Debesīs kals virs Rātslaukum
0
Sestdien, 14. maijā pēc 2 gadu pauzes Skyforger atkal izpildīs rīdziniekiem folkmūzikas koncertu. Tas notiks Rātslaukumā, viduslaiku festivāla Maija Grāfs ietvaros.

Tas tika pārkopēts no Debesu Kalēju (Skyforger) mājas lapeles, pats gan nezinu vai tikšu, jo būs jābūt Līvānos tai datumā, bet vai matainā un nematainā tauta pievienosies viduslaiku pārdzīvojumiem, kas izklāstīti caur stabuli, kokli, balsi, ģīģu, bungām utt.?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Piezīme. Grāfs - agrajos viduslaikos Rietumu Eiropā karaļa ierēdnis, soģis. Feodālās sadrumstalotības laikā - neatkarīgais feodālis. Vēlāk - muižnieka tituls. Krievijā šo parādību ieviesa Pēteris I.
0
Varbūt nokopēsi no skaidrojošās vārdnīcas arī visu pārējo savā tekstā lietoto vārdu nozīmi?
0
Izskatās ka tev Pagān, tas info neko neatškiras teiksim, ja tu būtu pagrābis vinu no kautkādas tualetes 'lapeles' arīdzan, vai ne tā?
0
O! Uz šitām dzīrēm jāiet! :)
0
starp citu viņu jauno dziesmu `Uz Ziemeļkrastu` var noklausīties SF mājaslapā... nu tas tā- varbūt ziņa tiem ,kas neklausās Radio SWH ROCK...

Izklausās daudzsološi. Katrā ziņā disku obligāti iegādāšos... maksās jau kādi 10-12 Ls, bet a ko ta darīt.. mūziķiem arī jāēd dienišķā maize.
0
nevaru sagaidīt arī, kad ta beidzot varēs iegādāties oriģinālo Kauja pie Saules ierakstu ar visu bukleti (pārspiesta matrica- tas nav nopietni).. cerams, ka CD-Maximum nenohaltūrēs. Pēc idejas šim diskam būtu jābūt 5 Ls robžās, bet Gailis G var jau uzlikt sev tipisko astronomisko ceņņiku, kas droši vien arī sagaidāms.
0
SF jaunā dziesma ir baigi laba!
0
Cd-Maximum neko nenohaltures, ja SF nenohaltuures kad taisiis matricu ko sutiit, bet kaa pieredze rāda, tas mums iznak diezgan labi. Es domaju, ka ap shaa gada vasaru varbut abi vecie CD (Kauja un Strelnieki) iznaks Krievijaa caur Cd-Max, ja vien shamejie neaizkavees. Leetak bus pasutit no turienes. Abi CD bus remastereti un Strelnieku cd ar bonustreku. Tapat ir plans arii parizlaist vinus arzemes, taa lai beidzot visi var nopirkt. Jus nevaram iedomaties, cik loti ir apnicis atbildet uz arzemju fanu jautaajumiem, kur lai noperk abus vecos cd.
0
Īsti nesapratu vai tas bija domāts kā apvainojums vai kas no tavas puses, Hopkins?
Intaram: slinkums he he.
0
whatever.. parasti jau lieto vardu - majaslapa. lapeles ir tās, ko lieto atejā. bez apvainojuma teikts.
0
Laikam netikšu. Traki žēl. A sīkāku info nekur nevar dabūt?
0
Jaunais CD maksāja pirms 2 nedēļām 7,99 Ls. No kuriens esat parāvuši tos 10-12 Ls?
0
vienkarshi taa visiem likaas :) bet ja noperk leti, atd arii var pardot letak nekaa parasti. normala cd cena, 8 ls, pie tam svaigi iznakusha.
te veel dazas zinas:
Skyforger speles sho sestdien folk koncertu, Ratslaukumaa, blakus Melngailu namam, startees ap 13.30
Koncerts Jurmalaa 17.06 kopaa ar Somu grupaam ir atcelts, finansialu problemu del. Taa ir oficiala zina no organizatora.
0
the house of the nigger cocks.... :D melngaiļu nams.... :D uhuhuuhhuuuhuhhuuu!!!!!!!
0
buus vien jaaaizvelkas
0
kaada runa!
0
Būs jau tā pagrūti no melnās piekdienas taisni uz rātslaukumu, bet ko padarīsi...
0
man nesanāks doties uz Niggercocks House lūkot pasākumu... būs jāmauc uz Kuldīgu maķenīt patrenkāt lepnos un (uzpūtīgos:D) kurzemniekus... nu tipa dzimene vienam frajeram.

hm... bet ,ja SF kāps ap 13-00, tad viss vēl iespējams.
0
ap 13-30.... labojums
0
Kāds nava manījis kur netā pasākuma programmu?
0
Baigi labs koncerts bija!
0
Patīkami ka katrā viņu koncertā var dziedāt līdz.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas