uzskats..
0
interesantas lietas esmu dzirdeejusi...to,ka cilveeks klausoties metaalu esot beernishkjiigs
un nepieaudzis...piem.mana maasiica(pieaug.siev)-urla... ko padariisi),uzzinaajusi
par to,ka choms 30 gados klausaas black metal(nu vinjai liekas,vispaar metal kaa taadu)
bij paarsteigta..kaa!!jau pieaudzis viirietis,bet VEEL klausaas metaalu!?
he he... :) tad ko tad jaaklausaas buutu "pieaugushajiem"..smirdiig... pops,radio? vai tad
taa buutu taa intelektuaalaa muuzika? varbuut kaads man nepiekriit?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Radio jau automaatiski nenoziimee "slikts" :) Bet daudzi urlas un tiem liidziigie apgalvo, ka ir izgaajushi cauri arii iislaiciigai "fanoshanai" par metaalu, bet vairumaa gadiijumu tas ir taapeec, ka tas liekas stiliigi un ekstreemi :)
0
Nu swhROCK jau nav tiiri metams zemee:) ha, ja peec muzona stila veertee vecumu, nu sorry! Taa jau ir truluma paziime ssaadam cilveekam un augstaakajaa izpausmee.
0
man taads jautaajums te uzradies.. ar ko tieshi juus saakaat klausiities metaalu? peec pieredzes spriezhot, vairums saak ar blacku un uz vecumu jau aiziet uz heavy un haardinju:)..
0
shitie cilveecinji... lai gan tas ir cilveeka dabaa - biities un aplikt lietas, par kuraam naf nemazaakaas sajeegas. ir daudz jo daudz cilveeku, kas i 60 un vairaak gados klausaas. bet taapeec, ka patiik, man domaatm, izprotesteejoshies i izkaavushies jau jauniibaa. paraadi taam maasicaam un viiriem lielu videejo pirkstu no maniim!
0
Aada: nju nju, es nemaz nejuutos vecs, bet nju klasisks heavy, taapat kaa be free'n'runnin'free rock'n'roll...

huh!
0
Nu nez vai cilveeks taa vienkaarshi var saak klausiities black. Nee nu ok, ir gadiijumi kad cilveeku kaads aizvelk uz kaadu konci, un shim nu iekriit taa muuzika dveeselee. Citaadi diez vai cilveeks pat nojaush par taada black eksistenci, tomeer pa radio taadas lietas neskan un veikalu skatlogos taadi ieraksti arii nestaav. Baidos ka daudzi tieshi no kaut kaada tur Power vai Heavy arii saak... Ozzy, Iron, Manowar. Ir viena liela dalja kas saak ar to pashu Metallica.
0
Black Data ierausa tieshi meerkjii. Ja kaads uzreiz saak ar black, tad 90 procenti, ka vinjsh to dara stila peec. Pats piemeerus zinu(atkal smiekli sanaaca). Kautvai tie pashi ambaalji, kuri izkraaso gjiimjus uz konchiem(es domaaju fanus nevis grupas), un juutaas afigennie blekeri. Black burviiba saakaas ar laiku. Es kaadus gadus 2 klausiijos sho to saakot ar Metallica, tad Sepultura, Slayer, Tad naaca Napalm Death, leenaam Cannibal Corpse ar paareejo desu. Un tad es pirmoreizi izdzirdeeju Black. Gorgoroth Antichrist, kursh man shausmiigi riebaas. Bet ar laiku, leenaam leenaam, Gorgoroth ir mani favoriiti, taapat kaa Satyricon. Un arii Mayhem "De mysteriis dom sathanas" no saakuma riebaas tiiri deelj vokaala. Tagad man tas shkjiet viens zveeriigs albums un bez Atillas tas nebuutu tas. Aptuveni gadi 3-4 bija vajadzigi lai iebrauktu tajaa muuzikaa. Par ko vinja runaa, kaadas emocijas rada, sajust taas. Un liidz ar ieieshanu blekaa, es nogriezu sev paku uz liseni, jo taa ir muuzika, kas liek par daudz ko padomaat, nosleegties no taas melnaas masas, un jau saskatiit tajaa agraak draudziigajaa puulii(kursh bija taads tikai taapeec, ka man bija mati) personiibas, ar kuriem VAR sakariigi parunaat, un kaartiigi izsmieties. Taa ir muuzika ar savu filozofiju. Bet neesmu arii no tiem true very evil and storm roaring mega skull crushing pure blekeriem, kuri uzskata, ka viss paareejais suukaa. Arii citas veertiibas protu noveerteet, itsevishkji kaadu pretiigi smiekliigu grindcore, eh. Un ar to vokaalu blekaa.... Deelj kura no saakuma tas pasaakums riebj, ir taa, ka ar laiku tur var saklausiit tieshi to, kas nav desaa un shur un tur. Tam ir vajadziiga sasodiiti laba taas muuzikas izjuuta. Taapeec arii miiljaakie vokaali ir Satiirs, Abbats, Nocturno Culto, un veel jau protams, ceru ka domu saprataat. Taas vampiiru kviekshanas man neizsaka neko. Ai nu karoche atkal kautko te samurgoju pa puslapu. Nepiesienieties siikumiem, besis paarlasiit un izkjidaat. Ai, eju piedzerties. Besis jau otro nedeelju. Pilniigs iztukshojums. Gribu nomirt un piedzimpt no jauna. Fiksi.
0
blaks naak ar laiku un pieredzi
0
Aada:metal ir jaabuut kautkam vairaak nekaa klausiishanaas.Es saaku klausiities metal taalajaa 86.gadaa,tas bija aizliegts auglis un tas bija garshiigs.tagad esmu jau piedziivojis n-taas stila mainjas un taa taalaak,bet es klausos to,es miilu to un taa ir mana dziive.paareejais ir siikums.metal forever!
0
Un ko man tagad dariit?
0
Nu ej taču piedzerties! Un izmet no galvas domas par savu pārākumu pār "pūli" (kurš reiz bija draudzīgs tikai tāpēc, ka Tev bija gari mati).
0
Jā, bet ar šito es arī esmu saskāries: "Metāls - tīnīšu mūzika, ko beidz klausīties, kad pumpas pazūd no sejas."
Es par sevi varu droši teikt, ka ar gadiem esmu metālu iemīlējis vēl vairāk. Sācis to labāk un plašāk saprast. Sāku ar Metallica. Tālāk Iron Maiden, Sepultura. Tad Death, Pestilence, Morgoth u.c. Ar laiku nāca klāt arī doom un black un vēl viskautkas. Gaume attīstās un paplašinās.
Zinu vienu bariņu pieaugušo (pats sevi gan par tādu neuzskatu), kas klausās metālu ne mazāk aktīvi kā jaunāki šīs mūzikas piekritēji. Iespējams pat ir tā ka metālā ir kāda daļiņa no jaunības eliksīra. Tāda vairāk vai mazāk traka mūzika neļauj tā vienkārši novecot.
Elizabeth Bathory! Pasaki savai māsīcai, lai ņem savus vārdus atpakaļ!
0
Mjā,man arī teica:"Nu gan jau paaugsies un apniks." Man to teica cilvēks, kas pats 17 gados baigi fanoja par Metallica, tagad viņš nicīgi izsakās par metālu un arī cilvēkiem, kas to klausās, pats viņš klausāsās mierīgo elektroniku, man besī tādi kā viņš- atzīst tikai savu stilu, citus noliek. Aprobežotība.
0
Mjā aprobežotība mūsdienās ir aktuāla... Var pat teikt, ka būt aprobežotam ir "kruta"... Tie cilvēki, kuri saka ka ar laiku "matainisms" pāriet, tie toč to mūziku klausās stila pēc.. īsts matainis savu sirdslietu nepametīs! Nu tā es vismaz domāju...
0
pieaugusho uskati galiig ***** taakaa jokainas lietasz..
0
mana muttere doma ka man tas paries, bet... es shita taisos dzivot visu muzhu(Lidz 25, jo nositishos ar moci)
0
matainie patiesiba ir visnormalakies cilveki pasaule, tapec man vinji patiik un es pats tads esmu!
0
Bet tas jau muuzikas stils! Var patikt visaada vecuma cilveekiem! Var jau klausiities radio, bet atkariibaa cikos un kaadu staciju... Mana pazinna kuram ir 43 gadi vinnss klausaas metaalu (vinnam patiik)
Mani sencci saka, ka cilveeki mainaas un stils mainaas. Tad peec vinniem var noprast, ka 80 gadu vecumaa vinni klausiisies metaalu...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas