Kapeec klausaas metaalu?
0
Kaapeec cilveeki klausaas metaalu?Tieshi to?Un kaapeec citiem patiik pops, reps u.c.?Manupraat metaals ir saistiits ar emocijaam. ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
vispirms,kaapeec klausaas muuziku... tad tik iet,kaadu... :/
0
Mees laika gaitaa izveelamies klausiities kaadu noteiktu muuzikas stilu.Bet kas ir tas, ka cilveeks pieveershas metaalam?
0
tas ir saistits ar dzives uztveri.jo vairak redzu netaisnibas uz pasaules,jo vairak man rodas sewi nauda pret cilveci un it ipashi pret poperiem,kuri pat nespej saprast par ko es te gvelzu.sorry,bet metals ir mana dvesele
0
soory,baiga drukas kluda."Naudas" vieta bija jabut "naids"
0
Varu dereet, gan urlas, gan skini, gan daudzi citi to pashu klaaree. Visi juuta dziives aizskarti, un taapeec uzskata ka ar muuziku ciinaas pret pashreizeejo iekaartu. Vispaar shii teema ir zinaatniskaa darba veerta, un nez vai sheit nu kaadam to izdosies noskaidrot.
0
Metaals, sarezhgjiita muuzika buudama, speej cilveekiem, kas pacentushies tajaa iedziljinaaties, aizskart daudz un dazhaadas dveeseles stiigas (liidziigi kaa klasiskaa muuzika, tikai metaalaa ir vairaak taas destruktiivaas puses), atshkjiriibaa no citiem, "leetiem" muuzikas virzieniem, kas iekustina tikai vienu personiibas emociju tipu - kaa, piemeeram, kolbasnjiks sexuaalaas dzinjas, hiphops agresiju u.tml. Attieciigi arii katras muuzikas cieniitaaja personiibas liimenis atbilst iecieniitajai muuzikai.
0
"Leetie" muuzikas virzieni, tas man patika, nez kursh no uskaitiitiem ir vismazaak naudiigais. :) Bet nu taa atkal biaja liriska atkaape, piekashiishanaas vaardiem (luudzu ignoreet). Par attieciigo personiibas liimeni runaajot, nez kaapeec tad taadas karstas diskusijas par stulbajiem "blekeriem" un atsaldeetajiem skuutajiem, kaut gan varbuut tas arii ir tas liimenis, vienam otru apdirst. Bet nu kaa jau mineejumu, shii teema nav paceljama bez pamatiigas analiizes (bet pats tikun taa baazos ar komentiem :), pie visa vainiigi tie "leetie")
0
Metaals ir vieniigais stills, kur var 100% izlikt visas emocijas speleejot, arii klausoties. Var pilniigi izlaadeeties! Es izgaazzu visu savu niknumu muzonaa un textos. lloti daudzi brutal death paarstaavji lieto lloti galliigus un vardarbiibas piesaatinaatus taxtus, bet taa vinni izlaadeejas un nav nepieciessams iet kaadam sist vai izlaist iekssas. Paskatieties kriminaalaas hronikas- vieni skuutie trenusskaas! Taapat rap(sucks) paarstaavji. Tas ir muzons? Peedeejais meesls:trulileens ritms un debili texti. Un ko tie idioti dara briivajaa laikaa - zog, sit un galina viens otru nost! Cik ir taadu metalloru koncci kas beidzas ar asiniim? Nu es nezinu.....varbuut uz vienas rokas pirkstiem taadus gadiijumus var saskaitiit, kad matainais ar mataino sitas. Bet ar ko beidzas taas jobanaas urlu tusofkas klubos? Kautinni peec kautinniem. Vienkaarssi tie iedioti ir par truliem, lai uztvertu ko nopietnaaku par savu bumsaa bumsaa. Vinni jau neiet baudiit muzonu. Vienkaarssi vaardam muuzika sinoniims ir smagais metaals!
0
Deelj taa trulaa bumsaa bumsaa arii ir tie kautinji, jo agresija arii esot seksualitaates sastaavdalja (vismaz peec Jaanja Zaaliisha teorijas), vieniigi attiistiitaaki ljautinji to izpauzh citaadi, nevis kaujoties.
Bet es (droshi vien riskeejot izsaukt dusmas uz sevi) domaaju, ka klausiities tikai un vieniigi smago metaalu arii liecina par zinaamu aprobezhotiibu.
0
O jaa... viens laadziiga apgalvojums. Mees visi esam aprobezhoti. Man miiljotaa sieviet nu to tik biezhi saka, ka es jau esmu pieradis... un taisniiba vien ir.
0
He hee, es esmu liidziigaa situaacijaa Black DATA, bet nav tik traggiski kaa Tev;) Nedomaaju, ka taa ri aprobezzotiba, jo paareejos stilos, ja runaa godiigi, nu katraa zinaa -lielaakajaa dallaa, ir milziigs shits un nekas vairaak. Ja taa ir aprobezzotiiba, lai taa buutu. bet kad jau lloti ilgi rokos gandriiz tikai death laucinnaa, tad ar katru dienu paveras, kas jauns un interesants. Tas ir stils kur var lloti speeciigi izpausts savu muzikaalo talantu!
0
Prieks, ka atsaucaaties.Es pieveersos metaalam, kad man bija smagi.Kad gaaju caur dziivi pa miglu.Un tad es metaalaa atradu sevi...Bet metaals nekaadaa zinjaa nav aprobezhots stils.Taa ir ljoti dzilja muuzika.
0
Es jau arii napgalvoju, ka metaals buutu aprobezhots, piekriitu, ka tas ir dziljsh un plashs kaa okeaans, tomeer dazhi cit muuzikas virzieni arii taadi ir. tas ir vienkaarshi "iebraukshanas" jautaajums.
0
Neviens cits jau arii nesaka (tai skaitaa es), ka metaals ir aprobezhots. Mees visi esam aprobezhoti attieciiba pret to kamaa mess "neiebraucam". Aprobezhoti pret kristietiibu, pret citaadu muuziku... nu katram ir kaut kas nesaprotams lietaas kas kaadam teju ir sveetas.
0
es tikai galju klausos,jo es tikai galju eedu un wispaar bez galjas nebuutu nekaa reaala manaa dziivee
0
Es domāju,ka metals ir tuvāk klasiskai mūzikai,neka citi mūzikas virzieni, jo tā ir dzīva mūzika...
0
Vienkaarshi ir muuzika, kas liidz pashaam sakniiteem aiziet un cita neaiziet.Daudzi jau nesaprot, ko var atrast tajaa ruukshanaa, bet man liekas, ka var un kaa veel:)
0
Man liekas, ka metaalu klausaas taapeec, ka patiik. :))
0
Arii metaals nav viengabalains. Tikpat labi vareetu prasiit, kaapeec viens klausaas Death metal un kaapeec otrs klausaas Heavy metal.
0
mūzikā tiek meklētas idejas, kuras dzīvē nav sastopamas, enerģija, emocijas, gara satāvoklis. abildi uz šo var sameklēt metal mūzikā, kas neskoatoties uz visu, tomēr ir dziļāka un spēj sniegt zināmu emocionālu gandarījumu.

bet vai metāls sevi jau nesāk atražot? kad esi izgāji cauri lielai daļai, gribās ko spēcīgāku dziļāku emocionālāku. man vairs ar vienkāršu metālu nepietiek, tāpēc arī uz mūziku pēdējā laikā skatos plašāk. slilu sajukumi, jauni netradicionāli instumenti, ritmi, sintēze.

vairākumam klātesošo klemmes ir vēl uz acīm un pastāv tikai metāls, līdzīgi kā urām poperiem u.c. tikai tuc tuc. Ja kads mēģina ko pateik, uzreiz seko teksts, apmērma, tu mazgadīgais ej d ..... utt.
0
Tev veel jaapaugas arx liidz iistajam true evil bloody sick menstrual jesus raping hail and kill liimenim. Tu neko nesaproti. uga uga uga.
0
vai tiešām MĒS izvēlamies mūziku, ko klausīties? vai nav iespējas, ka mūzika izvēlas mūs...? ne tiešā veidā... dzīvojot savas pelēkās un vienmļās dzīvītes mēs nereti ejam ceuri dažādiem sūdiem.., kas maina un veido cilvēka dzīves uztvei, tās vērtības un attieksmi. un līdz ar to mūsu prāts un dvēsele kliedz pēc mūzikas... savādākas mūzikas, skaistākas mūzikas, izteiksmīgākas mūzikas...
uzskatu, ka šis mūzikas novirziens ir tas, kurš savā daudzveidībā apvieno tik daudz dvēseles izpauses, ka cilvēki, kam ir kut mazākā sajēga par to, ko var sniegt dzīve nereti arī ir tie, kas klausās smago... tas uzreiz,protams, NEnozīmē, ka visi citi pārējie neko nejēdz no dzīves, bet bieži vien tie VISI CITI pārprot dzīvi kā tādu un neuztver visu tā kā tas ir, izpušķojot apkārtni un samaitājot savu prātu ar pilnīgi nevajadzīgām domām...
0
To es arii gribeeju dzirdeet.Sinner atbildeeja liidziigi manaam domaam.Savaa zinjaa mees jau esam muuzikas varaa, mums patiik dzirdeet skanjas, tekstus, kuri asocieejas ar kaadu muusu dziives situaaciju.Caur muuziku mees izjuutam sevi.
0
Nedaudz piekasoties vaardiem... naak praataa nu piemeeram CC ar dziesmu "fucked with a knife". Tas par dziives situaacijaam, bet veelreiz atgaadinu, tas taa... piekasoties vaardiem.
0
Cik juus sinner un Duskbreath esat miilji.... Jums vajadzeetu satikties un kaartiigi samiiljot vienam otru.
0
Savukaart tev Faun vajadzeetu samiiljot pasham sevi, jo nez vai atradiisies kaada, kura gribeetu samiiljot tevi.
0
Ko tu tur purkshkjini? Nemaitaa gaisu... Ja nezini, tad nepukshkjini.
0
Es tiešām nekad nebiju domājis, ka rakstīšu ko tādu, bet... Vai tiešām metāla mūzikas cienītāji var tik maz jēdzīga (ar izņēmumiem) pateikt par šīs diskusijas tēmu? Kā tā var būt? Nu, bet var jau arī būt, ka nevajag neko daudz teikt. Vajag iedziļlināties metālā, jo vairumā gadījumu viņš ir tā vērts. Tāpēc arī klausos - ir gan kur iedziļināties, kan pie kā vienkārši paārdīties.
Man šķiet, ka visi patiesākie metāla fani ir tādi mazliet depresīvi un oriģināli tipi, kuru IQ ir mazliet vai arī krietni virs vidējā. Tādu nemaz nav tik daudz, lai gan ar gariem matiem un ādās daudzi staigā. Bet tie, kas metālu saprot tā dziļāk ne vienmēr ir tie, kas kliedzot apgalvo, ka mūžigi būs metaļoras. Viņi paklusē, bet paliek pie sava. Tā gudri, emancipēti, varētu teikt, nevis debīlā, spītīgā, kliedzošā veidā. Patiesībā ir atšķirība starp metaļugu un metālmūzikas mīlotāju. Viņi ir tādi stipri cilvēki, kam patīk stipra mūzika. Uz viņu veselību!
0
to Faun: tu neesi manu komentaaru cieniigs!
0
pljeek pljeek, ja nav ko teikt, tad nesaki un iztiksim bez shitiem - "Bez Komentaariem". Nepielaid bikses. A ko man tagad tik ljoti sakariigu pateikt sakaraa ar to, ka es klausos smago muzonu, a? Man ir besis te vaavuljot un mekleet kautkaadus apziimeejumus. Klausos taapeec, ka sasodiiti patiik. Viss. Un shitie salkanie teksti - es smagajaa muuzikaa esmu atradis sevis, taas ir tik speeciigas emocijas, shii muuzika ir tik plasha kaa okeaans, man izraisa veemienu, pretiigu, negharshiigu veemienu. FUCK OFF!!! Pure Anal Necro Ironfist Fuckface Shit and Jesus Evil Vegetables. Un fakjuu arii tu. Stulbaa kjeska. (veemiens)
0
Zjeel, Faun, ka tu esi tik sekls...
0
Es metālu sāku klausīties,SF dēļ,respektīvi,biju pagāns,paklausījos SF,sapratu,ka tas ir man.Kādu laiku vēl deklarēju,ka patīk dažāda mūzika,bet pamazām metāls mani pārņēma savā varā,tagad lielākā daļa modernās mūzikas man šķiet vienmuļa un pliekana.Uzsveru MODERNĀ, jo klausos un mīlu arī akadēmisko mūziku.Varbūt kāds nepiekritīs,bet metāls ir tuvs akadēmiskajai mūzikai,atšķirībā no citiem modernajiem stiliem:mūzikas dinamiskā attīstība,formas sarežģītība,tematika,m... dažādība viena skaņdarba ietvaros,izpildījums..P.S... Metālu var sākt klausīties jebkurā vecumā-mana muterīte(58gadi) iefanoja par Nightwish un SF "Pērkonkalvi"(ar "Sauli" un "Strēlniekiem" vēl neriskēju iepazīstināt :)
0
to Fauns &Duskbreath - Ja gribat dirsties, dariet to Delfos, nevis savas jēlības bārstiet šeit!!!

Piekrītu KK. Daudzi te bļaustās, ka nu tik baigie true metal, bet cik no tādiem tiešām iedziļinās un saprot šo mūziku. Ja daži labi uzskata, ka ārdoties pie Cannibal Corpse vai Sepultura viņi tagad ir baigie Metal lietprtēji, tad mans ieteikums ir ātri atdzesēt smadzenes, jo tas nav nekāds rādītājs. Es uzskatu, ka patiess šī stila klausītājs pieņem, ieklausās un izvērtē pēc iespējas vairāk no tā, ko Metal mūzika var sniegt. Mūzikai ir arī savs t.s. message vai storry, un patiesam Metal mūzikas cienītājam ir svarīgi, ko vēsta šīs mūzikas pārstāvji, nevis tikai pālī truli kratīt galvu, galvenais tikai, lai kāds močī.
Man Rock/Metal mūzika ir dzīvesveids un pasaule, kurā es nebaidos sevi atklāt citiem. Tā ir mūzika, kuru man ir bauda klausīties - ritms, melodija, spēks, vēstījums - tas viss kopā veido neatkārtojamu sajūtu gammu, kas man ir ši mūzika.

to HellHammer - tu kārtējo reizi pārspīlē, noliegt citu mūziku ir ļoti nekorekti....(es neko nesaku par hip-hop u.tml.)
0
Jaa, mana mutere arii fano par Nightwish un SF.
0
Es jau nenoliedzu, tikai ignoreju, bet kad baazz ggiimii kaut kaadus shitus, tad nu kluseet vairs nevar! Ir viena dalla nemataalmuzona, kuru es cienu, jo tur ir sava fisska, doma utt. Bet nu veciit, paskaties apkaart, cik daudz stilu ir aarpraatiigaakais meesls. Sorry, bet kaut kaadus mudakus kaa Ozoli, debilie LaRocca skanossie, veel kaut kaadi fucking Rukiverh, vai sazin kas veel par meesliem! Nu ja tas arii ir muzons, tad man komnetaaru nav.

Tu pats zini, ka bluuzu, klasiku, dzzezu utt., es nenolieku! Vinni zina ko dara, un pie tam talantiigi liela dalla. Jaa, es to visu neklausos, bet katraa zinnaa nenoliedzu.
Bet par taadiem klauniem kaa Device, Tranziits es nnirgaajos! Es vispaar nesaprotu, kaa nav kauna taadaam plukataam sevi saukt par muuzikkiem. Kauna traipi iekss Latvijas!

Tiessi taa - metaals man ir dziives veids, nevis tikai miillaakais stils utt.

Man ir svarigi, kas speelee un pie kaa kratiit galvu, aurot liidz vai kaa citaadi.
Nu un pie CANNIBAL CORPSE es noteikti ietu kratiit galvu. Skaidraa vai paalii, bet ietu:)))))))))))

0
To Hellhammer:
Nu tā jau ir, bet es uzskatu, ka mums - smagās mūzikas cienītājiem vispār nav jāuztraucas vai jādomā par tādiem, kā Tu minēji - Device u.c. Par tiem lai domā tās mūzikas (sorry, bet tā arī ir mūzika, tikai pavisam mums sveša, tāpat kā viņiem mūsējā!)cienītāji. Noliegt jau var, tikai tas nekādu kārtību neizjauks. Un nevajag jau arī. Nu iedomājies, ka pēkšņi visapkārt būtu tikai metāls, visur tas skanētu, pa TV arī tikai metāla klipi un nekā cita, visapkārt vieni vienīgi metālisti un metālistes. nezinu kā Tu, bet es nojūgtos un ātri. Tas viss slikti beigtos, vai tad ne!?!
Tāpēc, ir arī cita mūzika, kuru mēs nesaprotam un arī negribam saprast, bet mēs esam izvēlējušies smago mūziku (kādu nu katrs stilu) un tā dzīvojam.
0
eu, tu, FAUNS!! neesi nedaudz saspiedies? juuties baigi brutaals un baigi varens? liekas, ka tu nu esi viens no tiem, kas pilniibaa nesajeedz kapeec cilvēki klausaas smago un kapeec vispaar kaut kas taac ir vajadzīgs... un veel tas, ka tevi tas iipaši neiteresee... buutu pieveeris savu žaunu un paklausiijies, ko runaa zinātāji nevis kaut ko bezsakaraa dirsis!.
0
To Beldegir:

Nu visur nevajadzeetu buut metaalm, bet katraa zinnaa es gribeetu, lai ir vismaz desmit reizes vairaak. Nu, ja pa TV raadiitu tikai metal klipus - tikai priecaatos:) Tad buutu izveele, kurus skatiities un kurus nee.

Jaa protams ir jaabuutu dazzaadiem stiliem, bet es jau mineeju par tiem, kurus neuzskatu pat par existences veertiem. Soreiz Tev nepiekriitu - tas nu nav muzons, bet nozzeelojama parodija un aaxtiissanaas pakall tadiem passiem aarzemju klauniem.
Jaa, mees esam izveeleejusies smago - tas ir muusus dziives veids un viens no svariigaakajiem faktoriem manaa dziivee.
0
To sinner:

Nemocies, taadus vajag ignoreet. Pats redzi, ka vinnss neko daudz nejeedz, daudzi to redz.
0
Tevi tik ljoti uztrauc tas, ka neko nejeedzu? Man liekas, ka tu mazliet nejeedz saskatiit manu pieeju lietaam. Tev nekad negribas paklausiities kautko, kas liek asiniim straujaak riteet, kautko, kas iedzen darbasparu tavaa miesaa? Ja tu mani nosauc par trulikji, tad tu par taadiem nosauc veselu virkni zveeriigu smago grupu. Carpathian Forest, Mayhem u.t.t. Ja vinji uzraksta dziesmu Chainsaw gutsfuck, tas liecina par vinju seklumu? Arii es esmu liels atmosfeeras cieniitaajs, kas ieved senaa, miitiskaa pasaulee un liek acu priekshaa paveerties elpu aizraujoshiem notikumiem un praatam netveramiem skatiem. BET, peedeejaa laikaa esmu sapratis arii to speeku, kas rodams kartiigaa old school black metal un anaali izvirtiigajaa grindcore. Taa ir kjengaashanaas par nejeedziibaam. Kaa klucis uz galvas taadiem truliem romantikjiem kaa tu sinner, kas to vien prot kaa seedeet un paveertu muti klausiities lielajos viiros, kas tik gudri runaa un ir tik ljoti pieredzeejushi. Un peec kaa tu nosaki, ka es neko nejeedzu no smagaa muzona? Peec maniem jeelajiem tekstiem? Ja es buutu veel vairaak iedziljinaajies shai muuzikaa, es visticimaak sheit laiku neteereetu un nerunaatu ar kautkaadiem plushkjainiem klaigaajioshiem dzhekinjiem, kuri uzskata, ka vinji visu saprot, bet savos uzskatos ir pieliidzinaami mushaam - Ja es redzu desu, man uz vinjas ir jaauzliek klucis. Ja juus nesaprataat, ko es gribeeju pateikt savaa ieprieksheejaa tekstaa, peedeejaa daljaa, tad man naakas PIRMO REIZI TEIKT, to ko juus baarstat visu laiku. Ka jums no smagaa muona ir visai maza sajeega. Juus esat kaa ar vienu aci piedzimushi, juus redzat divas dimensijas 3 vietaa. Juus neredzat ne zemtekstu ne simboliku. Neiedziljinoties lietas buutiibaa, izdarat krasus secinaajumus pa labi un kreisi, kuri vienmeer ir vieni un tie pashi. Kaa shtanceejamaa mashiina. Turpiniet taadaa garaa, un es toch juus saakshu cieniit. Viens otru balsta un stutee. Izskataas, ka nevienam sheit nav duushas kaut reizi man piekrist, jo ko diez teiks paareejie...
0
Nu, tik traki jau nu nav...
0
... Fauns!! pirmkaart: tev laikam tiešām ir probleemas ar uztveri, es nerunāju tikai par kauch kaadiem tur smuki melodiskajiem black gabaliem, es uzsveru, ka tas par ko es runāju ir smagais kopumā, SMAGAIS VISAA SAVAA BUUTIIBAA!! arii deth, arii grindcore. man, izskataas, ka atšķiriibaa no tevis, nav probleemu klausiities gan kaut ko brutaali perversu, gan kaut ko skaistu, lai saprastu, ka man ir vienalga kaa cilveeki pasniedz to, ko vinji redz šajaa suudu bedree - taa sauktajaa pasaulee (tas viss skan tik pretīgi banaali).
otrkārt... neesmu es "dzhekinjsh", kaa tu izteicies...
0
To Fauns:

Taa, nu par to grindcore labi pateici:) Tas labi, ka klausies ko taadu. Buus tad par ko parunaat, kad buusi sasmeelies sevii muzikaalo emociju.

Tu ruukti maldies, ja tiessaam domaa, ka es klausos un intereseejos tikai par gallu. Ga;venokaart taa arii ir:), bet ne 100%.
0
Hellhammer klausās arī Nine Inch Nails nedaudz :) !
0
Nu labi labi, tas taa. Shad tad jau var paarspiileet. Bet nu shii saruna nav novesta liidz galam tik deelj sinner. Manupraat mans teksts skaidri un nepaarprotami noraadiija uz to, ka man "nav probleemu klausiities gan kaut ko brutaali perversu, gan kaut ko skaistu." Bet tu kautkaa to savaa galvaa meegjini sagremot tik ilgi kameer rodas pilniigi preteejs efekts. Atziisties, cik ilgi tu lasiiji manu tekstu, un cik ilgu laiku tu pavadiiji gremodams.
0
Starp citu, jautaajums Hellhammer. Vienaa vecaa kasetee meetaajas viena dziesma. Zinaams tikai tas, ka tie ir krievi. Speelee vienkaarshi sasodiiti debeshkjiigu brutaali kjeceriigu desu. Skaneejums ljoti iipatneejs. Tieshi meldinji. Tev nav nojausma, kas tie vareetu buut? Vismaz kautkaadi varianti.
0
To Fauns:

Nu es krievu sceenas speccuks neesmu, bet padomaat vareetu, jo ssie neizcellas iipassi ar death metal. Vinniem bandas ir padaudz, bet baigie pagriidnieki. Nu buus jaapadomaa. Klausies, kas Tev taa izlase kaut kaada. Nu vismaz kaut ko tuvaak noraadi.
Nu es pamekleessu.
0
To Beldegir:

Jaa, taa ir! Trents Reznors ir izcils maaxliniekx. Neteiksim, ka man patiik texti vinna iipassi, arii ne viss muzons, bet viena lie dalla noteikti vinna garadarbu es cienu un man lloti patiik. Lloti reti vinnus klausaas, bet gad ir gariigais taads, tad ir arii kaifs. Peedeejo reizi es ssos uzliku peec pusotragada pauzes:) Bet tad bija arii efektinnss:)
0
Stuulba teema! Vai ta nesaprot, ka metaals patiiik vinnam ir sakariiga doma. Piemeeram Britnija Spira visu laiku dzied pa stuulbu miilestibu, jo nau par ko citu dziedaat, bet metaalam ir kautkaada jeega (dziesmu vaardos, kaut vai pa miilestiibu)!
0
aha tankard arī baigie teksti... par alu... bet jā piekrītu visam, kas augstāk rakstīts, tikai besis lasīt...:))>> prieka smaidiņi...:)))
0
tema: Kapeec klausaas metaalu?

nu ja ta bija 99' gada vasara kad mes ar draudzeni gajam pa parku un un es redzeju ka sabrauc mazu suniiti, kad piegaju klat vinsh vel bija dziivs, bet bez apakshas. Tad es vinu panemu uz rokam un nesu uz tuvako vetkliniku. Sunist par brinumu neiztureja un kamer es bija atpakal, majas nomira. Tad es kluvu depresiivs un sapratu ka man jaklust gotiskam, liels paldies korn, paldies viniem par to ka tgriez metalam 2. elpu. Tas ir patiesais celsh, tagad ieshu uz kapiem rakstiit dzeju, shodien jutu iedvesmu, ta bus par aizmirstam jutamm, ja un par suniem klainojoshiem. Ar nepacietibu gaidu kad danijs atbrauks uz latviju. CHAVINA
p.s. kads nezin kur dabut tos superigos armor ringus ?
0
Klausos Metaalu jo Metaals ir viena no daudzajaam muuzikaam muusdienaas kas speej uzlaadeet gan emocionaali gan fiziski.
Uzskatu ka Manowar ir viss labaakais piemeers vinnu muuzikaa ir gan patriotisms gan ceelums un drosme.Kaa arii romantika.
0
Augury:
"ring of baboon skin" +5 armor; + 3 inteligence
paardodu par 450 gp
0
:D
0
starp citu, metālu klausīties vispār ir baigi labi.... :)

runajot par gredzeniem -
"ring of holy vitamins" + 10 health
+ 3 regeneration (tas gan nav armor ring, bet augury uz bildes izskatās tāds bik panīcis... :( bet ar šo gredzenu viss būs atkal labi...) tikai 500 gp :)
0
:D
0
taadeelj, ka man garsho maarrutki ar pienu
0
Rokgrupa sinner ir labais
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas