darkdomination
-1
blaaaaaaaaaaaaa!kad konc buuuuus?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa veciit... tai orgaanaa toch ar smadzeneem ir shvaki. Shim cilveekam-ansamblim dziivajaa, nu smagi buus. Nez vai vispaar taada veelme ir.
0
Domājams,būs. Ir info, ka Process notiek.
0
Varbuut shis uzbiidiis veel kaadu taadu pashu projektu, kazi, ar 3 par maz :))
0
Shie jau baigi aktiivi njemaas, tikai stulbi no vinju puses, manupraat un tikai manupraat, ir tas, ka meegjinaashot skanju dabuut kaa Dark Funeral. Es tikai ljoti ceru, ka ne melodijas, bet tikai pashu skanju. Esot vai veel tikai buushot arii gabals nrveegju valodaa. Redzees redzees, kas tur sanaaks. Tie pirmie ieraksti nebij manaam ausiim. Ar triis projektiem radoshs cilveeks nevar pilniibaa sevi rezlizeet un paraadiit. Tikai ar triis black metal, gan ir kaa ir, nez vai nesanaak mazliet atkopeeties, bet ko nu es, es jau neko, mosh buus ar sirpi pa pautiem. Vismaz jaacer, ka kaads beidzot Latvijaa paraadiis, kas ir Black Fucking Metal.
0
Btw. tas viens nav tas pats kas ir gan Nightwing gan Nycticorax (Lodbrok). Vinsh gan tajaa grupaa arii speeleeja, bet nu nav tas vinja projekts.
-2
Es cienu ssos cilveekus par to, ka vinni nodarbojas tikai ar taam lietaam, kas ir sirsninnaa. Tas nekas, ka visos black Lv projektos un grupaas pamatsastaavs praktiski nemainaas, tikai nosaukumi un dazzi atribuuti uz skatuves. Bet padomaajiet passi, kas buutu, ja vinni aizbrauktu koncerteet uz Norveeggiju? Kaa domaajat, kaada buutu norveeggu attieksme pret letinniem, kas meeggina buutu true blackeri???
Es pats tam naakotni neredzu lielu!

Taa maza atkaapiite. Ja tie cilveeki tiessaam sasnieks kaut ko, es vinnus cieniissu veel vairaak. Jo man patiik, tas, ka vinniem ir nezzeeliiga ticiiba tam ko vinni dara, speelee! Es pats arii nekad nespeetu ilgi nodarboties ar taadaam lietaam kas man nav 100% iekssaa un par ko esmu 100% paarliecinaats.

Iekss Latvijas protams - par Nightwing cilveekiem ne1 sseit labaak nepaarzin blacmetal fisskas liidz passiem dzillumiem, tamdeel varbuut arii tomeer ir ceriiba, ka ir tam visam jeega.

Ja Dark Domination buus koncis, es 100% aiziessu, paklausiissos un noteikti atbalstiissu!

+1
Sorii, bet es nedzirdu vinjos izpratni par black metal. Varbuut taapeec, ka man vinja ir savaadaaka, nezinu.
0
to Fauns
tu tak tikai anal black metal klausies, tāpēc arī izpratne savādāka.

(F ceļos nokritis iedzen 1 naglu sev celī, patīksminās, beidz; un 2 naglu iedzen sirdī).

Fonā skan Anal Nasorog. Un kaut kur tāluma klepo kaķi.
0
Aaahaaa, es saku stop! Lai vai nu kaa, bet gan jau gan, bet nu grind ir grind un black ir black. Un anaals no vinjiem ir viens. Visdziljaak sirdii man tomeer ir iespiedies black, un pagaani ar, ja. Un nejuutu es taas black metal fiichas vinjiem taapeec, ka man pietruukst taa kreftiiguma, kas piemiit kaartiigam blekam. Jaa, nejuutu es Nightwingos speeku nu nekaadu. Nejuutu no vinju muuzikas aukstumu dvesoshu naglu tieshi sirdii. Labi, shtrunts ar shturmavuju black, buutu vismaz kautkas interesants, svaigs, pheee, kas tev dos. Uzkurbuleejums? Nejuutu. Tikai pliki rifi un automaatiski bungu breiki no rustam puses (UN MAN IR VIENALGA VINJSH TUR SPEELEE VAI NEE TAGAD). Un tas arii viss, nepakjer. Cik es neesmu paarbraucis taadaam grupeleem, kaa vinji paari visaados mp3.com, mekleedams ko jaunu un patiikamu. Es braukaaju un staigaaju paar vinjiem, miidu, miidu taas 100 un vienu grupu, kuras visas skan vienaadi, un atliek tik pazibeet ar zinaashanaam, ko vinji meegjina atdarinaat. Un beigu beigaas peec taas miidiishanas es uzkapju kautkam lielam un satraucosham. Hmm, diez kas tas ir?!Haaaaa, nu bet tas taksh Legionz Ov Hell. Taa luuk notiek taa beernu puljkjeeshana.
0
vai par dziļu nepaņēmi,vecais? es tak ne pa to vispār domāju. Gan jau saprati, tik gribēji kaut ko izbliezt arā.
0
dziljaak, mmm, na na na, dziljaak veel, la la la.
0
Skatoties uz Jūsu komentāriem - varu teikt, ja darīt to, kas patīk citiem, nozīmē līst pēcpusē, bet, ja priekš sevis un vēl tas apmierina citus, tad ir Ok.
Visumā, Latvija nevar lepoties ar savu true metal fanu daudzumu, jo 3/4 no komcertu apmeklētājiem ir vienkārši party-people, kam vienīgā interese ir piedzerties un palēkāt, taču maz interesē, kas notiek uz skatuves, galvenais, lai būtu normāla desa!
0
Es eju tikai tad uz konci, ja ir vismaz viena death grupa kas man patiik!
0
grupai vajag vokalists (true black)9725588
0
Labpraat izliidzeetu, bet man jau darba pietiek, pietam death gore grind vokaali man iet pie duusas un riikles labaak:)
0
Dark DOmination- lohu baars. pedinji kaut kaadi un spelee suudus
0
Yeah... un Tu pats esi MARDUK vokaalists un riktiigs true un draaz tikai vecenes un nekaadaa gadiijumaa neesi pats pedinnss:)))))) Paskat tik, kas mums te par "istajiem"savaakussies. Man passam blekkis nepatiik, bet vismaz vajag cieniit matainos koleeggus, ja pats neesi blackmetal staars, ne taa?
0
TermiT
1kaart - ja gribi lohu redzeet - paskaties spogulii, 2kaart ja tev ir ko teikt, tad sarunaa tikshanos un pasaki to sejaa.
0
esmu lohs
0
Vakar man te pieslideja viens trumetalists kapos un sakam bazaret ko par so grupu, lidz vins pastastija ka kura tur gada grupas bundzinieku ar naziem nodūra urlas - var kads kadu raskladu, kas un ka?
0
Nu Kapieti, klausies lekciju, ja Wikipēdiju lasīt nemāki.

Pirmo buņģieri 1998. gada vasarā nodūra urlas ar nažiem, tas ir taisnība. Vovčiks pēc vasaras pārtraukuma rudenī bija zvanījis šim uz mājām, lai teiktu — atsākam mēģus, rakstām debijnieku, bet tur vecāki paziņoja šo vēsti… Vairāk nekas zināms nav.

Nākamo bundzinieku 2006. gada pavasarī atrada mežā pakārtu. Vai pakārušos. Kas to zina. Kriminālprocesu uzsāka un pēc tam diezgan ātri izbeidza.

Vairāk neko neteikšu! Esmu runājis.
-10
nu ne tā bija:
Saška tajā liktenīgajā naktī bija svaigi sevi slaucījis, kad no 1. stāva atskanēja kliedziens. Skaidrs, ka mesties ārā pa logu bez papildiericēm būtu neprāts, paņēma virvi, ko zem gultas bija paslēpis Igors kaut kad mūkot no Ļenkas. Daudz nedomādams (kā jau parasti) Saška piesēja virves vienu galu pie gultas kājas un otru sev ap vidukli, un kāpa pa logu arā. Tad, vai tur virve bija slidena vai nebija mezgls pareizi piesiets, virve sarāvās uz augšu un bija ne ap vidukli, bet jau ap kaklu. Un tas, ka 2006. gadā atklājās, ka tas notika mežā, nu tā jau ir tīrākā nejaušība
-1
Nu ja tais talajos 98 gados, kam garaki mati pa 5 cm, pa seju vareja lofka dabuti, atceros ar ka braucam laikam 2000 gada no maltas uz rezeknes kultursnamu, bij kads alternativais PUNK kocis, zopa kas tur apkart urlu ganijas, liekas tur visi dabuja pa seju, t. sk. ari es - beigas ielauzas kulturs nama izdauzija visus ari grupas (grupas bij tur pilniga laza), bet ardities ta pat vareja PO kas/ka skan.

Varetu ta bungiera foto ka vins izksatija?
+1
nezinu, ko tur kapietis murgo, bet laikam doma par šo
/article/78-frostmourn-rest-in-peace
tas bija 2004.
Savukārt 1997 vai 1999 (precīzi nepateikšu) Madonas Sinepēs un Medū vietējie urlas nospārdīja līdz nāvei vienu panku buņģieri (meiteni itkā esot aizstāvējis)
-1
Ja tas bij gitaris 2004 g.

Bet bungieris ja laikam, es pat atceros to gadijumu (biju tai festa to gad), neredzeju protams kas un ka, tikai pec festa uzzinaju, nav kadi materiali no tiekm laikiem saglabajusies, kas vainigs, ir kads savakts u.t.t.?
0
Malēj, ko ar to gribēji pateikt?

Bok, tas bija Čiekurs, S5 bundzinieks. Neviens nezina, kas tur notika. Viņu atrada vēlāk karjera dibenā ar lauztiem locekļiem. Oficiālā versija - noslīcis. Biju tajā festā, satiku viņu vēl pāris stundas pirms nāves.
0
Gads bija 1999.
0
Kas attiecas uz Malēja — fantazjora «alternatīvo vēsturi», tad Frostmourn (saskaņā ar Midgarda un Lorda Vovčika stāstīto, jo pats tolaik vēl tur klāt ar sveci nestāvēju) bija ārkārtīgi talantīgs buņģieris, ļoti jauns vēl. Bet tad viņam dzīve sarežģījās kaut kā nereāli: vienlaicīgi ar vecākiem salamājās pamatīgi, mācībās neveicās, kaut kas ar meitenēm utt. Plus pa virsu šim sanāca lekšanās saistībā ar nacistu tēmu, jo otrā grupa — Agares, kur Frostmourn spēlēja, savā darbībā iekļāva arī Trešā Reiha vēstures perioda tēmas. Nezinu gan, vai viņus vainoja par to, ka baigi nacisti, vai arī par to, ka noskaņoti pret nacistiem. Rezultātā tā arī nenoskaidrojās, vai džeks pakārās vai arī tika pakārts.
-3
...neko sliktu nebiju domājis, izlasītā stāsta iedomu situācijas apraksts
+1
Nu ir taču blekmetāls drūms, nav šaubu.
0
skaidrs, ka pats pakārās...kam gan būtu vajadzība kārt viņu.
jauns čalis (21 laikam tad bija šim), trausla mākslinieka dvēsele ar vāju nervu sistēmu + apakšā nosliece uz depresiju. nespēja adoptēties šaij saulē- nu un izvēlējās vienkāršāko ceļu (tas mans viedoklis)
Neonz^^^
tieši tā- tas bija S5 bundzinieks. Vnk to neminēju, jo tik un tā lielākai daļai te nevienam tas neko neizteiktu. Tā bija viena no 90to gadu pagrīdes panku blicēm, kas tā arī palikusi kkur papīru arhīvos..un nekas vairāk. Bet savā laikā attiecīgās aprindās (kgan tad neformāļi visi kopā tusēja) bija visai zināma.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas