Bomber
0
Eu, vai šitā bode vēl strādā? Un ja jā, tad kādas atsauksmes?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nekas labs
0
Strādā, bet tā švaki, manuprāt...
0
nu tur tie īpašnieki tādi pamatīgi žīdi ira... bet nu...underground zābaki, ko pasūtīju no kataloga ir ļoti labi
0
to nefolk: tik nedomaa tur likt kaadu preci komisijaa - par naudu tad vari aizmirst uzreiz ... ;)
0
Valdi, hehe, tipa es nezinu. Līdz šim par visu preci atlīdzinājumu esu ņēmis "graudā" :)
0
man inetresē, vai tur tirgo CD... un pa cik? jo Randoma nelieši cenas pacēluši Krievijas diskiem...
0
eee nu tad es arii ar savaam intreseem, kur veel riigaa var nopirkt kkaadus aksesuaarus, aproces normaalas, nu karoc, jeb ko, nuuuu?
0
tutasnekro > maximā ir foršas suņu apkakles, ja nav pārāk augsti estētiskie kritēriji, saīsināsi un saiģjot
0
jaaieluur
0
nefolk :D visai OK ieteikums :)

Pie reizes droši vien var apskatīties turpat ķēžu piedāvājumu :)
0
Tirguu ar var nopirkt , dazzreiz gadaas baigais sviest , dazzreiz gan labas kvalitaates traapaas
0
nu, nu veel tachu, sanemieties, kur veel?
0
aizej uz to pashu bomberu. tur parasti katru dienu no 6 liidz 7 tusee dzheks vaardaa Edzhus un uzprasi vinjam. vinjsh shuj visaadas dreebes un taisa pribambasus no aadas, taa ka vareesi pasuutiit ko gribi un kaa gribi - kaut rozaa aadas kostiimu ar 1001 kniedi un traktora riepu pie kreisaas kaajas celjgala!
0
da tirguu sen jau nekaa laba nav. vajadzeeja man vienudienu uzshuvi. nu suudi ne uzshuves!
0
bļins man bikses normālas vajag.... negribas visas tās klasiskās melnās pirkt jo kā nekā vienādas... nezinat kur var dabūt melnas labas lētas bikses???
0
Leetas ir Alfaa.
Varbuut kaads tirgo dzemperiishus un t-kreklus, kaut kaa Randoma klaasts un cena ne visai :(
0
aizej uz centralo tirgu. tur ir dafiga džemperīšu un t-kreklu. ja vien vēl ir sezona. hm t-krekli un citas lietas tur ir sezonāla prece.
0
a ko tanīs tirgus būdās ziemā pārdod???
0
dzelžus. karekļus. to pašu gandrīz, ko randomā, tikai, sūdīgakas kvalitātes. personīgi, es sev neko tādu nepērku. vienalga, kādas kvalitātes. nepatīk tāda veida paskats.
0
sorry, nepareizi atbildēju, ziemā, liekas, tur lielas izvēles nav.
0
bet, es tur ziemā neeju. vispār, tur sanak parādīties tik reti, ka nemaz neatceros, vai ziemā tur vispār kas no tādām lietām ir. vispār, es sev neko no standarta metalhead atribūtiem neesu pircis. viena dzelžu aproce neskaitās. :$
0
man liekas, ka tirguu loti reti tikai kkas normaals, es domaaju aproces, kkad sen vienu ieraudziju un ar to pashu veel tagad staigaaju, bet vispaar tur biezhi vien viss izskataas taads leets, bet randomaa visas vienaadas. kur veel ir normaalas aproces? eee mostieties!
0
amm es tur esmu trīs aproces nopircis vienai jau dzelži izlidojuši... divas mājās k-kur mētājās īpa
ši daudz nenēsāju tās aproces....
0
Bok,
iepeercies sheit:
www.rockmarket.ru
Te atrodams itin viss, kas jelkad Krievijaa izdots, + arii underground originaalie CD.
1 licenceetaa CD cena ar piegaadi sanaak apm.3,50 Ls. Vieniigais miinuss - kameer turp aiziet naudas paarvedums/tiek atsuutiiti diski,paiet apm.5 nedeekas.Tachu,ja naudu suuta ar bankas paarvedumu, tad daudz aatraak.
0
par to tirgu - pirms kaadiem 2 gadiem tur nopirku videeju aproci, (vienkaarshu, noshuutu un veel tajaa lakaa leetu), aizvien kaa jauna, ja njem veeraa ka praktiski nav njemta nost. nu tagad chista tur nekaa vairs nav iznjemot kaut kaadus t-kreklus un nederiigus dzelzhus, nav jeegas iet.
0
būs jāpamēģina
0
Bomber ir shausmiigs veikals, ar shausmiigaam cenaam, tur nekaa nav, nu vismaz taada kas man buutu pa kabatai un pie sirds, un parasti tur taadi iedzeerushi cilveecinji seezh!!!
0
Vai, cik jauki! Randomā viss vienāds un klāsts par šauru, tirgū nederīgi mēsli, Bomberā dārgi un nekā nav...Nu, vismaz tie cilvēki Latvijā izplata metāliskos aksesuārus. Kad nebija nekā, noteikti vajadzēja kaut kādus, pilnīgi vienalga kādus, vai ne? Tagad ir "vienalga kādi", tā ka par to jāpriecājas! Ja nepatīk "vienalga kāda" kvalitāte, jāpasūta internetā, vai arī, jādabū no ārzemēm daudz preču un jāatver sava bode. Izdari tā un palīdzēsi ne tikai sev, bet arī daudziem citiem mataiņiem!
0
Piektdien peec darba sanaaca ielachot bomberaa tur shis un tas jauns paradijies kaut kaadas piipes utt
0
Tu parasti sēž viens skins un sieviete,kura atbild krieviski,arī,kad runā latviski,bet shis tas tur ir,bet zābakus tur var pasutīt,jāiemaksā puscena no sākuma,un tad jāgaida mēnesis vai ilgāk,bet man bail pasūtīt-ja nu es atnaku,pēc ta mēneša un shie prasa,kas tu tads?!
0
Johaidī,raxtīt nemāku ,lieku sev divi!
0
a nah jums vajadziigi tie aksesuari, es nesaprotu, nevar bez tam debilajam sprādzem iztikt, salidushi , saslepushies aiz saviem tizlajiem dzelkšņiem, un tad ej nu tu ar tadu parunā, kam rokas ka špickas, bet apkārt adatas. Ne, es saprotu, bleķeriem nu ir tada lieta, labi okey, bet vai tiesham visiem to vajag, vai tiesham nevar teiksim uz koncertiem valkat, nezinu ka citiem un run;aju person;igi pa sevi, bet man tas liekas sviestaini.
0
:paņem alu, aiziet
0
Man divas spradzes pa maaju klejo bet tas tas nav manas fig vinj zin kur dabuju! man vieniigie aksesuaari kas intresee ir kads piekarinjsh,uzshuves,apgje... bet par taam spradzeem ar nesaprotu cik daudz var tadas karinaat!
0
vienā koncī (Depo laikam tas bija) stāvu, skatos grupu...., kad pēkšņi jūtu, kaut kas tipa kā ar adatu kājā durstās. Paskatos uz leju, a tur uz grīdas sēž aprijies panks (varbūt pokegots... bija patumšs un pasen tas bija, tolkam neatceros), kuŗš no lielā pāļa jau maz ko saprata, kas notiek apkārt. Es šo ķeru ciet aiz rokas.. un tieši uz viņa stulbās adatainās aproces. Pārdūru sev pirkstu ,bļin !
Lūk kāds labums no jūsu sprādzēm... tik savainoties, ne vairāk... fak.
0
man ir tikai viena, kuru es neesaaju visu laiku, taada jau paveca.
0
----- Mani besī āra tā jaunatne, kas sev piekārusi reālas lopu ķēdes...., atceros bērnību laukos, kad gāju pļavā govis pārsiet...
0
vispār jā savainoties gan var.... un vispār kad ārdās citus var nodurt.... kad ar tādu iebrauc matos tad puse no pačkas paliek sprādzē...ir gadījies sadurties, i matus kādam izraut un noteikti sadurt a kādu, un vispār uz koņčiem neiesaku tādas vilkt!!!
0
to Zipaks- kāpēc tu raksti "koŅčiem" ?
0
bļins kā tad, koncertiem, pasākumiem, festiem, tusiem, sanāksmēm, orģījām, mītiņiem!!!!!
0
nu nafig vajag tāda izmēra ķēdes karināt?es tāda normāla garuma 2,5mm tjipa bruņuķēdi nēsāju,ir baigi ok,nekas lielāks neprasās. p.s. ķēdes vajag būvmateriālu veiklaos pirkt,gan garumu nogriezīs kādu vajag,gan stiprinājumus varēs piemeklēt kādus vajag.
0
skaidroju- nevis koņčiem, bet končiem.
p.s. pieļauju domu, ka pārrakstījies..., bet diezvai.
0
HA HA...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas