par jaunu sadalju
0
takaa tagad modee ir likt teemas ar kaada lietotaaja nick lai kaut ko pateiktu par vinju! iespeejams vaidzeetu vesalu jaunu sadalju kuraa ir visu regjistreeto lietotaaju nicki lai nebuutu jakjeezi citas sada;jas! godiigi sakot man liekas ka uz doto mirkli citu teemu te nemaz nav ka tikai teemas ar citu nick nosaukumaa!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
un visvairāk saņēmto ierakstu laureāts tiek apbalvots...
0
Jā, un sadaļas nosaukumam jābūt "Ad Hominem" :)
0
varu derēt, kurš tur būs galvenais komentētājs. neofolklorists, noteikti.
0
Un tad nāks Ēd'n'bīsc un piegānīs ar saviem saturā vājajiem, toties emociju pārpilnajiem pārmetumiem - pieņēmumiem.
0
WAAAAAAARRRRRRR!
0
juods: laba rakstība! :D
0
es laikam šeit esmu pats nejaukākais.
0
tieši tā, tev galīgi trūkst tolerances!!!
0
nu ko, laikam ir pienācis laiks atvadīties. cik ilgu laiku es šeit esmu bijis? nezinu, sen. bet, tēls, ko esmu reprezentējis šeit, ir bijis jums gana nejauka problēma. Juod, piem., tev noteikti kaitināja tas, ka es aizstāvu kristietību. kā gan kāds var nākt, un piesārņot forumu ar tādu sviestu, vai ne? nu, es nezinu, man liekas, ka tev tā likās. neuztraucies, tā vairs nebūs. nefolk, ar tevi tas bija neliels karš. :) bija jautri. ja tu esi tas, ko es domāju, tad gan jau vēl realitātē tiksimies. ;) visiem citiem - you have been fuckin great!!! tiešām, neskatoties uz visu, jūs esat forši. jums rūp mūzika, tās kultūra. tas ir jauki. tas priecē, ka pie mums vēl ir un būs kas tāds, kas metal kultūru uzturēs pie dzīvības. šis forums man bija jauka laika pavadīšana, neskatoties uz tik biežajām negācijām. i'll watch over you all! paldies par to, ka bijāt un strīdējāties ar mani. vienkārši, ir lietas, kuru dēļ man jāaiziet. bet, paldies ikvienam, kas ir lasījis manus komentus, recenzijas un ar mani plēsies. you have been great!!!

pavisam gan es nepazudīšu. rakstīšu jums recenzijas par interesantiem mūzikas ierakstiem. zem šī nick vai cita, bet, vienmēr varat cerēt, ka būs kas jauns lasāms par doom metal grupu un netikai, relīzēm. God bless you all!!!! paldies!!
0
Arlabunakti!
0
teica ēdenbīsts, atgriezies no grēksūdzes pie biktstēva, kurš viņam aizliedza turpmāk rakstīt sātanistu forumos :))
0
labs! ;)
0
nu ko Nefolk, savu esi panācis.... Īdnbīst neizturēja un pameta mūs..... žēl..:( Vairs nebūs cilvēka, kas sludina un kultivē šeit Doom metal kultūru...
0
:~(
0
kursh muus pametiis nakamais?
0
edenbeast - :*
0
mosh puuce? :D
0
Puuce neskaitās... nav tā svara kategorija un "laiks forumā"....
0
njaa, maz pamazaam visi aiziet nebuutiibaa, paliek tikai viņu komentaari un recenzijas.......!
0
Hmmmm??? Es esmu tuukstots reizes gribeejusi aiziet, bet te nu es esmu, laikam ar nekur nelikshos! Bet kaa tad taa bez Edenbeast??? Kursh man muuzhiigi kautko paarmetiis??? Esmu izmisumaa!!! Kursh ir naakamais kandidaats?...:)DD
0
Ko, Edenbeast aiziet??? Un es nekur nepazudiishu!!!...:)
0
Yesssssssss!!!!! puuce is back! to zomba:es varu mēģināt,bet līdz dižajam ēd'n'bīsc man vēl tālu. :DD
0
Visi mani miil, bet varbuut tieshi otraadi! Kursh ir iistais variants???
0
Puuce... a kā tev patīk, ka tevi mīl? Kādā veidā ? :)
0
Taa vispirms ir jaaizprot shis sarezgjiitais jautajums! Hmmm....
Laikam labaak ka miil! Liidz tam ,veidam, manas mazaas, puukainaas puuces smadzeniites neaizvilkaas! Kaa tas ir jaaizprot?...:))
0
eu,nu vai tad uzreiz tik ļauni jājautā?
0
Nu un arī šīs tēmas sākuma būtība ir aizmirsta. Nebūtu slikti ja kaut ko tādu uztaisītu, īsi sakot sadaļa, kur ir info par katru reģistrēto lietotāju.
0
ac/dc, es smirdu, bet tu vairak, kas pie velna, kadreiz ta profilu paplashinashnasa lieta buus, un bija ari tada doma par to vajag/mekle/pardod bla bla ) ta ka pats ievietotajs var iznemt sludinajumu, bet nu es te ta sava nodaba svau pierdienu ostu, nekur talak laikam neiet
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas