GUNSnROSES-Chinese Democracy
0
kaa juus domajat peec cik ilga laika vareetu naakt klajaa shis albuums...ir jau pagaajushi 10.gadi..un vai tieshaam taa buus kaa ists dinamiits??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu dalja materiaala jau ir dezirdeeta dziiivajaa. Skaidrs ka albums iznaaks driiz (2005) un arii ka taaadu dziesmu kaa November rain,Sweet child o mine,Dont cry,utt....... jau vairs nebuus.
Bet albuums vareetu buut klausaams.
0
Man visvairaak zeel ka Axelam ir atortiesibas uz vecajaam dziesmaam. Un Slasha geniaalaas solopartijas censas kopeet tie 3 izdzimteni.
0
jaa tas tiessaam zzeel. Bet tikuntaa neviens kroplis nespees aizstaat SLASH'U. Lai vien aizrijaas. Jaunie darbi taapat saliidzinot ar vecajiem buus truli.
0
g'n'r laiks jau sen kā pagājis...
0
varu tikai atkartoti pateikt, ka man tas joks ar Opus Pro stila vokaaliem, dizjajiem rokstaariem, utt. ne iipashi patiik.
0
opus pro nemaz nav tik slikts...bet par slash'u neliekas ka velvet revolver ir daudz smagaaks par g'n'r un nemelodiskaaks taads pats ir arii jaunais metaallica albuums -nemelodisks:(((
un vispaar kaa jums velvet revolver?? ir veerts pirkt disku??
0
Revolver Rocks paklausies Fall to peaces apdirsiisies no laimes.A ja Axel nospraagtu (3 reiz nosplaujos) ganji vareetu savaakties atkal un zaagjeet vecos gabalus.(fantazee).
0
nav vērts pirkt disku.
0
to SLASH
A kas naaktu AXELA vietaa ?
0
Jaja; AC/DC, Rolling Stones un T. Rex laiks ar ir pagājis, jo šos ļaužus, kas, tāpat kā Guns 'N' Roses, izrādās, mācījušies no Opus Pro, ir aizstājuši My Dying Bride, Canniabl Corpse un Burzum. Kuri parāda, ka dižie rokstāri nav diži, (pat ja viņi prot rakstīt viegli dziesmas uztveramas un spēcīgi saviļņojošas dziesmas), jo viņi ir mācījušies no paša Seitana!!!
0
Vai, Seiatans man, nekrietnajam untrue-meinstrīma atbalstītājam, sajauca prātus un rakstāmo...
-1
AXELA vietaa STEVEN TYLER, STEVEN TYLER ,STEVEN TYLER , STEVEN TYLER, STEVEN TYLER, STIIVENS TAILERS JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... STEVEN TYLER.............
0
Ui, tikai ne to. Neciešu to tipu. Zakk Wylde vokāls reizēm atgādina Akselu, bet nu labāk jau lai viņš turpina darīt to, ko dara.
0
Stnerosis, ko tu tur murgo? :D
0
bija great banda, bet tagad tas jau ir Axl&Co nevis GnR.
domaju ka nekas ipash no taa albuuma nebuus, man jau ne visai patika taa dziesma kas bija End Of Days soundtrekaa-Oh my god-
principa sho grupu var glaabt tikai apvienoshanaas 1991 gada sastaavaa.!!
0
igo vai alex'a vokaalu...:))))
0
GunsN’Roses” līderi Akselu Rouzu otrdien 27.06.2006. agri no rīta arestējusi Zveidrijas policija. Grupa pirmdienas vakarā sniedza koncertu Stokholmas „Globen” arēnā, bet dažas stundas vēlāk, īsi pirms septiņiem rītā, dziedātāju aizturēja pie viesnīcas „Bern”..... www.radioswh.lv/swhrock/zinas.php?i...
0
par šito vakar LNT ziņās arī stāstīja. bļa vecais Aksels tikpat dulls kā agrāk. respect
0
tas tochna, ja vinjam veel muzons buutu kaut cik panciigs!!!!!
0
eu, bet nu laikam jau pa nopietno iznāks 23.11.2008

web.gunsnroses.com/splash.jsp...
0
oi nu kāds pancisks puisietis
+1
GUNS N' ROSES To Play Moscow In June
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
Varbūt FBI arī pie mums atvilks? Noteikti aizietu.
0
Tas būtu feini!
0
būtu feini! ja būs, tad jāiemet Akselim ar kādu plastmasas pudeli :D cik lasīts, tad tas notiek diezgan regulāri viņu koncertos :D
0
Pievēršoties tēmas nosaukumam - Chinese Democracy vispār ir iznācis vai arī vēl tiek solīts? :D
+5
Nu tas ir pisdec šitā pateikt ...
0
NJā :) Chinese Democracy ir izgājis pirms gada ja nemaldos.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas