ari dauzos black tekstos ( un kur tik vel) ir visada necro liku apganishanas un sadomazo padarishana.
2.es neklausos tiaki garaindu
3.bet gotikam es eju ar likumu. Saukt gotiku kaut kada mera par teiksim interesantu ( riffi, ritmi, bla bla bla), bet par smagu. Smaga gotika smagi smird. (vispar no agresivas(samgas) gotikas neesmu neko labu dzirdejis kopsh crematory - Awake un tad jau vini saka biski suckot, nemaz nerunajot par to kas tagad daras).
0
FAK OFF!!!!!! Galja nav metaalam raksturiigi un vaimanaasha, gaudoshana, pinkshkjeeshana ir?

"metal izgaajiens - "ew, es netaa atradu baaaaigo pretiigo bildi, kaa jums patiik?!?!" ----- tas nav metal izgaajiens, bet konkreeta cilveeka izgaajiens.

Veelreiz FAK OFF!!!!

Neraksti tik daudz. Vareeji saiisinaat liidz shiim divaam rindkopaam.
0
tpfu... rindinjaam gribeeju teikt.
0
ar "metal izgaajienu" jau arii bij laikam domaats konkreets cilveeks, kas lieto segvaardu "metal" :P
0
faun, nevajag jau uzreiz tik saapiigi visu uztvert! "metal izgaajiens" tik tieshaam attiecaas uz konkreetu cilveeku ar niku metal... taa ka - take it easy ;)
0
Labi, tad tikai viens FAK OFF!!!!

DIE!!
0
Buku alus ir vislabaakais!!!!
0
kā Tev patiktu mans p....s tavā a.....ā atv..ē ko? Protams, no malas tas viss tiek nofilmēts, mēs pēcāk sasēžam krēslos dzeram aliņu un smejamies...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas