gitaaraas probleemas,ar pirkst
0
apstijos ka tiek vokaaalas probleemeas apspriestas noleemu nekluseet arii par savu saapi.apmeera pirms 4meen man saakas probleemas ar pirktu galiem kas izpauzas kaa baigais diskomforc nospiezot stiigu un arii 'uzstiept"normaali vairs nevaru.un pirksti skjie taa kaa "izpluudushi"jo akordus nevaru vairs tiiri panjemt un ir nepatiikami ilgi tureet.shitaa ir ar 2,3,4 pirkstu ,ar raadiitaju viiss ir normaali.es biju paartraucis gitaru speeleet uz kaad 1,5 meen.bet labaak nekluva.man skjiet ka viss saakas tad kad es saku baigi centiigi iemaaciities Pull offus (tipa taping ar vienu roku)laikam paarcentos. patiesiibaa esu diezgan izmisis .vai kaadam nau bijusi lidziiga probleema?vai kaads nezina ko var dariit?.esu rijis visaadus vitamiinus aadai,kaljkjus,bet labaak nau.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Spēlē uzpirksteņos
0
ierij vēl kauko...
0
taadus var dabuut?
0
Uzpirksteņus iegādāties nevajadzētu būt problēmai jebkurā šūšanas piederumu veikalā :D
0
nu man likaas ka Juods iesaka kaadus gitaaristiem domaatus uzpirktenjus kaa Tony Iomii.bet vai tiesaam nevienam nekas liidziigs nav bijis?
0
Sāc nodarboties ar kung-fu.
Kad man bij gadi 7, vienā padomju sporta pulciņā nodarbojos ar "austrumcīņām". Treneris solīja, ka pēc dažiem gadiem mēs varēšot ar pirkstiem ķieģeļus drupināt. Līdz tam gan nenonāca,jo vispārēja pohujisma dēļ mazie smerdeļi jau pēc pāris mēnešiem tika padzīti; taču Tev līdzīgu problēmu man nekad nav bijis!!
0
laikam tiešām Juods tieši Tomy Iomii uzpirksteņus... varbūt Tomy Iomii tā ir bijis, aizsūti viņam meilu.
0
nogriez sev pirkstus, dabūsi Iommi uzpirksteņus... :D un, ja tev stipri sāp, aizej pie ārsta. tā ir normāla parādība, ja pārspēlējas ģitāru kā crazy motha fucka. nevajag spelēt stundam no vietas, bet 15 - 30 min ar kādām stundas garuma pauzēm. tad būs lielāks efekts...
0
paldies eb .laikam arii aizraaposu liidz gimenes arstam lai tas suuta kaukur taalaak,tikai es nezinu kaa lai paskaidro shito sajuutu jo areeji neko nevar pateikt.moska rengena ko vares ieraudziit.ja aarsts buutu gitaarists tad buutu vienkaaraasak:D
0
Jā jā. Tomy Iomī tieši tā arī bija. Viš man apvaicājās, un arī viņam es ieteicu lietot uzpirksteņus.
0
Steve Ray Vaughan itkaa lietojot superliimi, lai aada uz pirkstiem buutu cietaaka. Ja pareizi atceros pirmaa stiiga vinjam ir 012 un "bend upus" vinsh taisa kaa jau iistam bluuzmenim pienaakas.

Vispaar vari pameeginaat nominiit stiigas uz tievaakaam un nolaist taas bisku zemaak, tuvaak grifam.
0
naziit, tu sāki uzreiz ar metala stīgu ģitāru? ja tā, tad es saprotu, kāpēc tev pirksti tā sāp. ja esi sācis tikai pirms dažiem mēnešiem, tad uz bleķa stīgam būs nāve. plēš pirkstus kā traks. tev tiesām neviens nepateica, ka vajag sāk ar klasisko ģitāru, kurai ir neilona stīgas? :S vajadzētu tam gudrajam, kas tev lika uzreiz ar dzelzenēm spēlēt, pašam pirkstus ieskrūvēt kaut kur... tad lai paķēpājas...
0
jaa saaku ar mataala stiigaa,bet es speeleju apm 4-5 gadus un shii propleeme saakas pirms daziem meenesiem.saproti bro tas nav vienkaarsi kaa ka saakumaa iet aada nost bet pirktu galos pie naga aada ir palikusi itkaa plaanaaka vai kaa un ljurkaajas.un man liekas ka tas ir no pull ofiem kad tu uzliec pozic ar pirmo pirktu un ar kaadu citu pirkstu(arii kreisaas rokas) laizot stiigu valjaa to aizkjer vai "uzrauj".DEDFALL. esu arii meeginaajis stiigas laist zemaak(10 nieces no e uz d)un nekas ipasi nemainaas augstumaa man gitsai stiigas jau ir zemu ka zemaak ganriiz nevar. sodien biju pie gimenes aarsta.pateica ka iisti neko nevarot dariit bet visticamaak esot asinsrites probleema un ieteica kaukadas ampulas dzert un liotongeelu ja nemaldos.un rokas shad un tad turet paarmainju7s karstaa un aukstaa uudenii.
0
bet kur tu uzzinaji par tuo superliimi,varbuut izeja tik bail taa smeeret uzreiz uz pirkstiem to parasto ko veikalos pie kases paardod :)bet man liekas ka tas aarstc tomeer nesaprata kas man tur iisti ir .buutu labi ja buutu kaads gicists kas kako llidzigu piedzivojis.
0
kādu laiku nespēlē...
0
visticamak, esi nervus pirkstu galā satraumējis, tapojot... tagad tev sāpēs ilgi...
0
es biju paartraucis kauku pusuotru meen.labaak nepalika.domaa nervi? bet veel kas ka tie pirksti pashaa gallaa pie naga ir miiksti un speele cik gribi cietaaki nepaliek.
0
nu, cik tu cītīgi tapoji, man japrasa...? būsi pārcenties tā pamatīgi...
0
laikamm DIEZGAN ciitiigi.nu meeginaaju peec iespeejas stipraak to stiigu 'atlaist":)
0
nu, tad nervi būs skarti tomēr... klausi labāk ārstam, un turpmāk, neforsē... :)
0
ok ,paldies par padomiem un ka meeginaji palidzeet rast kauk. risinajumu.
0
Kāda vaina uz dzelžiem mācīties spēlēt? Neesiet mīkstie!
0
jā, neesiet gan mīkstie...!! kāda vaina ar galvu uz leju krist uz asfalta? nu, neesiet mīkstie, cum on!!
0
-roger-
0
tev ārsts teica, ka asinsrites problēmas ? ta jau tev jābūt vēsām un salīgām rokām...
p.s. ādu ļoti labi cietina jods ( nejau tas Jods, kas te regulāri apgrozās, bet joda šķīdums spirtā). to izmanto dažādu cīņu pārstāvji, kuri regulāri smērē sev dūru pirmos divus kauliņus, kuru āda tad ar laiku sabiezē, cietē un paliek mazjūtīga...
Varī pamēģināt pasmērēt pirkstu galus (ja nav ,protams alerģija pret jodu) . Varbūt palīdzēs.
0
Jods?to var dabuut aptiekaa?
0
var gan, bet ar līmi labāk neķēpājies... kas to zin, kas tev ar pirkstiem, neriskē...
0
nu,ja pameegjinaashu labaak jodu :) paldies Boks
0
jods parasti ir katrā mājā ģimenes aptieciņā...
protams, ka var dabūt- mazs flakoniņš ar brūnu šķidrumu- joda 5% šķ. spirtā. Nu vajadzētu tač zināt tādu :-[]
0
izrakos pa zaalju atvilkni neatradu.Riit buus uz aptieku jaaiztec.
0
Ir viena metode kaa veicinaat asinsriti plaukstaas un pirkstos. Nostaajies staavus, atslaabini roku un griez to no augshas uz leju, pa rinki, ljoti aatri (apmeeram taa kaa peldot kraulaa, tikai roka ir pilniigi taisna un atslaabinaata). Centrbeedzes speeks sadzen asinis pirkstos. Ar shito vingrinaajumu nevajag paarspiileet, jo paaraak ilgi un aktiivi griezhot, varot dabuut asinsizpluudumus zem nagiem un citas skaades. Man nav informaacijas, vai shaadaa veidaa kaads gitaarists ir izaarsteejis savus saaposhos pirkstus, un arii kaa tas var ietekmeet iekaisushus nervus. Katraa zinjaa pirms ko dariit, ieteiktu konsulteeties ar terapeitu.
0
ko Tu te Edenbeast huiņu nes... kas tas par sviestu ar tām metāla stīgām? man liekas nepazīstu nevienu cilvēku, kurš kā kaut kāds mīkstais, ai man no metāla stīgām pirksti sāpēs!! būtu re tagad mācījies uz neilona stīgām... no sākuma, protams, ka sāpēs pirkstu gali, nu bet āda ir jāaudzē... es nevaru saprast- tas bijs kā joks no Tavas puses vai nopietns domu grauds...

a naziic: ja saki, ka jau ilgi spēlē un tādas huiņas ir sākušās, tad, manuprāt, Tev ir kaukādas plašākas veselības problēmas, nav jēga iet pie ārstiem, labāk aizej uz asins analīzēm, un tur Tev lai nosaka, kas trūkst Tavam organismam !
0
jaaspeelee cimdos kaa to dara SLASH guns.N.roses klipos... bet ja nopietni man liekas, ka tas ir paarejoshi, kaa tad citi sppeelee??
0
PM,jaa par asins analiizeem man arii teica (tiesa ne aarsts,bet vienkaarshi cilveeks:))taas buus jaauztaisa tad kauko skaidraak varbuut varees noteikt.

norch.patiesi ceru ,ka tas IR paareioshi.
0
nu viss jau notiek uz labu... >:))
0
man ari taa ir bijis, tas ir paarejoshi
0
nopietni?,cik ilgaa laika tas paargaaja? Tu paartrauci speelet vai nee?
0
pats tu huijņu nes, peteņu malēj. ja es nezinātu, tad nedirstu par to. >:(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas