SPORTS + METĀLS
0
Vai tas var saderēt kopā? Es ar to nedomāju iet uz trenažieru zāli vai piem.skatities sporta spēles.Bet manuprāt spēlēt basketbolu vai hokeju un vēl papildus būt metalhed'am nav reāli.Tie būs vienmēr pokemoni.Tāpat arī ar videospēlītēm.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:D
0
to Corpse:kāds te sakars ar videospēlītēm....? ja runā par sportu, tad arī runā.
Tātad:
1. absolūti idiotisks uzskats, ka, ja metalheds nodarbojas ar sportu, tātad pokemons. šāds domu gājiens varētu būt padsmitgadīgam tīnim.
2. kāpēc lai metalers nenodarbotos ar sportu..?
sanāk, ka tev ir aizspriedumi pret veselīgu dzīvesveidu.
3. es uzskatu, ka metālists būtu tikai ieguvējs, ja pietiktu ar kautvai reizi nedēļā aiziet uz zāli uzraut bumbu vai ko citu, vienalga...
4. alus, šņabis, piepītēti tusiņi, skaļi konči... tas viss ir super. Bet nu nekādīgi neveicina labu veselību. Tāpēc laiku pa laikam fiziski izkustēt ir ļoti svētīgi.
5.Es zinu ka lielākā daļa no metaleriem ar jebkāda veida sportu (neiet runa par baurošanu pie TV sporta pārraidēm ar alus burku rokās) ir uz jūs.... bet nu ir galīgi stulbi uzskatīt, ka metālistam sportošana ir kautkas ārpus kārtas esošs, nepieņemams..
0
W.T.F.?
0
Mierīgi sēžu pie kompja, klausos Rush un dzeru tēju. Atveru truemetal.lv. Ieeju forumā. Ieraugu šo tēmu. Atveru....... sāku lasīt un a&$*&$&$(&^% vienkārši psc! Diena sabojāta. Tu savu panāci, mister metālist!
0
boks

Kur ir teikts ka misters Nesportiskais Metālists, kurš uzsāka šo tēmu, nav padsmitnieks?
0
LOL
0
to KK: nu arī 20-30 gados var dvest pamatīgu sviestu.... :)) visādi frukti gadās... he, he šis nav izņēmums.
0
man sports un metāls kādreiz ļoti labi gāja kopā. muzons varēja ļoti labi uzvilkt un saniknot, un, manuprāt, tas man ļoti palīdzēja.
baigi labi iet kopā autosports ar metālu, tik tiešām :)
0
mashiinaa metaals labi skan... speed, power un melodic death jo iipashi :) Atceros pa visu laiku tikai vienu vaagji kuraa metaals skaneeja... rtas taa biki no teemas ieejot bezteemaa.. kaut gan metaala-sporta jautaajums ir atrisinaats laikam te :D
0
Corpse, man tev ir sakāmi divi vārdi - Iron Maiden.
0
hm agraak nodarbojos ar Karatee, Briivajaam ciinaam, un svarcelssanu, + bisskki nodarbojos ar peldeessanu un vieglatleetiku. un vis bija OK liidz nedabuju savu pirmo smadzennu satricinaajumu no kura bija lloti gruuti atkopties, peectam sekoja vel vairaaki smadzennu satricinaajumi, kaulu luuzumi, diezgan nepatiikama muguras trauma un es sportu metu pie malas. Bet vispaar peec gandriiz 3,5 gadu paartraukuma ,domaaju tuvaakaa laikaa kautko atkal saakt dariit.

Manupraat agalvojums ka sports nav savienojams ar metaalu ir galiigi stuulbs. Taa ir katra induviduaalaa dariissana ko vinnss dara briivaa laikaa, ja cilveeks grib nodarboties ar sportu tad uzpriekssu ja piipeet un dzert tad ar taa ir vinna passa izveele.
0
dimberg, tu būt sabiedrībai bīstams ;) :)
0
hmmm, manovar bija kaut kāda dziesma par sportu vai ko līdzīgu albūmā LOUDER THAN HELL.... ;)
0
litrabols litrabols. nu veel vareetu pie sporta speleem piemineet kadu orenteshanos sacensiibu kur katraa kontrol punktaa jaizrauj savs merinsh!
0
skan labi, un finshaa ierodies bezfilmaa :)
0
Es nedomaju aiziet uzraut bumbu vai ka savadak, bet kartigi nodarboties ar kadu sporta veidu lidz sird dziljumiem.Cik es tadus zinus,vinji ir liekulji.
0
Piekrītu boksam!!!
Bez sporta nevar...
0
protams, ka nevar.Trenazhieri un kross, peldeshana, serfings tas ir cool.bet skraidiit ar bumbu,,sviests..
tas cilvekam neko nedod.pat tautiska dejas sniedz pec daudziem gadiem pareizu staju un labu ritma izjutu, bet nasketbols neko nedod.pat pachkas kratishana nostiprina kakla muskuljus.
0
Zipak: nevis boksam, bet bokam !
jau piekusu labot cilvēkus, kuri ar gramatiku skolā laikam bijuši uz Jūs....

0
nu lai tev vieglāk būtu saprast: piemēram vārds "koks", vai "logs"... u.c. Tu taču nesaki koksam vai logsam... vai ne ? Tu tač saki kokam, logam, lokam... nu elementāri taču !
0
A man tik un tā lielāks, jo gramatikā esmu čempis.

A ja par tēmu, izbrīna nostādītais jautājums. Metālisti laikam nav cilvēciskas būtnes, viņiem laikam ir cita fizioloģija. Bet nu vispār ņemot cilvēkam, un jo īpaši vīrietim mazkustīgs dzīvesveids ir gana kaitīgs gan fiziskai un zināmās jomās arī psihiskai veselībai.

Bet ko tas tāds pokemons kā es varu zināt. Man vēl litrabolā jāpatrenējas.
0
veel jau ir taada jauka lieta kaa gultas sports.
0
Skraidīšanā ar bumbu, cik man zināms, ir arī daudz krosa momentu. Un uz stāju savu iespaidu atstāj lielākā daļa sporta veidu, ja ne visi... Jā, arī šahs iespējams atstāj savas zīmes uz stāju. Ok ok, you got me.. kveiks arī... Bet, ja atgriežamies pie fiziskas slodzes, tad tā ir laba lieta. Ja pokemoni ir baigie sportisti, tad no viņiem varētu ņemt piemēru. Domāju, ka 95% klātesošo piekritīs, ka nodarbošanās ar jebkādu sporta veidu neko sliktu par cilvēku neliecina.
0
nevis 95%, bet visi 100% klātesošo, ja ,protams, tiem rūp sava veselība, fiziskā kondīcija, stāja un viss pārējais...

katrs metālists var būt sportists, bet ne katrs sportists var būt metālists... :-)))))
0
un ko tad lai dara metaalists, piem kursh visu dienu pavada mazkustiigaa darbaa? piedod metaalist, tevi sagaida aptaukosanaas un probleemas ar sirdi.
0
katram savs viedoklis! es saprotu, ja jus 6 gabali- urlu kadi 2-3, sporta nevajag. bet ja jus 1 pret kadiem 3-4, kaut vienu tacu vajag novalit! he-he
0
"Bet manuprāt spēlēt basketbolu vai hokeju un vēl papildus būt metalhed'am nav reāli.Tie būs vienmēr pokemoni."

Bvahhhhhhhahaha, tas jau ir kaut kas labaaks par We All Dead komentaariem saistiibaa ar Mensonu. Ja man galvenokaart patiik bumbu sporti, tad es buutu pokemons. Baac, tu, Corpse, shito teemu piedzeeries uzsaaki vai kaa?
0
Pokemoni varbut nebutu istais vards shaja gadijuma.Es gribeju savadak to noformuleet, bet nesanaaca.
0
Nu kaa tu to formuleetu?
0
Ja cilveks ljoti nopietni nodarbojas ar muziku, nevis tikai dzerstas konchso, tad vinhs nevar but nopietns sportists, vai tomeer?
es zinu tadus cilvekus, kuri grib apvienot gan to, gan to, bet sanaak chiks.
0
Jaa man kaa gitaristam nepatiik basii pirkstus apdauziit.
0
muah :DDDD
Shii marasmaatiskaa teema mani labi uzjautrinaaja :DD Tak es negaaju uz basiisha treninju kameer nebiju kauko smagu noklausiijies! Tas mani par pokemonu padara? :)
btw: Basketbolu izgudroja baltais, tapee sirdsapzinja mieriiga ;)
0
dabuusi traumu un viss vejaa
0
Un ja veel gadaas salauzt roku
0
To corpse:
Decapitated vokalists savos "pokemonu" gados ir pabijis junioru chempions... baigais sprinteris bija... kas ar vinju sportista karjeru notiek tagad nezinu, bet tas apgalvojums ka nevar apvienot divas lietas (shajaa gadiijuma sports un muuzika) pie tam veltiit sevi visu lai sasniegt panaakumus abaas ir bullshit!!!
ir dauz cilveeku kas apvieno visneiedomajamas lietas...
bet pa teemu... metaalists (cilveeks) + sports ljoti veseliiga simbioze (liidz galam taa arii neizprotu ko iisti autors domaaja zem plasha jedziena - sports)...
es jau nu gan labpraat uzspeeleetu gan basi, gan hoki (ja vien sliidot maceetu :) pie attieciigas noskanjas un iespeejas... droshi vien tikai tapeec ka neesmu te nekaads metalhead's...
0
now playing:
Zubrowska - "Sex, Drugs And Basketball"
0
ak jaa, videospeeliites tur ar bija piemineetas :D
Laikam Corpse bija iedomaajies mazos Eljika urleenus, kuri sitaas pa "kantrstraaajk" un bljaustaas: "Eta bil mooj fraaag; vajzmi menja f klaaan; ti bot!; Ti wh!!"
0
neko nesapratu, ko tu ar to domaaji?
2 Estragons
Decapitated vokil vairs ar sportu noteikti nenodarbojas.Vai tik shaja saita nebija kads jautajums par sportu,.
0
Cik no tevis Corpse sapratu tev metālists skaitas tas kurš nodarbojas ar mūziku koroče spēlē kādā grupā, tad jau tā ir cita lieta abus pa nopietnam nevar ņemt vainu vienam izliek sevi vai tur arī nekas nesanāks... bet var jau vienu pa nopietnam un otru tā priekam....
Kā arī tev laikam pretendzijas tieši pret basketbolu... vispār tie kas trenējas basi viņiem nereālā slodze.. krosi nežēlīgi un ritīgi fiziskie....
0
Dažas grupas gan reizēm cenšas pieradīt, ka sporta un mūzika ir viens un tas pats :(
0
Es ar tā saprotu, ka corpse par metālistiem uzskata tikai tos, kas nopietni spēlē kādā grupā(s), gandrīz visu savu brīvo laiku izlietojot sava instrumenta spēles meistarības celšanai u.tml. Tas, protams, ir apsveicami, bet tad jau jāsāk smalkāka klasifikācija: metālisti - mūziķi - ambiciozie, metālisti - mūziķi - tāpat vien, metālisti - klausītāji - žūpas, metālisti - klausītāji - mērenie utt. :) Skaidrs, ka profesionālā līmenī abiem + vēl maizītes pelnīšanai laika nesanāk, bet teikt, ka tās ir pilnīgi nesavienojamas lietas, ir absurds.

Par to naidu pret basketbolu - tā ir katra paša darīšana, ko viņš par šo sporta veidu domā, bet cik atceros no intervijām ar dažiem labiem tolaik (pirms gadiem ~5-7) un arī tagad Latvijā zināmiem basketbolistiem, ne viens vien no viņiem bija smagākas mūzikas cienītājs, tiesa, ne tā, ka ar sirdi un dvēseli metālists. Atminos Štelmaheru pieminam patiku uz Metallica un vēl dažām pazīstamākajām metal grupām (labi, nestāstiet man te tagad par to, ka Metallica ir popsa utt.); A. Galvanovskis, kas šobrīd laikam ir Gulbenes kluba treneris, ir pat uztetovējis Metallica logo (tiesa, to, kas parādījās "Load" albumā).
0
tie, kas to nedara, tikai nodzeras sava dzivee
0
Runajot par Metallicu nav tiesa.To grupu zin katrs popsas cienitajs.Atceros Atbalsis audiokasešu izlases 80 gadu beigas/90 gadu sāk., kur Metallica bija kopa ar visiem Ace of base,Police un utt.
0
Gribeetu tad zinaa't, cik tad no jums shovasar ir skraidisjushi krosu, vai spelesjushi basiiti.
0
Tas, ka es zinu tādu grupu kā Ace of Base, jau nenozīmē, ka es to ierindoju blakus Cryptopsy vai Krisiun. Metallica ap to laiku bija populāra smagā mūzika, kas nav tas pats, kas popsa (pat ņemot vērā jēdziena "popmūzika" burtisko skaidrojumu. Bet ne jau par to ir runa.
0
Es sportoju - diezgan bieži sanāk ar domubiedriem pie šaha dēlīša piesēst. Šī sporta priekšrocība ir tā, ka vari uz laukuma iziet jebkurā reibuma stadijā. Pie tam nav tiesnešu. Noteikumi stingri, bet pārkāpt nav produktīvi. Atlūšanas gadījumā oponents var tevi (pēc saviem ieskatiem) pamodināt, paiet tavā vietā vai veikt piespiedu spēlētāja maiņu.

Vienvārdsakot, sportists no manis tāds pats kā metālists. :E
0
Mana skatiijuma peldeshana, trenazieri,skydivings(neja... ar stagedive), kross viss kas vajzdigs.
Bet basii&futbolaa skraidishana pec bumbas ka sunim:DDD
0
vai tik Sandis Ozoliņš intervijaa neteica, ka klausoties Metallicu un Ac/Dc? Bet nu vienalga, Corpse, tev sports antipātijas izraisa? Vaita sportists nevarētu klausīties metālu un iedzert alu? Un vai mūziķis nevarētu sevi uzturēt pie labas veselības aizejot uz trenažieru zāli, vai skrienot no rītiem, vai citaadi vingrojot? Es nedomāju ka olimpiskais čempions varētu sasniegt ievērojamus panākumus mūzikā.. Kaugan, Tills Lindermans bija kaukaads olimpiskais peldeetaajs...
0
aaa, komandas spēles liekas duma laika tērēšana? :)))
0
un vispār, e kas manā skatījumā ir pokemonu pokemons...
www.draugiem.lv/draugs/?161506...
0
paldies tev lodziņ! Bučoju tevi. mcu mcu uz abiem vaidziņiem.
0
piedziivojuma saciikstes un volejbols ir tas, ko es piekopju. peedeejo meeginu speeleet 2-3 reizes nedeeljaa un garie mati pat netraucee :)
0
nu es spēlēju basi. ne jau tik nopietni, bet pāris reizes nedēļā. tiesa, gandrīz visi basketolisti Latvijā ir pamatā hip-hop stila orientēti. jā...
0
lodziņ, tas links ir labs :)
0
Es vakar biju uz treniņu... :D Florbols...
0
lol
0
Es skatos lodziņš vāc hitus savam profilam. xD xD xD
0
Ai ken sii ai ken sii aim goin blaaind ai ken sii ai ken sii aim goin blaind!
0
hahaha :DDD ko muuldies dumaa tres^ :D Kaadam savam profilam es hitus vaacu? AMD Tas kRona kreklis tev piestaav :D
"her vii gou denver, her vii gou - Hu Hu!!!"
0
tU eSi BaIgI kReIiZiI wEcIiC tres0n!! amd svt
0
baigi true ir miities ar velosipeedu 6.00 mo riita uz juurmalu pelst.
0
Bet es luuk baletu dejoju. Pavisam nopietni. Taads speeks tur ir. Un klausos arii smagos. Kas nesaprot, nesaprot. Un viss
0
balets nav sports.
0
Bet taa ir fiziska aktivitaate, kas paliidz man uztureet sevi formaa. Sports jau plashaakaa noziimee tieshi ir fiziskas aktivitaates.
0
Edenbeast, vakar, plkst. 22:10: balets nav sports.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas