Semigalls' Warchant
0
Beidzot "Gailītis G" var iegādāties sengaidīto Semigalls' Warchant CD par 8Ls.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Viennozīmīgi pārizdotais un papildinātais Semigalls' Warchant (kā visi Skyforger albumi) ir šīs summas vērts. Protams, atšķirībā no demo, albumam ir perfekta skaņas kvalitāte. Jaunās dziesmas ir lieliskas, kas liecina par to, ka Skyforger spēki un asums vēl nav izsīkuši un, liekas, tik drīz arī neizsīks! Īpaši izceļamas ir jaunās dziesmas - "Kāvi" un "Asinslauks", kas nemaz nav līdzīgas dziesmai "Uz Ziemeļkrastu", kas vairāk ieturēta Pērkoņkalves tradīcijās.

Tagad klausos Semigalls' Warchant - PAGAN BLACK METAL (ar folk elementiem)!!! ;]
0
Es domāju ka par šito CD kādam no uber true matainajiem vajadzētu uzcept vienu pamatīgu recenziju šeit sadaļā recenzijas. Kā ne kā par Collide demo bija.
Jā arī metal-arhīvus vajag papildināt.
0
black metal....? Diez vai
0
njaa, prieksh black metal paaraak labs
0
uhhhhhhh!!!! Nu baac!!! Tik ilgi bija jagaida!! Bet laikam jau labs nak ar gaidiishanu...
0
Adresēts roofam un raimim!

no Sky Forger mājas lapas: #Tales Of Beverina # 1 1997

SKY FORGER - I guess thus they can be called - "THE KINGS OF LATVIAN BLACK METAL". As well as the most famous band on the country's metal scene altogether. Their liveshows are bombastic explosions of fiery pagan wrath, their music - a warlike blend of the best traditions of the raw and fast black metal in the vein of Darkthrone and Immortal, however superior to them because of the melodic and folk elements their music is juised with.

kāreiz par šo albumu demo versijā daudzus gadus atpakāl!
0
Tas bija par demo, nevis par šo jauno un tas bij jau pirms uz rokas skaitāmiem gadiem... Tā ka retais melnais metāls izfiltrējoties varētu kļūt par kārtīgu smago metāla kluci ar folciņu he he. Bet, ja jau Tu Mefistofel esi pircis un klausījies, laikam, būs jāpārstāj ticēt dievam un jātic tev he he.
0
es domaaju par jauniem gabaliem...
0
Demo bija blekis, bet taalaako atljaushos uzskatiit par folku/pagaanmetaalu pietam ir legenda, tieshi skyforger esot atklaajushi pagan metal (ja pareizi atceros tad Muuzikas Saulee ljoti sen taa bija teikts) kaut gan kuru tas uztrauc-galvenais ka labi mauc
0
Enemy rakstiija:
"Jā arī metal-arhīvus vajag papildināt."

Nevajag gan. Tur ir aizliegts regjistreet paarizdotus albuumus kaa atseviskhju diskograafijas sastaavdalju. Tev tur par to pieskjirs "Fred Durst" titulu.
0
Demo pārizdošana gan tur ir legāla.
0
Piekrītu, bet šajā albumā vecās dziesmas ir identiskas un nav pārspēlētas - tikai izdotas cd kvalitātē. Un tātad tas tomēr ir raw bleķis ar folk elementiem. + jaunajā dziesmā "Asinslauks" bungu partija ir tāda, ka pat Urskumug drum-machine netiktu līdz. ;-)
0
Laikam par metal-archives spriedēji paši nemaz nav apskatījušies - šis albums jau vairākas dienas tur ir SF lapā pievienots kā jauns full-length :P

A par jaunajām dziesmām ir labas, bet "Kāvu" sākums man uzmācīgi atgādina A. Kublinska "Noktirni" - "Naktīs...šaurās Vecrīgas ielās..." => "Ziemas...saltās bezmēness naktīs..." :DD
0
:D
0
:D
man tā pat likās kad Kāvus pirmo reiz dzirdēju, jā sākums skan stipri līdzīgi!
bet tā visu cieņu, man patīk.
0
Ai ai ai kāds prieks turēt rokās original CD. (negadās nemaz tik bieži) Nu par metal-arhīviem tā kā būtu tikts skaidrībā, atliek vien piebilst ka šis albums atkal pārliecinoši parāda "Kurš te ir boss" iekš LV metal dzīves.
Par black ne-black tēmu saku tā, ka Zemgaļu karadziesma ir ļoti-daudz-procentīgs black, bet asinslauks jau "ir kaut kas labāks". Nu man jau labāk patīk asinslauks, bet arī Zemgaļiem nav ne vainas.
0
nopirku tak beidzot šo CD... nu bļin man jau patīk itin dikti. buklete arī superīga.
kādreiz bija šī kasetīte (vēl pirkta tajā senajā 1997.g.).. un nevarēja ne iedomāties, ka ko tādu uz CD varēs klausīties (bet nu, protams, kā jau ar daudziem ierakstiem tā tas ir bijis)
0
nju savulaik klausiijos demo uz cd, nez vai bija gudri laist to pashu tikai ar "jaunaam dziesmaam", driizaak vajadzeeja izlaist demuci oficiaalaa cd izskataa un uzmaukt paaris kaverus vai taml. bet nu sky menedzheris labaak zin ;)
0
Whatever, es Tevi bik nesaprotu- vai tad tieši tas, ko Tu minēji, arī netika izdarīts?
Oriģinālais demo tika izdots tikai uz MC, ja kas.
0
Šis bija pats labākais ceļš, jo nebija prātigi izlaist tikai veco materiālu kā CD, jo tas jau ir old news, arī garums nevelk uz CD. Kaverus banda arī nerakstīs, slikta mode :) Tāpēc izdomaja, ka vajag pāris jaunus songus, lai pievilktu uz Cd pusi. Tāds īsumā ir tas stāsts. :)
0
Jā, piekrītu! Skyforgeri paši ir kaverējami.
Pārsvarā coverus taisa jaunās blices, viens no izņēmumiem gan ir Six Feet Under, kas ar saviem n-tajiem coveriem iebrauca pamatīgās auzās!

hmm...bet būtu forši, ja Sanctimony uztaisītu kādu Black Sabbath coveru.. Iron Man, War Pigs vai ko citu...
0
Paga, man liekas, ka kaut kur lasīju, ka jaunajā albumā sankķikiem būs 2 kaverversijas, un vai tik tur nebija arī kas no Black Sabbath. Nu katrā ziņā, Zero the Hero, ko viņi končos spēlē, ir Black Sabbath dziesma :)

Bet tā jau nav, ka pārsvarā jaunas blices spēlē koverus. Ļoti daudzas dižas grupas spēlē kaverus, neiešu uzskaitīt, jo pa kādam kaveram ir faktiski katrai slavenai grupai, kas ienāk prātā; grūtāk pat atrast tādas, kas to nedara.
0
1)Warchantu remasters smagi ierockz...

2)Ieksh USA tagad kruta ir taisiit kaveru grupas , ja runaajam par kaveriem... Neuzskatu ka SFU iebrauca auzaas... Diezgan reeciigi var paklausiities... Bet ir arii paariitis grupu kam kaveri labi izdodas , un kas ir slaveni , ar citu dziesmaam , un vinjiem pat nav savu... Par piemeeru vareetu nosaukt kautvai "FozzY"... Nosaukums pat nav iisti orgjinaals , bet nu ja kaadam rausta kas siikaak : www.fozzyrock.com
0
jā, daudzas slavenas grupas spēlē coverus končos, lai izklaidētu publiku...bet man liekas, ka ar tiem coveriem aizrauties nevajag...

piem., kad Preternatural spēlē Dimmu Borgir, Sepulturu, tagad jau - Hypocrisy...visi ir starā... kad coveri nospēlēti daļa uzreiz aizlien pēc aliem...

arī visas jaunās grupas spēlē coverus, piem., tā mūsu thrash grupa ar tiem Slayer coveriem...viss jau ok, bet liekas, ka viņi drusku šauj pār strīpu.

vēl jau arī tas, ka mūsu Skyforgeri ir diezgan unikāli... neies jau gluži spēlēt Amon Amarth vai tos pašus Moonsorrow - jo vikingu tēma viņu izpildījumā būtu nevietā, arī kaut kādi vecie rockeri, kas dzied par "sex, drugs & rock'n roll", neatbilstu Skyforger repertuāram.
0
Ja jau SFU varēja uztaisīt hard rock un punk rock dziesmas savā stilā, domāju, ka SF būtu pietiekami spējīgi lai uztaisītu kādu cita stila dziesmu savā stila. Ar atbilstošiem tekstiem, protams, būtu sliktāk.
0
Vispār jau Collide ir izpildījuši tikai vienu Slayer coveru - Raining Blood, kā arī Sepulturas Troops of Doom. Kurā vietā tur ir pār strīpu šaušana, nezinu. Un ir arī Skyforger spēlējuši kaverus - reti, bet gadās. Par to repertuāru - nu zinot viņu iecienītākās grupas, nebūtu brīnums dzirdēt kaut ko no Manowar vai Bathory :) Angārā šie spēlēja no Amorphis kaut ko. A Preternatural, līdzīgi kā lielākā daļa grupu, kaverus spēlē uzstāšanās beigās. Bet SFU kaveri man ātri apnīk. Viens otrs jā, rēcīgi, beigās visi vienādi.

Kaveru grupas taisa ne tikai iekš US. Tas pats Hellbox, kas bija Kabatā, arī sāka kā Venom kaveru grupa.
0
jā Venom un Bathory ir diezgan bieži koverētas grupas.

he.. - six feet under - ta nu rādītājs. viņiem jau tās dziesmas tīri tehniski pašiem ir palikušas tādas punk/leekaajamaas...
un vokaals nodeldeets:)))
manuprāt, tas albums, kur viņi spēlē tās ac/dc dziesmas ir izgāšanās, ņemot vērā to, ka pirmais Graveyard Classics bija gandrīz perfekts
0
un par to Collide - neesmu ne viņu, ne Slayer liels fans (patīk protams tie viņu saucamie hiti), bet dziļāka interese nekad nav bijusi.

starp citu, viens zinošs cilvēks Collide uzstāšanās laikā uzskaitīja vismaz 4 Slayer dziesmas (!!!) varbūt bija vainīgs arī aliņš, bet varbūt tomēr šamie par daudz iebraukuši tajā Slayer mūzikā...
0
Nav jau noliedzams, ka ir viņiem jūtama Slayer ietekme, bet, kā jau teicu, Slayer dziesma bija tikai viena. Ja būtu 4 S. dziesmas + Sepulturas kavers, tad jau īsti nepaliktu vairāk laika savām dziesmām :) Vai nu tiešām aliņš bija vainīgs, vai arī nav tinošs tas cilvēks, vai varbūt viņš tikai salīdzināja ar kādām konkrētām dziesmām.
Bet tēma sākumā bija cita...
0
gy, zinošs, nevis tinošs. (a varbūt tur tā problēma? :DD)
0
jā, velns, atkal es par daudz noskrēju no tēmas, galu galā pats to aizsāku! :)
0
Ha, tikai tagad atklāju, kas te sarakstīts!
Viens zinošs cilvēks esot uzskaitījis VISMAZ 4 (!) Slayer dziesmas Collide uzstāšanās laikā! Tas tik ir kaut kas! Labprāt dzirdētu šo Slayer dziesmu nosaukumus, tad varētu redzēt, cik zinošs ir šis cilvēks. Droši vien, ka šis cilvēks ir vairāk tinošs (kā rakstīja Intars), nekā zinošs.
0
nu jā... tās varbūt bija tikai līdzīgas dziesmas Slayer... protams, bez soliņiem.

hmm... (truli blenžot monitora ekrānā) kāpēc visi kā tādi mīkstie aizgājuši gulēt, bļe?

ehhh... jāvelk smirdīgie zābaki un jālien uz mežu.
---> sātaniskās orģijas ar meža zvēriem, yeah...

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas