notis
0
Mekleeju shitaa muuzikas zhanra notis (klaviereem, nevis guitar tabs), luudzu, ja kaads zin kur bez maksas taas var dabuut, atsuutiet linku, no kura var viegli nolaadeet, vai arii pashas notis pielikumaa uz mailu- crazyangel@tvnet.lv Please help! IIpashi mekleeju grupas Sentenced "Killing me, killing you"..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hmm"Mekleeju shitaa muuzikas zhanra notis" kas tas par zhandru? vareetu vinjai piesutiit kads urla linku uz savu tuc tuc noshu lapu
0
Kas tas pa vaardu "zhandrs"? :D paldies, bet man urlu linkus nevajag, un tuc tuc mani neinteresee..gribu dabuut notis kaadai gothic-metal grupai notis..
0
atvainojos par drukas kljuudaam.. :)
0
Pameegini ieiet google.lv :)
0
nu ja arii es pielaizhu drukas kljuudas
0
"hmm"Mekleeju shitaa muuzikas zhanra notis" kas tas par zhandru? vareetu vinjai piesutiit kads urla linku uz savu tuc tuc noshu lapu"

ku labs teksts...

trakajam engjelim : katraa zinjaa ja tev vajag klaviereem notis, tad internetaa tu normaalas, prfesionaalaas notis nedabuusi. vieniigais kur kaut ko var atrast (vismaz es) ir muuzikas biblioteekas, bet nu metaalistiem jau notis tur droshi viien arii neatradiisi
0
Neon..google.lv tur taadas notis var dabuut tikai pa maksu, un lielu dalju no taam lapaam jau esmu izskatiijusi..bet nekaa :/

nju profesionaalaas notis jau ir gruuti dabuut..bet man kaut neprofesionaalas,bet lai izklausaas peec taas melodijas/ pavadiijuma..
hmm..man liekas, ka muuzikas biblioteekaas ir tikai klasika..ne? a kur taadas biblioteekas vispaar ir?
0
Nacionālajai bibiliotēkai ir mūzikas nodaļa uz Barona ielas netālu no Vērmanīša, bet metāla notis tur patiešām nav vērts meklēt - pamatā tur atrodama klasiskā mūzika un labākajā gadījumā kaut kas no rokmūzikas.
0
a tur pa maksu tas viss notiek? vai var iet njemt notis un turpat nokopeet vai kaa tur tas viss notiek?
0
cik atceros tur nedaudz ir jaasamaksaa par kopeeshnau, bet nekas traks. bet nu es taa iisti nezinu nevienu metaala grupu, kurai klavieru partijaas buutu kaut kas izcils. Ja tu zini, vari pateikt, es pameegjinaashu samekleet.

Katraa zinjaa piem. lai Griiga klaverkoncertu iemaaciitos pareizi uz klaviereem nospeeleet vismaz smadzene ir kaut cik jaapiepuulee, un tas jau nu nemaz nav slikti.
0
Iesaku izmantot progu Guitar Pro 4, no ģitaaras tabiem, ko nav gruuti atrast internetaa, paarveidot tos ar progas paliidziibu par notiim..............!
0
^ nu jaa taa arii var, bet nu es nedomaaju, ka dziesmas, kuras paredzeetas prieksh gjitaaras, vareetu iipashi labi skaneet uz klaviereem
0
Nu , kaa jau ieprieksh tika mineets - Guitar Pro... Elementaara proga , var iekhs mysongbook.com nokachaat visu ko vajag. Labais staffs ir taads , ka tur ir gan tabi , gan noshu raksts arii apahskaa , un var pat keyboardu uzlikt - tev pat paraadiis kura kas jaaspiezh , ja nezini taapat... Skanja gan tam GP taada midi polifoniskaa , bet kaada tam shkirba , notis ir... Taakaa kachaa un priecaajies...

Ieksh dc++ var dabuut ar visu keygenu vai kas vinjam tur bij vajadziigs... Un tad uz www.mysongbook.com...
0
par staffu parasti sauc zaali
0
skaic..nju apmeeram taa lieta skaidra..paldies jums.. :)
0
grr...me nolaadeeja demo versiju tajaa guitar pro.com lapaa, sakaardinaajos, unj tagad jaameklee kur to var dabuut bez maksas..maybe kaads zin, kur var nolaadeet pilnu versiju, ja neskaita DC++?
0
come on, metālam tak notis parasti neraksta... mācies pēc dzirdes spēlēt...
0
eMule
0
crazyangel - aarpraats ! kaadam jaabuut gudriniekam lai cereetu kachaat bez maksas kautko officiaalajaa lapaa :D
Nu panjem tak to bloddy DC++ un novelc... kautvai kazaa , ee-muulii , bit komeetaa , vai dajebkur kur kautkas ir d-loadojams... :)

Edenbeast - notis raksta visam... notis beidza rakstiit tad kad paraadijaas barinjhs duraku kas to nevareeja iemaaciities un izdomaaja atsaldeeto metodi : "davai pierakstam kuras ladas speeleejam"... taa radaas tabi :D
A ja nopietni - tad tieshaam , notis raksta visam , ar notiim muuzika saakaas , un ar notiim taa arii beigsies - ir citaadas metodes tagad izdomaatas , bet anyway , bez notiim nekas nenotiek...
0
HeNcHz, mūzikai nevajag obligāti notis, latvju arājiņi un ziemeļamerikas indiāņu šamaņi iztika bez notīm. :D Ja nemaldos, tad notis izgudroja gregoriāņu mūki, kas sāka pierakstīt savus dziedājumus, bet pirmās notis nebūt nelīdzinājas tagadējām, tie bija kvadrātiņi, kas izkārtoti ap līniju, tā norādot, kā melodija pārvietojas- uz augšu, vai leju, vai stāv uz vietas.
0
Es ļoti atvainojos, "Ziemeļamerika" jāraksta ar lielo burtu.
0
lūsi, vienkaarshas melodijas var arii atcereeties tapat, bet senajaa pasaulee jau nevienam nebija vajadziiba peec rituaala dziesmaam kas sastaav no vairaak neka ntajaam daljaam un ntajaam paarejaam, taapeec samaniem nebija notis vajadziigas :) Vai ta tu neatceries "Aijaa zhuzhuu laacha beerni" meldinju? Princips tas pats.
0
Jā, Inocrist, tā ir. :) Man vienkārši iekoda tas teikums: "ar notiim muuzika saakaas".
0
man nupat iekoda mans suns Dambo, kuram laikam baigi gribaas eest. nu ko - jaaiedod jau laikam ir, vel saaks raudaat
0
ups, drukas kljuuda - gribas (man bail no Pagaana)
0
RuncisRenars - Dambo, man liekas, bija zilonis...
0
es zinu, bija arii zilonis taads
0
Vispaar - taa shamanju sishana pa kokiem , vai bljaushana un primitiivu sitamo riiku klopeeshana , kaa arii 1 stiigas deelja grabinaashana , nav iisti muuzika... Nee , nu , taa ir laikam muuzika gan , bet muuzikas teorijas pamatprincipi saka , ka lai kautkas buutu muuzika tur jaabuut izmantotaam atsevishkjaam shtellem , un atsevishkjaam notiim vismaz... Es nerunaaju par sensenajiem laikiem , es runaaju par muuziku , kaadu mees to paziistam , un ja muusdienaas ir cilveeki kas nezin kas ir Elviss , vai B.B Kings(sorry chaZZZrock) , tad man jaateic ka arii shamanju taureeshanu varam neuzskatiit par iisti muuziku tagad... Tapeec - muuzika kaa muuzika , ar paziistamiem instrumentiem un citaam shtelleem , radaas kopaa ar notiim :) Un no taa laika , visa pamataa ir notis... Visam savs saakums...

Un ja kas , Dambo vareeja iekarinaat sen enkura kjeedi ausii par auskaru , vo lutausis bija... Atceros ka biju siiks(apmeeram 4 gadi) , skatijos to muulteni , uz VHS formaata un raudaaju... Neatceros par ko bet raudaaju... Biju bikuc apdauziits siicis , jo atceros ka beernudaarzaa es meegjinaaju nogalinaat mazo Edgaru ar kreeslu... Laikam agraas beerniibas stuulbiibas saglabaajushaas veel taghad :D
0
bet industrial un notis???
laikam jau tapec man melodijas nesanak ka nepazistu tas notis
0
Nu tā, Henchz. Lūdzu, cukurdupsīt, novelc man tagad līniju, kur sākas, un kur beidzas tā "īstā" mūzika. Ak tad šamaņiem nav mūzika, labi, pieņemsim, ka tas ir troksnis, tad jau arī industrial nav mūzika, ja? Un vai zinies, latviešu folklora arī nav mūzika, jo notīs melodijas sāka pierakstīt tikai 19.gs beigās. Tad jau arī Latvijas Mūzikas Akadēmija ne sūda nejēdz, un tu esi gudrāks par profesoriem, jo tie, saproties, pilnīgā nejēgā pieprasa skolēniem mūzikas skolā mūzikas literatūru mācot sākt ar folkloras apguvi. Turpināt? Kā jau teicu, notis radušās saistībā ar garīgo mūziku, bet paralēli tai (un krietni pirms tam) vienmēr bijusi lacīgā mūzika, kā tad lai nosauc to, ko darīja minezingeri, trubadūri un cilvēki(kuri tātad nebija muzikanti?), kas galmos uz mūzikas(?) instrumentiem radīja skaņas, lai augstamieņiem būtu pie kā dejot? Viņi jau no notīm nespēlēja. Turklāt daudzi mūzikas instrumenti radās PIRMS notīm. Zin, es tā ieminējos, domāju, ka tu, cilvēks, vienkārši pārteicies, bet nē- tiešām dumš. Kamdēļ tu tik tendenciozi centies pierādīt, ka mūzika bez notīm nav mūzika? Notis ir tikai papildlīdzeklis.

P.S. Tu man lūdzu uzraksti to "mūzikas teorijas pamatprincipu", būs interesanti uzzināt kauč ko jaunu.
0
*augstmaņiem
0
njaa interesanta diskusija...............! Taa ka man ir sveša muuzikas teorija, veel jo vairaak nošu raksts, tad šoreiz aturēšos no komentaara...................
0
Man skjiet ka esmu kautkur lasiijis, ka notis (cik nu taas var nosaukt par notiim) ir bijushas jau senajaa Egjiptee, un veel austrumniekiem esot bijushas notis jau pasen.

bleakness:

industriaalajaa var iztikt ne tikai bez notiim, bet pat bez muzikaalaas dzirdes:)
0
fag, stulbā opera... >:(

rakstīju komentu par notīm, bet kau kas izdrāzās un man saits šitas pazuda... nu labi, henchz neuzzinās cik viņš ir foršiņš, ka man, idiotam, paskaidroja kā tāds mūzikas učuks, ka notis ir baisi svarīgas... :D
0
attaisi valjaa dc++!
0
nu man šķiet, ka notis tomēr zināt ir svētīgi. Arī metālistam, kurš muzicē, kaut lielākā daļa no smagajiem notis nemaz nav redzējuši. Muzikāli izglītojies cilvēks tomēr ir un paliek izglītots.
Priekšrocības viņam nenoliedzami ir daudz vairāk, nekā pašmācībniekam. Protams, lomu spēlē arī cik esi talantīgs- nu piemēram B.B. King ir analfabēts notīs un to pierakstā.... ,bet taj pašā laikā viens no pasaules klases blūzmeņiem.
Arī virkne citu slavenu ģitāristu, bet tas jau cits temats.
0
Jā, nošu zināšana mūzikā var tikai noderēt, par ļaunu nekad nenāks, bet ar to vien nepietiek, un ir tādi, kuri arī bez notīm rada gana labu mūziku. Bet ne jau par to es ecējos, man kremt Henchz snobiskais izteiciens, ka mūzika sākās ar notīm. Tamdēļ centos iestāstīt, ka arī to, kas bija PIRMS notīm uzskata par mūziku. Jā, iespējams, ka jau arī pirms mūsu ēras bijuši šādi, tādi nošu pieraksti, to nezinu, bet mūsdienu notis attīstījušās no jau minētā gregoriāņu izdomātā pieraksta. Vispār- tiešām ļoti gribētu dzrdēt "mūzikas teorijas pamatprincipu", nojaušu, ka tā varētu būt tāda mūzikas definīcija, ja?
0
nezinu... man tā notis bijušas nebijušas... ja baigi vajag, varu lēnām uz grifa noskaitīt, kur tur mī, kur sī... bet nu... visu tak var taisīt pēc dzirdes un sajūtas... tas tak man liekas, nu rakstot kādu dziesmu- orientēties pēc dzirdes un sajūtām, nekā pēc visiem tur mūzikas likumiem taisīt perfektu dziesmu, no kuras tā vien laužas ārā pareizums... bet oki oki, katram savs... ja būtu apguvis visus tos solfedžo un polifonijas, tad tas tikai nāktu par labu... bet ir okeij arī tagad... vismaz nak kā vienam čomam... viņam ir tā augstākā muzikālā izglītība... katram nākamajam rifam jāsākas tā un ne citādi... es viņam saku, davai uztaisam joku un pavisam savādāk.. bet nē, tas viņam nav pieņemams un tā nevar darīt... tādā ziņā akal jūtos brivāk, ka nav no bērna kājas iemacīts "kā jābūt"
Paldies par uzmanību... jūs mīlošais Maleejs
0
Bē, klasiskā harmonija tak vispār ir appelējusi un satrūdējusi. Zini, Malēj, tad tam džekam trūkst radošā, ja cenšas paša daiļradē ievērot klasicisma un romantisma laikā radušos standartus. Ir 21. gs., pat akadēmiskie mūziķi- Vasks, Plakidis, Pērts, Kančelli, un daudzi citi atļaujas pilnīgu brīvību- atonālismu, dodekafoniju (normālā valodā- kā vien ienāk prāta, pilnīgi bez jebkādiem ierobežojumiem un likumiem). Nu un, ka nedrīkstot pēc dominantes funkcijas sekot subdominantes funkcija (izņēmums- III pakāpe), a bet ja izklausās smuki tas "nepareizums", neviens taču par to uz sārta nededzinās.
0
...puulis shalc...
0
P.S. Malēj, uz kāda grifa tad tu tur skaiti "mī" un "sī"? Ja ģitārai, tad tās jau ir tukšās stīgas! (Populārākajā skaņojumā). A ja oktāvu augstāk, tad jau tev 12. lada nav jāskaita, jo tā parasti jau ir atzīmēta. :D
0
Luusis - nu , dazhaados koncertos un operaas arii sitamos instrumentus pieraksta ar notiim , gan shkiivjus , gan trijstuuri gan visu paareejo...

Zini - tajaa pashaa shamanju laikaa arii burti nebija... bija kautkaadi kjeburi , un uzzimeetas kaajas visaadaam lietaam utt suudi... Saliidzinot ar muusdienaam taa bija tik pat "ne-gramatika" kaa muusdienaas to muuzikas lietu vareetu saukt par "ne-muuziku"...

Aaa - un industrialajam arii var uzrakstiit notis... Pilniigi jebkuru skanju var pierakstiit noshu rakstaa , tikai buus jaasavelk dafiga paliigliinijas un diezgan jaapachakareejas....

Un Maaleejam - nu , tu man atsuuti kaadu no saviem suudiem , un pieliidzinaasim tavu gjenialitaati , piemeeram Beethovenam , Haidnam vai kautvai Paulam... Un tur arii atklaasies - tas ka uz haljavu tu pilniigi sajauc visu melodiju , un harmoniju... Ja gribi pieraadiit preteejo , tad uzraksti kautko liidziigu Vivaldi Chetraam Sezonaam , un tad es buushu aplauzies , a liidz tam , tu nekaadi nevari teikt , ka tev kautkas labs sanaaks bez notiim... Jebkursh normaals muuzikjis kas kautko saprot - kautvai tavs draugs , noveertees to kaa pilniigu suudu , jo tu noteikti nokljuudiisies vismaz 1 notii , un viss tavs briesmu darbs neiekljausies nevienaa gammaa , un nevienaa atsleegaa...
0
Henchz, saldum, es vēlreiz varu atkārtot vienīgi tev: 21.gs., sasodīts, atonālisms, tu zini, kas tas ir? Sagribēji, lai visas melodijas iekļaujas konkrētā skaņkārtā un gammā, ja? A par sitēju notīm, tad ar NOTīM pieraksta vien ksilofonu, lielos un mazos zvanus, timpānus, varbūt vēl kādu, iespējams aizmirsu, bet bungu, šķīvju, trīstūrīšu, gongu, u.c. skaņas netiek apzīmētas, viņu notis ir tikai savilkti ritma kātiņi, lai zinātu, kad jāsit. Esi redzējis kādu simfonisko partitūru? Vecīt, tu kurā mūzikas skolā mācies(mācījies)? Joprojām uzskati, ka esi gudrāks par Mūzikas Akadēmiju. Es tev varu iedot savu 6.klases mūzikas literatūras pierakstu kladi, tur man skaidri un gaiši rakstīt, ka tādam gongam un citiem tamlīdzīgiem nevar noteikt konkrētu augstumu (un nevajag arī).
Ak tad gribam radīt mūziku tikai un vienīgi pēc solfedžo likumiem? A tu esi pārliecināts, ka zini VISU? Tāds pārbaudes jautājums- vai tu zini, kas ir dominante ar sekstu, un kur un kā to drīkst pielietot (arī dominantes septakordā un nonakordā)?
0
Un kas, sasper jods, ir Vivaldi "četras sezonas"? Cik zinu, tad ir tādi "četri gadalaiki". Zini, šajā gadījumā no angļu valodas "season" tomēr būtu tulkojams kā gadalaiks
0
bet ja ir daudz tie gongi ta saliek peec kaartas kaadus 7 un var taisiit melodiju vai arii es galiigi nekaa nejeedzu?
0
Lūsis: Es arī sagribēju lai visas melodijas iekļaujas konkrētā skaņkārtā un gammā. Savādāk melodijas neskan kopā ;) Nezinu, kāpēc tu tik ļoti izcel to, ka tagad ir 21. gadsimts...Ir jātiecas uz labāko, un 21. gadsimta mūzika noteikti nav tā labākā. Ja reiz 21. gadsimtā cilvēkiem pat ir problēmas ar iekļaušanos vienā gammā...Džimijs Hendrikss varēja radīt pietiekami labus gabalus iztiekot tikai ar 5 notīm. Kapēc tagad atrodas tādi, kas uzskata ka nekur nav jāiekļaujas?
P.S. Skolā mūzikas stundā mācīja ka kaukāds idiots esot sacerējis gabalu "4 minūtes 33 sekundes" kas sastāvēja no 4 minūtēm un 33 sekundēm klusuma. Un tā ir mūzika? Es pazīstu arī cilvēku, kas dzīvojot pie dzelzceļa izkāra mikrofonu pa logu un ierakstīja 16 vai 19(neatceros) minūtes ar trokšņiem. Un sauca to par mūziku. Labākā dziesma vietā esot tā kurā dzirdams kā garāmbraucošs vilciens notaurējas...Man tomēr labāk patīk klasiskāki uzskati par mūziku.
0
neliela kļūda "Labākā dziesma vietā esot tā"
tur bija jābūt "Labākā vieta dziesmā esot tā" :D
0
Lūsis - sorry , man taa tava pistaa latv.val iipashi nerausta , lai es tagad satrauktos , ka latvieshi internacionaalam vaardam : "sezona" izdomaaja kaarteejo savu paarveidojumu : "gadalaiks"... Aaa - jaa vari piepistos : "internacionaals" arii grauzh tavu garu ne ? labi : "starptautisks" a mosh "starpnacionaals" kaa tur iisti Mister Muuzikas Akadeemija Luusis...
0
tb : "piepisties"
0
Nē, šitas kekss ir ģēnijs.
0
nesaprastais gjeenijs mauc taadus briinumus aaraa, ka prasaas bishku paplikjeet pa vaidzinjiem.
0
buuc, nu juus esat cukurdupsiishi, kaadellj dirst uz Henhz? Vinsh veel izbeigs drukaat savus visnotalj jaukos staastus! :(

:*
0
runci renār, ko tu visu laiku bučojies te? :D aaa, tev laikam kaķu laiks... :D
0
paldies par labajiem vaardiem Dekaels :)
0
es te palasījos un secinu- hm, a Lūsis izskatās kompetents... būs jāsāk cienīt.
Nav pat pienācīgu oponentu... visiem knābis ciet, ja nu vienīgi uzdirst kautko-,jo tā jau nav māksla.
0
Lūsi ar ko atonalisms, disonanse un visi pārējie brīnumi, uz kā balstās modernā akadēmiskā mūzika, būtu labāks par pierasto, konsumējošo mūziku kuru kārtīgi cilvēki pieraksta ar notīm (labi kaut tabiem) nevis ar psihopātiskām švīkām uz nošpapīra. Tagad jaunie "mūziķi" laiž tādus brīnumus ka var tikai pabrīnīties. Savelk uz papīra bezmaz frekvenču grafikus un pieraksta dziesmas tekstu bēbju valodā un dod tik korim dziedāt. KĀDS NO TĀ PRIKOLS? Nevienā tavā svētajā tautasdziesmā neatradīsi tādus idiotismus kā tagad cep augšā dižie muzikālie ģēniji kuriem normālās toņkārtās par šauru palicis.
Es tā papaudu savu sajūsmu par mūzdienu postmoderno mūziku.
0
bruno madrena ja kads ir dzirdejis tur manuprat bez notim ar var iztikt tur ne melodijas ne laga ritma viltigs absoluts avangards
0
sāka sāpēt galva šito visu lasīt... un uz kaukādu Vivaldi nemaz netaisos pretendēt, manuprāt to laiku komopinistus, kuri varēja sadomāt partijas entajiem instrumentiem un radīt tādus garadarbus, mūsdienās vairs neviens nespēs pārspēt... un tie mūsdienu komponisti rada tādu sviestu, man paziņa uz čella paspēlēja- pilnīgs murgs...
... un par tām greizajām notīm... manuprāt disonanse (ja tā ir pārdomāta) ir pozitīva un atsvaidzinoša lietiņa.. >:))
0
*iet paklausiities sho to no ekspresionisma laikiem*
0
Nav tik traki ar to moderno akdēmisko mūziku. Esmu pats korī dziedājis gan Pērtu, gan Vasku, gan citu moderno 20.-21. gs. komponistu darbus; taijā haousā, atonālisma un disonanses jūklī, ja labāk ieklausās, iezīmējas ļoti patīkamas struktūras un harmonijas.
0
tad man ir vai nu nepaveicies, vai arī Tu uz brīdi esi ticis iecelts laimīgo kārtā...
0
brrrrrr....njaaa..divu dienu laikaa te risinaajushaas tik gudras sarunas..izraadaas,ka te ir arii veel kaads muuzikas jomaa izgliitots cilveeks.. :) nju ja atgriezjamies pie shitaas teemas galvenaa jautaajuma, tad me pagaidaam to ir gandriiz atrisinaajusi, tikai nezinu, kaa no taas "guitar pro" dabuut gjitaaras notis tieshi klavierversijaa..nevis pa divaam taktiim 5 notis bet taa,lai var speeleet ar abaam rokaam..nju ceru,ka manu domu vareeja bik saprast..
0
HeNcHz:"Lūsis - sorry , man taa tava pistaa latv.val iipashi nerausta , lai es tagad satrauktos , ka latvieshi internacionaalam vaardam : "sezona" izdomaaja kaarteejo savu paarveidojumu : "gadalaiks"..."

Murrr, tas jau bija piemīlīgi! :) Nu labi, tad tu būsi bezmaz vienīgais Latvijā, kurš vasaru, ziemu, rudeni un pavasari sauc par sezonām. (To, ka Vivaldi "četri gadalaiki" ir četrdaļīgs programmatisks cikls, kur katrai daļai dots viena gadalaika nosaukums, to jau laikam tu zināji, vai ne?...)

Rokas nost no 20. un 21.gs. akadēmiskās mūzikas, man patīk. :) Bet ne jau par to es te bļaustos (diskutēju, murrr, murr), man vienkārši netīk, ka ir cilvēks, kurš mēģina glorificēt akadēmisko izglītību un mūzikas teorijas absolūtu nepieciešamību ar mērķi noniecināt tādu mūzikas mākslu, kas nav saistīta ar nošu pierakstu un augstāko muzikālo izglītību. Cilvēku valodā runājot, kāda sūda pēc man būtu jāpiecieš, ka viens mudaks ar viduvējām zināšanām mētā no sevis baigo krutaku, ka visiem tagad būtu bezmaz jākrīt ceļos un jākaisa pelni uz galvas viņa priekšā tapēc vien, ka puikiņš apguvis nošu rakstu un elementārus mūzikas teorijas pamatlikumus, bet saviem pārgudrajiem domugraudiem tā īsti nespēj atrast segumu. Vispār- mazliet jautri vērot, kā Henchz drudžaini izvairās no laikam jau sev netīkamiem jautājumiem- mītiski noslēpumainais "mūzikas teorijas pamatprincips" joprojām noslēpuma miglā tīts, savu izglītību arī slēp, turklāt dominanti ar sekstu cēlā klusumā ignorē. Nu bet varbūt es tev pat varu palīdzēt? Iedomājies- ja nu tu līdz šim esi to funkciju lietojis nepareizi, absurdi un amorāli? Varbūt tev pat vajadzēs pārveidot kādu savu skaņdarbu, lai nenonāktu konfliktā ar dievišķo un neapstrīdamo solfedžo...
0
Ak jā, par tiem "7 gongiem vienlaicīgi", Bleakness, varu paskaidrot: viens cilvēks- viens gongs, vienlaicīgi divus gongus spēlēt nevar, tad ir vajadzīgi 7 cilvēki, tātad 7 partijas, līdz ar to 7 atsevišķi ritmu kātiņu virknējumi. :) Tas pats arī ar trijstūrīti, utml.
0
Man ljoooooti iepatikaaas shis te:
"Un Maaleejam - nu , tu man atsuuti kaadu no saviem suudiem , un pieliidzinaasim tavu gjenialitaati , piemeeram Beethovenam , Haidnam vai kautvai Paulam... Un tur arii atklaasies - tas ka uz haljavu tu pilniigi sajauc visu melodiju , un harmoniju... Ja gribi pieraadiit preteejo , tad uzraksti kautko liidziigu Vivaldi Chetraam Sezonaam"

Viss ko es varu tev, HeNcHz, teikt ir:

Pat tu ar savaam gammu zinaashanaam nekad neuzraxtiisi liidziigus skanjdarbus, un daudzi, kas ne suuda no taa visa nezin un raxta peec izjuutas, sacer labaakus gabalus nekaa tu. Un atkal es tev varu teikt, ka tu visu skati paaraak globaali. Un vaards "gadalaiks" ir latviskaaks vaards nekaa "sezona", bet tas taa.
0
Lūsi, es nespēju to vairāk turēt sevī... (apmāti čukst) ...es masturbēju pie taviem tekstiem...
0
Veiksmi darbā, Faun. Bet labāk paturi gan sevī, a to noķēpāsi vēl savu tastatūru vai monitoru, kurš tad tīrīs? Ne jau nu es, phe.
0
cik es saprotu, tad visiem shiis sadaljas tekstiem kaarteejo reizi ir izcila saistiiba ar Chaosa teoriju www.imho.com/grae/chaos/chaos.ht...

jeb es kljuudos? :O
0
iznak ka tu esi ne tikai most necro drummer bet ari zoofils
0
nu ta notiek ka megina izdrast dambo ar kreslu, vienmer sudu atnak apakal HeNcHz
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas