Mutilate Myself + Flaying Cēs
0
Pikr=tdien, 1. aprīlī Mutilate Myself un Flaying uzstāsies Cēsīs, klubā "Vidzemnieks". Visi fani (ja tādi ir) un interesenti laipni gaidīti šajā koncertā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
...riktīgs 1.aprīļa joks...
0
Nav joks vecīt...
0
nav naudas knapi behemoth salasishu kur nu veel uz cesiim. sorr butu naudu aizlaistu
0
...nu nekunksti par savien santīmiem...fag
0
es jau labprat, bet uz ceesiim? es labak pagaidishu kad flaying iznaks albuminjsh un tad aizieshu vinjus paklausities! ja nemaldos drizumaa jau buus shii jestraa manta klaat :)
0
a cik tur pa ieeju un pa alu, ja nav nekads ceners ( es jau nezinu ) varetu aizlaist
0
Officiaals pazinnojums:

1. apriilii, Ceesiis, klubaa Vidzemnieks, saakums 21 00 ,notiek rock/metal fests. Nu musejiem speelees Mutilate Myself un Flaying. Juusu atbalsts buus vajadziigs! Tappec barauciet un atbalstiet un mees pretii atdosiem veel speeciigaaku death metal triecienu! Support Latvian death metal! Thanx!
0
Ceesiis- beidzot kaut kas notiek arii Ceesiis un nav uz Riigu jaabrauc! es priecaajos kaa mazs beerns..ha ha. Tikai Vidzemnieks gan taada pasuudiiga vieta.
0
nu ka ssitaa saka tad jau laikam jaabrauc
0
Thanx my metalbrother! you are true:)
0
klau, bet kā ar "pēc pasākumu"? koncis beigsies un tad divos naktī būs "atā, atā, pablandieties tagad pa Cēsīm!" vai arī viss (vai vismaz kaut kas) notiks līdz rītam, lai var no kluba uzreiz tikt uz auobusu, ar kuru tikt atpakaļ uz Rīgu???
0
ja tas butu pratiigi ja kaut kur varetu palikt pa nakti, uz to ari kads officials pazinojums ir ?
0
Koncis iessot laikam liidz pat 6 riitaa, man passam naaxies zust peec speeleessanas, jo agri no rita jabut Salamandraa , kura pienaaciigi jasagatavo priekss jums, lai varat baudit Behemoth, ja vien kaads buus speejiigs pec plosissanaas pei Mutilate Myself un Flaying setsdien kautkur iet:) Bet jums ir iespeejaa atbalstiit saveejos, kas nelix vilties, taa ka, - DO IT!
0
Njā - žēl, ka pietdien...

Bet nu novēlu kārtīgi izplosīties! m/
0
es laikam buushu! ja izdosies no maates izspiest naudu :) ir ari kur palikt :)
0
nu ja līdz 6-šiem rītā, tad manuprāt problēmu nav, jo satiksme uz Rīgu jau no kādiem 5-ciem kursē, tā ka busā varēs pagulēt.
0
es nebushu! kautgan man bija kur palikt :)
0
paldies, ka pateici...green ovuliš fag
0
mja, objektivi vertejot pasakums baigi labs, bet ne metalistam (nu vismaz tik aizspriedumainam aprobežotam loham ka man kursh nespej palekaat,padejot un vel ko tamlidzigu tadaa lekataju pasakumaa). kas skaneja, hmmm, grupas nepateikshu, hc (kaut kas loti lidzigs carnal forge & the haunted bet, daudz kakainaak (laikam estragonam ta grupele gaja vairak pie sirds, he) ska, regejs, funk, kaut kas fusion tipa pluss nezinu kas (starp citu ta ari bija viss sakarigaka grupa no visaam, nu viniem tur diezgan interesantas meldinas bij' nemaz ne tik sudigas) beigas bija ari kaut kads mellacore/deathcore bet nu neteikshu ka mani baigi piesaistija pasakums, abas detuhas nokaveju, ta ka neko pateikt nevaru.
0
zheel,ka nokaveeju sho paqzinjojumu:(
0
nomirsti tagad..3.2.1. Tu ko šito lasi? smilms?.,
0
Mutilate Myself brauks uz Ceesiim 100% veel un veel! To es saprotu - taa ir publika, kas pirmaas songas laikaa gandriiz apgaazz klubu, nevis noccolee dziesmu, uzsvilpj utt.!!!!!!!!
0
tad jau viss ir forši, man prieks.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas