Opus pro
0
Kaut kad te power metāla sadaļā panesās runa par šito grupu.visiem nepatīk :b es kabatā dzirdēju, kā šie varēja smoke on the water nospēlēt un nekaunējās arī nodziedāt. vispār bija baigi labais koncis.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
huuu,es jau nobijos ka atkal nefolk uzdarbojas. nu man nekas nav pret šitiem,reizēm ļoti pat patīk(pie attiecīga garastāvokļa)
0
agraak klausiijos, sen atpakall tas bija. A tagad kautkaa nesanaak.
0
Esmu bijis uz lloti daudziem sho konchiem studiju laikos kaut kur 90.g viduu., cik nu tos par konchiem var nosaukt, gandriiz katru nedeellu shie bija pasaakushi speeleet studentu klbuaa "Panna", kas jau sen ir sleegta, jo atradaas vienaa no Teikas kojaam pagraba dallaa un koju administraacija sho klubu diezgan veiksmiigi kanceleeja:))
Katru savu uzstaashanos shie vienmeer beidz ar Smoke on the Water. Vispaar tas laiks bija labais, kad vareeja izdauziities un iztrakoties pie laba Rock, jo visur citur bija tikai bumsibumsi.
0
Muzikāla oligofrēnija tās atbaidošākajā formā...
Bet "Smoke On The water", jāsaka, zin nospelēt katrs otrais ģitārists, kam jau kaunuma apmatojums parādījies.
0
Lūsi, es šonakt iešu tevi zagt.
0
Yeah Opus Pro ROCKS!
0
BIG COCKS
0
Šis un tas jau ir viņiem labs. Atceros, bērnībā baigi patika dziesma "Non Stop" (laikam tā saucās), kāds 88-89. gads varēja būt. Kopš tā laika gan neesmu vairs dzirdējis, nezinu, kā tagad būtu.
0
"Non Stop" tas ir labs....nav jau slikta grupa, bet daudz dziesmu textos miilestiibas un politikas... veel no veteraaniem paliek vieniigi LIVI...
ooo veel varbuut kaads dzirdeejis par projektu "RIGA", kad dalja sastaava devaas uz ASV un speeleeja shinii grupaa...?
0
Rīga laikam bij tā kā sava veida zvaigžņu izlase, ne? tur no Remix ar kaut kas bija, Rodrigo nebij uz vokāla?
0
Jā, koncim nebija ne vainas, vienīgi- mazā rozā meitenīte varēja nebūt tik rozā, un varēja vispār nebūt.

Turklāt- šo tēmu neiesāku es, bet gan Viesulis, jo es esmu aizmirsusi izlogoties no viņa datora. Vēl viens šitāds viltus teksts, un man pāries jebkura vēlme tevi vēl kādreiz satikt. (Un, sakot, ka man pāries vēlme, es tā arī domāju, īstenībā, man jau tagad ir pārgājusi vēlme, tā ka vari sist kulakā,bļa)

Ja grib redzēt, cik stulbs cilvēks ir patiesībā, iedod viņam datoru ar i-neta pieslēgumu.
0
man tas RIGA zvaigžņu brauciens uz ASV vēlaizvien atgriežas atmiņā kā kaut kāds nesaprotams sviests.. tipa tūlīt būs no letiņiem baigie bītli - huj vnos, man jau liekas, ka viņi tur kaut kādos krogos spēlēja, ko var arī sagaidīt no grupas, ar tik izdomas bagātu nosaukumu>
0
o, lūsi, paldies par atklātību, tagad vismaz mani neturēs aizdomās :)))
0
vēl jau pastāv iespēja, ka Nefolks= Viesulis
0
nevar buut, bet drosiibas peec edmunds jaanogalina...

bet tas gan ka bez taa siikaa skukja krietni labaak buutu bijis... aaa bet ko tur, zaebis vienalga... un Luusi ko tu gribi, roka balaades vienmeer ir bijushas un buus par miilestiibu, tas tev nav metaals ;]
0
arii shie teksti jau peec Luusha iipsahi neizskataas, vismaz 'blja' Luusis agraak tik daudz nelietoja, protams, ja atminja mani nevilj >:)
0
jā tas Riga bij baigais sviests, tipa brauksim iekarot Ameriku, da kam tur tādi letiņi ar akcentu vajadzīgi. tas bij tipiskais hardrok laiks un Amerikā tur tāpat pietiekami bij tāda veida grupas,lai gan gorkij parkam izdevās... man kaut kur mētājās mājās tas Rigas cd-tāds standartais melodiskais roķis ar pretīgām siņķika skaņām..
0
Tur jau tā lieta, ka letiņiem viss hārdroks, kas ir - tai standarta variantā; lasi - gigantu izstrādāto klišeju nožēlojamas atdarināšanas līmenī.
Visas tās izslavētās, autoritatīvās 80-to grupas, kā šie paši OP, kā Monro, Credo, Rebel etc... Viss viņiem ir - i spēlētprasme, i imidžs, bet mūzikas - nav. Tādu dziesmu, kuras noklausoties, varētu teikt, ka grupai ir ko pavēstīt klausītajam - ne.
Tādas alusvēderu no pirksta izzīstas balādes "par mīlestību"...
Pagrīdē ir, un vienmēr ir bijušas, daudz labākas grupas, kuras dienas gaismu nekad tā arī neierauga.
0
...RIGAi kautkaads disks arii ir iznaacis(anglju valodaa protams)...vienu dziesmu ar klipu esmu redzeejis un dzirdeejis...
universum: kaa saucaas disks?
0
laikam ka nekā nesaucās, sarkans vāciņš un virsū lieliem burtiem RIGA, iekšā 5 dziesmas, jā angliski.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas