Liepājas matainie pret rapari
0
Nu Liepājnieki (kas arī dzīvo Liepājā) atdzīstaties - kas Jums tur notiek?

www.virtualliepaja.lv/modules.php?name=zi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu luuk tas jau ir kaut kas ka atnaak abas puses nevsi viena puse un otra tikmeer sezh krumos un trusijaas.
pievisa vainiigs tas slaanis kas degradeee visu sabiedriibu. pats gan Liepajaa nedziivoju
0
lokālais pilsoņkarš, ko neteiksi...a jēga no šitādām razborkām ta kāda? kāds dabū pa aci, kādam nākas ar policiju parunāties, bet citādi viss pa vecam..līdz nākošajai reizei..

bet teikums "Viens pat esot bijis bruņots ar zobenu" man dikti iepatikās - pamatīga sagatavošanās notikuši, diez ar ko tad reperi šādu godu izpelnījušies..
0
Edenbeast: kur Tu biji 07.04.2005 ? ;)
0
to lodzinjsh - Edenbeasta sheit nebija;) tad buutu gaajis trakaak:D
0
O, es njemu savu beisbola nuuju, nolaizhu bikses veel zemaak un eju sist metaalistus. Jaapanjem veel liidzi me bitch un me ex-bitch, lai spiedz un aplaudee.
0
tas toch, pautu bars. Kaa vienmeer droshi vien, divi gailji salecaas un tad nu jaarunaa strelka lai risinaatu sho ljoti aktuaalo un visiem tik ljoti svariigo probleemu, ka viens otru uz ielas nosauca par suudlaizhiem. Zinu shitaadus kadrus iz Jelgavas dziives. Vienam nabadzinjam uzbrauca un nu vinjsh neko pretii nevareedams padariit, ieraavis kreklu pakaljaa, sarunaaja strelku. Tas jau nekas, ka pats uz satikshanos neieradaas, un peec tam "kaujas" daliibnieki gardi nosmeejushies gaaja vinju vilkt no maajas aaraa lai iedotu bietee mazajam gudriniekam. Beernudaarzs.
0
HM a es dzirdeeju ka tur bija Panki pret Reperiem a metaalistiem sakars tur nebija, bet nu nezinu kas iisti tur bija, bet tas vis ir bezjeedziigums galiigaakais stulbums, bezdarbiibas sekas.
0
hehehe :)
black.widow - tiko sadzirdēju ka kādam bija zobens, tā iedomājos par edenbeastu. Un ņemot vērā ka Tu dzīvo Liepājā... r0fl
0
es jau sapratu lodzinj...;)
0
da nu loxi ko var teikt
0
zobens? o_O
0
kk:( , tu par modeli neesidomajusi stradaat ?
0
kk:( ja nešaubos ir džeks.
bet...hm.. varbūt transvestīts? kas to lai zin...
0
boks, tu gribi man iestastiit ka tie divi izvirzijumi bildee nav tesmeni ?
0
ja ttas ar kruutiim tiesaam ir dzeks, tas jau gandriiz pavelk uz manu ideaalu;)
0
man liepaajaa patiik bet jaatziist ka sen nav buuts liepaaj dzintaraa gan viens koleegjis dabuuja pa kaklu nu vieteejaa matainja bet tur jau bij zaljais puukjis pa daudz aktivizeets
0
Nu, tagad ieliku beidzot savu iisto seju. :D Neesmu es nekaads tur transvestiits, vienkaarshi iepatikaas taa bilde. Do I fucking look like Mary Poppins? Liku visaadas bildes, jo nebija nevienas normaalas saveejaas. Nu, tagad ir.
0
konflikta pamatā ir tikai mūzikas gaume??
:DDD
0
kk:( -shitaa ar nav slikta;) spriezot pec ieprieksejaam- tev ir vajiiba uz lietussargiem;) bet tomer zel ka tas nebiji tu:D es jav sapriecajos;D
0
Cik es aceros no tā kautiņa (kā nekā drosmei un baiļu pazaudēšanai vajadzēja iedzer tā pavairāk:)) cik aceros kkam iedevu savu samuraja zobenu un org laikam ka viņu atņēma :D labākais jau bija tas ka tie tā saucamie reperi (kas īstenībā ir parodijas pa reperiem :)) mani visu laiku saukāja pa panku (lai gan es tāc neesmu:)) viņu loģiski bija vairāk un ja mani nebūtu pamanījis garām braucoš draugs un nebūtu mani savācis tad es jums tagad varētu sūtīt dūmu signālus vels viņu sazin no kurienes (laikam jau no slimnīcas) bet pac galvenais tomēr ir un paliek pazauddēt bailes uz to brīdi tad arī viss būs kārtībā nezinu kas viņi tur būtu pa varoņiem mani vienu atskaldot tas tikai viņu stāvookli vēl vairāk pasliktinātu viņiem īstenībā zemāk jau vairs nav kur krist. Vienvārd sakot karš laikam ka pie mums ies uz pilnu klapi varbūt ka nē nu bet lai jau viņi mani lovī un ķer kas tie sīkie mani līdz nāvei nobaxtīs vai :D pāris purnu tur bija tādi no kuriem tiešsām visa dūša papēžos bet es uz turieni gāju tikai ar vienu domu labāk dabūt pa muti tur un saluzt vizmaz vienam reperim roku vai kāju un pēc tam vīņi mani liktu mierā bet pašreizējā situācija man patīk vairāk :) jo ja viņi sāx mūs tvarstīt pa vienam viņi vairāk pa pieciem nebūs un tas jau ir labāk nekā 50 vs 1 :DDD taka galvenais PAZAUDĒJIET BAILES
0
Jobļa gari sanāca :) sorry veči zinu jums nepatīk lasīt Turās :D
0
šito es nevaru iebraukt, nahuj kaukādādi kari vai kas tur jātaisa... kas par fak... man piemēram pohuj, ja Tu nevalkā apenes un brūnā strīpa Tev ieēdas pa taisno džinsos, nevis kā man- baltajās apenēs... stulbums...
0
Jeegas jau tam nav nekaadas, bet taa jau vienmeer buus ka kautkaadu lohu deell cietiis visi. :(
0
Nu turaas Liepajnieki! Cinaas par sevi!!
0
to Malējam: ar sašutuma pilnu balsi un skaļām ovācijām šos resgaļus-huligānus pie prāta vest neizdosies... tur vidējais vecums varu derēt ir 16-18 gadi.. paies pāris gadi un beigs ākstīties, bet nāks jauni vietā..., tad to vietā atkal jauna paaudze karstgalvju, nebeidzami...
pats caur to esmu izgājis caur... gluži ar ķēdēm un beisbola bitām negāju šķaidīt krievu-repergoperu bandas, bet pārliecība bija tieši tāda, ka vajag...savos 16 gados.
Tagad- tikai smīns par visu to.

p.s. protams...., protams... kaut kur zemapziņā ir- pie sienas viņus visus un nolaist pa katru ar automāta ložu kārtu... he, he, he..
0
0
to boks: par Tavu p.s. nu un kas tad būs ka to kārtu nolaidīs, vieglāk būs norīt sviestmaizes kumosu uz poda sēžot un gaidot jaunas ovācijas no pirmā stāva kaimiņiem? Ja nu Tu astrāli kaut kā sadomā viņus novākt, tad man ir personisks lūgums neziatikt 1) Maksimu, 2) Oļegu, 3) Jāni, 4) Vitāliju, 5) Pedofīlu, 7) Rasķiku, 8)
0
Jaani un tos paareejos divus krievinjus toch luudzu neaiztieciet. Nu luudzu Ac/Dc, tas attiecas arii uz tavaam dzelzs duureem!
0
lai tie siikie peraas savaa starpaa - nav nekaadas sajeegas par to kaapeec vinji klausaas vienu vai otru muuziku un tad redz dzheks vinju pametis... wuoahahahahaha:D
0
"13 gadīgā Liene" Ak, šīs bērnudārza kaislības.. Ghi, ghi.
0
Normāls tēmas nosaukums - Liepājas matainie pret rapari. Varētu domāt, ka visi pret vienu. :)
0
Starp citu, rīdzenieki, viņdien, braucot ar autobusu garām Uzvaras parkam, uz pieturas sienas matīju šādu uzrakstu:"Reperi sūkā metālistiem". Nu, kurš kuru ies sist? :D Es tā domāju, ka tas ir gana liels uzbrauciens abām pusēm, ne?
0
Ar virsrakstiņu sanāca šmucīte - vienkārši nepamanīju, ka ir jau sasniegts virsrakstā pieļaujamo simbolu skaita limits. Bija domāts rapariem =)
0
drīzāk reperu meitenes sūkā... ha, ha, ha..- reperiem !
drīzāk metālistu.....////// ups ! šššššššsss...
metālistiem !
tā teikt - nejauksim lauciņus. katrs darbojas savā fontes pusē ! un miers.
0
- frontes- (izlaboju drukas kļūdu)
0
ziniet patiesibaa diezgan aprobezhoti cilveeki reizeem ir :/ skumji... es piemeram skola ar reperiem varu sadzivot, bez nekadam problemam :)
0
a man kaimiņos aiz sienas viens tipa repers (bet skan pie viņa arī rammstein, gunsnroses u.c. ģēniji) un tas morālais kroplis mēdz citureizi 2.00 nakti ieslēgt savu droši vien 1 kW (ne mazāk) jaudīgo aparatūru un baudīt mūziku (pa dienu laikam nav tas efekts)... nākas bliezt ar āmuru pa sienu lai apklust... parasti tas nostrādā.
Es joprojām nezinu, kurš tas pauts ir, bet satikt gan gribētu un kārtīgi uzšaut pa pakausi... gulēt pa naktīm nedod maita.
Nu vot i kā lai te sadzīvo ar reperi (arī metālika ir skanējusi starpcitu)
0
shams noteikti nemaz nenojaush ka viens muuseejais spiegs vinju noveero:D:D:D
0
acīmredzot no Liepājas.
0
man kaiminjs taads pats.. grrrr........ >P
0
visaadi tie platbikshainie ir zinaami gan galiigaakie urlas un kas tagad ar ozolu laikam sadarbojas un juutas baigaakais maakslinieks, preciizaak meeslinieks
ir arii daudzmaz saprotami kas trakaakajaa gadiijumaa ir pozeri un nez kaapeec jauc ieksh savas putras underground fisku
nu vismaz man po uz vinjiem katraa gadiijumaa kameer man nepiekasaas arii es ir mieriigs
0
mans neitralais viedoklis ir likt citu kulturu miera un stradat sava lauciņā ( cik vareja noprast viss sacies kaut kadas mazas meitenes del vai ka.) Droshi vien ar pashu h-h tur nav nekada liela sakara un gan jau kadi vieteije urļiki, nezinu, bet ja ta tad klope butu agri vai velu. Nu bet klope nav asinspirts, ja kadu izsledz tas tas viņam ir labs pamats pardomat ricibu, bet ta lieta ar zobeniem un ķēdem, nu tas nav isti viriskigi, ja grib nosist nu tad uzreiz cietuma, ka saka labakais veids ka atrisinat konfliktu ar kulaku pa priekshu (nu ja citadi nevar jaa, bet bez aukstajiem ierochiem (un naidigi grebtam koka valem )
0
nu piekriitu gan...
0
Ta, nebija tur nekas.
Masu meediitaaji taikai taisa sensaciju.

Bet kad pirms paaris gadiem 18.novembrii savaacaas 30 urlas un paari par 200 mataino, to gan neviens neatceras, nekaadaas aviizees nerakstiija...
0
"Kāds puisis skaidroja, ka tagad kautiņi sākušies saistībā ar Romas pāvesta Jāņa Pāvila II nāvi. Garīgā līdera nāve iezīmē jaunu ceļu visā cilvēces attīstībā, tāpēc arī Liepājas jaunieši šajā laikā izlēmuši ķerties pie attiecību noskaidrošanas tik radikālā veidā."

Es nevaru... tikko apspljaavu monitoru ar teeju. Vajadzeeja jau zinaat, ka shito lasot nedriikst neko dzert. Fui! Un turklaat veel "Viss sākās ar Elīnu". Fui
0
Fui! Elīn, nac notīri man monitoru. Tūlīt pat!
0
tagad laikam par vēlu, bet vajadzēja viņai kārtīgi iekniebt dibenā.
0
Eliina nebija vainiiga, aizdomaas es turu Peeteri
0
protams ka stila deelj kautinsh bija-meitene nezinaaja kura stila uisi grib sevii :D :D :D ;D ;D ;D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas