zasiposim audio
0
piebesiijis man tas dc!Nu nav tur kvalitatiivi mp3.vai nu raustaas, vai arii klusi, vai arii galiigaa dirsaa.isstais formaats tikai cdaudio.Kursh padaliisies ar sazipotu Vintersorg-Till Fjalls?varbuut kaads zin kur deecii ir labi faili vai ideaalaakais ja zipoti cda...?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
starpcitu ja kaads sazipos tad lai suuta kur un kaa uz trap@one.lv (zinot slepeniibas miiljotaajus :)
0
Cik esmu lādējis mp3, nekādas problēmas nav bijis...
0
man ar! mosh tev PC sudiigs?
0
taa nav pc vaina.Man mp3c flash ir suudigs bet ne par to ir staasts.Buutiiba paliek nemainiiga-kur var dabuut sazipotu vintersorg (vismaz :).kompis man taapat pie resiivera piesleegts un es dzirdu ka mp3 ir suudiigs un normaals audio jau ir cita lieta.
0
To var dzirdēt arī bez reša, ka mp3 nav nekāds kvalitātes etalons. Bet ja kvalitāte ir VBR vai vismaz pāri 192 kb/s ta jau nekādu lielo kvalitātes zudumu nav. Iekš DC ir problēma ka cilvēkiem ir maz vietas un šie raksta uz 128 kb/s kas visbiežāk ir kluss un sūdīgs. Raustās gan tev ne dēļ mp3 bet dēļ progas. Paprovē citu pleijeri. A sazipotus CDA vispār nekur neesu redzējis.
0
320kb/s
0
da mekleet maacies
0
kuram ta cietie tik resni ka var atljauties cda formaa uzturēt mūziku??? man domāt neatradīsi, pamēģini eMule ja blusa riebjas ir vēl kaukādas tās torentu progas
0
sazipot mp3, wma vai kaut kaadus līdzīgos formātus nav pilnīgi nekāda jēga, jo šie jau ir faktiski maksimāli saspiesti formāti un zips vai rars neko vairāk kā no, piemēram, 5.66 uz 5.60 saspiest nevar.
0
Esmu maniijis vienam ieksh dc wavos albumus, bet tur tik paariitis bij, kautkaadi Dimmu na na na un veelkautkaadas kakinjas. Kaadam jau ir, bet ej un atrodi, un galu galaa ja jau tev tik nenormaali patiik tas Vintersorg, tad dari kaa es, nu nenozheelo to naudinju un nopeerc to origjinaalo disku.
0
Vot, vot!
0
Varbuut kaads zin torrent trackeri, kursh specializeejas uz smago muuziku?
0
Kādreiz esmu manījis saspiestus albumus (rar,zip arī kādos citos form.) iekš Mirc uz serveriem Phazenet vai Undernet,bet tas ir baigis retums.neviens jau neiziet uz to jo nav jēgas..dc ++ tāda lieta nav manīta..
0
ja es saprotu pareizi tad mans cietnis ir resns. bet tie mp3 ar kvalitaati 192 kb/s manuprat nav slikti. protams, cd audio oriģinālam klaat nestaav ne tuvu
0
Fauns
jaa jaa divus vintersorgus aizvakar nopirku bet tie bija divi peedeejie bet man vajag tieshi Till fjalls un Udemarkens Son
0
ja kaadam vajag kaut ko no audio tad esmu sararojis paariiti cd.apmeeram 12 bet ar laiku buus vairaak (visos publiskajos metaala hubos praktiski esmu)
0
Enemy
ar pleijeri viss skaidrs tikai tas nav datora pleijeris, bet tas siikais suuds kas uz flash straadaa.tas offic jaamaina bet es vienkaarshi domaaju moshk ir kaadi juuzeri kas cda lieto.Es laikam turpinaashu arhiveet taa kaa ar laiku moshk veel kaads sararos savus cd ;)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Sonnenmensch
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas