stils, ja
0
Neapdirsīsim numetal tikai tāpēc, ka ir stilīgi apdirst numetal. Man, piemēram, deftones albūms Around The Fur joprojām liekas dievīgs. Eminem daudzas dziesmas arī nav sliktas, lai gan hiphop neklausos. Esmu jau izaudzis laikam no vecuma, kad kāda mūzika nepatīk tikai stila pēc.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ar vārdu "stila pēc" biju domājis nevis mūzikas stilu, bet STILOŠANU.
0
jaa jaa saprotu man ar miegs nenaak..bet skjiet ka shii teem ir jau te izsmelta sausa
0
To cannibals
ko tu tur vispaar gribi teikt un nah uzsaaki shito teemu?Man un lielaakajai daljai te ir dzilji pie dirsas kaadu popu tu klausies un sauc vinju kaa gribi-nu, alternative.Pietam apskaties forumu pirms sauso raksti jo nav jeegas re:drukaat teemu
0
ak.... nu metal tak ir miris.... ko tu cannibal te vispār sprediķo par to?? tas līķis jau sen ir norakts... a bet tu laikam esi nekrofīls... viss. savu es pateicu.
0
kaapeec jums liekas ka nu metaals miris man gan liekas ka tas ir dziivs un buus dziivs vel lloti ilgi.
0
www.stfu.se/ viss.
0
un kas ir pats labakais neviens normalais cilvks te neko neraksta! vienigais sfinxters un edenbeast(btw darbs par kristietibu bija interesants) parejie jau noteikti ir kautkadi atsaldenji
0
Vampiir, uzpriekshu Tev ir visas iespeejas!!
0
Nu-Metal SUX ASS HARD !!!!
Cannibal - mosh tu uzskati ka ja kaadam nepatiik taads suuds , tad tas ir stila peec ? Zini , ir cilveeki kas atshkiraas , un ja reiz lapas nosaukums ir TRUE METAL , tad te nav iisti vietas prieksh nu-metal un taviem popshiem.
Ej uz kautkaadu nu-metal lapu un dirs , cik metaalisti ir slikti un kaa vinji stilo...
0
Atkārtošos: www.stfu.se/. Šī tēma tiešām ir izsmelta!
0
Tiesaam gan, ssoreiz Tev piekriitu.
0
Starp citu, viens Nu-Metal, kas ir diezgan klausāms ir Farmer Boys. Visi albūmi.

Neparādās ikdienas depresijas tēmas, nav noviržu uz hip hopu un vēl visādas huiņas. Vokāls arī īpatnējs.
0
zini man hiphops neiet pie sirds ne jau tikai delj taa stila bet ari delj niggeru propagandas.
0
kāds sakars manam postam ar tavu?
0
Nu metal - tur nav ko uzskatīt vai neuzskatīt, tas ir ienaidnieks. Bet, kas zina, var arī ienaidnieks iepatikties. Man, piemēram, patīk daži hiphopi, teiksim, Mummy Fortunas Theatre Company vai Sidi Omar.
0
Farmer Boys - nu metal???????? Tikai nedirs. Tas ir normāls rock, nevis mallcore. Tur neviens dredains idiots nelēka apkārt ar jautru saucienu "jumpthefuckup"!
0
Un btw - kāda mārrutka pēc jāvelk sen mirušas tēmas ārā?
0
mjaa Desinperado... sepelatura jau bija taada tizla grupa ar dredainu ccali priekssgalaa... vina vards Max Kavalera! ! !
0
Pirmkārt, Kavalera sen jau vairs nav iekš Sepulturas, otrkārt, tajos laikos, kad Sepultura vēl nebija pārvērtusies par to draņķi, kas tā ir tagad, dredu Kavaleram nebija.
0
Farmer Boys jau nu toč ar nu-metal nav nekāda sakara, tāds pasmags alternativs ar gotikmetāla ievirzēm. viens albumiņš viņiem bij perfekto The World Is Ours
0
vokāls nav īpatnējs, bet zaibisīgs, tipa nedaudz līdzīgs tam mirušajam no Alice In Chains
0
Dekaels, cik esmu ievērojis končos, tad Kavaleram kaut kādi ķipa dredi bija jau Chaos A.D. laikos.
0
Mmm, nez, varbūt viņam vienkārši bija netīri mati? :))
0
Par fermeriem. Copy/ Paste no metāl arhīviem - Lyrical theme(s) Farms, farm animals, love, death. A kāpē šito nesaucam par fermeru mīlas metālu, kautgan šķiet pat kautko uz to pusi kur biju manījis ?? :D

Dekaelam uz "..otrkārt, tajos laikos, kad Sepultura vēl nebija pārvērtusies par to draņķi, kas tā ir tagad, dredu Kavaleram nebija."

Draņķis vai nē, tas, lai katram pašam izvērtēšanai tiek. :) Bez tam domāju, ka ne mazum ansambļu varētu sameklēt pat iekš tavas gaumes, kurus tu pats šodien nebūt par draņķiem neuzskati, kaut ar vizuāli/ audiāli vai ar kā citādi tās vairs nav grupas, kas spēlē tā pat, kā savos pirmsākumos.

Chaosam. uz "Farmer Boys jau nu toč ar nu-metal nav nekāda sakara, tāds pasmags alternativs ar gotikmetāla ievirzēm."

Un kādas tad tavuprāt ir tās atšķirības starp šiem diviem - "nu" un "alternative" ? :)
0
Korķim: jā, loģiski. [Ja godīgi, tad patiesībā, ja nav jāskatās tieši virsū, man grupu vizuālais paskats ir pilnīgi pie kājas. :))]

Lai gan dredi, cik esmu ievērojis, gan bieži vien ir komplektā ar sliktu mūziku, khe he.
0
0
es te skatos ka kaads grib aiatollah pedaas un atkal peerties par savu taisniibu...u tas peedeejais vispaar ir huinja...par javckass ziimi nokopeeja..garaliciigie slaavi...wwweeeee
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas