With Silent Hate
+1
vakar nopuutu putekljus no savas kaseshu kolekcijas un izraku shito 94 gada izlasi. nu blj, noklausiijos un atcereejos ka taja laikaa gan mums Latvijaa bija pashiem savs Death - Remains, pashiem savs Deicide - Butchers, savs Obituary- Conquest, savs My dying bride - Grindmaster Dead, savs Paradise Lost - Heaven Grey. diezgan nesuudiigs komplekts:) vispar nepastaaviiga taa Latvijas smagaa sceena, neviena no shiim grupam vairs nespeelee, m tikai Grindmaster kas tagad ir Skyforger laikam. kas notikaas ar Heaven Grey? man patika..laiks pluuuust pluust kaa straume..kaa upe strauja..:)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Huskvarn spēlē, Dzelzs Vilks (un kā vēl) spēlē!!!
0
nu no taam manis peimineetajaaam neveins nespelee:) jaa un no tas izlase shobrid speele tik dzV un huskvarn, lai gan huskvarn neesmu tagad dzirdeejis..vinjiem kadas jaunas dziesmas arii ir, jeb tas pats bloody nightmares un on the road. vai arii to suudu ko vinji vienu briidi speeleeja tipa ar elktroniku kopaa..i am a white maaan..:)
0
:) neuztraucies, industrial Huskvarn tiešām nespēlē vairs, ir back to the thrash!!! Ir dziesmas no Bomb brainien, no On The Road un ir jaunās!!! Būs koncerts, nāc un paklausies!!!
+1
Un kas tad šobrīd ir mainījies? Mums joprojām ir pilns ar analogiem. Ir sav Entombed, pa pilnam visādu Cannibal Corpse, aizrīties var no amatieru blackmetāla utt. Karaļvalstī viss ir mierīgi un pa vecam ar ļooooti retiem izņēmumiem.
+1
Atļaušos iebilst - mums ir arī kaut kas samērā nestandartisks un Latvijai reāls "baltais zvirbulis" - DISTANT LIGHT... ar savu "jauno" sastāvu un programmu.
0
Tas ka lielākā daļa latvijas bublikas neinteresējas un neko nezin par speed-thrash-heavy metal galu, tas vēl neko nenozīmē :).
Vispār jau ir patīkami, ka kāds spēlē kaut ko citu, ne tikai black un brutal death
0
par Entombed skaidrs uz ko tu meerkjee, bet taads iists cannibal corpse nemaz nav, nu taaa lai izdzirdot uzreiz liktos oi baigais corpse, jaa un tas jau skaidrs ka kaadu kopeejot taalu netiksi, ne velti neviena no taam grupaam nespeelee, visi taadi slinki paeksperimenteet lai rastos kaut kas savs
+1
Gan slinki, gan viekārši acīmredzot nav spējīgi izspist no sevis kaut ko. Bet ko mēs gribam. Latvijā ir izteikts cilvēku trūkums, nabadzība utt. Vienīgi žēl, ka daži labi (khm, khm) pēc tik daudziem gadiem uz skatuves nespēj saņemties un piedomāt, lai vismaz kaut kadas atšķirības ieviestu "savā" mūzikā un nebūtu tā ka smieklu uzrauj, kad paņem viņu plati un pēc tam "Morning star" uzliec. Un secini, ka Morning star iz kuda labāks.
0
Jā, pievienojos Marlix par to, ka ir prieks, ka nespēlē vairs pie mums tikai brutal death un black! Es mož daudzus sadusmošu, bet nu tās entās black grupas... nu sorry!!! spēlēt nemākam, nu davai, uzzīmējam āža galvu un esam true black!!! Sviests, domāju, ka vienigie labie black mums ir URSKUMUG, par Dark Domination neko nezinu, neesmu ne noti dzirdējis un Latvijā viņi nespēlē:( Nu par death. Jā, Flaying nu ar patreiz ir vienīgie, kas parāda, kas ir brutal death! Kādu laiku atpakaļ bija Brute Chant, par kuru ir loooti žēl, ka izjuka, jo tie ar bija baigi OK! pAR Distant Light pilnīgi pievienojos Sonnenmensch, jo tā grupa ar Sašu pie vokāliem, nu kā saka... kicks ass!!!
0
ja par bleku tad diezgan originaali bija Heresiarh, ja buutu turpinaajusi, tad
domaaju buutu izveidojushies par patiesaam labu bandu. nesen atklaaju tadu grupu Battlelore-likaas diezgan liidziiga taa doma Heresiarh, vienigais kas besii ir texti par gredzenu paveelnieku un varbuut arii pa Hariju poteru
0
Vai tik nav tas pats vokālists no Heresiarh tajā Battlelore?
+1
He-he-he :) Nē, tas nav Jānis aka Morgueldars :):):) Nejauc lūdzu latvju bāleliņus ar kautkādiem somiem :)
0
Ā, sorry, nepaskatījos, bļā, domāju, ka mums jauna grupa, a nekā, somiem, bļāāāā!
0
un kas tad tagad universum, pashiem savs suuds uz koka, zin es ari biju tik kruts un parcilaju savu 2005. gada ( visi skatas !!!2005!!! , tatad nav nekada jauna "KOLEKCIJA" ), notraucu puteklus un secinaju ka man neka nav jo, netaisos pirkt M Piektdienas disku kura 80% sagrabinats no kaut kadam viduvejam demkam, ja pirms 10 gadiem bija, nu kas te kaut kads mauzolejs ir atveries, jadoma par to kas ir tagad, nakoshreiz varbut ar puķem janāk ne
+1
kaut kaads tev miglains domu gajiens
0
ļoti laba izlase. gribeetu dabuut cd formaataa.
0
uzpeldējusi un tikusi datubāzei pievienota kreisi tiražēta Accept kasete, kurā interesantākais elements ir bukleta vietā redzamā "With Silent Hate" kasetes reklāma. Tā arī neviens nav noripojis un digitalizējis šo kompilāciju?
www.discogs.com/release/24543380-Ac...
0
Man ir Mp3. Iespējams, ka arī CD variantā.
0
With silent hate 94. Jā, bija taču laiki. Čomam bija oriģinālā kasete (jau pa Rīgu tusēja tad, pēc 9tās uz RCK aizpisa, kamēr pārējie mēs dzimtajā sādžā vēl tusējām), pārrakstīju, vēl kasetes noformējumu nozīmēju :D Kasete, protams, sen izmesta, bet atmiņas palikušas. Vispār ļoti labs materiāls tur bija tam laikam.
+4
0
^^^^ man tāda Accept kasete ir. Tas tagad kaut kāds vērtīgs retums moš skaitās?

WSH izlase ir pieejama arī jūķubā: youtube.com/playlist?list=PLn5f...
0
^^ paldies par linku, Bleid!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas