Horricane
0
Nu ko lai saka... Brāļi igauņi valda tomēr Baltijas metālā.

Ziņo blabbermouth.net (www.roadrun.com/blabbermouth.net/...):

HORRICANE Name Debut Album - May 25, 2005
Estonian dark death metallers HORRICANE have set "The Lynch-Lawyers" as the title of their upcoming full-length debut, due later in the year via Black Mark Records. The album is expected to contain new versions of the demo songs "Coup De Grace", "Fraction in Your Eyes", "The Lynch-Lawyers' Death Squad", "Demon-Strate" and "Nitro Boost Turmoil", as well as "some brand new songs we haven't even had a chance to play live yet," the band write on their web site.

Regarding the album's overall sound, the band stated, "There are some final details to take care of, yet the result is already astonishing. A lot of sound-experimenting has paid off and we are really looking forward to hearing the final achievement."

HORRICANE played at annual Inferno Festival in Oslo, Norway and are scheduled to perform at the Tuska Festival afterparty on July 15 at the Tavastia club in Helsinki, Finland.

For more information, visit www.horricane.com.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Senie cilšu ienaidnieki (nu tagad brāļi, jā) igauņi valda Igaunijas, ne Baltijas metālā.
0
Labs gan
0
Ir jau tā, ka igauņiem tā metal scēna ir drusku (?) vairāk attīstīta nekā mums. Droši vien daļēji arī tāpēc Horricane (kas pēc tās vienas reizes, kad šos redzēju, man arī patika) ir dabūjuši līgumu ar leiblu, kas grib un var šos izbīdīt priekšplānā arī pasaulē. Kas zin, varbūt arī kāda no LV grupām drīz tiks kaut kur tālāk par Baltijas mērogu (neskaitot tās divas, kam tas kaut daļēji izdodas).
0
veesi
0
žilbinoši puiši... žilbinoši
0
Cik nu taisnības tajā, ka brāļi igauņi Baltijas metālā valda, bet Horricane imho ir daudzsološa apvienība, vismaz viņu demo klausīties bija bauda ausīm.
0
Vai Igaunija valda BALTIJAS metala skatuve??? Iesaku katram no interesentiem izdarit testu, cik grupas no katras musu valstinjas - Latvijas, Igaunijas, Lietuvas ir izdevushas istus kompaktdiskus un cik grupam ir ligumi ar arzemju leibliem...
Atbildu uz reiz - Latvija ienjem parliecinoshi 3 vietu....
0
izdot jau tos diskus var cik uziet, jautājums- cik tie ir vērtīgi un pieprasīti.
Man šķiet, ka mūsdienās mūsu pašu Skyforgeri pārspļau visus igauņus un leišus kopā ņemot.. tā teikt viens liels spēcīgs pārstāvis pret vairākiem mazāk spožajiem kaimiņu pārstāvjiem.
0
vot vot, ve piemet Dark Domination un kaut kur zem ta viasa urskumug, un ludzu
0
janais vilnis ar var teikt shitos gadus ir sacies, man liekas 90 procenti no sheit klatesohajiem kau kur spelee ( es pie tiem 10%), ne ta igaunija tik kruta nekaa
0
Igaunjiem taa iet tapeec ka tuvaak skandinaavijai sava ietekme ir juutama
0
nekas viniem tur nav jutams, tormazi tadi
0
Atljaushos komentet un pafilosofet vel shaja sakara.
Ja, CD izdot nav liela maksla - bet ludzu! - a kur tad kads no musejiem izdod? PAshiem nav naudas - ludzu, meklejiet arzemju leiblus, kas to izdaris... Bet atkal, kursh to dara? Un vai tie CD irvajadzigi? - piemers, kuru jau es savulaik rakstiju, pagajushaja decembri METSATOLL sava CD presentacija pardeva vairak ka 200 CD, LOITS prezentacijas pasakuma pardeva savu autortiesibu CD dalju, 120 kopijas nepilna 1 stundas laika... Te tika nosaukti Igaunji par bremzem, pienjemsim, bet shis pats fakts ar HORRICANE, jauna grupa un pirmais kontrakts uzreiz ar Black Mark. Tas pats saistiba ar koncerteshanu - cik musu grupas var palielities ar koncerteshanu arzemes, un vel piedalishanos LIELOS metala festivalos... Vienigie no Latvijas, kas ir piedalijushies ieverojama meroga festivalos ir NEGLECTED FIELDS. Bet Igaunjiem jau ne pirma grupa spele INFERNO FEST, kas sava stila ir vislielakais pasaule. OKI, visi par piemeru liek mums SKYFORGER, ja vinji ir malachi - bet tad paskatieties dziljak - vai ir vel kads sheit, kas varetu kaut sacensties ar vinjiem? Viss, vinji ir vienigie, parejie ir kaut kur patalu. Igaunjiem nav tadu izteiktu zvaigznju, bet ir chupa ar vienada, augsta limenja grupam.
Labi, 90% no sheit esoshiem spele - apsveicami - beit kur ir aptaustami - reali rezultati - produkti? Ja lielakoties grupas pat nevar vienu-divas dziesmas ierakstit. PAr kadu rezultatu tad var spriest ja visa shi darboshanas paliek tikai sava grupas vai draugu loka? Mes pashi esam bremzes! Labi, nav naudas - ierakstiet 1-2 dziesmas un uzmacieties arzemju leibliem, atrodiet kadu, kas jus nosponsores. Bet es kautka sho darbibu neredzu. PAr saviem vardiem atbildu, jo visa shajas Latviajs un Blatijas metala padarishana esmu kopsh 1993 gada. Vel mazs piemers, jau uz 1997 gadu 4 Lietuvas grupas bija noslegushas ligumus ar arzemju firmam, kas notika sheit Latvija? Un kas ir mainijeis tagad? Man ir reals kauns par notiekosho sheit, jo kaut vai palasot forumus sheit - TRUEMETAL, METALSHOW, BLACKMETAL.RU mes tikai to daram ka apliekam, nozakajam svejos vai grupas, a reali kautko darit lielaka dalja negrib. Ludzu, ja esiet tik gudri, situaciju zinoshi, nespelejiet neviena grupa - palidziet kadau grupai, menedzerejiet vinu, meklejiet kontaktus.... Bet es kaut ka sho darboshanos REALI neredzu.
0
Tieši tā- Igauņiem nav izteiktu zvaigžņu... nu jā
Black Mark ir ievērojams leibls.. bet domāju, ne vairāk par Folter, Scarlet, Mascot.. nu redzēsim, ko Sanctimony būs parakstījuši.
Nu a tās grupas nu leišiem (kautko te pasērfoju, paskatījos) tajā laikā varētu būt: Anubi, Zpoan Vtenz, Ruinatio... nu un ? recenzijas viduvējas un zemāk (ir arī biku augstāk)... ne redz, ne dzird tās grupas vairs... pazudušas nebūtībā, vai darbojas jaunos projektos.
0
un galu galā Sonnenmensch: esi tač bišķiņ patriots!
0
Nu ja aizskaram Lietuvieshu grupas, es biju domajis, kad rakstiju lidz 1997 gadam sekojoshas 4 - POCCOLUS (1996 - Hammerheart), HA LELA un ZPOAN VTENZ (1997 - Eldethorn/Neat Metal), NAHASH (1996 vai 1997 Drakkar). Tachu bija vel ari 5 - GHOSTSTORM ari izdeva CD uz Black Mark.
Tu piemineji kur tas grupas ir palikushas...
Ka nu kura, varu paskaidrot, ieskaitot ari tevis pieminetas, kuru CD paradijas laika posma no 1997-1999.
ANUBI - (velak partapa par ANAPILIS ari izdodot 7"EP Italija, pirms saka spelet Gothic Rock). Vokalists Martinas ar iesauku Lord Omnious, tragjiski gaja boja, noslikstot uz ezera... Bija viens no THE BEST cilvekiem Lietuvas undergrounda, vinsh bija ari makslinieks/gleznotajs un ari ANUBI bija pirmie , kuri uztaisija black metal video visa ex-CCCP, tas bija 1993 gada
NAHASH - joprojam ir, un bus shogad atkal CD uz Drakkar
POCCOLUS/ZPOAN VTENZ/HA LELA - shis 3 grupas bija sava starpa saistitas. POCCOLUS vairs nav, jo jau toreiz grupas galvenajiem cilvekiem bija ap 30 gadu. ZPOAN VTENZ/HA LELA - vairs nav tapec, jo grupas dalibnieki dazhi vairs nedzivo Lietuva, citi jau ir "biznesmenji" - visiem jau ap 30.
RUINATION - vel joprojam eksiste.

Nu kas saistas ar lebliem BLACK MARK... nu Folter un Maskot ir ka austskola pret pamatskolu, Scarlet - ja, uzreiz air Nuclear Blast, Century Media utt.
0
PAtriots - smags jautajums... :):):)
Manu patriotismu liela mera pa shiem gadiem ir norakushi reali...
0
nu ok: pārliecināji ! es, godīgi sakot, vāji orientējos mūsu kaimiņu matāla skatuvē.

p.s. Lord Omnious drīzāk noslīka ezerā, nevis uz ezera :) tas tā..
0
Nu re, kadu patriotiskumu tu no manis prasi, ja es pat nemaku pareizi rakstit dzimtaja valoda :):):):):)
0
ATKAL tu kljuudies. Ja tu gribi uzrakstiit lielu, platu un ilgstoshu smaidu, tad tavs variants nederees.

:))))
0
Nav vērts aizrādīt Sonnenmensch par neprasmi sazināties. Viņa zināšanas par Lietuvas un Igaunijas mūziķiem atsver visu. Patiešām pārliecinoši!:)
0
Nu re, te jau ir tas problemas - manas kljudas pareizrakstiba uzreiz tiek pamanitas. Bet kas saistas ar manis izklastitajam temam - neka. Viss paliek pa vecam... Jo pats galvenais fakts ir tas, ka mes sava Latvijas skatuve tikai makam zakat citus, nevis njemt par piemeru citus, kas kautko ir sasniegushi. Kamer sheit Latviaj bus shada attieksme - mes nekur talu netiksim un ari mus nevienam nevajadzes.
Un te tad ari paradies, tas, par ko man parmeta - par patriotiskuma trukumu... Kads var sheit but patriotiskums???? Un ja mes salidzinasim, ko es esmu darijis, lai Latvijas vardu iznestu pasaule, un pec tam tikai dzirdejis parmetumus no cilvekiem, kuri vispar neko nav izdarijushi...
Krieviski sakot - OBIDNO BLJA!
0
Es simtprocentīgi tev piekrītu Sonnenmensch!!! Es nevēlos lielīties, bet es uzkāpu uz Latvju :) metālskatuves, kādā 1997 gadā. Tajā laikā viss šķita baigi kruta, un ziniet daudzi jaunie nemaz nezin un nav dzirdējuši par grupām, kas tolaik spēlēja! Ziniet, šī laika lielākā daļa pat nav tuvu tam, kas bija šīs "vecās" grupas! Nu esmu redzējis daudzus kolektīvus šobrīd un ja gaodīgi, līmenī no jaunajām zinu tikai divas! Zinu vēl pāris, kuras, es ceru, ka nenolaidīsies un turpinās strādāt, tiks tālu! Bet pārējā daļa atvainoiet - kāda jēga vispār ko darīt, jo tā ir muļķošanās. Atvainojiet par skarbumu, bet liela daļa no grupām, kas tagad mums kāpj uz skatuves tolaik uz steidža pat netiktu! Nu tiešām, es tā uzskatu. Īpaši jau dažas, kuras visi te par foršiem prikoliem sauc:( Ziniet, pat riebjas skatīties, kā džeki kāpj uz steidža, diršās un tad vēl publika šos "ceļ debesīs", bet kādu, kas ir ieguldījis laiku, naudu mūzikā, kas ir cieši izkopis songwritting - u vienkārši nodirš, saukā par kopiju tam un tam, vēl atļaujas apņirgt liriku, izskatu - nu kāds te līmenis var būt? No kurienes? Un daudzi jaunie nu tikuši uz skatuves, nu tagad deguns gaisā, pat normāli parunāt nav iespējams, bet tiešām veči, kas uz skatuves jau labu laiku kārtīgi strādā, dod padomus un ir izpalīdzīgi - lūk te arī līmenis!!! Un šiem ir pārliecība par to mūziku, ko viņi rada, daudzos jaunajos es to neredzu - tik vien kā "ar putām uz lūpām" gudri bļaustās par "true and evil". Nu paklau, šādi cerēt uz labu līmeni un koncertiem Lielajos festos un ārvalstīs mdiez vai var! Un tieši tā, kā Sonnenmensch saka - lielie apdirsēji un GUDRAJIE - nāciet pie mums, "nemākulīgajiem un visu kopējošajiem" mūziķiem un strādājiet ar mums, rādiet TO ceļu uz oriģinalitāti un lielo līmeni!
0
jā, es pievienojos gan Balrogh, gan Sonnenmensch viedoklim... visādi sīkpirži, kas nezin atšķirību starp solo un bass ģitārām, atļaujas muldēt pekstiņus, par to, ka redz mūsējie kopē citus, un ka mums nekā te nav... ziniet, tad nafig jums garie mati, mellās drēbes, grupu krekli? kas jūs par metālistiem, ja tikai ziniet zākāties? METAL nav prikols. Metal nespēlē dēļ jautrības. Metal nespēlē aiz tā ka esi true & evil. Metal ir nopietna mūzika, un kā mūzika tā ir makslas forma. Gribiet prikolus, ejiet uz cirku uz klauniem onanēt, vai pie punkiem... Jā, nāciet un rādiet mums pasaules līmeni!!! gribās man pasaules līmeni... nu, gribās, nāciet pamāciet... bērni...? :*
0
tak beidziet suukstiities. Turpiniet darbu pie ieraksta, tad jau maniis, kas tur naaks aaraa. Frailty jau nu par atbalsta truukumu nevar suudzeeties, sorii onkolji. Ljaujiet darbiem runaat.
0
tas gan... atbalsts jau nu gan Frailty ir liels...
a Edenbeast ja man nav ne garu matu, ne mellu drēbju, ne grupu kreklu?
un vai tad darbošanās smagās mūzikas veidojošā grupa ir asociējama tikai ar nopietnību un pareizu attieksmi? nekādas jautrības? a ja nu ļaužu grupiņai, kuri apvienojas, lai radītu kādu muzikālu garadarbu, par pamatu iziet humors un jautrība, uz kura bāzējas pati grupa...?
0
man ar nav nedz matu līdz dupsim, nedz standartkreklu ar grupu uzrakstiem (nav tāpēc, ka 90 proc. ir vienādi), nedz melnu lupatu.
Bet mans atbalsts tāpēc jau nav mazāks... Kā es atbalstu ? tak kaut vai morāli... ar labiem vārdiem. naudas man nav , ko dot grupām (nu CD veikalos gan es pērku, DC++ neatdzīstu, jau tādējādi vien ir atbalsts), tāpēc ar koncertu apmeklēšanu, pozitīvām atsauksmēm, veselīgu kritiku, ierakstu iegādi u.t.t jau ir tas atbalsts. Plus arī pats rukāju bandā (kā jau te tika izskanēts par 90 proc. klātesošo, kas visi kautkur spēlē), gan ne smago metālu...
0
a Tev boks nebija tur kaut kāda grind rock grupa? kaut kā mani saprāta gļuki to saka?
0
ir, ir... tā pati. sākām jau rukāt 1996. g., tad 2000.g pajukām. Nu un tagad 2005.gadā tipa grupas reunion. Spēlējam ko līdzīgu Soundgarden, Black Sabbath mikslim... un vēl šis tas. Protams, ne uz kādiem Slamandras pasākumiem nepretendējam (vienkārši nav tas stils), bet nu kur citur varbūt šogad jau uzmauksim.
0
a kā jūsu interpretācijā izpaužas grind rock... man pašam grind- ar soundgarden kopā neiet...
0
nu vēsture ir tāda: kad 1998.g. uzstājāmies Madonas S. un M., vajadzēja noraksturot grupas spēlēto stilu. Tākā saucamies Grindstones (grindstone- tecila, galoda, dzirnakmens /angļ.val) un gluži parastu roku nemaucām, nodēvējām stilu par grindrock. Arī pašos sākumos skanējums bija tāds psihodeliski griezīgs, nu tipa kā trin nazi vai nezko vēl pret galodu.
Un ne ar kādu grind gaļinieku vai zarnām te nav sakara. Vēlāk skanējums biku mainījās... bet nu nosaukums ir palicis un pašu definētais stils arī.
0
skaidriņi- lieta jūsu pašu vēsturē un tradīcijās... zini es jau neesmu īpašs S. un M. apmeklētājs, bet cik zināms, tas agrāk bija vērienīgs fests... tagad jau lupatas vien palikušas... kad mēs tur maucām pirms 3 gadiem (laikam), nokostatējām tikai vienu faktu... uz Madonas S. un M. vairs savā dzīvē nebrauksim... pilnīgs sūds... sanākuši kādi 200 cilvēki... visiem tāpat viss pie vienas vietas... nav vairs tās attieksmes pret mūziķiem... tagad nevis cilvēki iet klausīties grupu, bet aiziet uz konci : "nu re es atnācu, uzspēlē man kaut ko"... par šito attieskmes maiņu man ir teikuši kādi 7 cilvēki, kuri jau daudzus gadus ir mūzikā... it kā ne pa temu aizgāju, bet nu... to attieksmes maiņu domāju nevar noliegt...
0
nu uz turieni laikam bija vērts braukt līdz 2000. gadam, kad viss vēl notika Madonas stadionā. Tauta vēl tajos gados (90-to vidus, beigas) daudzmas salasījās uz tiem festiem. Tad uzradās visādi Tabūni, Trinstokas u.c., kas vienkārši izkonkurēja komercializējušos Sinepes un Medu. Tas Madonas fests sevi ir izsmēlis... es vēl brīnos, ka viņš vispār vēl notiek. Pēc 1999.g. vēl biju aizbraucis turp 2003.g. un pietika ar to.
0
Ta jau vispar ir, es arii piekritu ka latvieshi ir it pashi reti pretiga tauta, tada zinaa, ka muld, aprunaa, apliek, baz sprungulus viens otram iekshaa, bet darba daritaji ir loti mazi. man ir vairaki piemeri, bet butu necienigi izrunaties par to un tadejadi vel vairaak piesarnotu sho te saitu ar dazhada veida glupiibaam.Luk mazs piemers: pedejaa laikaa man ir sanacis biizhu iegriesties tadaa pashaa Truemetalaa, bet tikai Irijas. Tur tas saucaas: www.metalireland.com
kautkaa cik vien esmu lasijis, neviens tur otru neapsaukaa un nelamajas. Te tas jau laikam ir palicis par normu...tatad laikam jau vel esam mazi un mulki, ko lai veel pasaka.
Runajot par Hoorricane panakumiem, tas jau ir labi ka viniem labi iet, un tas priecee. Koncis salamandraa bija labs un par to tikai prieks ka ir ligums dabuts un arii koncerti notiek. lai gan tas arii nekas ipash nav, koncertu sarunat ir elementari un arii ligumnu ar leiblu arii var dabut mierigi. Bet dabut 'labu' ligumu, taa jau ir cita lieta. vispar jau jasaka, ka latviju es ierindotu 2 vietaa metal attitibas zinaa, man kautkaa lietuva skiet vaireak atpalikusi. nevar jau verteet pec izlaistajiem cd skaitiem, bet jaskatas viss kopaa. bet nu ka saka, jadzivo at to kas mums ir, un nevajag zeloties ka viss ir slikti, tomet ir daudz arii laba.
0
oj, oj ko nu vaidat, ka jums nav ne matu ne kreklu... :D neba jums to sacīju... jums ta mati ir, tikai mataina ir dvēsele... :D |m|
0
...maziņš prceizējums- mēs nevaidam, ka nav- mēs ieturam pozīciju...
p.s. sarežģīta konstrukcija "...jums ta mati ir, tikai mataina ir dvēsele..." nespēju iebraukt... bet nekas, es vakar apēdu kūpinātu vistas stilbiņu un joprojām jūtos labi... ak es...
0
pa Leishiem piekriitu, cik dzirdeets izklausaas vaargi lai arii briiziem skaitaas dikti kruta
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas