Father Distribution
0
Vai kādam no truemetal apmeklētājiem ir nācies saskarties ar šo cilvēku, varbūt, ka pat kaut ko pasūtīt no viņa Lielvārdes kantora - vienīgā REĀLI PELNOŠĀ metal "uzņēmuma" iekš LV!

Vai ir kādi viedokļi, komentāri, iebildumi, utml.?

Kas attiecas uz HERESIARH pretenzijām pret FATHER, sīkāk pagaidām neskaidrošu... pagaidīsim jautājumus, atsauksmes, utt.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nekadu iebildumnu pret šo nav. pagalam atsaucīgs cilvēks, kas tirgo reti sastopamu preci leggāli par cilvēcīgām cenām. Esmu un, domāju, palikšu pastāvīgs pircējs.

Par Heresiarh - vai jūs savu pūķīšmetalu uzskatāt par ikvienam Latvijas iedzīvotājam tik nepieciešamu preci, lai varētu izvirzīt kādas pretenzijas? Domājat, tur bij kāda peļņa ar? Un kā ar DC++, vai tiem ar krāgā plānojat klupt?
0
Stonerosis, vai tu Baudas vēstuli piparmētrā lasīji?
0
(nopūšas) ok, citēju:

Tavai zināšanai: HERESIARH Slavam Nadeinam aka Fatheram "Dragons of War" master-cd vai ko tamlīdzīgu, kā arī izplatīšanas tiesības nekad nav devuši. 1998. gada sākumā labdabīgos nolūkos tika iesniegta promo kasete, un tika piekodināts, ka demo tiks izplatīts TIKAI uz oriģinālajām kasetēm (tb, nekādi kreisie master+covers varianti). Tā kā Nadeinam ir kontakts ar cilvēku, kas Heresiarh palīdzēja drukāt demo vāciņus, viņa rokās ir nonācis nezināms skaits minēto poligrāfijas vienību. Ko tad viņš arī pa savam labam izmanto, NESKATOTIES pat uz to, ka Morgueldars no Elven Witchcraft (nefolk) ar viņu par šo tēmu leģendārajā Mežciema "Biržā" JAU NOPIETNI PARUNĀJA - pēc tam, kad tika atklāts, ka kaut kur Somijā kaut kāds nepazīstams distro jau Dragons of War izplata bez jebkāda kontakta ar pašu grupu.

Ja vēl nav skaidrs problēmas uzstādījums - PX par naudu, tiesībām, procentiem un tādām lietām. Cilvēki vienkārši saņem sliktākas kvalitātes, PAŠTAISĪTU ierakstu, jo par ieraksta MASTER/SOURCE (lasi - avotu) tiek izmantota MAPL Records tīta parasta ferrum tipa kasete - pie tam, ja vēl notiek TĀLĀKIZPLATĪŠANA, resp. Fathers no tā subprodukta uztaisa vēl vienu māsteru un nodod tālāk citiem distro, kas tālāk taisa kopijas jau no 3. pakāpē pārrakstītas versijas... par rezultātiem vari spriest pats. Mūzika un mūziķi jau no tā necieš - tikai klausītājs.

Citāta beigas.

Par preces nepieciešamību, neņemos spriest, bet mans viedoklis - ka NAV VISS NEPIECIEŠAMA. Tur jau ir tā sāls - HERESIARH & Elven Witchcraft pašrocīgi 1998-2000 gadā izplatīja 800 (!!!) "Dragons of War" kopiju, kuras VISAS (ar kādiem 10 kopiju izņēmumiem) bija tipa "oriģinālās" kasetes ar sietspiedi (nevis Fathera pirātiskais variants ar uzlīmi, bļā :))) - pēc CD iznākšanas tika nospriests demo vairs neizplatīt, jo tas neatbilda grupas tā laika skanējuma standartiem.

800 ir par maz? Man tā neliekas - Semigalls' Warchant tirāža diezvai bija lielāka... Interesentiem un īpaši kaislīgiem faniem un fanēm pāris (kādas 5) kasešu vēl mētājas atvilktnē, ja ļoti vajag.
0
Mja, tās pretenzijas gan nav nekāds karš. Man personīgi ir pilnīgi vienalga, kas ar to arhaisko pūķu karu notiek.
0
Nu taisnība jau Tev, protams, ir; es jau neko. Prieks, ka jumsim veicas labāk, nekā spētu iedomāties.

Klau, pastāsti taču, kur tas Heresiarh CD dabūjams. Spriežot gan pēc Tevis, gan pēc draugu ārzemēs teiktā, tur man varētu kļūt kas vairāk skaidrs par viņu nopelnu iemesliem... ?
0
pag, pag, pag... par ko īsti iet runa es nekādīgi nevaru iebraukt!!?? Ko tanī Lielvārdes kantorī var pasūtīt???
0
Ja tev ir kāda nedaudz advancētāka kredītkarte par electron, vari CD par 3 Ls :) no Demolition pasūtīt: www.demolitionrecords.com/dem_shop/DEMOLITION... (neiesaku gan, labāk kaut kur DC+ nosūc - oriģinālā vāciņa dēļ maksāt par to toč nav vērts, ņemot vērā, ka buklets viņiem sanāca pilnīga laža (daži labi vēl aizvien domā, ka grupā ir 2 meitenes-vokālistes :), pie tam, ne mūsu vainas dēļ)

Mūsējie 200 diski pazuda pāris mēnešu laikā. Man pašam arī nav. Mjā, neko citu, laikam, nevaru ieteikt.

Jā, bet var dabūt "Mythical Beasts and Mediaeval Warfare" kasetes versiju ar nedaudz uzlabotu masteringu, normālu vāciņu (bez lažām) un instrumentālu bonus gabalu. To gan ir atliku likām. Raksti uz nefolk@yahoo.com
0
Paldies. Kādreiz, pirms kāda brauciena uz galvaspilsētu, laikam gan patraucēšu.
0
Īstenībā ar manu
"Unto A Long Glory...pt3" bija tas pats story, attiecībā pret Father...

Mans viedoklis bija - lai viņš aizrijas, jau biju pavisam šito aizmirsis, bet tagad atkal jūtas savandīja augšā...

Lai nu paliek.
0
Vēstures faktus pārrokot… Kā beidzās šitā štelle, kāds zina un atceras? :)
0
Es domāju — ne pats kantoris, bet lietas par un ap Heresiarh albuma izdošanu. Ja tā palasa vecos faktus, tad nesmuki izskatījās…
0
KO cepās, esmu savulaik pasūtījis 10 CD. Viss OK!
0
kto staroje pomjanet - tomu glaz doloi :)
+4
Pēdējo reizi esmu saticis Fatheru Cannibal Corpse koncī Salamandrā. Viņš bija gana bēdīgs, jo speciāli ar saviem diskiem atbrauca no Lielvārdes, bet te pekšņi CC pārtāvji viņam paziņo, ka jebkura veida merchandise var tirgot tikai CC speciāli apmācīta sieviete. Tā nu viņš tur klusi dzera jogurtu no litrīgas pakas un teica man: "Ja nu kas, tad pa kluso var, man viss ir līdzi."
-3
Man gan liekas īpatnēji ka kāda lv underground grupa cepas par to ka kāds tirgo vinu kopētos ierakstus :D
Bet nu labi :)
+3
Cme on, tai vecenei bija ārkartīgi liela dirsa, un viņai, starp krekliem u.t.t. bija arī CC stringi.
0
Starp citu, kā apdeitot google chrome, lai tas smirdīgais fonts beidzot pazūstu? pārinstalēšana nederēja...
0
chrome tak man liekas vairs nav updeitu ?
laiks pāriet uz uguns lapsu :D
0
uguns lapsa jau labu laiku ir tāds smagnējs klucis.
0
Ughu, es te nupat nomigrēju uz chrome (baisais mēsls jau nu, bet ātrāks) un nupat kāreiz iznāca firefix update, kur changelog var redzēt, ka esot bijis gļuciņš ieviesies, kas to ātrumpadarīšanu tur kaut kāda versijā bij nopisis. Būs jāiečeko atkal mož...
0
es pēdējās dienas lietoju pārlūku, kurš vienmēr licies mēsls - Operu. Pēdējā versija pagaidām liekas baigi ok, pagaidām domāju pie operas palikt, ja lietošanas gaitā neatklāsies kādi gļuki.
0
Spriežot pēc pāris manītām sūdzībām, Ōpera ir truemetal nedraudzīgs pārlūks, tā ka padomā divreiz :D
0
Nez par opera nav nekas dzirdets pedeja laika
Nu ff rij ramu nezeligi bet ram moduli ir leti ssd ari ta ka..
0
Bet kā Chromē to fontu salabot? Nevar normāli palasīt Apollo un tml. saitus.
+1
par Operu nav dzirdēts, jo tie, kas to gadiem lietoja, ir palikuši pie 12.17 versijas un liek līko virsū tiem Hrena pakaļdarinājumiem, kas tagad saucas par Opera - no inovatīva un oriģināla produkta pārtapt par sūdainā Chrome atraugu - nuinah ...

īpašas problēmas ar Trūmetālu nav manītas - ir šādi-tādi gļuki, bet ikdienas darbībās tie netraucē. Darbā sanāk FireFox (bet 27.1 nevis pēdējo 32) lietot, jo Opera ar proxy ne visai draudzējas.
0
Kāpēc tad Chrome ir sūdains?
+1
Tāpēc, ka Google produkts. Neviens saprātīgs cilvēks neglabā visus savus datus pie vienas kompānijas. Meklējumu vēsture, emaili, karšu pārlūkošanas vēsture, tagad arī visas paroles u.c. lietas, ko pārlūkiem tīk saglabāt mūsu vietā.
0
^^ tā nu ies kāds stāstīt sūdēdājam, kāpēc sūds ir sūds, doh
+1
laikam esmu izlepis, bet man automātisku nepatiku rada programma, kas nejautā, kur un kā viņu ieinstalēt, turklāt visus savus instalācijas sūdus no neta velk.

Turklāt ir plika, kā baznīcas žurka ar minimālām pielāgošanas iespējām, kas ir bonuss, ja pārreiz pa dienu dažas lapas jāapskata, bet ne plašākam pielietojumam
0
Google Chrome neuzspiež Google kontu un citas infas sūtīšanu Google'i. Un ir arī tīra open source versija Chromium. Es neko tur bez vajadzības neglabāju, pat Androīdam visus kontaktus turu tikai lokāli.

Par ko Bleids runā, nezinu, man Linuxī viss no neta velkas un nekad nedomāju par to, kur ieinstalējas, par to pakotņu pārvaldniekam jādomā, ne man.

Pielāgošanas iespējas? Tak tūkstošiem ekstensiju.

Bet galvenais arguments - pareiza arhitektūra. Nav normāli, ka viens tabs var iebremzēt vai ietekmēt visu pārlūku. Chromē katra lapa iet zem atsevišķa procesa. Protams, tas norij vairāk RAMu, bet RAMs ir lēts.
0
vot, vot - tūkstošiem addonu un kad iztikas minimumu saliec, tad tas Hrens paliek par lielāku bremzi nekā FF un Opera
0
Nez, man ir tikai FlashBlock, HTTPS Everywhere, GoogleBack (paša taisīts, lai Google rezultātos ir vecā stila underlined linki), Last.fm Scrobbler un MEGA. Nekas no tā, šķiet, tāpat nav Operā iebūvēts.
0
par pārējiem nav ne jausmas, ko šie dara, bet Flešus u.c. plaginus operā var nobloķēt gan visiem saitiem, gan katram atsevišķi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas