nightwish vs warlock
0
nezinu...nu jaa man nightwish patiik labaak skan muusdieniigaa....kaa jums??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man laikam tomēr vairāk Warlock, lai arī neesmu īpaši daudz no viņiem dzirdējis.
0
moins
0
tas nu gan ir pzdc...protam ka Warlock, Triumph And Agony!!!
0
bet vispaar shitaas divas lietas nevar saliidzinaat!! lai tev buutu uzskataamaak tad es tev doshu saprotamu piemeeeeru..tu tagad izdomaaji saliidzinaat Līvus ar Dzelzs Vilku.( tas ka nightwishaa un warlockaa dzied sievietes un ir smagas gjitaaras nenoziimee ka abi vienaa maisaa baazhami) vot teema vareetu buut piem Nightwish vs Within Temptation un Warlock vs Vixen vai Lita Ford
0
Universum, Tu vieds kaa pats universs! A kaa vispaar var ienaakt praataa saliidzinaat taadas lietas!? Kaa pimpi ar pirkstu!
0
njaaaa, atkal jau salīdzinām... nu cik var??
0
saliidzinatt var visu un ko gribu..man taas juusu teemas par saatanismu un death ir galiigi apnikushas..tas ir vai nu aprobezhoti vai nu...juus palasat visas savas uzraxtiitaas teemas..
0
norchall laikam ir bijis nevērīgs. ir bijušas jau līdzīgas tēmas, bet tās ir atzītas par nekam nederīgu ķēpāšanos. (tas tikai tā pat, norādei, nav domāts kā kaka uz galvas). un zvirbuli ar mehāniskajiem svariem arī var salīdzināt, un piemērot tos vienādai analīzei? man gan liekas ka nē. tu esi pieļāvis loģisko kļūdu savā izteikumā, ka var salīdzināt visu, kas ienāk prātā. ;)
0
Visas probleemas saakas ar saliidzinaashanu...
0
mjaa un ja neko nesaliidzina, tad probleemu nav...
taaa vai???
0
nu ja. kā gan citādi?
0
Edenbeast neaa veciit. Pats pirmais posts man sheit bija par eee... Six Feet Under vs Cannibal Corpse... Patiesiibaa lai arii nezinaaju ka ar shitiem VS var riktiigi saiet sviestaa tachu tomeer secinaajums bija labs ka Baarnsam labaaki leenie growli bet Fisheram tie fixie cxixie... isumaa kaut kaa taa tachu Sviets VS Margariins joprojaam ir neatrisinaats.. suporteejam vechi, suporteejam... :D
0
Nightwish gan man labaak iet iekshaas
0
ak tā, veselu iztirzāšanas tēmu vajadzēja, lai noskaidrotu to, roof... un, es tev nekāds vecītis šeit neesu >;)
0
varbūt viņš bija domājis (iz cita foruma) pieminēto vecīti, kurš tur tiri piri raugās no debesīm un jāj ar savu zirģeli... >:))
0
Edenbeast vajadzeeja gan hehe
P.S. Negribeeju ar veciiti aizskart tavu buutiibu :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas