Svaiga intervija ar Vikernesu
0
Diezgan interesanti. Mainījies drusku viš ir. Un man jau patīkami, ka lasa Junga grāmatas un arī par baltu mitoloģiju :)
www.metalcrypt.com/pages/interviews.ph...

Ļoti jauks fragmentiņš:

Jautājums: You once stated that "metal is nigger music", do you still believe this to be true?

Atbilde: Yes and no. I think the metal culture is nigger culture, in the sense that the traditional metal people look like, behave like and think like a bunch of "white niggers". It's (at least often) an extremely primitive, unintelligent and pointless subculture, like all rock 'n roll subcultures are. I too listened to metal music, but I never behaved like a nigger just because of that, and I don't understand what the point with this metal subculture is. Smoking pot or getting drunk, sleeping around and giving each other venereal diseases, partying all the time, going to concerts to meet other vacuum-heads, and so forth. What's the point? Even bush-niggers can be more sensible and constructive, and deeper than that.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tomēr pārāk daudz mums to ņigeru nav Latvijā... salīdzinot pret visu tautu kopumā.
0
Man personīgi pret melnajiem naida vai augstprātības nava. "Balto nigeru" gan mums Latvijā (un pasaulē vispār) netrūkst...
0
Man bija domāts vārds ņigers, ar to ko Vikernesa kungs ir domājis - visus apdzērušos tukšpaurus, jeb kā viņš nosauca par vakuuma-galviņām, kam tik visu laiku nodzerties un izdzīroties un mūzika jau tikai fonam vairs paliek...
0
Aha... Tomēr diezgan tādu ļautiņu, diezgan...

Vispār ir lietas, kur viņam var piekrist, bet pārāk jau nu ieciklojies uz eiropiešu un "ziemeļu rases" pārākumu...
0
Brīnšķīga intervija! Džeks ir reāli progresējis, viņa teksti izraisa pamatīgas pārdomas.
Visu cieņu Vargam.
0
to deakels:

Bet vai ta ziemeļnieki un eiropieši nav pārāki? ;)
0
Vispār tieši tāpēc ir jāsāk mācīties, vai jāturpina spēcīgāk mācīties, lai iemācītos uzcelt skaistu māju, uzaudzēt tur stipru dēlu, un kādu smuku meiču!
0
pilnīgi neticās, ka tāds kalsnējs simpātisks čalītis ir killers un dedzinātājs (kūlas?)
0
to Inorcist
Savā ziņā ira gan, bet... visi mēs beigās pūsim kapā un mūs grauzīs tārpi :))) Tas mūs visus padara vienlīdzīgus ;)
0
es iedomājos tos Tavus tārpus... pašam nav abidna?
0
Nē, man patīk :)))
0
Viņš intervijā tiešām atbild diezgan prātīgi. He, man Burzum patīk, tachu Varga lirika bija uberprimitiiva un naiva Burzum projektaa. Paaraak droshi vinsh te runaa par "unintelligent" scum...
0
"It's (at least often) an extremely primitive, unintelligent and pointless subculture, like all rock 'n roll subcultures are."
Kārtējo reizi kāds oligofrēniķis grib izlikties gudrāks par visiem pārējiem... Ko tur lai saka -that'swhatblack metal is about. Vai pieļaujams, ka š°ādus vārdus viņš saka par Bītliem, Pink Floyd, Nīlu Jangu, Niku Keivu... Kāda pasaule šodien būtu bez tiem - grūti iedomāties. Taču kaut kas man liek domāt, ka pāris pārgudru vervelētāju dēļ tajā nez vai kas mainīsies.
0
dazhiem cilvinjiem vienkaarshi ir raxturiigi izaugt un staaveet paari savulaik svariigaam lietaam. peec meeslu savaariishanas cilveeki nobriest un , ieguvushi jaunu, gudraaku paarlieciibu, taisa suudus taas vaardaa. kategoriskas runas neliecina paR GARIIGU STABILITAATI, par piemineetaa varonja psihiskajaam iipatniibaam te visi ir informeeti, lai cik talantiigs un inteligjents shis itkaa nebuutu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas