Jauna Cryptopsy dziesma
0
mp3.centurymedia.com/cryptopsy_thepestil...

zin, klausos kādu piekto - sesto reizi pēc kārtas, un tomēr vēl aizvien - WTF? Kas tas ir? Pēc Cryptopsy tas toč neizklausās, ja nu vienīgi ap vidu viens fragments. Nu dikti kaut kā jocīgi.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
pagansmurfen.ath.cx/~blasphemer/Cryptop...

Šitas toties izklausās jau kudiš labāk! :)
0
keeping the cadaver dogs busy- labs gabals, man patika.
Es nezinu, varbūt dziesma the pestilence that walketh in the darkness nav gluži raksturīga Cryptopsy rokrakstam, jo par šo bandu praktiski neko nezinu, tik vien kā nosaukumu, bet ,man šis gabals arī patika... :-||
0
Nu nez, nav jau tik traki, ka būtu WTF. Tāds pats saraustīts, progresīvs, tehnisks grind/death/core. Tai pašā kulītē, kur Dying Fetus un Misery Index. (Nezinu, cik pāragri vai ne-agri ir jau meklēt apzīmējumu "progressive" iekš tehniskāka grindkora, bet nezinu, kā savādāk lai minētos onkas lai apzīmē. Manuprāt, ka līmējās tīri labi kopā. Par to būtu interesanti padiskutēt) Tā līdz galam nepavelk. Kautkā viņiem arī, manuprāt, nav izdevies dabūt pieklājīgu skaņu, kas būtu attiecīga tādam muzonam, kur tomēr detaļām vajadzētu būt skaidri saklausāmām. No Cryptopsy vislielākā cieņā ir un paliek "None So Vile". Pēc tam jau paliek slinkums vērot, kurā dziesma, kura vieta ir interesanta, un kurā vietā plika tirināšana, jo ausīm dēļ skanējuma tiek radīta nevajadzīga slodze.

Onkolis augury ieteica paklausīties Despised Icon, kas tikko izlaiduši albumu "The Healing Process". Un, jāsaka, ka sasodīti labs. Ja iepriekšminētie onkoļi man tā īpaši nerausta, izņemot Cryptopsy un Dying Fetus 1996 gada veikumus, tad Despised Icon jau ir manāmi patīkamāki. Ar lielu soli iekšā core, un pavisam neslikti. Un vēl, kas man netīk, tas ir HC vokāls. Nu bļin, nu nevaru ilgi izturēt. Tāpēc arī Despised Icon atslodzītei šad tad piedāvā pa cūciskākam izgājienam.
0
bet varbūt mēs esam liela "attīstības" soļa liecinieki, un mūsu acu priekšā tehniskais grindcore ir sasniedzis "progressive" līniju????

Paskat uz Cephalic Carnage 2005. gada "Anomalies"
Arī, nevarētu teikt, ka baigi WTF, bet nav tas, kas gaidīts. Kur redzēts, ka Cephalic Carnage spēlētu aptuveni vieāda garuma dziesmiņas daudzmaz vienā manierē? Un skanējums atkal tāds, ka gribot negribot jāmet priekšā tas "progressive". Sliktā ziņa ir tā, ka tas ne pie kā laba nenovedīs. Jo rekā jau rodās visādi nu-grind, tūlīt būs emo-grind, un citi sūdi. Ierakstu kompānijas ieraudzīs lielo zivi un piedrazos scēnu ar siekalām. Katrs otrais 13-gadnieks nu būs ahujennākais grinderis, un mums, (nu jau drīz) "vecajiem" sūdu rijējiem nāksies krietni pasvīst lai nokasītu sakaltušos puņķus no mums tīkamajām seksa rotaļlietām.

Jo šitādi Despised Icon, Cephalic Carnage pēdējais albums un Cryptopsy topošais ir solis dziļāk purvā. Tie protams ir tikai ziediņi, kas pagaidām skan neslikti, bet jau rosās mazie pidarasi malu malās. Jau kust tie tīksmie tūplīši sajutuši, ka nu būs iespēja kļūt krutiem un vēl outsaideriskākiem nekā līdz šim. Un tā viņi visi spēlēs vienu un to pašu. Intervijās visi stāstīs, cik ļoti viņiem patīk Carcass un Napalm Death, tieši tāpat, kā katram sevi cienošam nu-metālistam ļoti patīk Black Sabbath. Nu labi labi, tas tā, aizsapņojos, bet kautkā līdzīgi noteikti būs. Varbūt kāds, kas rakņājās pa jaunumiem jau ir novērojis sēgas baisu izplatīšanos, un tas nav nekāds jaunums, bet es tik pagaidām nelabu smaku jūtu virmojam gaisā.
0
Būs jau laikam jāpameklē šitas Cryptopsy albums, lai redzētu, kas ta tur īsti ir. Tā pestilences dziesma man tā arī neaizgāja, bet otra jau pavisam cita lieta, rosina entuziasmu (entu-āzismu?), tā sacīt.
0
Intar- noklausījos viu albūmu.... domāju ka viss kopumā tev viņš patiks :):):)
0
Noklausījos to albumu, tiesa, ne līdz galam. Pilnīgs kretīnisms.

Par skaņu: Skan tā kā no dir*as izvilkts prezis tiktu atkārtoti iecirsts siltumnīcas durvīs.

Par pašu materiālu: Kautko tik garlaicīgu ir jāmāk uztaisīt. Droši var sacensties ar tām pāris metal-core grupiņām, kuras nejauši esmu nokačājis.

Par idiotisko vokālu: *^%#)&#)#*&%& lai viņš iet dir*t ar to iestrēgušo mēslu sev kaklā.

Viens no kandidātiem uz lielāko 2005. gada izgāšanos. Varbūt Intars kautko tur saskatīs un uzceps ar kādu recenziju, bet man palika nelabi ap dūšu. Pēc kautkā tik draņķīga ir jāiet uzpīpēt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
edgarsrakovskis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas