Kā jūs gribētu lai jus apglab
0
Pastaastiet par sawiem sleeeptaakajiem sapnjiem:DDD
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Zinu, ka daudzi domaas savaadaak, bet es gribu, lai mani aprok, es veelos sapluust ar Latvijas zemi!!
Variet mani uzskatiit par baigo nacionaalistu, bet kaut kaa tacu ir jaizraada ciena zemei par kuru mirusi tavi senci un vecteevi!!!
0
Ar lielgabalu zalvēm pie man uzstādītā marmora pieminekļa ;0
0
Varetu labak, lai kermeni ievieto lielgabala un izshauj pari Latvju zemej iekshas... Tas nav attiecinams uz tevi Irēna, bet vispar veids ka varetu apglabat cilveku vai precizak butu izteikties, palais veja...
0
Kremē.
0
lai aprok siguldaa kaadas kraujas malaa.lai labs skats...
0
... muuzju guleet taksh naaxies,vaig skatiities uz ko patiikamu
0
mirushie redz!
0
Nu, nezinu vai kremeeshanu var saukt par apglabaashanu... bet nu ja sadedzinaataa miesa tiek likta uz kraasns, tad laikam taa ir apglabaashana, bet nereti jau izkaisa juuraa, zemee, no tornna utt. nu tad taa jau nav apglabaashana, bet vairaak izkaisiishana. (Nennemiet galvaa sho manis teikto komentaaru, ka tik atkal neizcellaas aizspriedumi un naidiigi komentaari)
0
....vai izmanto kaa garshvielu iipatneeja akcentinja izveidei saatigajai maltitei.
0
he he, jaa, cepti tauki, neaak par llaunu...
0
Fauns:)))
0
tajaa formiigajaa zaarkaa nevis shuuplaadee!
protams, ka Latvijas dabaa!
0
Manu liikji vareetu iebetoneet mana piemineklja pamatnee :) Ai, vispaar nee, citaadi kaads gudrinieks ar pneimatisko aamuru izkals manas atliekas aaraa un paardos perversiem zinaatniekiem. Labaak iebetoneet un juuraa nogremdeet.
0
Un tad tevi klonees. Protams kloni mistiskaa veidaa ar citplaneetiesu paliidziibu struji pavairosies meegenes, ar kloniem taisiis zinaatniskus eksperimentus, izmeegnaas visaadus liidzeklus uz kloniem, jo tavi kloni buus saradusies par daudz un dzivnieki uz kuriem lidz sim izmeeginaja viskauko strauji izniiks deelj globalaam katastrofaam....Tiessam labaak taa nedariit...;);)
0
Esmu dzirdējis, ka ir vēl labāka metode par kremēšanu - līķi sasaldē, absolūti izžāvē un samaļ miltos. Tie milti ātrāk nekā pelni uzsūcoties atpakaļ dabiskajā apritē.
Bet vispirms man varētu izņemt žokli un uztaisīt no viņa to uzvelkamo mantiņu, kas tā forši klabēdama lēkā pa zemi.
0
jaa.. sunjiem izbarojot veel aatraak uzsuuksies dabaa :DDD
0
Piranjaam izbarojot, uzsuuksies veel aatraak :)
0
...haizivis labaak sagremos liidz ar to veel aatraak.
0
Taas atkal ir liekas izmaksas, jo ar haiziviim Latvijaa ir nelielas probleemas.
0
Nē, es tomēr labāk gribu tā kā pats izdomāju. Nafig visas tās zivis.
0
Pagān! Es esmu vīlies! Kur tad Tavs "he he"?

(c) he he is a registered trademark of Pagāns Ltd. All rights reserved. Unauthorized use is a violation of applicable laws and is subject to criminal parsecution. :)))))
0
Eihawaz:

A tu domaaa ka ar pirrannaam nebuus probleemu?

kk ar druumo smaidinnu:

he he. ceru ka tagad neliku vilties! es lietoju he he, jo man katina shie - :) smaidinni, taapeec smaidinnu vietaa lietoju he he, bet prieks ka kaads ieveerojis, ka tas ir kaut kas taads ko pielietoju es!
0
Pagāns: Pirmkaart Eihwaz nevis Eihawaz.
Es piekriitu ka ar piranjaam arii buus zinaamas probleemas, labaak tieshaam buutu palikt pie senteevu metodeem, vai vismaz ekonomiskaa varianta ar miskastes maisu.
0
Starp cit ljoti interesanta matode bija Senajaa Persijaa- zoroastra piekriteeejiem- tavu liikji piesien kokaa, kur to saplosa pleeesiigie putni. Varbuut mes varam paarnjemt sho metodi un turpmaaak nelaikjus siet kapos koku zaros nevis aprakt zemiitee?
0
Atvainojos par nepareizu iesaukas (nick) uzdrukaashanu.
Bet kas tad muusu bezdveeselisko miesu knaabaas? Balozzi, vaarnas, kaijas, driizaak jau nobeiksies vinnas muus knaabaajot, nekaa tiksim normaali noknaabaati. Bet paaragri par to domaat ne, es domaaju, ka te jau nav neviens(-a), kurai paari 80. gadi.
0
man jau patiik doma par mumificeeshanu...
0
ar kajaam gaisaa :))) un miers manai dveeselei
0
tas laikam izklausaas sadistiski, bet man sanaaca smiekli, tas idejas speras lauka aizvien orginaalakas un sadistiskaakas....;)
0
es gribeeu, lai mani kremee...Vai sadedzina uz saarta un atstaaj paliekas(pelnus) turpat - par shausmaam garaamgaajeejiem
0
Atzīšu tikai sevis kremēšanu!
0
mirt neveelos,bet kur apglabaas tur droshi vien buus pareizi
0
es gribeetu lai mani ieliek stikla zarka uaugstu sniegotos kalno, kur man butu man templis(taads mazs) . Piemeerota vieta buutu himalajos. Un tas ir nopietni, ja aizdziivoshu lidz noteiktajiem 60 gadiem sakshu gatavoties nopietni. Nevareetu paciest domu ka mani kremme, katra mana molekula ko tik ciitigi esmu neisis un sargaajis katru dienu sev liidzi, aizietu nebuutiiba. Neparprotiet , neesmu piekeeries pie laiciigas dzives vai miesas, bet neesmu domaats lai mani putekli slaciitu netiirus celus un takas. Man japaliek nemirstiigam garaa. Un vispar nave ir tikai relatiivs jediens, tas ir tikai jauns saakums. Man vairs nav bail no naaves kaa agraak. Paragru navi gan negribeetu ( kaa piem: nosmakt savos veemeklos vai parlauzt sprandu uz poda ).
0
stulbas paragras naaves sucks.
0
ieniistu taarpus.Sapuvis liikis=taarpi.ar visu kermeni par , lai mani kremetu.
0
1)Cementa maisinjaa, aprakt daarzaa.
2) Vienkaarshi paarmest paari seetai
3) Skjuunii....
0
4) Piesiet pie enkura un iemest ezeraa
5) Ljaut lai sapuust un tad izmantot kaa desu
6)uz solinja....
0
jaa,atbildes te gaajushas savu ceju.manu liikji nekad neatradiis.taapeec nevaru noraadit kur tas atradiisies.bet ja tiks riikota ceremonija..tur skanees muuzika lai kaa arii maniem beeru viesiem taa nepatiktu :D
0
Vispaar jau man vienalga. ja kaadam labpatiksies mani atcereeties, un bez taas graniita plaaksnes un puķu vaazes nevarees iztikt, lai jau aprok. Taapat tas vairs nebuus mans kjermenis, tikai beigta miesa; galu galaa vecas dreebes tak bez aizspriedumiem izmantojam par griidas lupataam, kaapeec lai tad es satrauktos, ka mani apeed taarpi, krauklji zivis vai sazin kas veel ne - vismaz kaadam no manis veel kaads labums tiks :)
0
Es gribu lai mans liikjis sapuust un vinjaa sametaas visaadas bakteerijas , peectam manu liikji kaads vareetu iemest sinagogaa, ziidu skolaa vai etiopieshu cilts viduu un tad visi klaatesoshie dabuutu bakas vai ko taadu un nomirtu...!!!!! :)
0
:DDDD
0
:DDDD
0
A man vienalga, un tad jau būs pavisam vienalga. Lai dara ko grib, kaut vai studentiem atdod.
Kāda starpība?
0
patiesiba es gribetu lai mani sadedzina uz sarta, ka senajos laikos! bet ja godigi tapat busim mirushi un bus vienalga ko dais ar manu miesu! apedis beru viesi(necrophagia :D)
0
gribetu lai apglaba kapos un uzstada kadu patiesham skaistu kapakmeni..un lai pectam pec berem visi nenormali pielejas un lai visiem butu jautri
0
.....atceroties mani.
0
Iesaldē un ļaut maukām mani izdrāzt pirms sadedzināšaņas tačkā!
0
sadg miesiņa, pil tauki zemē, sasūcas, sajaucas pazemes ūdeņos, kovārņi pakašā kauliņu atliekas, vējā pelniņš vēl ilgi lidinās...
0
lai iesviezz akaa!!!
0
mani lai nokurina un pelnus nolaiz podaa lai visi seezot un dirsot atceras taadu dirseeju kaa Bleakness
0
es gribētu, lai mani apglabā mirušu...
0
gribu lai mani kremee kopaa ar manu gitaaru, basu, bungaam, CD un citiem maniem metaal atribuutiem. Gribu naakamaa dziivee buut metaalists
0
vai tad tā ir garantija, ka būsi?
0
nu itkaa kkiiniessi vai japaanni uzskata ka cilveeks jakremee un liidz ar vinnu lietas kas naakamajaa dzzivee vinnam buus vajadziigas.
bet nu tomeer. var gadiities ka naakamaajaa dziivee buussu tarakaans kurss tiks sabradaats. :(
0
nu ja būsi sabradāts, tātad savu misiju būsi izpildījis... >:))
0
hmm, vispār, ķīniešiem un japāņiem in general nav priekšstata par reinkarnāciju... ja viņu tradicionālās reliģijas ir daoisms, konfuciānisms (ķīniešiem) un sinto(japāņiem) tad tur nav tādu lietu... reinkarnāciju paredz budisms un hinduisms.... tā, kā dimberg, esi izgāzies... :)
un reinkarnācijas gadījumā, nekādas lietas līdzi dotas netiek... tu jauc tradicionālo pagānismu, kur pastāvēja veļu, mirušo, vai ēnu valstība, kur vajadzēja dzīvot kā šeit uz zemes, tikai, mazliet skumjāk, ar reinkarnācijas uzskatu, kur nepastāv mirušo valstības... trust me, i'm a doctor... :)

ja runā par apbedīšanu - es gribētu lai mani apglabā zem sēru ozola... skaisti, gluži kā Morgion dziesmā the Mourner's Oak... :'( ( :D )
0
bet, kopumā - ar lāpstu pa pakaļu un miers...
0
to Edenbeast ... neesmu eksperts ssajaas lietaas taapeec ticeessu tev.
0
Labāk tici mammai.
0
lai sadedzina un izsijaa kalna galaa veeja sejaa
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas