GATES OF ISHTAR
0
Pedējā laikā atkal atradu to kaseti, biju noslēpis, lai nevar atrast, un akal piepisās... Bleģ ienīstu to sūdu. Tu pretekli man prasi kā sauc albūmu... Tu esi kroplis... "Dawn of Flames"
atdošu vienalga kam, tikai paprasi... dzirdi mani... pimpi, nu lūdzu... dod ziņu
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Faun, šīs supergrupas sakarā mūsu izjūtas ir stipri līdzīgas - es jūtu pat tādu kā dvēselisku saiti - mans albūms gan saucās "A Bloodred Path" (1996, Spinefarm Records), bet ar to, ka tu šito no manis izspiedi, pimpi, bļe, tu pats uzprasījies, tagad tu to kaseti no manis dabūsi ne tikai par velti, dabūsi vēl izkauties piedevām, bļ*.. Pielikumā recenzija:

Dunno really what made me even come close to this release... Still if it was the intriguing bandname reminding me of the legendary BEHERIT song, then I'd been sorely mistaken, for there is nothing Babylonian in this music. As a matter of fact there is hardly anything in the music. What I would call these feeble 33 minutes of bla blah bla absdaskd....h xhxhhhsschhhhh.. jhshsh you wouldn't have managed to throw this CD away, the last track - a ridiculous W.A.S.P. cover - should do it. Utt..... (no latviešu vienīgā ug zaina Tales of Beverina, 1996)
0
Faun, tu toč esi mani nokaitinājis, ka atgādināji par šito grupu - es dabūju bezjēgā meklēt šito žurņiku un drukāt recenziju, lai gan tas nevienam nx nav vajadzīgs. Tas Gatis no Ištaras ir pelnījis, lai viņa māju nodedzinātu kāda norvēģu orku-sātanistu orda...
0
ta Tu kaseti ņemsi vai nē?
0
Nefolk - tev pat kāds vēl zine ir saglabājies????!!!!?????!...
0
mainamies!
0
es tūlīt apskatīšos - ja viņa man būs hromenē ierakstīta, bļe, tūlīt pat iešu reidā pa rajonu - ja dzīvojat Bieriņos, labāk no mājām šonakt neizejiet. sunīšus arī telpās ievediet ]:E
0
Sonnen - nē, man ir tikai master kopija mapītē. :>
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas