Ziņojums Latvijas patriotiem.
0
Latvijas Neatkarības atjaunošanas deklarācijas 15. gadadienā, 4. maijā, pie Brīvības pieminekļa plānots masu mītiņš, šodien žurnālistiem paziņoja Latvijas Krievu kopienas apvienotā kongresa (OKROL) un Krievu skolu aizstāvības štāba pārstāvji.

OKROL un krievu skolu aizstāvības štāba pārstāvji sacīja, ka "solidarizējušies ar visiem pie Brīvības pieminekļa notikušās antifašistiskās akcijas dalībniekiem, kas mēģinājuši glābt valsts godu".

Vakar tapušajā paziņojumā sabiedrībai teikts, ka "mums "brīvā" Latvija ir garīga koncentrācijas nometne, kas iznīcina mūsu kultūru, valodu, pazemo mūsu cilvēcisko cieņu".

OKROL un štāba aktīvisti uzskata, ka pārāk ilgi ir bijuši "politkorekti", meklējuši dialogu ar varu un "pieņēmuši viltus noteikumus, spēlējot pseidodemokrātiju".

Minēto organizāciju pārstāvji pieprasa līdz 4. maijam "bez ierunām ratificēt Vispārējo mazākumtautību aizsardzības konvenciju un attiecināt tās darbību uz visiem Latvijā dzīvojošajiem nelatviešiem, kā arī saskaņot Valsts valodas un Izglītības likumus ar šo konvenciju".

Kā norādīja OKROL pārstāvji, tas nozīmē garantēt dzimtās valodas izmantošanu attiecībā uz varas struktūrām, ielu nosaukumos, ģeogrāfisko vietu nosaukumos un īpašvārdu rakstībā visās vietās, kur attiecīgajā valodā dzīvo vairāk nekā 20% iedzīvotāju. Tāpat esot jāgarantē arī brīva apmācības izvēle skolās.

OKROL līdzpriekšsēdētājs Mihails Tjasins sacīja, ka tā būšot "sarežģīta kauja". 16. marta akcija pie Brīvības pieminekļa esot bijusi "ļoti auglīga", taču 4. maijā ar starptautisko mediju palīdzību aktīvisti cer parādīt pasaulei situāciju, kādu to redz viņi.

Sabiedriskās organizācijas "Dzimtene - krievu nacionālā savienība" pārstāvis Eduards Gončarovs norādīja, ka Ukrainas prezidenta Viktora Juščenko klātbūtne 4. maija svinībās neļautu piemērot spēku pret mītiņa dalībniekiem pat tad, ja mītiņu neizdotos saskaņot.

Rīgas domes deputāts Aleksandrs Giļmans (PCTVL) pastāstīja, ka, ja mītiņš netikšot saskaņots vai tā pieteicējiem tiks ierādīta kāda cita vieta ārpus Vecrīgas, mītiņotāji vienkārši "pārpludināšot" Vecrīgas ielas un pievērsīšot ārvalstu masu mediju uzmanību. Viņš uzsvēra, ka mītiņā netikšot pieļauta vardarbība, jo arī 16. marta piketā pie Brīvības pieminekļa "neviens no aktīvistiem neesot bijis vardarbīgi noskaņots".

Politisko organizāciju apvienības "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" Saeimas frakcijas deputāts Vladimirs Buzajevs pastāstīja, ka plānotas arī vairākas krievu skolu aizstāvības štāba akcijas, kas būšot vērstas pret izglītības reformu.

"Tiesības nedod - tās ņem!" teikts OKROL un štāba aktīvistu paziņojumā.

LETA
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
piedraazt abas puses
0
1. Lakoniski krievu mēlē paužu savu viedokli par radušos situāciju.

2. Nekustinu ne ausi, tik iemalkoju aliņu un aizpīpoju.
0
Paldies par informāciju. Tad kad mani uz ielas aizturēs pašvaldības policija par nesankcionētu latviešu valodas lietošanu publiskā vietā, tad es zināšu kā tas viss sākās.
Tak Rīgā ne tikai 20% a i lielākā daļa ir slāvi. ta ko Rīgu pārsauksim par Mazo Ļeņingradu. Ja kas vienīgā pilsēta kur latvieši ir pārliecinošā vairākumā ir Jelgava. Citur latvieši drīkstēs staigāt īpaši atļautajās teritorijās? varbūt Krievijas karogs arī būs mūsu karogs tagad?
ĀĀĀ (ap pusnakti to sadedzinu, rādot ļaunas grimases un krampjaini paplestus pirkstus).
0
to sauc par propogandu
0
.....eeee intresaniti kas ir eedems leduskapii....
blin alus beidzaas
a ja pateemu tad neinteresee =)
0
heh, vareetu gan letinji aizbraukt uz krieviju un pieprasiit to pashu...:P
sviests....
0
Visa dzīve ir viena vienīga maucība un to sauc par demokrātiju.................
0
serpent nu a tev mamma lauj dzert majas alu ? Manejai nu tochna neparak
0
tu saki Jelgava??? ir tak Bauska arī, par cik es no turienes, es krieviski nemāku
0
Nu nezinu Jelgavaa slaavu ir pietiekamaa daudzumaa!!! Par latviskaako pilseetu vareetu uzskatiit kaut kaadu Mazsalacu, Ruujienu, Valmieru, Aluuksni, varbuut arii Kuldiigu, Tukumu, Ainazus, Salacgriivu un Talsus!! Sajaas pilseetaaas slaavi ir loti reta paraadiiba un taas vienmeer ir skaitiijusaas Latviesu pilseetas!!!
0
Kkads stulbums!!! Neko vinji nedabus no mums!
0
Stabili, ka lielākā daļa mītiņotāji pat nezinās konkrēti atbildēt, kāpēc ir ieradušies mītiņot...
0
Nezin, nezin kaa tur buus ar to nedabuushanu.. Ja mees atskatamies un neseno veesturi, tad valdiiba nav dariijusi pilniigi neko lai apspiestu tos idiotiskos krievu skolu izleecienus, gan riigaa gan briselee. Vienreiz nejaushi dzirdeeju tieshraidi no saeimas - iesaku visiem paklausiities.. Vinji jau vispaar neko nedara. Krievi ljoti labi zin, ka letinji taapat neko nedariis.. Tas ir pats trakaakais.
0
Pats trakaakais ir tas, ka krevi to vien gaida lai mees kauko dariitu...
ehhh.. kaa man tie miitinjotaaji ir noriebushies!! Un nahu* tie pider*si smird pa gabalu peec belashiem un pelmenjiem?!?!
0
un kas notiktu, ja letiņi visus tos komunistu purnus atskaldītu pēc pilnas programmas? mēs tak esam tāda bailīga tautiņa... maskavā kāds nopiržas, a mēs uzreiz - uj uj, ka tik nedabū pa ādu... ārprāts... cik ilgi tas turpināsies?!?!
0
vispār edenbeast nav slikta ideja, menti tāpat nespētu ar visiem kas kaujās tikt galā
0
edenbeast: tapee tu to nazi shon mekleeji?? :DD
0
1. neies skaldīt, nav tāda mentalitāte.
2. ja skaldīs, tad tikai daļa.... pārējie "mīļā miera labad"...
3. nav tādas bara organizētības kā slāviem
4. nav vadoņa, kas uzdrošinātos tādu `revolūciju`
izvērst... viņš tiktu ātri neitralizēts.
5. esam spiesti klausīt ES un NATO... tā teikt: "nebrauc augumā austrumu kaimiņam"
6. ir jānotiek kam lielam un nozīmīgam (piem. krievi uzspridzina Brīvības pieminekli), lai šāda akcija varētu izvērsties... vismaz mēģinājuma līmenī.
7. galu galā ir jānotiek valsts apvērsumam (kā 1934.g. 15. maijā)... tad šādu akciju varētu rīkot valsts mērogā..pārējiem uzliekot mīksto.
8. sekas būtu neparedzamas... varētu aiziet līdz starpvalstu bruņotam konfliktam.
9. astotais punkts atturētu no šāda soļa

u.c.,..... u.t.t. varētu vēl daudz ko izdomāt..
tā ka EDENBEAST- nezinu, kā būtu ar to piekaušanu... nav tas tik vienkārši.... !!!//////
0
un ja taa padomaa, to tikai zhiidi grib...
sariidiit visus vienu pret otru, lai pasiem izdeviigaak....
pie tam pusei miitinjotaaju tiek maksaats, bet otra puse nezin elementaaraako veesturi....
ja godiigi, tas viss vienkaarsi skjebina:P
*****!
0
Piekriitu boksam! atguustot neatkariibu mees izveeleejaamies nebuut krevu kuces, iestaadjoties ES mes izveeleejaamies buut par Vaacijas, Anglijas, Francijas uc. valstu kuceem. tas taa skarbi, bet taa es domaaju.
Manupraat vajag pret tiem kreviem tikpat zemiski ciiniities kaa vinji pret mums. Kaukaa vajg jamus paraadiit no vissliktaakaas puses. Un sariidiit shejienes krevus vienu pret otru.
0
bokam !
0
;D ok bokam.
0
bokss :D, buutu reaals niks :G
0
re ka tomeer muusu Vaira varbut nemaz nebrauks uz krieviju jo krieviem jau vinja ir piegriezusies ar savaam idejaam par veesturi. pats suudiigaakais ir tas ka krievu kuces kož arii, ne tikai eksistee
0
tas taa, starp citu.
0
kur palika mans komentss???
nu tas jau bij paredzems ka tas nonaaks liidz tam ak tie nekaunjas savu sunju valodu pieprasiis ka otro valsts valodu.

man domaat ka valdiiba izdomaas a vinjus apspiest tai pasakumaa
0
Valdiiba taapat neko nedariis! Tur jau tas aarpraac, ka vinji miiziis kedaa kaa parasti!
0
to ATTILA

un kuras tad "NESKAITAAS" ha ha ha
0
njā... mīzīs kedā, tas ir toč... tikai mani skumdina pašu latviešu kasīšanās savā starpā, ka mēs nekad nevaram apvienoties vairs kā senos laikos, kad pie barikādēm stāvējām... ja, mums ir neatkarība, un nu jau pajāt par visu vai ne? bet, kad tautu grib kāds mērdēt nost, ko tad?
0
Manupraat, Daugavpils.
0
Tikko skatiijos "Kas notiek Latvijaa?" un tur iemineejaas arii par sho jautaajumu. Valdiiba domaa to aizliegt, pamatojoties uz 4.maiju kaa valsts sveetkiem. Krievi domaa kaa apiet visus likumus, lai miitinjsh tomeer vareetu notikt.
0
Kkur tepat bija laba doma- jo vairāk sūdu kustina, jo vairāk smird... Bet doma par krievu sarīdīšanu savā starpā ar nav peļama :) Manuprāt, tas gan būtu STIPRI grūti izdarāms... Bet, ja paskatās, kas tad viņus vada? Pliners žīds, pats TV atzinās. Mums tur ar kāds jāiefiltrē, jo krievi (vispār cilvēki) kā aitas- vajag vienu, kurš norāda, kur iet, kā domāt utt
0
to insorcist

es ari vienreiz nejaushi dzirdeju ka divas vecas tantes tieshraide pa podu sarunajas - iesaku visiem paklausiities. Vinjas jau vispaar neko nedara. Krievi ljoti labi zin (abeci), ka letinji taapat neko nedariis..( a kas viniem jadara, jaiet breku taisiit un bernus ar stekiem skaldiit?
0
kāds vēl mītiņš, ko?? kāds mītiņš mūsu, latviešu un mūsu Latvijas svētkos, ko? ja viņi būtu toleranti mūsu valstij, tad viss ok, bet šitā....
0
bļā, ne tur ierakstīju tēmu.... sorry! :D
0
Nelamājies.
0
nē, kau kādi gļuki man! pareizā vietā gan! :D :))))))))))
0
to lodzinjsh

nezinu ka ar to smirdeshanu bet pelmeni ka tadi ir diezgan garshigi ( nepuvusha veidaa) nekadu smaku neraisa, lietuvieshu galas belahsiem ari, nav ne vainas. Nezinu kas tev tur smird.
0
p.s. to boks ko tu isti gribeji pateikt?

Kada te revolucija tu doma?

1.Nav ko breku celt, mazakau uzmanibu pieversis masu mediji un raadiis tv paaris sekundes kaa barins cilveku staav, kas droshi vien nevienam pat nepaliks atmina.
2. Kur tad ir tie dizie skaldiitaji ????? varu saderet aizies dazi centra popularakie skini pagrustiities.
3.skaldiis ko ??? bernus ??? vecus pensjoonarus ??? iedos pa tauri dzekam ar ruporu ??? un ko atrisinaas shii "skaldiishana"???
4. kura bridii kads te ir "spiests" kaut ko klausiities???
5. Tieshi ta, mazie slavu skolnieki ziedos kaduu mazvertiigaako eksemplaru pielejot vina portfeli pilnu ar benzinu, un sutis tiesha temejumaa uz briviibas pieminekli lai taisitu savu "REVOLUCIJU".
Pats labakais ka beigu geigas ethereal izdomaja ka pie visa ir vainigi breji, zaglu un krapnieku tauta, kuri pie visa ir vainiigi un muziigi dzivos ar sev uzlikto klisheju.
0
to lodzinjsh

es domaju ka mes neko ipashi daudz nevarejam izveleties, varbut pa atru iestashanaas ES un valutas zaudeshana man nepatiik pamataa, bet vai mes kadam tagad tapec esam kuces ??? HA HA HA tas tikai ka katrs par sevi spriez un jutas.
0
to augury-> saprotu ka man laikam sanaaca ne taa izteikties, tad nu taa...
man nav nekas ne pret vienu tautibu, jo cilveeki visaas ir vienaadi, vismaz pamataa...(kas neizsleedz katras tautiibas noteiktas rakstura ieziimes gan!)
bet viss sis jau no pasa saakuma ir kliseju kultiveesana- krievi pataisa letinjus par fasistiem, latviesi krievus par komunistiem, un visi savaa starpaa dirsaas..
kaa arii neveersos pret eebrejiem kaa taadiem (atsaucoties uz savaam augstaakmineetaam domaam:P)
bet tagad pasaki luudzu, kas ir pliners, kaadus cilveekus vinjs paarstaav utt...
un nespeeju vienalga apslaapeet niknumu, kad krievu vecenes mani sauc par mauku, jo staigaaju ar lv karogu pie apgeerba (kas nav saistiits ne ar kaadiem neo, bet ar to ka miilu savu tautu) un tad arii sanaak nepreciizi izteikties;)
0
to Augury- revolūcija ?? ar to es biju domājis kā vienu no Edenbeasta piedāvātā varianta (komunistu atskaldīšana) realizācijas iespējām... nu tipa tautas sacelšanās, varas maiņa, ienaidnieka padzīšana u.t.t. es vienkārši to fišku interpretēju šai virzienā... tas vairāk tā- termins.
0
pirmo reizi dzirdu kads kadu apsaukatu ja vien tie nav galigi urlas. Vot tur vajag kaut ko skarbaku patiek ( nu ja tai vecenitei lidzi vinas opitis vari aiziet izsist vinam protezes araa paris reizes stila pec he he, tachu neaizmirsti but dzentelmenis he he. Bet to jau katrs zin, taka nesaprotu kads bija shis topica autores merkis. Visdrizaak ka apliecinaties citu sev lidzigi domajoshu vidu. Ka tur Napalm Death 1993 gada singls saucaas?
0
to boks

tieshi ta, realizacijas iespeju nav tikai sviestam.
0
to ethereal

hmm..interesanti, ap kuru apgjeerba dalju tad tev lv karogs sedzas, ka tevi sauc par khm khm..;))
Vispaar, neslaapee dusmas, dzen taas speciigi aaraa taa, lai izniiciiba kozh, ja kaads tevi skar, nenjem galvaa krievenes tas nav to veerts.Miili savu tautu!liidz ar to jutiishos mileets es ar':)))
P.S Nebij domaats tik saldi he he
0
knell->
karogs????? ap kaa kuru reizi piesprauzu;)
es gan nez vai jaka piemeeram ir tik piedauziiga shaadiem vaardiem...:P
bet es vismaz neemu grauzdeeta;)
0
augury....
augury, augury, augury....
1) krevi smird! (tev sab. transportaa nekad nav nostaajies blakus puisietis trenuuzeneees kursh ozh peec belashiem?)
2) imo pietika tiiri labi ar iestaashanos NATO.
3) ES mees iestaajaamies jo visiem siekala teceeja peec Eiropas naudas ko pieshkjir iestaajoties tur. Lai tiktu pie taas naudas mums jaalien cauri adatas aci. robezhas ir valjaa, mazie un dalja videejo uznjeemumu - kaput..
(tipa mees skraidam pavadinjaa un daram visu tik peec saimnieka komandas un par mazu cepuminju, nu tipa takaa mazi suniishi, nu tipa vareetu teikt kaa kuces)
4)shon iegaaju veikalaa lai piemekleetu jaunu bikshu paari. skatos ir ok bikses, bet par garu. saku paardeveejai ka shiis bikses par garu un lai iedo citu izmeeru. Paardeveeja kaa smadzenees slima vislaik atkaartoja vaardu "garas" un pasniedza veel garaaku bikshu paari... Es tak tais biksees vareetu ieveert rokas un sasiet mezglaa aiz muguras :D
es saaku reekt un aizgaaju prom. ganjau dumaa tante Gaļa nodomaaja ka tupais Latvietis nav veel iemaaciijies runaat kreviski :D
0
... come on.... tas ka kāds ir krievs tak nenozīmē, ka uzraiz pēdējais lohs, cik man nav paziņas krieviski runājoši, un normāli kāposti... ķipa visi letiņi riktīgi uzticīgi, draudzīgi, belašus neēdoši dievi... tad jau visi ukraiņi- izvarotāji (sevišķi latviešu zēnu)...
0
ja kaut kaads mitinjsh notiks es sakshu skaldiit tuvaakos krievus sava rajonaa sakshu ar to vienu krievu kas dziivo manaa pogjii un megjinaaja no maniim dabuut parakstu kad vaca tos parakstus pret reformu
0
putenju kaleej, es tak neteicu ka visi krevi ir taadi. Es pats maacos ar dazhiem normaaliem kreviem un darbaa arii viena kreviete tante ir superduper forsh cilveeks (riiko visaadu peintbola pasaakumus un dazhas iedzershanas utt.)
ar to ka es pasaku krevs ar sliktu noskanju ir uzreiz jaasaprot tikai tie subjekti kas lozhnjaa trenuuzenees, prasa smeekjus, aptiira par sevi krietni mazaakos, uc antireformieshus
dooaaaa..!
0
...es ar taisos ieņemt nike trenūzenes, ko vasarā paskrieties, kas zin Tu tā ej, un ieraugi o vīri basi vālē un iekšā laukumā... arī esmu pieklājīgi palūdzis vai nav kāds sī-džī...
dooaaa..urk-urk!
0
uuuu da tak tev i skills turbo nevalodaa :D
ja godiigi, tad praktiski neko no tavas domas nesapratu. Nu es pats speeleeju basi.. takaa vajag uniformu modiigaako tad varu sho to ieteikt.
0
...kādā ziņā modīgāko? tā kā starpnieks darbojies un var ko neko lētāk sarunāt, vai kā Tu to domā?
0
Ac/Dc skatos baigais skaldiitaajs.
0
...man ar bail palika, pat atnāca aizvakardienas alus garša atpakaļ...
0
lodzinjsh

1)smird cilveki kas nemazgajas, un lietuvieshu galas belash nemaz nesmird ( man transporta blakus ir nostajies apdzeries latvju balinsh kursh nenoper bileti un sadot pa tauri konduktore)
2)acim redzot nepietika
3) redz ar to eiropas naudu, man pazistamu cilveku gimene ( pie kuriem sanaca pashancet ta drusku) laukos pa sho ES naudu dabuja jaunu traktoru (un kadu pie tam) tadejadi loti atvieglojot vinu darbu. Bez shadas tehnikas diez vai vini saktu kapt kaut drusku uz augshu finansiali, vo ta, un vins pat nebija nekads videjais uznemejs, ta ka tu smagi maldies. Nevines te pavada neskraida ka "KUCES".
4) Vareji iet uz citu veikalu pirkt, kur nav tante "Gaļa".
0
to Ac/Dc:
par to valodu atliek tikai piekrist.. :) un patiesiibaa, ja slaaviem kaut kas nepatiik, vienmeer ir variants "vilciens Riiga-Maskava"... bet joks ir taads, ka arii Maskavai un Krievijai kaa taadai tos muusu teeviju piesaarnjojoshos exemplaarus nemaz nevajag... buutiibaa vinji nau vajadziigi...nevienam.. :P~~ es vinju vietaa tureetu meeli aiz zobiem un rokas gar saaniem. ja pa ruski nerunaaten.. :D un netaisos kauko dizhi maacities patiesiibaa.. galvenais man ir tas, ka no maskachkas urljikiem kas ciigas prasa es protu atkratiities...(dauc maz...) :)
0
to Fauns
nu ja nu nekas cits neatliek tad ir jariikojas radikaali.

to shmulje
chau sikaa!! jap un netikai vilciens ir arii citi transporta veidi uz slavzemi
0
Ac/Dc ;) chau chau. sen neredzeec. vispaa njemot veeraa tos slaavu puuljus kas apgrozaas autoostaa un stacijaa braukaajot uz vai no galvazpilseetas, saak likties mazliet diivani, ka vinji nau pamaniijushi sho vieglo un (saliidzinoshi) aatro tikshanu prom no shiis "drausmiigaas vietas kur neviens nerespektee vinju tiesiibas"(smiekliigi...). vinji nau bik pasisti pa diognaali? ko var lekties... :/
0
ne tikai pa diognaali
0
lab geometriju tagad neapspriediisim sarunaac? :D
0
Prieks par tevi. :(
0
Atkal juus te lemjat Latvijas naakotni ;)
0
Ac/Dc šitos forumus, kuros Tu (fag) kaut ko raksti un Tev atbild, kaut kā saglabā, vainu vordā iemet, vai ekseļa tabulās (izmantojot protams līknes)... varbūt pēc gadiem sapratīsi, kā Tu tiec visu laiku uzmests (par to kā Tu uzrunā shmulje- chau siikaa, kurš te ir sīkais? ko varu teikt- chau siikais tēva bakstāmā upuri, tiec vāļā no kompleksiem, kaut gan Tu mums esi vajadzīgs tieši tāds- man trūkst vārdu (varbūt perdelis, ja kaut ko izdomā raksti vai klauvē... kas zin varbūt kaut kad ieiešu Tavās zarnās
0
par Ac/Dc: ja šamējais tik radikāli sāks rīkoties, tad jau tādas krieviski runājošas Latvijas blices kā Neglected Fields, Preternatural, Interment uc. tiks vienkārši izslānītas...
0
pret preternatural man respekts ka končos nelieto krievu val nu tajos vismaz kuros man gadījies pabūt
0
man nekas nav pret tiem kas sezh klusu un nesaka ka vinjiem te ir slikti.
to ka viss ko es rakstu tiek kaut kur saglabaats es pefekti zinu.
0
Vispār tas ka grupa labi spēlē nekādi neliedz viņiem arī runāt latviski. Ja kas.
0
petenju maleej varbuut personiigaas antipaatijas patureesi pie sevis koa?:PPP
0
Labriit!! shmulje ko ta tik agri daries???
0
shmule: kādas antipātijas, Tu arī burtus vienkārši savā prātā haotiski kārto?... es teicu, ja ac/dc ies šitā krievus slānīt, tad arī Latvijas krieviski runājošo grupu dalībniekus noslānīs... pričom tur manas antipātijas, man vienalga krievs, uzbeks, mongolis, uc. varianti (aizpildīt pēc vēlēšanās)
0
Variet teikt ko gribiet, bet es butu gatavs jauna kara iet dek Latvijas brivibas. Es esmu pagans un uzskatu, ka izsti ltviesiem jabut 60% paganiem un 40% kristiesiem (tad sanak izsts latvietis). vot sita.
0
Variet teikt ko gribiet, bet es butu gatavs jauna kara iet dek Latvijas brivibas. Es esmu pagans un uzskatu, ka izsti ltviesiem jabut 60% paganiem un 40% kristiesiem (tad sanak izsts latvietis). vot sita.
0
ka jau mineeju ja tie grupu dalibnieki (starpcitu dazhas grupas pat pasham ljoti patikas) nesaka ka vinjiem te vaidzeetu uzrakstus arii krievu melee un ielam ta lai shamie dziivojaas
0
Tu atljauj, ja? Eu nu baigi forshi, veciit paldies, es piezvaniishu Maksimam un pateikshu, ka vinjsh var palikt.
0
he he...atļauj...he
0
Nu a kā savādāk? Nebūs atļaujas, tad Ācē dēcē ies un šamējos atrubīs.
0
ja un pasaki maksimam lai lai pado arii petjam un vanjai
0
jus jau visu uztverat tik nopietni
0
Tu tiešām esi fag...Riktīgs true brainless fag
0
lab pietiks jokoties. isteniiba ar sho forumu bij izklastiita zinja tiem kas zinjas un avizees neskataas un par to ka tik lielas cuciibas notiek musu neparaak lielajaa valstii
0
MEDIEVAL: Nu gan purvā iebrauci ar visu zirgu: "60% pagāns, 40% kristietis". Ja es sevi uzskatu par 100% pagānu, tad es neesmu īsta latviete? >:[
0
tu neesi nekāda 100% pagāne... kur nu vēl latviete, noteikti kāds polis, krievs, baltkrievs ir savu nastu sašpricējis... nu labi pietiks par Tevi, labāk parunāsim par mani...
3...2...1... aiziet
0
tu neesi nekāda 100%... nu ko atkal ziižam no pirkst, ja?
0
Nu kristiete jau arī es ne esmu nevienu %, un tākā pagānisms ir mana vienīgā pārliecībā, es sevi uzskatu par pagānu. Protams, ka manī rit arī citu tautu asinis, bet tu man parādi kādu etniski tīru kursi, vai zemgali, vai sēli, vai letu, kura senči bijuši tikai un vienīgi no šīs konkrētās baltu tautas? Kas īsti ir latvieši? Par latviešiem kā nāciju var runāt tikai no 17.gs, kad iepriekšminētās baltu tautas bija saplūdušas vienā, un arī vācu muižnieki ar savām pirmās nakts tiesībām bija gana papriecājušies, tāpat arī pārējās apkārtējas tautas gan jau bija devušas savu artavu latviešu genofondā. Līdz ar to, manuprāt, man ir tiesības saukt sevi par latvieti.
0
man liekas Petenju Maleejam pasham kaads savu nastu mute sašpricējis
0
...nu vīri beidziet...:))
0
neesi kristiete ne ar vienu %? Tad jau tu laikam esi baigaa gudriniece un nedziivo pilniigi ne peec kaadiem kristietiibas paraugiem, standartiem sisteemaam un paareejiem kraamiem, un arii dienas tu skaiti savaadaak, un sveetdienas tev neeksistee, un arii muusu Latvija nemaz nav pasludinaata par kristietisku pasaakumu, ko vai ne? Un, jaa, protams tu esi 100!!!! procentiigs pagaans, kaa tad. Palasi nopietnaaku literatuuru un tad naac te visiem smadzenes skalot par religjiju. Tu varbuut esi neo-pagaans un pieluudz akmenjus vai kokus aiz gara laika, bet nu nesaac te gudri filozofeet savos 17 par taadu teemu kaa religjija un veel jo vairaak ja divas saak krustoties savaa starpaa. Es saprotu, ka tu baigi daudz laika pavadi pie gudraam graamataam, bet ir cilveeki, kas pavada gadus 40 pie graamataam, vinjas neshkjirojot peec taa, vai sho ir sarakstiijis "zhiids" vai "latvietis" un veeljoprojaam nespeej uz shiem jautaajumiem atbildeet pilniigi preciizi un neapgaazhami utt. Mirstiigiem sukuljiem kaa mums tas viss paliek tikai knapi apsiekalotas kotleshu masas liimenii. Viss ir ok, ja tev simpatizee kautkaadi pagaanisma elementi un tu centies dziivot kautkaadaa nebuut sevis izprastaa saskanjaa ar to, bet man reaali iekrita iekshaas taa tava nemitiigaa gudraa pirpinaashana par shiim teemaam. Profesore atradusies. Ja neesi pamaniijusi, tad taa informaacija, kas ir nonaakusi liidz mums par pagaanismu un visu to seno chikinana, ir visai sapinusies ar kristietiibu taapat kaa pats pagaanisms. Gadsimtu laikaa daudz kas ir mainiijies, savienojies, sakrustojies, izpidzhinaajies un kautkaa neveikli atvemts.

PetenjMaleejam nepiekritiishu par to shpriceeshanu, jo asins sastaavs ir pilniigs siikums. Tur nu var skatiit peec ieprieksheejaas paaudzes. Ja viens no senchiem krievs, otrs latvietis, tad jaa - puskrievs/puslatvietis, bet vecie shpriceetaaji tiek nopuusti ar putekljiem un aizmirsti taapat kaa uzvaardi. Tas ir tas pats, ja es Jaanim Agarskim teiktu tu neesi nekaads Agarskis, gan jau kautkaads Kruuminjsh vai Zarinjsh kautkad buus ieslidinaajis.

Un ko tu augury ar to gribeeji teikt? Ko tur ziist no pirksta, ko tieshi, ko? Immolation forever.

Un Bluudij tu man saac nopietni krist uz nerviem mazais diikdieni, bet vienalga es gribu tevi satikt un ilgojos peec tava mulsaa skatiena, kad onkolis Fauns bikuciit paraada trikus.
0
Starp citu Lūsi tu gadījumā nedzīvo pēc 9 dienu nedēļas (tu tak kā jau 100% pagāne noteikti zini kas tas ir)?
0
Nja. Bet nu ar shitiem demonstrantiem kautkas buus jaasadomaa. Moshk njemt no vinjiem piemeeru un vinjus pashus ar olaam apmeetaat :) Visaadi jau var jamos meegjinaat pazemot.
0
AC/DC iz de mān det totally pwns0rz hier, jū kan sī it, jū kan fīl it - hīīzz da mēn

nooow, huuuuuuzzz da meeeeen?
hīs da mān beibe, jah drivin mī nuttts, jā beib, giv it to mī

es starp citu esmu budists
0
ļauni ņirdz, starp ūsām pamanāmas pēdējās pašcieņas paliekas iedzeltējušu zobu veidolā, matu pinkas nemaz nav vairs saprotamas, likvīdie aktīvi deģenerējas puiciskos izsaucienos, lai arī cik tas būtu neiespējami...
0
skatos naktsmāsiņa Fauns sāk iekarst nu gluži kā ac/dc, ka tik Maksimam tomēr nevajadzēs braukt projām? cik Tev gadiņi dēlīn? cepelīni agrāk tika diezgan populāri izmantoti, bet ne tagad. Ka tik ceturtdien Tev nebūs tas alus jāņem, nē? Tu ko?
0
Sāksim ar to, ka man paties prieks par Faunu- redzu, tu esi izgulējies un atgriezies savā tik patīkami pierastajā veidolā.

Tātad, ja es nepārkāpju, teiksim, bausli "tev nebūs nokaut", es uztreiz esmu kristiete? Paga, pakasīsim galvu, padomāsim: budisms, islams, hinduisms, daosisms, utt., utjp. Ka tik nav tā, ka lielākai daļai reliģiju ir pamatā ļoti līdzīgi ētiskie uzskati, tad jau sanāk, ka esmu pa daļai no katra. Hm, vai tu nebūtu tik laipns un neaprēķinātu to manu procentu sadalījumu? Zini, ej cirst, ja es saku, ka neesmu kristiete, tātad neesmu, un ja es saku, ka esmu pagāns, tātad esmu. Tu zini, ko vispār apzīmē ar jēdzienu "pagāns"? Tas ir kristietības ieviests un vienkārši izsakoties nozīmē "nekristītais", tātad- ja es nedalu gadu 9 mēnešos, katrā pa 9 nedēļam (jo man to vienkārši neļauj darīt, tāpat kā man manās lieldienās bija jāiet uz skolu), tas nenozīmē, ka es esmu kristiete, es tik vai tā esmu pagāns. Un vispār "pagāns" ir ļoti, ļoti plašs jēdziens, jebkurš, kurš nav kristietis un uzskata sevi par kādas citas reliģijas vai ticības piekritēju, var tikt saukts par pagānu, tāpēc ieskrienies, bet es esmu 100% pagāns, un tas, ka kristietības uzslāņojums manu ticību sakropļojis man neliedz sevi uzskatīt par īstu pagānu, jo senās baltu ciltis sevi tā nesauca, tātad es nepretendēju uz vārds vārdā, soli solī izpildītu seno Latvijas teritorijas iedzīvotāju dzīves ritumu.

Es tā padomāju, šeitan- šajā forumā esmu tiešām daudz jauna uzzinājuse, piem.: es nedrīkstu sevi saukt par patriotu, ja neesmu veikusi valsts apvērsumu tautas labā, vai vismaz mirusi varoņa nāvē sadursmē ar rajona urlu armiju, es nedrīkstu sevi saukt par latvieti, ja manī nerit tikai un vienīgi tīras baltu asinis, es nedrīkstu sevi saukt par pagānu, jo dažam labam tas vienkārši nepatīk. Vai nav tā, ka pārāk slimīgā sapakošana divās kastītēs "trū" un "netrū" no mūzikas pārkāpusi arī uz citām dzīves jomām?
0
Lūsi.

Divas lietas.

1. Tava ticība/reliģija = Pagānisms. Kā tas izpaužas.

2. Es zinu vairākus cilvēkus kuri dzīvo pēc 9 dienu nedēļas un jūtas ar to apmierināti. Protams arī ievērojot "laicīgo" laika iedalījumu 7 nedēļas dienās. Tā ka nevajag visu var ja tik grib.

OK vēl viena lieta.

Pagānisms vai dievturība?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas