Folklora un Metals
0
Liekas ka folklora ir kaut kas pilnigi pretejs metalam. Bet kapec daudziem metalistiem nav nekas pret folk. Kapec reperi un urlas nevar folk. ciest. Ja uzmanigak pavero folkloru, tad var redzet, ka folklora ir tik pat, uzmundrinoha, nosodosha, navejosha, tumsha, gaisha un interesanta ka metals.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
puika, kaadaa sabiedriibaa tu tuseejies?
0
Es jau neko, tikai jautājums tāds: Kuru Tu ar saviem tekstiem gribi nogalināt?? Es atzīšos uz mani tev tas gandrīz izdevās...
0
un kā, lai es zinu kāpēc bāliņam reperim un jaunavai urlai nepatīk folk?
0
hmmm... nāvējoša folklora...
0
viņiem nepatīk tāpēc ka eiropa ar visu žīdu baru viņus ir saindējuši ar savu komerciju
tie kas klausa folk apzinas sevi pēc savas nacionalitātes
nu pasakat vai ta kāds kaukur ir dzirdējis rapfolk???
0
neviens reperis neapzanās pēc savas nacionalitātes, Snoop Dogam arī ir pohuj, moš viņš ir turkmēnis? Ņjā židu bars ar savu komerciju... tas ir kaut kas jauns... to jums Bleakness laikam lohu skolā māca, Tu vispār pats saproti, ko Tu raksi?
kekss ar šokolādes aplējumu...tagad...
0
"Repa kultūra" (!) nāk from US's black nigga brotha. Un US black nigga nepiekopj folk. Tāpēc arī mūsu white nigga pret folkloru izturas "vēsi". Yo!
0
kas juus ar galvaam malku skaldijaat?
0
uj! gudriibas akal snieg!
0
folklora taisa petingu metālam... un otrādāk..
apmierina šāda tēze Medieval kungu (kundzi?) ?
0
es skolā vairs neeju, ta kā nepuksti
0
:))a kas tad par skolu runā?...:)_) fag
0
Bet ta ari neviens nav atbildejis. Kapec ir uburies piem. Pagan metal...u.t.t.

A par repu. Es esmu dzirdejis un redzejis ka repo
tautas drebes un teksti ir Latgalu val. Ar folk. eslementiem. Bet metals ir viss tuvakais muzdienu muzikas stils kas lidzinas (pasaa pamataa) eiropas folklorai, un viduslaikiem.

0
tie kas repo latgalju valoda tie ari ir musu pashu tautieshi kaut kads eminem neiedomatos ka ta varetu repot jo vinjam i bik pa maz smadzenju lai liidz tadaam lietaam aizdomatos
0
tas gan būtu rēcīgi, ja Eminems sāktu repot latgaliski... spēcīgi, ka Tu tā iedomājies, man uzreiz gribas Tavu plakātu pie sienas...
0
Ja! eminems Latgalu valoda. as butu diezgan divaini. Bet es ari runaju par LATVIESIEM.

0
Nu tad taa - folklora ir tas ar ko cilveeki nodarbojaas tad kad nebija televiizoru, radio, un interneta arii truemetal foruma. Cilveeki runaaja viens ar otru nevis tupeeja pie datora....
0
eaj jūš visi dirst! folk rulz
0
Folk + metal kopaa veido interesantu smagās muzikas stilu, un patlaban pasaulee tas ir paliek arvien popularaks. Tagad pagan metal bandas ir gadriz vai katraa zemee. Ir skaidrs ka black/death metal sevi jau ir praktiski izsmeelis un tagad tikai atrazhojas, kamer sheit ir pagaidaam vēl neierobezhotas iespejas attiistiities un pilveidoties. Tas taa -manas domas.
0
Ac/Dc: nu gan Tu iebrauci auzās. Tad jau sanāk, ka Tev ar maz smadzeņu tikai tāpēc vien, ka noteikti neesi aizdomājies repot vai kauč vai urkšēt čečenu vai jebkurā citā svešvalodā.
0
Es pilniba piekritu Hopkins. Tas ir jauns metala stils un ari loti labi izsklausas. Pagan metal stils ir loti neierobezots visas zinas. Un stabule vai kokle kopa ar gitaru baigi labi izsklausas.
0
Folklora ir teksts un mūzika, kas veido melodiju, reps ir ritmiski tenterēts teksts, ne izdziedāts, bet metāls, gan ritms, gan melodija, gan teksts, gan arī vēsture, nedaudz, manuprāt, arī goti pie tā vainojami he he, ka sāka aizskart vēstures tēmas, nedaudz dziļāk dziedot, kā tikai apēst svaigi nokauatas cūkas gaļu...
0
"tie kas repo latgalju valoda tie ari ir musu pashu tautieshi kaut kads eminem neiedomatos ka ta varetu repot jo vinjam i bik pa maz smadzenju lai liidz tadaam lietaam aizdomatos"

nu manus ieteikumus par dienas labaako tekstu jau visi ignoree...
0
Es esu dzirdējis Latgaļu repu.

Nūzeidzeiga pasauļa
Mūsu broļus nabaida
Ja tev ira sadaigon
To tev ira taisneiba

Babeņa kas ajaijas
Kūros golvu rūto lokots
Bandeits jej ka sprauda ar kastet
Dūmōja ka i ir robots

Nūzeidzeiga pasauļa
Mūsu broļus nabaida.
Ja tev ira sadaigon
Tod tev ira teisņeiba
0
sadaigon? :O
0
nu kapeec lai metaals nevareetu buut folklora? :D
patiesiibaa jau folks ar metaalu iet roku rokaa ne tikai latvju seetaa bet arii visaa eiropaa (amurikaanjiem nav folkloras :)
Viking folk metal, pagan metal, folk blackmetal.... Kur tad ir tas robs starp metaalu un folku un vai tad ir tik liela robezha?man nav
0
Metāls jau ir savā veidā kā folklora.Tas tiešām, folk instrumenti ļoti labi skan kopā ar smagām un vieglām ģitārām.nav robežu..
0
Ta ir. Es domaju ka Metals ir folkloras dels.
Vai kaut ka tamlidzigi.
0
ak dievs tas pirmais teksts bija tik anali reciigs! karoch visi baigi iterisejas par folk tapec ka skyforger spele folkmetalu, visi baigi safanojushies! es nezinu varbut kads no jums ari klausas tiesham folk? es shad tad paklausos, patikama muzika ausim, kad negribas metalu klausities! tev tas liekas taads sava zinja agresivs, jo runa iet par senajiem laikiem, kad sabiedriba nebija tik stulba ka shodien. tad pastaveja visadas citas shtelles, plus muuzikji izcelj visu ko galjiigu, jo musdienu cilveksm tadas lietas patiik
0
Ja! Es ne tikai klausos folk., bet ari speleju bungas, kokli un nedaudz blokflautu. (Pirmais tekts patiesam bija galigi garam). Bet to ari nevar noliegt, ja pacensas spelet folk. tad var sanakt ta ka es teicu. Ja loti censas!
0
es speleju basu, mazliet gichu esmu megjinajis to pashu blokflautu un domaju iegadat bungas :D
0
Es speleju folk. kopa "Kokle" A bungas man macija spelet viens vecis no Auliem. Vot sita.
0
A es rubīju klavieres :D
0
Vampirs
tu jau gudrs sisenis ja, ka visu zini kapeec katram folks patiik? Man blakus galjai ir Ilgji, Vilki.Ja stulbie latvieshi mazaak dziitos peec visaadiem amurikaanju un eiropas suudiem tad jautaajums "kapec jums patiik folks?" izpaliktu.
0
es neesmu gudrs sisenis! es vienkarshi izsaku savu viedokli! man ar galjai blakam staav vilki :)
0
Piekritu roof. Bet es tikai nesapratu. Vai tu saki ka latviesi ir stulbi? Vai tu runa par tiem stulbajiem latviesiem kuri jusmo par amerikaniem un visiem parejiem lohiem? Ka tu to domaji "stulbie latviesi"?
0
Nu tad kadas problemas? Nav ko uzsakt stridu ja tu vampir ari interesejies par folk. ko tad tu? Pac uz sevi dirsi? :D
0
roof baigais malacis, tu tik paskat.

Ja visi latvieshi buutu tik stulbi kaa tu, tad vinjiem vispaar nekaadi jautaajumi nerastos.
0
Runajiet par temu, nevis atkal saciet viens otru apdirst.
0
nu bet tads jau ir forums :) visi apliek viens otru!
0
Ta! Seit visi runa par temu, bet cakarejas "foruma visi viens otru apdirs" Speciali jums. :D Nenemiet launa.
0
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
0
MEDIEVAL
es nesaku ka latvieshi ir stulbi.man vienkaarshi biezhi vien ir sajuuta, ka latvieshi ir taadi kaa izbadeejushies zveeri, kuri visu muuzhu bijushi buurii (padomijaa) un tagad graab visaadus pretaporte, Mcdonalds un citus suudus.tas gan vairaak attiecas uz masaam.

Fauns
Kas tev atkal nepatiik ka tu vienmeer kaa taads triperis piepisies.Vienmeer atrodas kaads, kursh Faunu nez kapeec uzbudina :D
0
kaut gan patiesiibaa jau tas no malas tieshaam ir stulbi kad kaads laucinieks piemeeram tev saak staastit par to, ka latvieshiem labaakaa nacionaalaa veertiiba ir qountry
0
kaut gan patiesiibaa jau tas no malas tieshaam ir stulbi kad kaads laucinieks piemeeram tev saak staastit par to, ka latvieshiem labaakaa nacionaalaa veertiiba ir qountry
0
ja tas ir galigi stulbi.
0
Es ipasi neko negrabju mcdonals u.t.t.
Vienigais ko es daru dzenu krievus no Latvijas, bet nekas nesanak, jo ta vieta lai jatos pa mcdonalds un fanotu par amerikaniem mums jadoma ari par Latviju. (tiem kas ir latviesi) Protams atradisies seit kads ducis ar tadiem kas tulit mani nodirsis no galvas lidz kajam... ta bus.
0
metal - folkloras dēls?? haahhhaaahhaahhaaa!!!! :D
0
Nu ko es teicu?...
0
Tu teici ka nē? ne jau tieši tas jāņem precīzi bet mazliet sanāk he he. folklora -metal dēls :)
0
Nu man jau liekas, ka labaaks savienojums nemaz nevar but!!!
0
www.erty.eclub.lv/KasTeNuteik.mp3...

latgalju reps compeletely pwns0rz
0
0
ha..ha..ha- riktīgi prikolīgi, bij ko nosmieties.
man ,protams, reps un citas tam līdzīgas kultūras neinteresē, bet šos var paklausīties kā diezgan neordināru parādību (tikai nevajag pārprast)..
Šie džeki tomēr ir patrioti (ne jau valsts nozīmē)
trumpis , viennozīmīgi, ir čangaļu dialekts un teksti... he, he... bet teksti labie..

p.s. tie, kuri no dziļākas kurzemes nākuši, kādus 70 proc. no dialekta nesapratīs..
0
parejie reperi mugo par to, ka pie majas ir netira miskaste un kads apmiza vina auto. A sitiem vismaz ir kaut kas labaks.
0
prieksh manis pedeja laika labakais folk atklajums Corona Borealis, iesaku
0
Kads zin kur var dabut dziesmas no vilku CD "Dzelzim dzimu". Nekur nevar dabut.
0
eu veči!!! tas tik bija kodiens... vakar beidzot izšāvu tās stulbās raķetes, kuras biju nopircis 1.janvāra svinībām...
0
MEDIEVAL man ir - dc++ alfa hubaa atrodi Littlecorpse
0
Ja runajam par folkloru un metalu, tad iesaku ieiejiet www.skyforger.lv un noklausities jauno dziesmu, no jauna CD. baigi labi ta dziesma izklausas.
0
bļin tu neredzi, nelasi..?. tas jau sen ir paziņots
0

0

0
kas te nuutek? :D labs iereeciens par to lotgalju repu
0
Vispār bokam bij taisnība - tā kā esmu no tālas Kurzemes nācis, tad vairāk nekā pusi nū tas dzīsmas nasuprotu :D
0
Es saprat 80%.
0
Folklora un metaals ir abi loti labi!
0
Jocīgi, ka neviens to nepieminēja, tikai taustās. tātad - folk metal ir cēlies no folk roka ar aizsācējiem the byrds priekšgalā (60tie, ū, jē, man par šito tēmu eksis:))
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
skru
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas