Tupums mums visapkārt
0
Tupums ir visur, tupums ir cilvēku tekstos, uzskatos (ja tādi ir), apģērbā, krāsošanās stilā (jebšu - nestilā).. Kas notiek? Vai cilvēki deģenerējas? Pat brīnos, gadās parunāties ar jauniem cilvēkiem - pēc skata itkā ir OK, taču kad paver muti no tās veļas ārā pilnīga bezjēdzība atjaukta kokteilī ar lamuvārdiem.Kas pie tā vainojams? Audzināšana? Apkārtējā vide?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kāpēc tikai visapkārt?

Šepat ir atliku likām...
0
bla bla bla
0
WrongTale - piekrītu
0
RumPumPele tu esi pie vis vainīga, tiaki un vienīgi tu, es tava viet ietu klejojumos pie tibetas kung fu meistariem
0
So? Derdz?
0
Bluudijs laikam bija vainiigs... ...tas, protams, ja atminja mani nevilj >:)
0
va vellas... šito tēmu ar psihologu varat apspriest... duh...
0
vainiigi tikai mees pashi:DDDDD bezjeegaa gudri.
0
piekrītu Wrong Tale. šoreiz tava sāga iznt rong
0
tupums ir visur... tupums = matrix
0
Pag, pag runcīt, es te atmiņa kadu aiz astes noķeru, nu a kuram tad vajadzeja to visu, es teicu, neej tur, nu nav tev tik stiprs ta jedi spēks, vajag nogaidīt un tad bet tu ... :( nu un redz visiem sudus uztaisīji,
0
Nekad nebuus kopiiga kopsauceeja par to, kaada ir dziives jeega, kas ir pareizi un nepareizi. Mees esam vienkaarhi domaajoshi dziivnieki un pasaule, kuraa dziivojam ir muusu pashu fantaazija.
0
notiek kritines pa trepeem ( un augury atgust sen zaudeto atminu )
augury: ah tad ta! ta tad Deadfall ir pie visa vainiigs, ta jau es ari domaaju, tu esi pie vsi tupuma viniigs, un es te nabaga runci vainoju
0
Manuprāt, šīt tēma ir samērā "tupa".
0
oi, par shito an runaat kaa putas no alus :D Komercijas un pateereetaju sabiedriibas propoganda iisumaa.Vienkaarshi tiek kultiveets tupums un "pareiza" muuzika, raidijumi, prese utt.

sfinXters
manupraat nav gan tikai runaat par to ir bezjeedziigi jo mainiit kaut ko ir neiespeejami
0
kārtējā tēma pie kuras onanēt...
0
kušš»... nu bāc tikko biki atslāba... vaijag kušš»...
0
Pie visa vainīga ir čūska.
0
kura čūska? anakonda, vai? :D
0
Zalktis vai odze, laikam, Tu jau pārzini bībeli, vajadzētu zināt... Kura ievilināja Ievu apēst ābolu un pārgulēt ar Ādamu, kā rezultātā esam radušies un līdz ar mums - tupums.
0
Tupums ir tad, ja nemāki izdarīt secinājumus.

Čūska - sātans - lucifers bija gudrības un gaismas nesējs cilvēcei. A tupors-stupors bija pirms ābola, svētlaimīgajā nezināšanā. Tik daudz jau nu gan būtu jāsaprot.
0
kāds gaismas un gudrības nesējs? ko tu gvelz? no kurienes tad šāds apgalvojums? ja neko nezini par to, tad nerunā pasakas, neofolk... >:(
0
nefolk, tas ir. pārrakstījios. kur tad ir tā gudrība un gaisma? es kaut kā redzu tikai postu. kur tad ir tas labais sātans, kas mums devis to gaismu? ja cilvēcei ir gaisma, tad tas ir tikai jēzus kristus. neko tu nejēdz par tādām lietām, bet uzurpē savu viedokli kā autoritatīvu... besī ārā. >:(
0
Pa-pa-pa....Lucifers bija gaismas enģelis, kuru izkickoja no paradīzes par to, ka vinš gribēja visai cilvēcei nest gudrību un apgaismību, lai nebūtu tā "kā bija tad, kad tikai enģeļi bija advancētie useri..."
In šeit nav nekā kopīga ar Jesusu, jo ne jau viņš nesa gaismu - viņš ir tikai mazohists, kurš cieš sāpes mūsu dēļ....
0
vispār, lucifers kā termins parādījās tikai viduslaikos... tas ir latīņu vārds, nozīmē gaismas nesējs... bībelē nekur tāds vispār nav pieminēts. ir tikai sātans - satān, satanas, vai velns - diabolous. varētu vilkt kaut kādas paralēlēs ar ebreju reliģijas demonizēto kanaāniešu reliģijas tēlu hilelu, kas it kā bija rīta zvaigznes simbols... bet, arī jēzu, ja kas, sauc par rīta zvaigzni, jeb luciferu... un, senos laikos, bija arī tāds baznīctēvs, lucifers, vārdā... wouahhahhaahaaa >;D bet, ar jēzu tas gan ir siastīts... es esmu pasaules gaisma... ticiet gaismai, kamēr jums ir gaisma... vēl varētu ko nocitēt, bet, no body takes a shit about it... so, varētu beigt gvelzt par tādām lietām... tāpat, neviens te neko jēgpilnu un pamatotu nepateiks. >:(
0
Edenbeast, neviens te nav tups zvērs. Jēzus ir gaisma, ceļš un patiesība. Bēt Jēzus atšķirībā no Sātana, kas ir aktīvs visuma princips, bija tikai ārkārtēji harizmātisks guru - leģenda, kas dzīvoja un mira pirms 2000 gadiem.

Nē, nu bet tas taču būtu banāli - radīt pasauli, kurā tik daudz velnu un dēmonu. Zaimi būtu domāt, ka Lielais D varēja tā kļūdīties. I have a special plan for this world, thought the big G...
0
tupums tas bbutuu saistiits ar tupeshanu vai abolu eshanu?
0
tups nozīmē neass. ja tevi sātans nav apveltījis ar asu prātu, tad tu visdrīzāk esi tups.
0
starpcitu, es vnk pieduros.
piedurties = nav tupi
tupie nepieduraas
0
No čūskas līdz gaismas nesējiem (no zemes līdz debesīm, citiem vārdiem).
0
mees esam tupi?
0
Piedošan', bet es sevi arī neuzskatu par tupu, tas, ka izteicos "vienkaršiem vārdiem" - nenozīmē, ka es neko nezinu...
Mēs te varam sākt plaši un gari filozofet par lietām, un visādām gudrībam - bet fakts ir viens, kas ir bībele - tā ir vienkārši pasaku grāmata, un neviens man nespēs iegalvot, ka tā tas ir bijis, un tā ir patiesība. Katrai tautai ir sava mitoloģija un savis pasaules uzskati bijuši no laika galiem, tāpat ir arī ar kristietību - neviens nevar pierādīt, ka tieši tā ir bijis. Un ja mēs sāksin tagad iztirzāt "Veco derību" - tad tālāk par pasaku un teiku līmeni netiksim.
Tas ir mans personiskais viedoklis.
0
bitiit matos !! un atkal vaidzeeja nonaakt liidz bibelei? tak liekat mieraa to fantastikas gabalu!
0
viss slēpjas dziļi jo dziļi dibenā...
0
Edenbest secinaajums patiess jel liekas :D
0
Es tikai centus atrast vainīgo tupuma rašanai... Nevajag visu tik ļoti nopietni, dedaudz pasmaidiet!
0
Šodien aizgāju "atjaunoties" augstskolā. Pa vecu tam jau esu, bet nu vajadzēja laikam. Paraugoties uz to, kā mani vēroja solīdies jaunieši ar no spilgti krāsainiem bezpiedurkņu krekliņiem rēgojošamies aizkustinoši tievām rociņām un jaunietes izaicinoši pusatsegtiem tuklumiem, visi kā viens ģērbušies kļošās, nākas domāt - nu gan jauks laiciņš nu mani, tādu iesīkstējušu tupuma nesēju, nu sagaida...
0
nefolk, kur ir sātans ka visuma princips? ļaunums ir princips? tas ko tu saki, ir murgs. kristus = dievs. dēls=tēvs=svētais gars. harizmātisks līderis un leģenda? un viņš esot miris? jā, bet viņs augšāmcēlās. ja viņs būtu tikai "viens no", viņa dēļ cilvēki neietu nāvē. padomā, ko runā. palasi kādas grāmatas, un paklausies, ko gudrāki cilvēki saka. >:(
0
Edenbeast, atšķirība starp mums ir tajā, ka tu lasi grāmatas un klausies, ko cilvēki saka, bet es savas zināšanas iegūstu pastarpināti no Absolūtā.

Vispār tu izklausies pēc kristieša. Tā ir?
0
Kādos vēmienos jūs visu šito sagrābjat...........
0
Vo viens tupais pamodās. zipaks=tupaks :E
0
Ok, skaidrs! Neiedziļinoties diskusijā varu Jums, tauta, pateikt centrālo tupuma iemeslu - bībele. Un visa organizētā reliģija līdz ar to (korāns un islams arī tur pat).
Kārtējā rekomendācija - ir nepieciešams kodolkaršs un neliels holokausts vai inkvizīcija. Gan jau tupie tādā gadījuma pamanīsies izmirt.
0
diezi vai... tie tupie jau nezinās, kas notiek kodolkara rezultātā un attiecīgi nezinās, ka jāizmirst...
0
Edenbeast,
prof. haraldam Biezajam ir tāda gramatiņa - "Kristietība, nacionālisms..." Tur īsi un kodolīgi izklāstīts viss par kristietības sākumiem un tās attīstību. Izlasi.
Iespaids tāds, ka kristieši neko, izņemot Bīblei, nelasa. Tad jau protams nevar redzēt, ka Jēzus bij viens no. Nāvē cilvēki ir gājuši arī nedabūtas košļenes dēļ.
0
neiedziļinoties un izdarot tik absolutizētus vispārinājums, sfinXters ir nopelnījis sev vienu vietiņu pie tupo sienas. tupus kaktā uz zirņiem un nokaunies!
0
neofolk- jā, ir. (Par Tavu postu šodien 15:54)
0
Āmen.

Varbūt kāds "ģēnijs ne-tupists" varētu izskaidrot vārda "tupums" jēgu. Vēlams arī lingvistisko.

Derētu atcerēties arī sekojošo, kad runā par *jaunās* paaudzes tupumu - vecākā paaudze vienmēr uzskatījusi, ka ja jaunajos ir kaut kas kardināli atšķirīgs, tad nav labi. Klasiskais piemērs - kad rokenrols sāka kļūt populārs. Gandrīz katrs, kas to klausījās no vecāku cilvēku puses tika uzskatīts par deģenerātu. "Tupums", bļe, ir ļo-o-o-o-ti stiepjams un plašs jēdziens, ka par to diskutēt ir tik pat bezjēdzīgi, cik par Pamelas Andersones pupiem... nē, sorry, par Andersones pupiem ir daudz vērtīgāk runāt, nekā meklēt "tupuma" sakni. Filozofi atradušies... bļe!
0
sfinxter: ja tu nebūtu tik tups un lietotu skrollbāru un savas acis, vārda tupums etimoloģijas atšķetinājuma mēģinājums nebūtu gājis secen tavām tupajām tupajām ačelēm.

pagān: ja, a ko ta viņam jūzerneims tāds? vai tik viņš nav kādas gothic doom metal grupas vokālists?

nefolk, infernoangel
0
Skrollbārs ir priekš lūzeriem ar aizvēsturiskām pelēm, starp citu!

"Tupums ir tad, ja nemāki izdarīt secinājumus." - uzskatu, ka šis mēģinājums ir samērā neveiksmīgs. Gay.

"Čūska - sātans - lucifers bija gudrības un gaismas nesējs cilvēcei." - šis apgalvojums arī ir homoseksuāls.

Pārlasot diskusiju, joprojām neesmua tradis nevienu iemeslu, kapēc gan labāk neparunāt par Pamelas Andersones pupiem.
0
a ko tur daudz runāt? ta jau labāk Anna Nicola Smith
0
shis religjiskais strids ir pilnigi lieks un tam nav nekaada iznakuma, un ja nav iznakuma tad strids bijis veltigs. tas tapataas ir kaa piem stridaas viens kam garsho aabolu sula, bet otrs saka, nehuja bumbieru sula labaaka! kada jegas no tad strida, tikai strideshanaas strida peec.
0
Tāpēc ka Annai-Nikolai Smitai ir foršāki :):):)
0
Nu, nez. Andersone tač tagad silikonus izrāvusi - izskatās samērā dabiski. Bet Anna Nikola Smita kundze, šķiet kā no lēta porņuka izlīdusi - pēc sistēmas "the bigger, the better!"...
0
stonerosis: LOL. laiks būtu saprast, ka man par kristīgo ticību ir zināms daudz vairāk nekā visiem truemetāla kolēģiem kopā. palasi evaņģēlijus. mesiānisms taja laikā, kad darbojās jēzus, bija izplatīta parādība, un bija daudzi līdzīgi sludinātaji jēzum, pēc kuru nāves viņu sekotaji izklīda. nokaujiet ganu, avis izklīdīs. bet, ar kristietību ta nenotika... vēl kādi jautajumi?

nefolk: esmu gan. tikai savu ticību ar mūziku nejaucu. any questions? un kas tad ir tas absolūtais? kāda enerģija, kas kaut kur ir, bet neko nerunā, nejūt un nedomā? what's wrong with you, people? labi, es neko sliktu jau nedomaju, bet, mēs esam savu identitāti zaudējuši, un var gadīties tā, ka islams, kas pamatā ir dziļa šizofrēnija, nomāks rietumu kultūru un civilizāciju, kuras pamatā, lai kā jums tas besītu, ir kristietība, tās vērtības un atziņas. cik gan mēs esam paštaisni... bet, kad pienāk sūdīgi laiki, tad gan, visi bez izņemuma - ai, dieviņ, palīdzi man, nabadziņam... LOL >:( bībele te dažam labam esot iemesls stulbumam... neko sacīt, skumji, ka izdara tādus idiotiskus secinajumus, neko par to nezinot, un deklarējot to par fantastikas grāmatu. ak ja, jums liekas, ka tur ir neskaitami daudz brīnumu, nepatiesības un vel sazin kā... savā laikā domāja, ka bībelē minētās senās pilsētas kā Ūra, piem., ir fikcija. bet to atrada. tapat, domāja, ka nav bijušas tās senās tautas, kas minētas rakstos. bet, atkal ieguva aptiprinajumu. par jēzus vēsturiskumu vairs neviens modernajā zinātnē nestrīdas, ja kas. strīdi notiek tikai ap viņa augšāmcelšanos. vispār, vajag mazāk mammu un tēti klausīt, kuriem gadiem borēts komunisma uzskats par to, ka reliģija ir fikcija. ja gribat izteikties par kristietību, izglītojaties. jūsu uzskati ir tik vienpusēji, ka gribas vemt. vēl, nefolk, tev nav ienācis prātā, ka arī es varbūt smeļos daudzas savas zināšanas no kā, kas ir daudz pāraks par visām grāmatām? neaizmirsti, šī ir cilvēku pasaule. vispār, jautri ar jums, kolēģi... absolūti, sātani, un vēl sazin kas...
0
Tomēr Tev garām paslīdējis fakts, ka Kristus mācībai ar kristiānismu ir visai maz sakara.
0
edenbeast: tad jau labi, ka jautri - gothic doom nav atbalstāms tusiņš. bet kāpēc tu domā, ka par kristietību zini vairāk par visu truemetal kopā? par mani varbūt vairāk, bet evaņģēlijus esmu lasījis un ar citām reliģijām salīdzinājis. varbūt, ka reliģijas pat ir mana akadēmiskā specialitāte. Ja tu zini vairāk, jo esi "insaiders", tad, kas ir tas, kas ir vairāk? Tava pārliecība par dogmu vai to, ka Dievs ar tevi runā? Ar cilvēku var runāt tūkstošiem būtņu, Jēzusmarija! Par mesijām tu pareizi runā, manuprāt Jēzus sekotājiem vienkārši "paveicās" vairāk. Tika atkosts tāds aktīvs visuma princips, ka pēc mokām, ciešanām un upurēšanās seko zināma atmaksa un triumfs. Ka pēc katra kalna seko ieleja, pēc kuras atkal kalns. Kā tur ir tev ar to Dogmu?
0
[par diskusiju]
Now that's what I call "tupums"!
0
nu kameer andersonei bij tie silikoni izskatijaas ka jamai ir piekarti divi pilni udens spainji!
0
Nu bet tagad tā vairs nav! A tu paskaties uz to A.N. Smitu! Tīrās šausmas!
0
Visjautrākais ir tas fakts, ka visi tie evaņģēliji ir saraktīti no dažādiem baznīcas spekulantiemkrietnu laiku pēc Kristus, un sakropļo viņa mācību līdz nepazīšanai.
Būtībā kristus baznīca mūzsienās ir pārvērtusies par to, pret ko sludināja pats Kristus...
0
nu shitais, ko teica Stonerosis ir tiiraa patiesiiba, taadeelj es ar neapmekleeju nevienu bazniicu, gandriiz riebums man pret vinjaam ir! Labaak pati domaaju...
P.S. Es ticu Dievam...:)
0
nefolk. reliģijas ir mana akadēmiskā profesija. un es tėv zoniņ neesmu nekāds gothic doom. ja gribi zināt, tad death un funeral doom. ir atšķirība? insaiders es esmu, bet, es runaju no vesturisko faktu un zinātnes viedokļa. es turos pie dogmām, ja, jo es zinu, kas tās ir, atšķirībā no tevis, kas skatās lētus amīšu filmu atgremojumus, kur reliģiju parāda infantīlā stulbumā. un, es uzticos savam pestītajam. ko tu vēl gribi dzirdēt? iekšējās pārliecības nevar atspoguļot, bet faktu ziņā, es tiešām zinu par tevi vairāk. un kas tad ar cilvēku var runāt? kā gan tu pamato savu jautajumu, nefolk? es varu tev pateikt, ka tavs apgalvojums, ka ar cilvēku runa kādas būtnes, ir murgs un mistifikacija. atspēko, ja vari. nevari, jo es tam neticu. tapat, es tev un kādam citam nekad neiestāstīšu, ka viss tas, kas jūsuprāt ir kristietība, nav patiesi. dievs nerunā. vai tu domā, ka es lidinos savā istabā pa gaisu, dieva spēka vadīts un uzklausu tēva padomus? are you crazy? LOL. vēl, jēzus sekotajiem tiešām paveicās, ka visus, kas skaitījās kristieši varēja droši slepkavot nost, jo viņi skaitījās impērijai naidīgi, jo atteicās pielūgt imperatoru kā dievu... manuprāt, liela veiksme ir tikt saplosītam arēnā pie zvēriem... ka tev liekas, draudziņ? un, kas ir tie tavi visuma principi? izklausies tu man pēc new age sekatas dalībnieka... sinkrētists esi, ja? maldi sakas tur, ka iedomajas, ka pastāv cīņa starp labo un ļauno. ka it ka ir divi dievi - viens labs un otrs - ļauns. bet, kristietība, ka arī judaisms, no kura tā radusies, duālismu nepazīst. fundamnetala atšķirība no tevis pieminētās rituālu reliģijas formas. kopumā sakot, neko tu nezini, kaut apgalvo, ka esi zinošs par reliģijām... >:(

stonerosis : es ļoti labi zinu, ka ir tāda lieta, kā kristietības negatīvās puses, bet tās nedrīkst saistīt ar kristus mācību. kristianisms ir kultūras veids. man nekas garām nav paslīdējis.
0
Cienītie Edenbeast un Neofolk...

Abi jūs esiet "insaideri", kā te daži motivēja. Tāpēc man ir lūgums, vai jūs nebūtu tik laipni un šīs reliģiskās lietas iztirzātu personiskā kārtā?
0
stonerosis - krietnu laiku pēc kristus? no kurienes tu izrāvi to stulbumu? are you crazy? esvaņģēliji, kādus pazīstam tradicionalajā kanonā, ir sarakstīti 1. un vēlākais 2. gs pēc kristus. par to autentiskumu un lielo vecumu vairs neviens nestrīdās. par vēlāko laiku katoliskas baznīcas izdomajumiem un neprātu, pilnīga patiesība. ar kristus mācību tai nav sakara.

zomba - neapmeklē vien. jautajums, kādam dievam tu tici? ja raksti to ar lielo burtu, tad esi vai nu kristiete, bet tad tev IR jaiet uz baznīcu, jo NAV kristieša ārpus draudzes, vai judaistei. pati domāsi, maldos nonāksi. ko tev baznīca ir nodarījusi, ka tā spļauj žulti? melus teikusi? naudiņu atņemusi? are you sick, people? vispār, kakājiet vien talāk uz kristietības vērtībām, runajiet muļķības, maldiniošus faktus un stulbumu. es no diskusijas izstājos, esmu līdzīgus komentus jau veicis citās foruma daļās, tā kā neko jaunu nepateikšu. bet neko no tā lielā labuma, kurā jūs pašlaik dzīvojat, jūs nenovērtējat. to jums ir devusi kristus mācība, kas kļuva par mūsu, rietumu kltūras pamatu. gribētos redzēt, kā jūs dzīvotu zem islama vai komunismā?
0
Nu es taa neuzskatu, gribu un neeju... bazniica ir teikusi pietiekami daudz melu, daudzko kas nesaskan ar Biibelee teikto utt., tajaas lietaas mans viedoklis saskan ar daudzu citu cilveeku viedokli..es nesakshu klaastiit kaadus tieshi melus, jo shii nav taa vieta! Jaa es esmu slims cilveks...jeii, es to pateicu...!!!
0
0
nu a ko pusaudzis, izlasijis par Vargu Vikernesu un aiziet....gan jau ka uzcels vietaa 2 reiz lielaku baznicu
0
......labi ka neklausiijaas Cannibal vai Broken Hope un negaaja slepkavot, vai Carcas un negaaja rakt valjaa liikkjus....ak shie nenobriedushie praati..:((
0
Vai krusta dievs gribēja, ka Pamelas krūtīs ieliek silikonu? Jeb to viņa noskatījās, jo pirmā to izdarīja A.N.S, kurai krusta dievs gribēja lielos pupus, jeb tomēr tā jēzuz griba? Bet varbūt viņa sāka sērfot internetā un saprata, ka tā pat no mazām krūtīm un lieliem rakstiem nav jēgas?
0
Palasīju komentus Delfos un pārrēcos :)
Vislabāk man patika šitais:

"Akjā, tak gribēju pateikt, ka nemaz tik tālu nav jāmeklē, pie mumsīm arī ir uzradusies grupa ar ļoti konkrētu ievirzi - "Fimoz"."
0
edenbeast > es tevi saprotu, bet ar to toleranci gan tav ir pašvaki... ja tu patiešām esi kristietis, mīli mani kā pats sevi nevis mētā te elitāro baznīcas džeku. Love is the law un nav svarīgi vai tu kristus vai kraulīša sekotājs.

Tavs šīsdienas grēku saraksts:
1. Tu tiesā. Evanģēlijā rakstīts, ka to var tikai D.
2. Ar to pietiks.

Es arī zinu, kas ir dogmas, un tieši tāpēc pie tām neturos. Jā, ir rakstīts, ka ir svētība būt vajātam dēļ savas ticības. Dziedi tu pēc visām pareizajām svētdienas skolas notīm. Par komūnismu un islāmu varēji vairāk pastāstīt.
0
mjaa...neesmu vispaar neko taadu pamanijis.vispaar man tas airen bi gjeerbshanaas stils arii taa ne visai, bet dazhbriid mees(metaalisti) neesam orgjinaalaaki
0
Mees gan dziivojam ideaalaa pasaulee, kur vieniigais pieejamais tupums ir religijas interpretaacija, hmmm
0
maksimaalisms, maksimaalisms....un nekas cits...!!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas