Agathodaimon
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kas pie velna...
0
jauka, melodiska muuzika...nekaa geniaala, ir dazi knifinji, bet iipashi neizceljas...Domaajams, klasisks new-black stils...Vinju ciltsbraalji ( arii vaacieshi ) IN BLACKEST VELVET speelee ko paarsteidzoshi liidziigu...Man buus domaat,ka Vaaczemee taada veida grupu ir veel daudz...
0
Es jau domaaju buus kaarteejais "nu ko juus domaajat par sho grupu", bet nav pat taa. Ja reiz taisa teemu, nu tad izklaasta savu superiigo emociju par sho grupu, ja reiz ir pat taa ka sadalja jaaver valjaa.

Anyway, ilgi ignoreeju shos deelj vaarda "melodic" bet nu... velti. Tik traki nav. Speelee profesionaali, shis tas pakjer, bet nu... kaa jau tika mineets... neka geniaala. Paaris reizes noklausiietes var, liksies forshi, bet apniik. Kaur kaadaa zinjaa velku paraleeles ar Arch Enemy, protams runa neiet par kopiigu stilu.
0
Pilniigi piekriitu par shito tizlo nu ko juus domaajat par sho grupu... vai vislabaakais bija - kaa tad taa, kaa juus vareejaat aizmirst sho grupu! IDIOTISMS!!!!!!! Neviens neko nav aizmirsis, pie visaam maukaam. Ja nav ko teikt tad seedi savaa meegjenee. fakjuu. Laikam tikko izdzirdeeja jaunu grupu un gribeeja pashikot - skat skat es zinu shaadas taadas mazpaziistamas un neinteresantas grupeles, redz kaa es intereseejos par jaunajaam bandaam. fakjuu fakjuu fakjuu. Izmetiet kaads sho teemu luudzu.
0
Lai nu kaa bet man diezgan speeciigi vinji iet pie sirds un vareetu pat teikt ka ir manu black grupu triiniekaa pavisam noteikti!!!
0
Esu dzirdeejis vinju albumu Chapter III - riktiigi labs. Manupraat, tas ir taads sirdsmiera gothic-blackmetal, ko ir veerts paklausiities. Vinju vizuaalais stils (fotograafijaas uz albuma vaacinja) arii forsh - apgjeerbs, limuziins, viskijs. Vismaz neliekas, ka vinji kautko teelotu.
Varbuut kaads var ieteikt, kursh albuums veel vinjiem ir labs!
0
Es te nesen dabuju kautkadu vinnu ieraxtu, nu saucas apmeram Black the Angel, taa bija???
teikssu taa - pamatiigs s**s!
Sorry, bet tas nu bija vienkaarssi primitiivs, tizls blackisks melodiskais deathiniex!
0
Peec nosaukuma izklausaas peec kaada retas pasugas pokemona, vai, nedod dievs, digimona no paraleelaas pasaules!
0
Iegādājos viņu tikko iznākušo disku "Serpents Embrace". Ļoti iespaidīgs albums, vienreizēja mūzika un perfekts production!
0
šitie labi!!!
0
pizdato celt divus gadus vecas tēmas augšā lai visa vietējā publika paskatās uz sevīm jaunībā? :DDDD (nu ne visiem jaunībā bet nu:D)
0
čist div` gadi :D
0
Bet es teiksim lepojos! Es esmu tik mīļš! Un es esmu ļoti mīļš! un es mīlu sevi! Jo man patīk tas, ka es varu būt tik superīgs! Un es arī maziņš biju superīgs! Paldies visām meitenēm, kuras gribēja ar mani darīt "švalalā", kad man bija 15! Ejiet dirst stulbās meitenes, kuras negrib spēlēt apakšiņās tagad, kad man ir 21! Jo jums interesē, cik džekam matu uz galvas, nevis tas, cik viņš ir superīgs! Jūs esat kroples! Jums nepatīk superīgi džeki!
0
jūs esat galīgi garām, stulbās kroples! Es daru visu! Es protu visu! Es nemitīgu izdomāju kautko, lai es mācētu vēl un vēl un vēl.... bet es jau sen zaudēju asumu dēļ jums! Jo vienīgais, ko jūs gribat ir penis un tvisters! Jā, tvisters! Ej tu dirst ar savu tvisteru!

Jūs sapņojat tukšu! Man vienmēr ir licies, ka jūs sapņojat par prinčiem baltos zirgos, kam smaržo sēkla, bet patiesība jūš sapņojat par lieliem, trekniem, pusļenganiem peņiem! Sasvīdušām pipelēm! Tas ir viss, ko jūs gribat! Aprobežoti radījumi jūs esat!

Vienmēr gaida, kad es viņu tagad "mcu mcu", kad es tagad izdomāšu kautko jaunu, kad es kautko atkal... Apriebies! Man neko nevajag! Es negribu jūs izdrāzt! Tu saproti?! Es negribu jūs izdrāzt!!! Es gribu pavisam kautko citu! Man interesē augstāka matērija, man interesē tas, kas ir "ahhh" (es paceļu rokas un ļaujos saulesgaismai)

Es gribu ēst karbonādes, uzdzert sarkanvīnu un klausīties mocarta rekviēmu, ak!!! (es izdaru kustību nr.26) bet jūs gribat nopisties! un pie tam nevis forši nopisties, bet gaļima nopisties! jums patīk lēta erotika. Jūs esat spējīgas masturbēt pie adult channel lētās produkcijas. Nē! Jūs esat spējīgas masturbēt pie Peter North iekš tv5 veco cilveku erotikas! Jūs esat slimas!
0
Mosh panem kaadu alinju? Man shitaada jautriiba parasti vakaraa beidzas ar neapraxtaamaam mokaam...Nee, nopietni.
0
o johaidī... pavasara depresīja... jaso jaso...
0
nē, vienas dienas vājprāts. Piedodiet mīļās meitenes, tas nebija jums. Tas bija tam, kas man darās galvā. Es vairs neteikšu neko sliktu. Vairs neko. Bet tas par to adult channel un tv5 veco miesu gan ir tiesa. Tas ir slimi!
0
Jānoskatās kāda laba filma šodien, es tā jūtu. Es vairs nevaru to morālo spiedienu izturēt. Man drīz plīsīs visas malas. Sirds arī klapē... Tādos momentos arī tāds foršs skuķis ir noderīgs. Noglauda galviņu, iedod stimulu. Bet tagad... sēdi un gaudo uz mēnesi.
0
Noskaties Forrestu Gumpu!
0
vai brokeback mountain :D tad tev varbūt ne tikai skuķi sagribēsies. ahm.
0
o johaidī šito filmu es gribu redzēt... nevaru saņemties nokačāt un kad noskatījos +Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1981) tad tā gribēšana pārgāja, bet pofigs es tikuntā dabūšu un vēl DVD... JEAH!
0
nu man jau āāāargh... patika - maz teikts ^_^
0
vo! beidzot noskatīšos Kung-Fu Hustle. Viena no pēdējām, kas nostāvejusi jau pusgadu uz cietā, bet nav redzēta.
0
eh, būtu man tavas problēmas. man ar manu ūberlielo cietni vienkārši nav izvēles : variants - noskaties, fiksi izdzēs.. slinkums citu cietni pirkt :D
0
Nu, kad es pirku jauno, man jau arī nebija izvēles. Vecais bira nost un vienkārši BIJA jāpērk jauns. :)
0
varbūt es ar kādreiz sagaidīšu tādus laikus... *nopūšas* eh, ir jau labi tāpat :)
0
baisi labs tas Kung-Fu Hustle. Efekti jau uztaisīti psc... nenoskatīties. Vietam nedaudz patizli tas teatrālais kitajozu humors izlec ārā, bet kopumā arī humoram nav ne vainas. Un beigās arī gandrīz apraudāties var. Tiešām labi pavadīts laiks. Svaiga filma. 2004. gad, ja nemaldos. Tiem, kam patīk hjā hjā skatīties, šitais būs pašā laikā, jo cīņas interesanti apskatīties. Nu tie džeki ar to muzīkas aparātu jau bij stilīgi pēc vella. Pirms lielās beigu cīņas, kad šams močī tās masas ārā, arī labu labais, kā tie nabagi tur lido uz visām pusēm. Un mākslinieciskā daļa filmai ir nostrādāta perfekti. Ir savs stiliņš, ir atmosfēra, ir viss kā nākas. Nav vienīgi mīlasstāsts, bet kamon!
0
ja nemaldos tā filma 2005, jā un laba gan viņa.
0
Tikko nočolēju No4noj Dozor. Ui ku laba filma! Jāgaida tās pārejās divas. Pilnīgi sagribējās atkal uzinstalēt Vampires "The Bloodline"
0
Ui nē, nepareizi uzrakstīju. Vampire - The Maquerade "Bloodlines"

Ļoti patīkams gabals, kas ierauj savā pasaulē un atmosfērā. RPG + akšn. Savas paralēles var novilkt ar Deus Ex. Vairāki varianti, kā risināt problēmas un ceļi pa kuriem virzīties cauri spēles piedāvātajiem labumiem. Bet galvenais jau tā garša un atmosfēra.

Tieši tas man tagad ir vajadzīgs. Tik sen neesmu atslēdzies citā dimensijā.
0

''Tikko nočolēju No4noj Dozor. Ui ku laba filma! Jāgaida tās pārejās divas. Pilnīgi sagribējās atkal uzinstalēt Vampires "The Bloodline"''

tu kko nejauc? otrā daļa jau labu laiciņu ir pieejama ;) (Dnevnoj dozor)
0
ho ho hooo. Paldies tev cilvēk! Es jau neesmu tik izglītots, par cik nekad neesmu īpaši aizrāvies ar sekošanu jaunumiem kino jomā.

Un, diemžēl, tai vampīru spēlei arī tas gļuks ar aizsardzību. :((( Tagad jāmeklē, kur es to problēmu atrisināju iekš gamez.lv sen sen apakaļ.

bet viens posts man tur baigi patīkās tai viņu forumā:

"Izgaaju speeli i ar Nosferetu un paskatiijos kaa speele ar citiem klasiem iet. teikshu atklaati, ka Nosferetu ir paaraakaa klase, kas mani apbeedinaaja, jo man speele likaas par vieglu...

//un tagad labākā daļa

...izgaaju speeli visus pasuutot di**t un nogalinot gan to Kiinieshu cuuku, gan pinci, kursh tipa nodeva :P
un beigaas paraadiija arii fakjuu anarhiem, kas tieshaam prieceeja.."
0
ha ha... pareizi.. tur tak vēl tāds labinieks tai geimā, kurš tirgo pirātiskos "Arcanum" CD. Labs humoriņš.
0
ir jau arī Nochnoj dozor spēle :D (ja nemaldos kkas tjipa uz ghm nu hz aizmirsu, laikam gājienu rpg, tjipa jagged alliance, vai arī tas serp i molot nu tāda tipa karoče)
0
Jopcik... nu galīgi... kautkādas spēlītes dzenāt...
0
Zin ku sen nav dzenātas... ui... pilnīgi tāds neliels satraukums palaižot. :)) Bet nu labu labais. Apskat, 4h vienkārši nav vairāk. Bez pīpēšanas, bez ēšanas, bez jebkādām citām interesēm. Skaisti. Tur alkohols ne tuvu nestāv klāt, ja ir vēlme atslēgties no ikdienas rūpalām.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas